Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 216

Thread: troktiko - Ενημέρωση με Αξιοπρέπεια και Σάτιρα

Custom User Title ari-m's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    Η είδηση είναι πως όντως την τελευταία εβδομάδα στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΚΡΟ (τα γνωστά των εμπόρων...εργάζεται ο φίλος μου ο Κώστας),εδώ στη Θεσσαλονίκη,παρατηρήθηκε πως μοναχοί αγιορείτες `σήκωσαν` από τα ράφια πολλά κιλά ελαιόλαδο,αλλά και αλεύρι,και μάλιστα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους υπεύθυνους τόσο του υποκαταστήματος Εγνατίας,όσο και της Ν.Ιωνίας.

Που αλλού να παει δλδ το μυαλό μου ;
    to myalo mou pantws emena pige edw ...

Spoiler
    Σε μια περιοχή της Αμερικής, πλησιάζει χειμώνας. Οι Ινδιάνοι αναρωτιούνται για τον καιρό και ρωτάνε το μάγο της φυλής.
    -"Ω μεγάλε μάγε... πες μας, πώς θα είναι ο χειμώνας που έρχεται;"
    Ο μάγος σκέφτεται λίγη ώρα και απαντά:
    -"Χμμμμμμ... Παιδιά μου, ένα έχω μόνο να σας πω. Ο χειμώνας φέτος θα είναι βαρύς. Κόψτε ξύλα..."
    Έφυγαν λοιπόν οι Ινδιάνοι κι αρχίζουν να κόβουν ξύλα. Μετά από μια εβδομάδα, ξανάπανε στο μάγο και ρωτάνε:
    -"Ω μεγάλε μάγε, πες μας, τι καιρό θα κάνει φέτος το χειμώνα;"
    -"Χμμμμμμ...Παιδιά ο χειμώνας φέτος θα είναι πολύ βαρύς. Κόψτε πολλά ξύλα."
    Φεύγουν λοιπόν οι Ινδιάνοι από το μάγο κι αρχίζουν να κόβουν κι άλλα ξύλα. Οι Ινδιάνοι έκοβαν ξύλα κάθε μέρα, αλλά συνέχιζαν να επισκέπτονται τον μάγο κάθε μέρα.
    - "Ω μεγάλε μάγε, πες μας, θα είναι βαρύς ο χειμώνας φέτος;"
    - "Ρε παιδιά, τα είπαμε χίλιες φορές, λέει ο μάγος. Ο χειμώνας φέτος θα είναι πάρα πολύ βαρύς. Κόψτε ξύλα."
    - "Μα καλέ μας μάγε μας λες να κόψουμε ξύλα τόσο καιρό. Είσαι σίγουρος;"
    - "Μα τι λέτε τώρα; Με αμφισβητείτε;", ρωτάει θυμωμένος ο μάγος.
    "Είμαι πάρα πολύ σίγουρος. Κόψτε ξύλα."
    Οι Ινδιάνοι έφυγαν ήρεμοι, αφού είδαν τόσο σίγουρο το μάγο. O μάγος όμως, μπήκε σε σκέψεις.
    "Μήπως κάνω λάθος για το χειμώνα;"
    Αποφάσισε λοιπόν να πάει στη διπλανή πόλη, για να ρωτήσει τους μετεωρολόγους για τον καιρό, ώστε να σιγουρευτεί και αυτός.
    -"Ρε επιστήμονες, ποίες είναι οι προβλέψεις σας για τον ερχόμενο χειμώνα;" Ρωτάει ο μάγος.
    -"Γέρο, φύγε να σωθείς" του λένε. "Περιμένουμε φέτος πάρα πάρα πολύ βαρύ χειμώνα".
    -"Κύριοι, με τρομάζετε", τους λέει ο μάγος. "Είστε σίγουροι;"
    -"Βεβαιότατα. Περιμένουμε τον πιο βαρύ χειμώνα των τελευταίων 25 ετών".
    -"Πω-Πω, δύσκολα τα πράγματα" σκέφτηκε ο μάγος. "Και πώς είστε τόσο σίγουροι ρε παιδιά";
    -"Δεν βλέπεις τους Ινδιάνους; Έχουν κόψει όλο το βουνό!"
    When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
    Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
    ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
    Click Me

