Θα σου απάνταγα ΚΑΥΣΤΙΚΑ αλλά δεν αισθάνομαι αρκετά σκατόψυχος σήμερα.
Θα σου απάνταγα ΚΑΥΣΤΙΚΑ αλλά δεν αισθάνομαι αρκετά σκατόψυχος σήμερα.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
μπα, πίνεις;
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
συμβαινει
οπως και τα προβληματα
θα καμνομε καμια επιτροπη για θα μαλακιζομαστε?
Εξαιρετικά τα νέα και δεν κάνω πλάκα. Η δεύτερη καλύτερη επιλογή.
ΥΓ. Το μέλλον της αριστεράς είναι στ' αρχίδια μας
πάντως ο θεσμός του προέδρου δεν έχει πουθενά ξεφτιλιστεί τόσο πολύ. κάτι σαν αυτοφωράκιας. δεν μιλώ για πατέρα.
Last edited by asimoulis; 15-07-2010 at 05:06.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
ας πουμε οτι ερχεται ο γκαλας...πως σας φαινεται?
Δε λέω ότι απαραίτητα προσφέρει κάτι σημαντικό αλλά πλέον είδε και ο πιο τυφλός (λέμε τώρα) ότι η οικογένεια Β λειτουργεί τέρμα υποκριτικά και ασόβαρα. Έχω φίλο που μέχρι τώρα έλεγε πως ο Τζίγγερ είναι γάτα(!). Προχθές, παραδέχθηκε ότι "έκανε μαλακία". Η μάνα μου έκανε facepalm όταν της το είπα. Ο πατέρας μου αναρωτήθηκε αν πρέπει να τη δείρει, ακολουθώντας το παράδειγμα του νεου προέδρου.
Στο γνωστό φόρουμ ειπωθηκε το "η πραγματικότητα ξεπέρασε τη φαντασία". Γεγονός. Δες τους απίθανους που εμφανίστηκαν στο τόπικ.
Η καλύτερη επιλογή φυσικά θα ήταν ο ίδιος ο Τσίγγερ. Με επιφυλάξεις κι ο Κωστάκης ο Καραμανλής αλλά αυτός δε βρίσκεται σε δικαστική κόντρα με το Βγενόπουλο, οπότε δεν τους βόλευε.
Γενικά, παρότι τα διαρκείας που εχουν πωληθεί είναι λιγότερα από τα μισά από αυτά που ανακοινώνονται, φοβόμουν τις αντιδράσεις ιθαγενών στα καθρεφτάκια Γκοβού και ΧΑΜΜΕΡΚΙΛΛΕΡ.
Δεν ξέρω αν ήταν ένας τρόπος να περάσει στο ντούκου η δήλωση για επικείμενο δεύτερο δανεισμό. Είναι να χτυπάς το κεφάλι του νάθινμαν στον τοίχο. Οι τύποι για 30 χρόνια έβαλαν λιγότερα από όσα έβαλαν οι χθεσινοί αλεξιπτωτιστές σε 2 και μόλις τελείωσε το παραδάκι, παίρνουν δάνεια από δικές τους τράπεζες για να κρατήσουν εξαρτημένο τον Παναθηναϊκό. Πόσα ακόμα τέτοια να έχουν κάνει όταν ήταν μόνοι τους στην ΠΑΕ και δε λογοδοτούσαν σε κανένα; Περιμένω τη 2η μεγάλη μεταγραφή ελεύθερου για να αρχίσουν τα ξεπουλήματα. Αν και ήδη ακούγονται ψίθυροι για το πως έγινε η πρώτη.
edit: μαλακία είπα στην πρώτη πρόταση τελικά
Last edited by chris_boss; 15-07-2010 at 11:39.
η ηλικία είναι ύποπτη. κατά τα άλλα μ'αρέσει και έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. πιστεύω, πάντως, ότι έχει την προσωπικότητα να κάνει τη διαφορά και 2 καλά χρονάκια τα έχει. βέβαια, είχε κάτι μικροτραυματισμούς φέτος.
Rock or Nothing
ε ναι, απο την λογική οτι "συνάσπισε" κι άλλο κόσμο εναντίων του (όπως έγραψε και το goal), ναι ήταν καλή επιλογή. εν τω μεταξύ να σημειώσουμε οτι η οικογένεια του γιαννάκη την περασμένη βδομάδα έσκασε 250 μύρια για να αγοράσει το ελληνικό παραρτημα της Shell και να προστεθεί κι αυτό στην Motoroil. Έτσι να δούμε με το πόσο τους λείπουν στην πραγματικότητα τα 5Μ που δανείστηκαν....Τέσπα. Ας μπει πρόεδρος στον γαυρο ο Μητσοτάκης μήπως δούμε καμια άσπρη μέρα...
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Ύποπτη η ηλικία του Μητσοτάκη αλλά 2 χρονάκια δρακουλίασης τα έχει στο χαλαρό.
σειταριδης κλευτον ματος πουλο λεει και ακολουθει ρουκαβινα...
οκ γιατι οχι...βεβαια ουτε ενα ευρω δε μας βλεπω να παιρνουμε αλλα οκ..
οσο αστειο και να σας φανει προτιμουσα να φερναμε ονιεγου παρα γκαλας... σαφως και εχει την εμπειρια και τις παραστασεις για να δεσει η αμυνα αλλα κατι δε μου καθεται ... ισως ειναι η ηλικια ισως οτι εχουμε δημιουργησει γαλλικη παροικια...δεν ξερω
Εγώ να πω την αλήθεια, αν δω και τον γκαλάς να έρχεται (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ απο το βασικό κορμό της ομάδας) νομίζω οτι θα έχουμε την πιο τούμπανη απο πλευράς ρόστερ ομάδα που είχαμε ποτέ τα τελευταία 10 χρόνια. Φυσικά αυτό ίσως να μην σημαίνει ουσιαστικά τίποτα, καθώς μεγαλύτερο μπουρδέλο στα διοικητικά και πιο απροστάτευτη παρασκηνιακά η ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !