Πριν λίγες μέρες δε τάσκασες για 27άρη Μακ;
Και πώς έγιναν δηλαδή.
Πριν λίγες μέρες δε τάσκασες για 27άρη Μακ;
Και πώς έγιναν δηλαδή.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
μπα φιλε δεν ξαναδινω ουτε ταληρο για την apple.
ενα ματσο "refurbished" και "recycled" hardware ειναι πλεον. σκατα στη μουρη τους.
οταν αγορασα τον imac που εχω τωρα (πριν 5 χρονια) ηταν εταιρια και εβγαζε αξιολογα μηχανηματα. ο imac αυτος ακομα λειτουργει και κρασαρε ΜΙΑ ΦΟΡΑ απο τοτε που τον αγορασα με ΕΝΑ φορματ. οι καινουριοι εχουνε κατι blue screen και κατι τετοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ που τους κανουν ισαξιους με τα pc.
γενικα αν θες να εισαι μαγκας, στησε ΚΑΝΟΝΙΚΟ pc και περνα του hackintosh αφου δεν μπορεις χωρις τα mac os x και διαφορα τετοιοα.
μουτζα στην apple.
υπομονή
ετσι λοιπον, γιατι οταν περνεις mac πληρωνεις 2 φορες την πραγματικη αξια του hardware που φοράει ως νταβατζιλικι επειδη περνεις MAC και εχει το μηλαρακι απο πισω.
για αυτο αν εισαι μαγκας παρε το hardware μονος σου, στηστο και βαλε hackintosh στη μιση τιμη απο οσο θα σου βγαινε κανονικα!
στα λαπτοπ ομως το παραπανω δεν ισχυει, για αυτο εδω εισαι: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook...M959EA-B1A.htm
μπιζαριος
Ε όσο φΤηνότερο τόσο το καλύτερο!σε τι λεφτα χρυσο μου παιδι.
Αν δεν εχεις προβλημα, Dell studio XPS 1647
Νταξ ας πούμε μέχρι 700
Το Dell που προτείνεις, το εψαξα στο σκρουτζ και δεν υπάρχειΚρίμα γιατί από χαρακτηριστικά είναι ωραίο.
Είχα βρει αυτό
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906328
αλλά μετά το googlαρα και δεν εχει καλές κριτικές..
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
warlord στην εποχη των i3 , i5 και i7 ειναι βλακεια να παρεις core2duoασε που εχει μια εμετικη intel onboard gpu...
μια καλη λυση ειναι αυτο
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook...M959EA-B1A.htm
και αν θες να πας σε κατι καλυτερο , με καλυτερο cpu και καρτα γραφικων περνεις αυτο, που κατ εμου αξιζει τα +100 ευρω, και οχι γιατι ειναι vaio
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook...CEB1S1E-BJ.htm
Τι Dell XPS 1647 πετάει ο άλλος ρε; Δε βγάζουν όλοι 40 χιλιάρικα το χρόνο, ούτε θέλει να έχει i7 για να τρέξει όσα ζητάει.
Λογικά και μια 4500MHD για κάρτα γραφικών είναι υπεραρκετή για football manager(και παίζει απροβλημάτιστα ζόρικες 1080 ματρόσκες).
Παίζουν προσφορές γενικά τώρα τελευταία στα 400 ευρά ή και λίγο παρακάτω, με Τ4400 ή καλύτερο, 3+ GB RAM και αυτήν την κάρτα(που βγάζει και HDMI έτσι για το γαμώτο).
Η πρότασή μου προς warlord να περιμένει λίγο, να τσεκάρει διάφορες προσφορές από τίποτα eshop, plaisia, saturns etc μην του κάτσει η καλή τιμή εκεί στο 400άρι. Πριν 2 βδομάδες είχε βγάλει κάτι αντίστοιχο e-shop στα 380 νομίζω.
Άμα το βιάζεσαι βιάζεσαι, πες και θα δω που παίζει καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης αυτή τη στιγμή.
EDIT: Τώρα είδα post warlord, και θεωρώ βλακεία να σκας 7 κατοστάρικα για laptop.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Firestorm, συμφωνώ σε αυτά που λες.
Επειδή είμαι γνωστός καρμοίρης όμως, έχω τον εξής προβληματισμό:
Γιατί να δώσω έστω και 100 ευρώ παραπάνω, αν ο fujitsu παίζει με άνεση το football manager?