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

χαχαχα! στερεοτυπικές διατροφικές συνήθειες, δοσμένες με ποιητικό τρόπο από σχετικούς μύθους της Βίβλου! Σήμερα θα έπρεπε να προτείνει ο "γέροντας" να σηκώσουν κονσέρβες, μακαρόνια και πακεταρισμένες τροφές.
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

16 Αυγούστου βρέθηκα κι εγώ στην πασίγνωστη παραλία της Ψαρρούς στη Μύκονο.Είχα ακούσει πολλά, αλλά ήθελα να τα διαπιστώσω ιδίας σώμασι.Φτάνουμε έντεκα και μισή περίπου το πρωί.
    Οι ξαπλώστρες σχέδον όλες άδειες αλλά ούτε λόγος να διαλέξεις που θα καθήσεις,κι ας πληρώσεις μια ξαπλώστρα για χρυσάφι.Όλες ήταν rezerve όπως διαπιστώσαμε αργότερα για τις πλούσιες κυρίες που τις συνοδεύουν οι φιλιππινέζες για να κρατάν τα κακομαθημένα-καλομαθημένα τέκνα τους.Μετά βίας μας έβαλαν να καθήσουμε τέρμα θεού.Λέμε ας είναι κι εδώ για ένα μπάνιο ήρθαμε δε χρειάζεται να είμαστε και πρώτο τραπέζι πίστα.Η τιμή?30 ευρώ για δυο ξαπλώστρες ανευ απόδειξης φυσικά.Ε να μην πιείς και κάτι?2 fredo κι ένα μπουκάλι νερό τους ενός λίτρου(ήρθαμε από το χωριό να πιούμε και freddo γιατί φραπέ(λαϊκούρες) δεν προσφέρει το μαγαζί.7 ευρώ ο κάθε καφές και 6 ευρώ ένα λίτρο νερό σύνολο 20 και 30 οι ξαπλώστρες 50.Κι ας έχω δουλέψει εγώ 15 ώρες για να βγάλω 50 ευρώ γιατί 610 ευρώ είναι το μηνιαίο εισόδημα μου!Για ποιό έλεγχο μιλάμε όταν ένα λιτρο νερό το πληρώνουμε 6! ευρω? Μετά μας φταίει που πληρώνουμε τη βενζίνη 1,45 το λίτρο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
    για αυτους/ες τους/τις μαλακες/μαλακισμενες πρεπει να χρεωνεται η βενζινη 6 ευρω το λιτρο.

