Na kapnizeis 21 tsigara kai na pineis 2.93 litra mpyra thn hmera akougontas to 7o track tou 3ou album ton manowar.
Na kapnizeis 21 tsigara kai na pineis 2.93 litra mpyra thn hmera akougontas to 7o track tou 3ou album ton manowar.
Life begins at 45°.
o Wotan den kapnizei an den kanw lathos
Voliko, giati htan aplos sarkasmos
Anyway, ennoo oti den yparxei kati poly sygkekrimeno, allios tha htan toulaxiston tragiko.
Life begins at 45°.
Τα στερεότυπα όμως (συνεχίζοντας κάτι που έμεινε πιο πίσω) απ'ότι βλέπω τα δημιουργούν οι ίδιοι οι μεταλλάδες...
Η άποψή μου είναι πως το μεταλλάς θα έπρεπε να αφορά το τι μουσική ακούει και μόνο, ενώ τώρα η γενικότερη άποψη είναι πως αφορά ντύσιμο και συμπεριφορά (συνήθως αρνητική) και βέβαια και μουσική...
Στην τελική το κόλλημά μου είναι η συμπεριφορά, η ταμπελοποίηση αυτή του "αυτός? μεταλλάς είναι, θα είναι έτσι κι έτσι" είναι μαλακία.
oso pio asxhmos kai pio brwmeros kai ligdas toso pio metal
cult
o metallas
o metallas ths geitonias sas, sas euxetai xronia polla.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
Εγω....
Αυτος που ακουει metal περισοτερο απο οιποιαδηποτε αλλη μουσικη...
Τωρα δεν πα να ντυνεται και σαν την Μαιρη Ποππινς, στα @@ μου...
Having admited that he would also avow that happy endings were never difficult to find: "i'ts simply a matter" he explained to April, "of finding a sunny place in a garden, where the light is golden and the grass is soft: somwhere to rest , to stop reading and be content"
-G.K.Chesterton
Τι είναι "μέταλλο"?
Μέταλλα καλούνται τα στοιχεία που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του περιοδικού πίνακα. Τα μέταλλα χαρακτηρίζονται από τη "μεταλλική" λάμψη και τη στερεά κατάσταση σε θερμοκρασία δωματίου (εκτός του υδράργυρου). Έχουν υψηλά σημεία τήξης και μεγάλη πυκνότητα. Πολλά από τα κοινά χαρακτηριστικά τους, όπως η μεγάλη ατομική ακτίνα, η χαμηλή ιοντική ενέργεια, η χαμηλή ηλεκτραρνητικότητα, οφείλονται στο γεγονός ότι τα ηλεκτρόνια που βρίσκονται στην εξωτερική τροχιά μπορούν να διαφύγουν εύκολα. Είναι ελατά και όλκιμα, καλοί αγωγοί της θερμότητας και του ηλεκτρισμού. Έχουν συνήθως μακρυά μαλλιά και φορούν μαύρα ενδύματα, αλλά στη φύση συναντώνται και πολλές εξαιρέσεις. Αντιδρούν παρόμοια σε συγκεκριμένο στυλ μουσικής κουνώντας το κεφάλι τους πάνω κάτω. Άλλα είναι δραστικά (τα αλκάλια) και σπάνια ή ποτέ δεν υπάρχουν ελεύθερα στη φύση, αλλά συναντώνται οι χημικές ενώσεις τους με άλλα είδη μουσικής, υπό μορφή ορυκτών. Άλλα είναι αδρανή και δεν αντιδρούν με άλλα μουσικά στοιχεία. Είναι τα λεγόμενα ευγενή μέταλλα.
Rock or Nothing
metallas ine ena sixamero prama pou perpataei sti plateia navarinou thessalonikis kai paei sto cult kai xtipiete me WASP(i banda ine tixaio paradigma)