ε ναι μωρέ.
άλλωστε τι υπάρχει τι δεν υπάρχει είναι το ίδιο κ το αυτό.
γκομενοδουλειές πέρα από τα μαγαζιά στο γκάζι, ξερω 'γω.
ε ναι μωρέ.
άλλωστε τι υπάρχει τι δεν υπάρχει είναι το ίδιο κ το αυτό.
γκομενοδουλειές πέρα από τα μαγαζιά στο γκάζι, ξερω 'γω.
satan was a lez
Μια χαρά φάση είναι, άσχετα από το όχι και τόσο επαναστατικό με την συμβατική έννοια προφίλ της εκδήλωσης. Και αυτή, όπως και η γυμνή ποδηλατοπορεία (η τρίτη θα είναι την Παρασκευή 4 Ιούνη), είναι σημαντικές ανατρεπτικές εκδηλώσεις σε καθημερινά θέματα, γιατι η ανατροπή των θεσμών δεν περιορίζοπνται μόνο στιςοικονομικές εκμεταλλευτικές σχέσεις, αλλά και στις σχέσεις των φύλων, την ελεύθερη σεξουαλική επιλογή, την αποενοχοποίηση του γυμνού σώματος, κλπ. Επιπλέον ανατροπή είναι κάθε διεκδίκηση όλων αυτών με αυτοοργανωμένα ανεξάρτητα ή πολυσυλλεκτικά κινήματα και όχι καθοδηγούμενα από μια πρωτοπορεία.
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
Το αδερφάτο της πρωτοπορίας σε χάλασε, όχι οι 80 χορηγοί.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - AGAINST "ATHENS GAY PARADE at 5/06/10"
http://www.facebook.com/profile.php?...18586328182104
η ύπαρξη χορηγών, βέβαια, έρχεται σε αντίθεση με την λογική της αυτοοργάνωσης και της αυτονομίας.
satan was a lez
δηλαδή αυτή η πορεία προμοτάρει την ελεύθερη σεξουαλική επιλογή,διαδίδοντας οτι για να είσαι gay πρέπει να είσαι FABULOUS,προκλητικός και υπερφίαλος. και μας λέει οτι οι σχέσεις των φύλων έχουν πρόβλημα,οπότε αυτοί που δεν είναι straight ας μαζευτούν για οργιάκια στο κέντρο της αθήνας. αυτό θες να μας πεις.
nicolasfluxus τα λεει εξαιρετικα στο θρεντ αυτο
μπορεί να το βλέπει κι έτσι η ladykiller,αλλά η ουσία είναι οτι βάζοντας χορηγούς υποβαθμίζουν(κι άλλο) τη σημαντικότητα που πιθανώς θα ήθελαν να δώσουν σε αυτή την εκδήλωση,σίγουρα ο κάπως σκεπτόμενος κόσμος ξενερώνει με αυτό το πράγμα (κι όχι μόνο αναρχικές λεσβιάρες)
έτσι ανάγεται* σε ένα πουστοπάρτυ όπως είπαμε.
*βρείτε κάποιος στο internet τι παίζει με αυτά τα αναγαγαγ παρακαλώ
Last edited by nikolasfluxus; 31-05-2010 at 13:32.
Περιμένω report του event από τον κάρχαρτ για να εκφράσω άποψη.
(τη βαράει τη μπότα)
Last edited by Amnesiac.; 31-05-2010 at 13:36.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Οπα ...αλα αλκαιος...λειντι εχω παει μια δυο φορες και ειχε αρκετο κοσμο και οκ βγαινει προς τα εξω..ακομα και περα απο το γκετο του γκαζιου. Τωρα αν γινονται και γκομενοδουλειες οκ ναι...αλλα νομιζω οτι το ισοπεδωνεις λιγο. Φανταζομαι εχεις παει και ενδεχομενως να μην σε ψηνει το σκηνικο αλλα και μονο που στραβωνουν μερικοι κωλοφασιστες αρκει...
1) e4, c5
2) Νf3
λολ @ "γκέτο" του γκαζιού.
Γενικά δεν είμαι πολύ πούστης και ταυτόχρονα νομίζω ότι το lgbt κίνημα πιο πολύ διακοσμητικό είναι παρά προσφέρει κάτι ουσίας αλλά δε καταλαβαίνω γιατί ένας πούστης (ή μια λεσβία ή ό,τι άλλο καυλώνει ο καθείς) για να είναι πούστης και να είναι αποδεκτός θα πρέπει να φοράει το στερεότυπο και την ταμπέλα του πούστη του "φιλικού προς τον χρήστη". Είναι κι αυτός μέρος της κοινωνίας, είναι σαν αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες, είναι η χαρούμενη φτερού που χορεύει με παπαρίζου και sakis και καρναβαλίζει μια φορά το χρόνο σε ένα απόγεμα και μια νύχτα όλη δική της με τη βούλα των 80 χορηγών, με το "προκλητικό" της αφισάκι, με μια πραγματικά αηδιαστική κουλτούρα του "χαπενινγκ" και που δηλώνει περήφανη. Για τι πράγμα περήφανοι;
Harbinger εγώ την αποψάρα μου γράφω επί του θέματος κ αν είδες στο αρχικό ποστ εκεί που έγραφα για το indy είπα πως δε θα το σχολιάσω περαιτέρω γιατί οκ καταλαβαίνω πως δεν είναι diy τα παιδιά και επειδή έχω ζήσει 1,5 pride ο αυτοσκοπός τους είναι να περάσουν καλά και να τα έχουν ακόμα πιο καλά με τον δήμαρχο.
Atom τα έγραψα και πιο πάνω, τα έγραψαν κ ο fluxus k o ikonoklast, πρόσθεσε κ κάποια ακόμα που έχω ζήσει,ε αυτά με κάναν να το βλέπω έτσι το θέμα...Spoiler
satan was a lez
τι ειναι αυτο το athenspride παλι?
κανει νεα συγκεντρωση η θυρα 13 για τα διοικητικα?