Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 57 of 57

Thread: Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος [ΟΥΚ]

bi-curious The Good Son's Avatar

@holc Εάν θεωρείς ότι το συγκεκριμένο καρτούν είναι στην ίδια μοίρα με Λαζόπουλο και Ρ.Α. δεν θα καταλήξουμε κάπου, ίσως είναι υποκειμενικό το ζήτημα. Μπορεί όπως είπα να μην γέλασα ιδιαίτερα, αλλά νομίζω ότι το σημαντικό στοιχείο της προσπάθειας αυτής -που αποτελεί και το μόνο λόγο που την συμμερίζομαι αλλά και συνάμα αυτό που πιστεύω την διαφοροποιεί από τον Λ. και τους Ρ.Α.- είναι ότι βλέπεις σκηνές όπως αυτή με τον Χριστό.

Θα μου πεις ότι η σκηνή αυτή είναι "ακρότητα χωρίς έμπνευση" ή κάτι ανάλογο και θα συμφωνήσω. Αλλά ακριβώς επειδή ΔΕΝ απευθύνονται σε εσένα ή εμένα αλλά στον χ τηλεορασάκια και επειδή σε μεγάλο ποσοστό οι τηλεθεατές είναι άτομα αποχαυνωμένα ή παιδάκια που δεν κάνουν ιδιαίτερα μετά τις 9 γιατί θα χάσουν το σήριαλ (δεν ξέρω τί ώρα προβάλλεται το "ουκ..."), θεωρώ καλό να τους προβάλλεται και κάτι τέτοιο ανάμεσα στην πλύση εγκεφάλου του καθωσπρεπισμού.

Επίσης το ότι σαν σκίτσο παραπέμπει στο southpark δεν σημαίνει ότι είναι αντιγραφή. Προσωπικά έχω λιώσει τα περισσότερα ξένα καρτούνς και δεν θεωρώ το συγκεκριμένο αντιγραφή κάποιου. Όπως και πχ το να λέτε ότι είναι αντιγραφή του χάρου επειδή σε μια σκηνή φοράει ένα σορτσάκι χαβανέζικο είναι το λιγότερο τραγικό. Ο χάρος του family guy έχει 452452452 στοιχεία και πιάνεστε σε μια σκηνή ούτε μισού λεπτού για να το πείτε "αντιγραφή" την στιγμή που σχεδόν (τυπικά το σχεδόν) σε όλα τα καρτούνς εμφανίζεται σε κάποια στιγμή κάποιος χάρος.

Senior Peligro dopefiend's Avatar

έλα λίγη τσίπα ρε μαλάκες

Last edited by dopefiend; 19-11-2010 at 12:57.

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Senior Member

Quote Originally Posted by The Good Son View Post
    @holc Εάν θεωρείς ότι το συγκεκριμένο καρτούν είναι στην ίδια μοίρα με Λαζόπουλο και Ρ.Α. δεν θα καταλήξουμε κάπου, ίσως είναι υποκειμενικό το ζήτημα. Μπορεί όπως είπα να μην γέλασα ιδιαίτερα, αλλά νομίζω ότι το σημαντικό στοιχείο της προσπάθειας αυτής -που αποτελεί και το μόνο λόγο που την συμμερίζομαι αλλά και συνάμα αυτό που πιστεύω την διαφοροποιεί από τον Λ. και τους Ρ.Α.- είναι ότι βλέπεις σκηνές όπως αυτή με τον Χριστό.

Θα μου πεις ότι η σκηνή αυτή είναι "ακρότητα χωρίς έμπνευση" ή κάτι ανάλογο και θα συμφωνήσω. Αλλά ακριβώς επειδή ΔΕΝ απευθύνονται σε εσένα ή εμένα αλλά στον χ τηλεορασάκια και επειδή σε μεγάλο ποσοστό οι τηλεθεατές είναι άτομα αποχαυνωμένα ή παιδάκια που δεν κάνουν ιδιαίτερα μετά τις 9 γιατί θα χάσουν το σήριαλ (δεν ξέρω τί ώρα προβάλλεται το "ουκ..."), θεωρώ καλό να τους προβάλλεται και κάτι τέτοιο ανάμεσα στην πλύση εγκεφάλου του καθωσπρεπισμού.

Επίσης το ότι σαν σκίτσο παραπέμπει στο southpark δεν σημαίνει ότι είναι αντιγραφή. Προσωπικά έχω λιώσει τα περισσότερα ξένα καρτούνς και δεν θεωρώ το συγκεκριμένο αντιγραφή κάποιου. Όπως και πχ το να λέτε ότι είναι αντιγραφή του χάρου επειδή σε μια σκηνή φοράει ένα σορτσάκι χαβανέζικο είναι το λιγότερο τραγικό. Ο χάρος του family guy έχει 452452452 στοιχεία και πιάνεστε σε μια σκηνή ούτε μισού λεπτού για να το πείτε "αντιγραφή" την στιγμή που σχεδόν (τυπικά το σχεδόν) σε όλα τα καρτούνς εμφανίζεται σε κάποια στιγμή κάποιος χάρος.
    ΕΙΝΑΙ ΧΑ-ΖΟ! ΕΙΝΑΙ Η-ΛΙ-ΘΙ-Ο!!

