Page 55 of 102 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast
Results 811 to 825 of 1523

Thread: Περί μεταναστών

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

giati ekei to diabasa, pera apto oti eimai enas ftinos propagandistis.
    protimisa na dwsw ta links apo olokliri tin ekpompi gia na mi dei opoios 8elei mia ora alla 10 lepta, opoios 8elei kserei to greek-movies.
    fovasai oti 8a mpoun sto mialo sou kai 8a to elegxoun?

Member

ρε cancer να πούμε, ξηγίεσαι χυδαίο quoting out of contex. Η εκπομπή λέγεται "Μπίζνες, κραυγές και ψίθυροι στον Άγιο Παντελεήμονα" έχει αρχή, μέση, τελος και διαρκεί 57 λεπτα. Το ποστ παραθέτει τα 15 λεπτα που το βολευουν κάτω απο το tag Λαθρομετανάστες. Ε δύο τινά: ή εισαι ο αγαθιάρης βλάξ στον οποιό απευθύνονται οι eglimatikotites.blogspots ή όντως εισαι φτηνός προπαγανδιστής και περιμένω θυμωμένο ρατ ποιζον να'ρθει να καταστρέψει το fallacy που χρησιμοποίησες γιατι εγώ δε ξέρω πως λεγεται. Επίσης το να δώσεις λινκ απο greek-movies νομίζω είναι κατι παράνομο και απογορεύεται σαυτον τον ιστιοχώρο.
    Τέλος τι είναι? Extractors για να μπούνε στο μυαλό μου? Βαράω 2 ώρες τη μέρα γίογκα δε φοβάμαι τπτ.
    Κατατάλλα με συγκινισιακο λογο επιπέδου ' απλούς κατοίκους και καταστηματάρχες του κέντρου,που ζουν σαν έγκλειστοι στην Σπιναλόγκα.' δε πείθουν ούτε την 60χρονη γιαγια μου που έκλαψε χθές όταν πέθανε η Ελενιτσα μας (omg, spoiler!).

ego tin ekpompi olokliri den tin eida giati bariemai.
    esi eides ka8olou ta video? ti 8a pei "ta 15 lepta pou to voleuoun"? ti misi ora milane ekproswpoi metanastwn. pos to voleuoun akribws?
    episis poio fallacy? ena link edwsa. gia to greekmovies link de xreiazetai kaneis, kseroun oloi pou peftei.

Κατατάλλα με συγκινισιακο λογο επιπέδου ' απλούς κατοίκους και καταστηματάρχες του κέντρου,που ζουν σαν έγκλειστοι στην Σπιναλόγκα.' δε πείθουν ούτε την 60χρονη γιαγια μου
    prosekses perissotero tin afigisi apauta pou lene oi katoikoi? tin opoia afigisi de thimamai kan. o vaksevanis einai poulimeno deksiomoutro kai den to ksero? h 8elei na sigkinisei me tin ekpompi tou kai na parei mia mera ti 8esi tis vikys xatzivasileiou/

Senior Member

Quote Originally Posted by zolitas View Post
    Επίσης το να δώσεις λινκ απο greek-movies νομίζω είναι κατι παράνομο και απογορεύεται σαυτον τον ιστιοχώρο.
    Καταρχην, το να δινεις link που εμπιπτουν στο fair use δεν ειναι παρανομο (1η ψωλια).
    Το να ανταπαντας σε θρεντ με στιχακια "OMG εδωσε παρανομο λινκ, μα καλα αυτοι οι μοντζ τι κανουν επιτελους;" αφενος ειναι κωμικοτραγικο, γιατι δειχνει ελλειψη επιχειρηματων, αφετερου εχει διπλη πλακα απο "αριστερους" γιατι μου θυμιζει το "μα τι κανει επιτελους αυτος ο εισαγγελεας?"

Εισαι για γελια ρε φιλε στην καλυτερη περιπτωση, για κλωτσιες στη χειροτερη.
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by zolitas View Post
    ρή εισαι ο αγαθιάρης βλάξ
    cancer αυξανόμαστε.

nia, o zolitas menei 8essaloniki kai leei vlakeies. great team there

to oti to er exei mpolikous aristerofasistes pou den antexoun na milisoun me kapoion an den ton exoun tampelwsei prwta einai gnwsto.
    giati omws einai auto to blog ligotero antikeimeniko apta aristera site epikairotitas pou diabazete?

stin teliki opoios katalabainei ti ekproswpei ka8eti otan to diabazei an den einai xapato kai provato kserei pou einai h eidisi, pou to sxolio kai pou h martyria (opws sto gamimeno video pou edwsa). opote prixte mou tarxidia ligo akoma.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Το (άλλο) πρόβλημα με τους φασίστες είναι ότι σε αντίθεση με τους αριστεροπερίεργους, είτε δεν έχουν καταλάβει ότι είναι φασίστες είτε για κάποιο λόγο το αρνούνται πεισματικά. Όταν το κριτήριο για την άποψή σου για κάποιον διαμορφώνεται από την καταγωγή του δεν είσαι απλά βλάκας, είσαι βλάκας φασίστας.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Senior Member