Δράκος ikonoklast's Avatar

ΙΔΙΑΣ ΣΩΜΑΣΙ ΕΙΠΕ, ΒΑΖΩ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΜΑΙ. Για αυτούς/ες πρέπει να επαναφέρουμε τσάμπα κρεματόρια.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by attila View Post
    16 Αυγούστου βρέθηκα κι εγώ στην πασίγνωστη παραλία της Ψαρρούς στη Μύκονο.Είχα ακούσει πολλά, αλλά ήθελα να τα διαπιστώσω ιδίας σώμασι.Φτάνουμε έντεκα και μισή περίπου το πρωί.
    Οι ξαπλώστρες σχέδον όλες άδειες αλλά ούτε λόγος να διαλέξεις που θα καθήσεις,κι ας πληρώσεις μια ξαπλώστρα για χρυσάφι.Όλες ήταν rezerve όπως διαπιστώσαμε αργότερα για τις πλούσιες κυρίες που τις συνοδεύουν οι φιλιππινέζες για να κρατάν τα κακομαθημένα-καλομαθημένα τέκνα τους.Μετά βίας μας έβαλαν να καθήσουμε τέρμα θεού.Λέμε ας είναι κι εδώ για ένα μπάνιο ήρθαμε δε χρειάζεται να είμαστε και πρώτο τραπέζι πίστα.Η τιμή?30 ευρώ για δυο ξαπλώστρες ανευ απόδειξης φυσικά.Ε να μην πιείς και κάτι?2 fredo κι ένα μπουκάλι νερό τους ενός λίτρου(ήρθαμε από το χωριό να πιούμε και freddo γιατί φραπέ(λαϊκούρες) δεν προσφέρει το μαγαζί.7 ευρώ ο κάθε καφές και 6 ευρώ ένα λίτρο νερό σύνολο 20 και 30 οι ξαπλώστρες 50.Κι ας έχω δουλέψει εγώ 15 ώρες για να βγάλω 50 ευρώ γιατί 610 ευρώ είναι το μηνιαίο εισόδημα μου!Για ποιό έλεγχο μιλάμε όταν ένα λιτρο νερό το πληρώνουμε 6! ευρω? Μετά μας φταίει που πληρώνουμε τη βενζίνη 1,45 το λίτρο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
    για αυτους/ες τους/τις μαλακες/μαλακισμενες πρεπει να χρεωνεται η βενζινη 6 ευρω το λιτρο.
    εγώ θα έλεγα βάλε την ξαπλώστρα στον κώλο , και θα έπαιρνα πούλο (αν δεν με έπαιρνε θα έλεγα , συγγνώμη δεν έχω τόσα λεφτά και πούλο).
    όσο υπάρχει ο κάθε παπάρας που τα πληρώνει τόσο θα υπάρχει ο παπάρας που τα χρεώνει.

In search of... Neuroscar's Avatar

Κραζει για τις ρεζερβε ξαπλωστρες των μεγαλοκυριων με τις φιλιππινεζες αλλα οχι μονο καθεται αλλα ξενερωνει που τον εβαλαν και μακρια τους.
    Εμ βεβαια φιλαρακο, και στον κιαμο να πας, δε θα κατσεις "1ο τραπεζι πιστα" το σαββατο. Στο μπαρ θα κατσεις.
    Και θα τους πεις κιευχαριστω για το 50ευρω/λιτρο και δε "θα μας φταιει" και κανεις ^^
    Δουλεια ενα χρονο και 4 μερες στυ μυκονο σε λεω.
    Κρεματορια? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΙΛΑΜΕ?!

nihil pop metamelia3's Avatar

this is radio freedom.

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Αγγελία της ημέρας - Aggeliopolis

Σφραγισμενο η σπανια αρχικη εκδοση με τα ασπρα lp...η εικονα απλα δειχνει ποια ειναι εμενα ειναι σφραγισμενα...

http://www.aggeliopolis.gr/vi/10240239.htm
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201...eliopolis.html

Νοικοκυραίος Moonspellheim's Avatar
    Remembrance of Things Past

I swarm deserted away, like glass...
    Warm, and as fevers,
    I am as flame.
    I am death...
    For I, I weave our blasphemies...

Wicthes painted me,
    Like the mysteries created me...
    Like where the poets breathe,
    I were woven into blasphemies.

δήθεν asimoulis's Avatar

Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Senior Member Mostos's Avatar

το τρομακτικο είναι οτι χειρότερο εχω δει στο ελληνικό διαδίκτυο. και ενω περίμενα οτι θα ψοφίσει σε μια βδομαδα, είδα τωρα οτι τα visits του είναι 2,600 αυτή μόνο την ώρα.

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Quote Originally Posted by Mostos View Post
    τα visits του είναι 2,600 αυτή μόνο την ώρα.
    τρομακτικό.
    It is known.

ηλίθιο μουνί Cookie Monster's Avatar
    I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.

ΧΑΣΙΣΟΚΙΝΗΤΟ locust's Avatar

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/201...post_8346.html
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAAXAXAXAX
    XAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXA
    [/URL]

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

λολ. Γαμάω.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.