Το λαπτοπ αυτό θα το έχω στα συχνά ταξίδια που κάνω λόγω δουλειάς. Για να περνάει η ώρα βρε αδερφέ με er, youtube, καμμια ταινιούλα και fm.
Πάντως αυτό http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook...M959EA-B1A.htm με ψήνει
Ruthless wrote:0
Αυτός είσαι! Άμα είναι έτσι, ψάχνω κάτι με καλή μνήμη (3 - 4gb) 4500 mhd καρτα και παίζω στον επεξεργαστή.Λογικά και μια 4500MHD για κάρτα γραφικών είναι υπεραρκετή για football manager(και παίζει απροβλημάτιστα ζόρικες 1080 ματρόσκες).
Και εγώ θεωρώ πάρα πολλά τα 700 για λαπτοπ. Στην ουσία το ταβάνι μου είναι τα 500 και ψάχνω το λαβράκι.
Last edited by warlord mkII; 26-05-2010 at 10:10.
Bloodshed on every shore
Το πρώτο που λέει ο firestorm το βρίσκεις κάτω από 6 κατοστάρικα σε άλλα καταστήματα.
Επίσης αν θες τόσο πολύ να πας σε i3 υπάρχει αυτός ο Dell σε ακόμα καλύτερη τιμή(με intel κάρτα γραφικών πάνω, αλλά ξαναλέω δεν χρειάζεσαι παραπάνω για τις απαιτήσεις σου).
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
ε το skroutzαρισμα ειναι στανταρ τωρα πια, απλα δεν σκρουτζαρα, εδειξα μοντελα.
πανε στον dell, ειναι η χρυση τομη για αυτα που θες + ειναι Dell και εχει το καλυτερο Service στο συμπαν , απο προσωπικη εμπειρια![]()
Ruthless και Firestorm χιλια ευχαριστώ, μάλλον για τον 2ο ντελλ που λες θα πάω!
Bloodshed on every shore
το οτι προτεινα το 1647 ηταν γιατι δεν σκεφτηκες να δωσεις μια τιμη περιπου ποσο θα θες να δωσεις.
δεν ειναι ι7 ειναι ι5 και γαμαει
καταταλλα με καλυψατε στις επιλογες φΤηνοτερου.![]()
υπομονή
bump
http://www.msystems.gr/index.php?cat...&product=10565
ti gnwmes exoume? borw na valw mac os? aksizei na valw mac os? genika thelw ena laptop na me vgazei asproprosopo otan thelw na kanw arrangements kai tetoia. oxi akraia pramata (aka 500 plugins) alla na shkwnei kamia 10 kanalia taftoxronhs epeksergasias (kai midi kai wav)
Genika san specs kalo fainetai, logika tha shkwnei auta pou thes.
Twra, gia hackintosh, me ligo psaksimo psilopaizei (toulaxiston sthn prohgoumenh ekdosh-me core2) alla karta grafikwn den kserw poso kala tha douleuei giati einai ati, wireless mallon den tha douleuei kan, opws kai diafora alla.
Genika den aksizei to kopo na valeis mac.
Btw, xreiazesai stadar laptop? Auto max 1-2 wres na krataei under load, kai me ta idia lefta pairneis polu kalutero desktop, pou an to psakseis vriskeis kai ta swsta parts gia na douleuei kala me hackintosh.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
nomizw oti to mobility mou einai anagaio.
exw vlepseis na to pairnw se live kai genika spiti-panepistimeio arketa suxna.
epeidhs genika den eimai gnwsths fovamai ta psila gramata. dld borei na sou leei 5000000GB ram kai nane theoargh h incompatible. genika tis details den tis kserw kala kai fovamai ligo. giafto zhtaw apopseis apo esas pou kserete polu kala aftes tis leptomeries
Ξαναμπάμπ.
Για πείτε. Και όχι, δε θέλω mac. Το θέλω για δεύτερο στο σπίτι, να κάθεται ο ένας στο desktop και ο άλλος (εγώ) να δουλεύει σε αυτό. Όχι περίεργα προγράμματα, αλλά πολύωρη χρήση. Κανα παιχνιδάκι θα άντεχε; Έχω μαύρη εμπειρία από laptop και το ψιλοσκέφτομαι, ειδικά μετά το 1250άρι που μου είπαν να σκάσω για full service του Vaio. Με αυτά εδώ είναι πιο απλά/φτηνά τα πράγματα;
Feed my fear