Και τι φοβάσαι; Μήπως από αύριο αρχίσουν και σου φέρονται καλά δηλαδή;
Έκλεισες χρόνο στο ΕΡ, achievement unlocked. Γαμήθηκες βέβαια, δύσκολο φόρουμ, αλλά τι αίσθηση επιτεύγματος!
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Γαμησέ τα, αυτές τις μέρες έχω ρέντα, δεν καταλαβαίνω γενικά τι μου λένε. Και έχω πάντα και την εντύπωση ότι ο άλλος είναι που δεν καταλαβαίνει τι του απαντάω και επίσης άλλο ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν κάνω εγώ ειρωνεία δεν πιάνει στους βλάκες, παραμένουν έτσι. Δεν έχω την τέχνη της ERωνείαςΑλλά αναθαρρώ όταν διαβάζω ότι εσύ γουστάρεις να σε θεωρούν βλάκα και σκέφτομαι από μέσα μου "δεν πειράζει ρε, την επόμενη φορά, μάθε πρώτα να μπουσουλάς, μετά να περπατάς και σύντομα θα πετάξεις".
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
και πριν ερθεις να μου πεις τις τυπικουρες τυπου "ωραια εισαι απο το 2006-τι χαιρεσαι?"
θα σου πω οτι αν βγαινει ενα σωστο συμπερασμα απο αυτο το θρεντ ειναι το εξης
"μην ειρωνευεστε σε ενα σοβαρο ποστ,κι ακομα κι αν το κανετε...καντε το σωστα"
το ποσο εκλεισα δεν εχει σημασια και ειναι τερμα ηλιθιο που μου απαντας ετσι...
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
και δεν νομιζω να ειπα πουθενα οτι γουσταρω να με θεωρουν βλακα...
κι αν σε καιει να σου πω οτι στα τετοια μου τι πιστευεις για μενα...για τον clockwork orange τα πιστευεις στην τελικη...οχι για μενα! ελπιζω να με πιανεις!
τεσπα με χωνεται και μενα στο τριπακι και δεν γουσταρω να εξηγω τα αυτονοητα που συζητατε εδω περα!!!
οταν εχεις μια καλη σχεση με μια γκομενα δεν καθεσαι να το αναλυσεις! συνεχιζεις το ανελεητο πηδημα...
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Ξενέρωτο ποστ: Η ειρωνεία μου στόχευε στο σχόλιό σου για το ΕΡ, αν νομίζουμε ότι είναι ένα "εύκολο" φόρουμ. Επίσης θεωρώ κουταμάρα που εντοπίζεις ως φανταστικό σημείο του ΕΡ την ειρωνεία του, όταν η πλειοψηφεία των χρηστών του είναι απλώς αποδέκτης της και επειδή εγώ γενικά είμαι της άποψης ότι το κάθε φόρουμ το κάνουν οι χρήστες του. Σαφώς και αναγνωρίζω τα θετικά στοιχεία που του έχει δώσει ο Πάνος (αυτά που έλεγα όαση) αλλά έρχομαι γιατί με ενδιαφέρει τι λένε κάποιοι χρήστες για κάποια συγκεκριμένα θέματα.
Επίσης αν δεν το έχεις καταλάβει, η ειρωνεία που εκθειάζεις πιο πάνω, κατά 90% πηγάζει από την πεποίθηση των χρηστών ότι έγραψες βλακείες. Και όταν γίνεται συνέχεια αυτό, η λογική μας λέει ότι μάλλον για να σε (τον όποιον τέσπα) ειρωνεύονται συνέχεια, σε θεωρούν βλάκα. Κάπως έτσι είναι ο συνειρμός μου.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Είστε όλοι προβοκάτορες.. (Ξέρετε ποιοί είστε)![]()
Οραματίζομαι ένα λιτό banner με το συμπλήρωμα "ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ". Μπάς και πουλεύουνε και οι κασερίνοι και δούμε μια άσπρη μέρα με όλη αυτή τη μιζέρια εδώ μέσα.
![]()
Ίσα μώρη Παπαρήγα που θίχτηκες κιόλας...
Πόσο γαμημένα υπεροπτικό είναι να θεωρείς ότι έχεις τόσο απόλυτα δίκιο που δεν μπορεί, αν ο άλλος έχει κάποια ψήγματα "σοβαρότητας", θα συμφωνήσει μαζί σου;
Αυτό που είπε ο ρέηβεν πάντως έχει κάποιο ενδιαφέρον ("η διαδικτυακή επικοινωνία έχει γίνει πια ο κανόνας και η διαπροσωπική η εξαίρεση"). Κατά τη γνώμη μου η διαδικτυακή επικοινωνία είναι απλά διαφορετική. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πιο σοβαρές συζητήσεις - ίσα ίσα, μπορεί να ενδείκνυται κι όλας, γιατί μπορείς να σκεφτείς με το πάσο σου κλπ κλπ. Και νομίζω ότι, πέρα από το εκφραστικό μέρος, και το ταμαγκόθι και ο ικόνοκλαστ και εγώ έχουμε κάνει μια χαρά σοβαρές συζητήσεις (ή έστω έχουμε διατυπώσει "σοβαρές" σκέψεις) - χωρίς να σημαίνει ότι, αν κάποιος επέλεγε να μην το κάνει, είναι εξ ορισμού κατακριτέο. Από εκεί και πέρα, για μένα είναι λάθος να προσπαθεί κάποιος να αντικαταστήσει τη διαπροσωπική επικοινωνία με τη διαδικτυακή, να βάλει τους κανόνες της μίας στην άλλη και να λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, απλώς επειδή είναι διαφορετικά πράγματα. Ακριβώς όπως δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τη διαπροσωπική (edit: την "πρόσωπο με πρόσωπο" καλύτερα) επικοινωνία με την τηλεφωνική, με τη συγγραφή ενός βιβλίου, με τη δημιουργία ενός γλυπτού (το ότι η τελευταία δεν περιλαμβάνει καν λόγο δεν έχει και τόση σημασία). Τώρα φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να νομίζει ότι όταν γράφει σε ένα φόρουμ είναι ακριβώς το ίδιο με το να έχει μια παρέα με 100 άτομα απέναντί του. Αρκεί να μη μου τα κάνει νταούλια ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος χρήσης των ιντερνέτς και άρα πρέπει να κάνω κι εγώ το ίδιο.
Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή τελετάμπις. Γενικά λες βλακείες αλλά αυτό το λέω χωρίς να πιστευώ ότι έχω δίκιο. Οι σοβαροί άνθρωποι, συγγνώμη, οι "σοβαροί" άνθρωποι όμως ελπίζω να συμφωνήσουν μαζί μου. Για να ξέρω αν έχω δίκιο δηλαδή.
Κατ'α τ'άλλα δεν ξέρω για ποιον τα γράφεις τα υπόλοιπα, δεν απευθύνονται σε μένα μιας και δεν έχω υποστηρίξει απολύτως τίποτα από όλα αυτά. Οπότε θαμπζ απ. "Σοβαρό" ποστ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος