Βασικά παίζει η γιορτή της μουσικής αυτές τις μέρες που έχει εκδηλώσεις (είχε και χτες) και στα εξάρχεια.
Βασικά παίζει η γιορτή της μουσικής αυτές τις μέρες που έχει εκδηλώσεις (είχε και χτες) και στα εξάρχεια.
Αυτό είναι ανεξαρτητο απο την γιορτη της μουσικης.ηταν απλα ενα παρτυ και βαζαν οτινανε μουσικες.συμβαινει εδω και μερικεσ βδομαδες.
Γενικοτερα οι κατοικοι των εξαρχιων, επειδη εδω και 1,5-2 χρονια η πλατεια είχε γίνει φάρμα με ζόμπι,έκναν καποιες κινησεις κ τους διωξαν όλους.
Βάλαν μπασκέτα,πινγκ πονγκ, ξύλινα ποδοσφαιρακια και έχουν μόνιμα 2 τραπεζακια με μια μικροφωνικη κ ηχεια κ αράζει κόσμος.
τα ζόμπι έχουν εξαφάνιστει σχετικα. Ύπάρχουν πολλα μέρη που μπορεις να τους βρεις. Πλατεία Θεάτρου Π.χ.
Μπλε
Ναις.
ούτε καν, πάλι στην τοσίτσα πήγαν απλά λίγο πιο ψιλά.
κάτι θα ξέρεις παραπάνω. πολύ πρόσφατα όμως είδα πάρα πάρα πολλούς εκεί.
το πως τους διωξαν τα μουνοπανα δεν το σχολιαζουμε, ετσι;
εντιτ: και παρε δω τωρα κειμενο http://parkingparko.blogspot.com/201...g-post_18.html
γενικα, νοσοτρος, παρκακι και πρωτοβουλιες κατοικων χρεωκοπησατε τα εξαρχεια. μπραβο μαλακες.
Last edited by metamelia3; 20-06-2010 at 20:48.
this is radio freedom.
έχεις δίκιο, αυτοί φταίνε που φοβάται να μπει ο άλλος σπίτι του μήπως τον στραβοκοιτάξουν τα σιχάματα και του την πέσουν.
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Μάλλον είναι καλύτερα να φαγωθούν μεσολογγίτες-συσπείρωση-αλφακαπίτες μεταξύ τους μπας και καθαρίσει ο τόπος.
βασικα εκανα τη βολτα μου στα εξαρχεια μετα απο αρκετο καιρο προχθες. ειχα βρει λιγο χρονο και ειπα να βγω και κατι παιδια.
Γενικα αλλαξε η φαση αποτομα λιγο? δηλαδη σε κανουν να νιωθεις παρειστακτος και σε κοιτανε καπως. αν θελω τετοια αντιμετωπιση παω και κολονακι ε.
ειμαι εγω περιεργος?
υπομονή
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()