+ό,τι είπε ο ασημούλης.

bi-curious The Good Son's Avatar

Επίσης θέλω να συμπληρώσω στο προηγούμενό μου ποστ-διαμάντι κάτι που ξέχασα.

Από την εποχή του Θέμου και μετά, ΟΛΕΣ οι "σατιρικές" εκπομπές της Ελληνικής τηλεόρασης βασίζονται σε κόψε-ράψε βιντεάκια της...Ελληνικής τηλεόρασης. Τα γνωστά βίντεο που έβαζε δηλαδή ο Θέμος ανάμεσα στις συνομιλίες του που ήταν και ο κύριος λόγος που τον έβλεπαν οι περισσότεροι αλλά και που έγινε γνωστός. Κατάσταση που δυστυχώς δημιουργεί φαύλο κύκλο όταν κάθε κυράτσα στα πρωινάδικα λέει μαλακίες για να την δείξει ο κάθε Θέμος. Έκτοτε ΟΛΟΙ ακολουθούν την ίδια ανέμπνευστη συνταγή με best of ημερήσια βίντεο από ευτράπελα της τηλεόρασης. Ακόμα και στην ελληνοφρένεια εκτιμώ το τρομερό κατά την άποψή μου χιούμορ, όμως η συνταγή με τα βίντεο που φαίνεται "εύκολη οδός".

Το να βγαίνει μια εκπομπή λοιπόν που δεν το κάνει αυτό αλλά ακολουθεί την κλασσική και δύσβατη οδό, εγώ το θεωρώ άξιο αναφοράς και μεγάλο plus. Η οδός αυτή είναι να φτιάξεις μια ιστορία που να βασίζεται σε μια ιδέα, να φτιάξεις τους χαρακτήρες κλπ κλπ. Όπως ακριβώς κάναν και οι τυπάδες στο καρτούν αυτό. Παρεπιπτόντως την ιδέα με την σύνδεση αρχαίας Ελλάδας - χριστιανισμού αλλά και τους χαρακτήρες και γενικά το concept τα θεωρώ πολύ δυνατά. Το κρίμα επίσης είναι ότι και ο Λ. και οι Ρ.Α. (οι δυο even) κάποτε με τους 10 Μ.Μ. και το ΑΜΑΝ αντίστοιχα κάναν κάτι ανάλογο. Δημιούργησαν concept και χαρακτήρες και φτιάξαν δικά τους πράματα αντί να παίρνουν κονσερβοποιημένα βιντεάκια με ευτράπελα και βίντεο που ήταν αστεία στο youtube ένα χρόνο πριν. Άλλος ένας λόγος λοιπόν να μην τους βάζετε στο ίδιο καζάνι.

perfect beast commissar's Avatar

χθες είχε guest star τον Μπλεκ.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

γενικά ό,τι είπε ο γκουντ σαν

ειδικότερα, γίνεται ό,τι είπα στο πρωτο ποστ, το γάμησαν ήδη και ψόφησε και έγινε εκνευριστικό (αλλά δε μπορούν να μην κουνηθούν λιιιιγο τα χείλη όταν βλέπω αφίσα CoF στο δωμάτιο του χριστού)
    Vielen Dank für alles was mal war

Senior Member Tribe's Avatar

Distixos einai apla kako.
    ena syn gia tin prospa8eia alla mexri ekei,ewsi twra toulaxiston.
    to 2o episodio itan tragika tragiko.
    ta perissotera ta exete pei.
    makari na ftiaksei stin sunexeia 8a dw kana duo epeisodia akomi mpas kai.

no brains Diva Plavalaguna's Avatar

man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
    we did an awful job and now they say it's nobody's fault

Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
    Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.

perfect beast commissar's Avatar

το #5 ήταν επικό. Στηβ Ντούζος.

Junior Member IgnorantGuy's Avatar

Quote Originally Posted by Chillin Villain View Post
    Καλό δεν το λές,αδιάφορο και σε βάθος χρόνου κουραστικό ίσως.

Αφού σε 2-3 μήνες θα είναι η καλτ επιλογή του αλήτη κακούλη 'βλέπω southpark κάνα χρόνο' 16χρονου καθυστέρα και το ξέρετε,αρα πούτσα και σνομπαρία απο τώρα.
    Τα ίδια ακούγονταν για ποιοτικές αλλαγές/στροφές στην αρχιδάτη τηλεόραση και λοιπές γραφικότητες με το Ράδιο Αρβύλα και είδατε που κατέληξε.
    Σ' αγαπάω
    I told you man, I told you about stairs!

Senior Member Jimmy's Avatar

Δεν ξερω τι λετε, αλλα το 5ο επεισοδιο μετρησε πολυ για μενα. Ειδικα στο "αντε σπασε ρε μαλακα" κομματι. Ολα τα λεφτα.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

tsou

satan was a lez