Τιλερε? Ο ήχος ήταν άψογος. Μπασάτος και χιέβυ, όπως πρέπει.
Τιλερε? Ο ήχος ήταν άψογος. Μπασάτος και χιέβυ, όπως πρέπει.
Οι Circassian μπορεί να ναι φίλοι μου κλπ, αλλά ίσως μου άρεσαν περισσότερο από τις υπόλοιπες μπάντες εχτές, φοβερή εμφάνιση.
Μπος τα γνωστά, το καινούργιο κομμάτι με το υπέρβαρο σκοτεινό στόνερς ριφφ γαμάει.
Karma πολύ σωστοί, ίσως λίγο καλύτερα όμως πέρσι λόγω ήχου. Πολύ χορταστικό λάιβ όμως, ειδικά στο Wooden Shjipsικό Hymn72 χορέψαμε καλά. Εύγε στην CTS για το λάιβ, τις μπάντες και τη σωστή τιμή.
κάνα setlist για να ξέρουμε ακριβώς τι χάσαμε παίζει;
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Ήταν χάσιμο.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Circassian γαμάτοι ήταν, ήθελα πολυ να τους δω, διοτι μ αρεσαν πολυ αυτα που ειχα ακουσει στο μαισπέι.
Μόνο το τελευταιο κομματι (4ο) ηταν καπως επαναλαμβανόμενο/βαρετο,
αλλά αν το πανε σωστά έχουν μελλον.. Για να δουμε κ στην συλλογη της Σπιναλογκα τι θα κανουν
Έυγε κ παλι σε ολους που συμμετείχαν για ένα πολυ σωστο λάιβ !
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Agoraphobic_S.I.
Shrinebuilder
Dragonlord
δεν σας είδα να σας κάνω αγάπες και να σας κουνήσω ουρίτσα
Την barb την είδα να τρέχει να δοκιμασεί ένα μπλουζάκι ... το πείρες τελικά ?
όλους τους άλλους που πόσταραν τους είδα![]()
Δεν το πήρα, οχι.
Καθοσουν ακριβως μπροστα μου, πηγα στο τελος να σε ρωτησω για το γατι..αλλα ειχες φυγει.
Τελικα πηγαν ολα καλα και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.![]()
Δεν το χα σκοπο, χαχα..
Για την ιστορια, στην Drumsick απευθυνομουνα...
elpizw na to piasate to yponooumeno
makari na pragmatopoihthei
![]()