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    Το (άλλο) πρόβλημα με τους φασίστες είναι ότι σε αντίθεση με τους αριστεροπερίεργους, είτε δεν έχουν καταλάβει ότι είναι φασίστες είτε για κάποιο λόγο το αρνούνται πεισματικά. Όταν το κριτήριο για την άποψή σου για κάποιον διαμορφώνεται από την καταγωγή του δεν είσαι απλά βλάκας, είσαι βλάκας φασίστας.
    παμε απο τα βασικα:

Ο φασιστας ειναι οπαδος/ζηλωτης/αλλο (!) ενος ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΥ συστηματος. Καλο/κακο/εφαρμοσιμο/ανεφαρμοστο το συστημα ειναι μεγαλη συζητηση για αλλο θρεντ.
    Ο "Φασιστας", οπως οριζεται απο κατι αριστεροπεριεργους και παρελκομενους, ειναι απλα οποιος διαφωνει με την ιδεολογια (οπου αυτη υπαρχει) και η λεξη χρησιμοποιειται καταχρηστικα.

Τεκμηριωμένου ως προς τι;

Και με τι κριτήρια; Να σε παραπέμψω στη φαντασιακή θέσμιση του Καστοριάδη, για την ορθολογική βάση του καπιταλισμού και των διαφόρων παρελκομένων του, ή το μόλυνε κι αυτό ο ΓΑΠ μόνο κ μόνο που το ανέφερε;

Θέλω να πω ότι οποιοδήποτε σύστημα βασίζεται αποκλειστικά στο φαντασιακό (το "έθνος", η "επανάσταση", το "προλεταριάτο") και αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με formal και όχι fuzzy logic είναι κάπως... γελοίο να το πω; παρωχυμένο να το πω;
    Αν θες να το θέσω με όρους ασφαλείας, η βάση στο φαντασιακό είναι ένα ακόμα attack-vector για social-engineering exploits.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Senior Member

Απιστευτο γελιο γιατι μιλαγα irl με εναν φιλο αριστεροπεριεργο και οταν στριμωχτηκε αρχισε και αυτος τα "φαντασιακα". Κασσετουλα και αγιος ο θεος!

Λοιπον, περα απο τα "φαντασιακα" και τις πιπες, ο φασισμος ασχολειται ολιστικα, εχει προτασεις (ακυρες η εγκυρες, επαναλαμβανω, αλλη συζητηση) για οικονομια, παραγωγη, διακυβερνηση, εχει καμποσο θεωρητικο υποβαθρο, ειναι κατι συγκεκριμενο ρε παιδι μου. Το να λες συλληβδην φασιστα τον καθε δεξιο η "δεξιο" αμα προτιμας, εννοιολογικα ειναι ακυρο, ασχετος αν ενιοτε και μαλλον απο σποντα ο αλλος εχει ψηγματα φασισμου, δεν τον καθιστα και textbook φασιστα.

Κάνεις κάποια υποθέσεις που δεν ισχύουν
    1.) ότι θεωρώ κάθε δεξιό φασίστα. Ο φασισμός (και το σοσιαλιστικό ξαδερφάκι του ο ναζισμός) είναι υποσύνολα της πολιτικής σκέψης, όχι κομμάτια διπόλων.
    2.) ότι είμαι αριστεροπερίεργος. Δεν είμαι, είμαι αναρχικός. Η αναρχία δεν είναι αναγκαστικά ούτε αριστερή ούτε δεξιά. Κι αυτό το αναρχικός το λέω με ζόρισμα μεγάλο, γιατί πιστεύω περισσότερο στην απαλλαγή από ιδεολογίες, ή για να είμαι πιο ακριβής στον καθορισμό των πράξεών μας με λογικά και όχι ιδεολογικά κριτήρια.

Τηρείς ένα διπλό στάνταρντ
    ενώ δε σ' αρέσει όταν όλοι οι δεξιοί αποκαλούνται φασίστες, όλοι οι αριστεροί είναι στο μυαλό σου αριστεροπερίεργοι

Στο εννοιολογικό που είπες, υπάρχει ο φασίστας που πιστεύει στο Φασισμό (αυτό το θεωρητικό κατασκέυασμα δηλαδή που λες) και ο φασίστας της καθημερινή χρήσης στη γλώσσα, που δεν ξέρει τι πιστεύει, απλά είναι ξενόφοβος, μισαλλόδοξος και "they tuk awr jawbzzzz"

Τώρα αυτό που λες "φαντασιακό και πίπες, όλοι οι αριστεροί τα ίδια λέτε"
    θα επιτεθείς στο επιχείρημα, ή στη σύμπτωση απόψεων των ατόμων που το προτάσσουν;

Senior Member

Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    Κάνεις κάποια υποθέσεις που δεν ισχύουν
    1.) ότι θεωρώ κάθε δεξιό φασίστα. Ο φασισμός (και το σοσιαλιστικό ξαδερφάκι του ο ναζισμός) είναι υποσύνολα της πολιτικής σκέψης, όχι κομμάτια διπόλων.
    2.) ότι είμαι αριστεροπερίεργος. Δεν είμαι, είμαι αναρχικός. Η αναρχία δεν είναι αναγκαστικά ούτε αριστερή ούτε δεξιά. Κι αυτό το αναρχικός το λέω με ζόρισμα μεγάλο, γιατί πιστεύω περισσότερο στην απαλλαγή από ιδεολογίες, ή για να είμαι πιο ακριβής στον καθορισμό των πράξεών μας με λογικά και όχι ιδεολογικά κριτήρια.

Τηρείς ένα διπλό στάνταρντ
    ενώ δε σ' αρέσει όταν όλοι οι δεξιοί αποκαλούνται φασίστες, όλοι οι αριστεροί είναι στο μυαλό σου αριστεροπερίεργοι

Στο εννοιολογικό που είπες, υπάρχει ο φασίστας που πιστεύει στο Φασισμό (αυτό το θεωρητικό κατασκέυασμα δηλαδή που λες) και ο φασίστας της καθημερινή χρήσης στη γλώσσα, που δεν ξέρει τι πιστεύει, απλά είναι ξενόφοβος, μισαλλόδοξος και "they tuk awr jawbzzzz"

Τώρα αυτό που λες "φαντασιακό και πίπες, όλοι οι αριστεροί τα ίδια λέτε"
    θα επιτεθείς στο επιχείρημα, ή στη σύμπτωση απόψεων των ατόμων που το προτάσσουν;
    Πολυ περιληπτικα γιατι πρεπει να φυγω, θα επανελθω αργοτερα μαλλον:
    1) αδιαφορο το τι πιστευεις, τι γραφουν οι αλλοι σχολιαζω.
    2) αδιαφορο τι εισαι εσυ και εγω και ο καθενας. Οταν λεω αριστεροπεριεργος δεν βαζω απαραιτητα και σενα μεσα,
    3) με το "αριστεροπεριεργος" βαζω συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων, η οποια ειτε το θες ειτε οχι ΥΠΑΡΧΕΙ. Και οπως εχω φαγωθει να λεω, οπως δεν ειναι ολοι οι δεξιοι φασιστες, ετσι δεν ειναι και ολοι οι αριστεροι αριστεροπεριεργοι.
    Για το εννοιολογικο, κανεις ακριβως τη συγχυση που ανεφερα, αλλο ο φασιστας αλλο ο "φασιστας"

Δεν ειναι συμπτωση αποψεων, κατ' εμε, κασσετουλα ειναι

Μα και κασσετούλα να'ναι, είναι ανεξάρτητο γεγονός από το αν είναι σωστή άποψη ή όχι.

Member

cancer, έχεις πρόβλημα αντίληψης?

το λοιπον εχουμε:

Ποστάρεις ενα σκατα λινγκ σε σαητ που εχει 2 αποσπάσματα απο το κουτι της Πανδώρας out of context ( + χωρις λινγκ στην εκπομπη αυτη καθαυτή και χωρς να αναφέρει καν το ονομα της), screenshot με σκουρο και λεζάντα 'δεν αγαπαμε τη χώρα σας', εμετικο κείμενο με bold και χρώματα , tag ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και μπάνερ ανταλακτικα αυτοκινήτων/αξεσουάρ.
    Ποσταρω τη πηγή (και οχι καπχιο αριστεροπεριεργο μπλογκ).
    Μου πουλας ειρωνια.
    Σου εξηγώ γιατι το λινκ σου ειναι σκατα και να πάρεις θέση.
    Μου λες οτι δεν εχεις δει την εκπομπη γιατι εχεις ADHD αλλα μονο τα αποσπάσματα και με βγάζεις οτι λεω τον Βαξεβάνη φασίστα, ενώ δεν εχω πάρει θέση για την εκπομπή αλλα μονο για το ποστ στο μπλογκ. Ε παράνοια.
    Που ξέρεις που μένω?

rwxamhs, προφανως και ηταν αστείο, χρησιμοποιήσα διπλα την λεξη ιστιοχωρος για ονομα.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

κανσερ η μισή σχεδόν εκπομπή ασχολείται με τις τιμες των ακινήτων στον αγιοπαντελεημονα και τι παιζει με τις αγοροπωλησίες. Έχει επίσης κόσμο που μένει Φυλής και μιλάει για τους γείτονες τους Σομαλούς. Μιλάει ένα σωρό κόσμος για την κατάσταση από τη δική του οπτική γωνία. Τα δυο λινκ που πόσταρες αναπαράγουν μόνο τα κλισέ και το "δε χωράμε άλλοι"
    Vielen Dank für alles was mal war