Εκτός από το ρωχάμη που είναι τρολλ για αρκετό ρισπέκτ, είμαι κανονικά σοκαρισμένος από μερικές αντιδράσεις ε. Συνέλθετε.
Εκτός από το ρωχάμη που είναι τρολλ για αρκετό ρισπέκτ, είμαι κανονικά σοκαρισμένος από μερικές αντιδράσεις ε. Συνέλθετε.
Ρε θα μας την πεις και από πάνω; Αγαπάμε Dio, δε γουστάρουμε που κάνετε μαθήματα εξυπνάδας την επομένη του θανάτου του στους "βλάκες". Εσύ έβαλες μπάνερ, εμείς κράξαμε και μουντζώσαμε, να σου πω την αλήθεια πιο πολύ κόπο εσύ έκανες να πεις την μαλακία σου που μου σοκάρεσαι κιόλας. Για σένα δεν είναι θέμα, στο κεφάλι σου δεν βλέπεις την σύνδεση, πρόβλημά σου.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Γράφτηκε ήδη ότι δεν είχε καμία σχέση με δούλεμα σε όποιον στεναχωρήθηκε. Αν θες μια απλή εξήγηση, ορίστε: Έχουμε βάλει μερικά μπάνερ για την πλάκα μας και για καφρίλα. Το ότι μερικοί ζήτησαν να γίνει μπάνερ για σοβαρό λόγο δεν είναι κακό, μπορεί και να το κάναμε από μόνοι μας. Το πράγμα γελοιοποιήθηκε όταν φτάσαμε να διαβάζουμε ότι είναι ΑΔΙΚΙΑ να μη βάλουμε για τον ντίο επειδή είχαμε βάλει για τον μαικλτζάκσον. Τώρα το ότι εσύ την έχεις δει ο γραφικός μεταλλάς που πονάει για το χαμό του ντίο και οι άλλοι τον κοροϊδεύουν δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά αν το έχεις ανάγκη, εντάξει, κατουράω στον τάφο του ντίο και του τζιμιχέντριξ, λολ!!!
Κοίτα δεν φταίω εγώ αν έχεις πρόβλημα αντίληψης. Μπορεί να είναι και μογγόλος ο τύπος που ζητάει γραφικά το μπάνερ στο ΕΡ σου αλλά όταν πας να του την πεις, ακόμα και ασυνείδητα, είσαι μαλάκας που πας να πικάρεις την καύλα του. Ας πούμε ότι στην καλύτερη είναι άκομψο αυτό που κάνατε δεδομένης της περίστασης και της στιγμής. Κατανοώ πλήρως ότι δεν πήρατε χαμπάρι ποιο είνια το big deal, ER να'ουμ, αλλά μερικοί ακόμα βάζουμε Stargazer και All the Fools Sailed Away και μελαγχολούμε και η εξυπνάδα σας στην κορυφή της σελίδας σπάει αρχίδια. Δεν μπορείς να το σεβαστείς γιατί σου φαίνεται γραφικό και too much; Στα παπάρια μας, ρούφα τις μούντζες σου και το κράξιμο και κατούρα στους τάφους, λολ για να ρεφάρεις.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Καλή φάση, δεν κατάλαβες τίποτα από όσα έγραψα, αλλά παρόλα αυτά κατάφερες να επιβεβαιώσεις 100% την τελευταία μου πρόταση.
Ναι, ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω, πολλές άγνωστες λέξεις. Μπορεί φυσικά και εσύ ακόμα να μην έχεις καταλάβει τι σου είπα. Οι άγνωστες ίσως λέξεις που σε δυσκόλεψαν είναι το "ασυνείδητα", το "άκομψο" και "περίσταση". Το "σπάτε αρχίδια" μάλλον το κατάλαβες, αλλά δυστυχώς ακόμα δεν κατάλαβες γιατί και είναι η σειρά μου να σοκαριστώ. Να στο κάνω τάληρα: Μπορείς να πεις σε κάποιους ότι είναι χαζό να μιλάνε για αδικία και να μην κάνεις τίποτα. Το να τους πετάς τον Μιχάλη είναι απλώς κακία και μάλιστα ελιτίστικη κακία κατά παραδοχή σας. "Dio θες ε; Χαχα, έχουμε MJ, σου κάνει;" Αν δεν το σκέφτηκες ότι αυτό βγάζει η μαλακία που κάνατε, σε παραπέμπω ξανά στο "ασυνείδητα", "άκομψο" και "περίσταση". Αν εγώ είμαι ευαίσθητος μία, εσύ είσαι αναίσθητος δέκα.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Εντάξει, υποθέτω ότι και όσοι αγαπούσαν τον μαικλτζάκσον προσβλήθηκαν όταν τον βάλαμε στο μπάνερ (ναι, είχε μια δόση ειρωνίας, δεν ήταν μόνο επειδή τον αγαπούσαμε κι ακούγαμε όλη μέρα billie jean όπως ακούς εσύ stargazer, αν και ήταν και γι'αυτό!), επίσης προσβλήθηκαν όσοι αγαπούν την ελλάδα όταν βάλαμε την αγιασοφιά στο μπάνερ, όσοι είχαν θείους στον αντιδικτατορικό αγώνα όταν βάλαμε τον παπαδόπουλο, επίσης προσβλήθηκαν όσοι έχουν καθυστερημένα μικρά αδερφάκια όταν είδαν την μπλούζα "ERTARD" που βγάλαμε το 2004. Αλλά όλοι αυτοί οι υπερευαίσθητοι τύποι μάλλον θα θεωρούσε κανείς ότι έχουν σταματήσει να επισκέπτονται το er εδώ και 7 χρόνια που είμαστε έτσι, σωστά; Εκτός αν θέλουν απλά να κλαφτούν για το πόσο ως γραφικούς και υπερευαίσθητους τους βλέπει και τους αντιμετωπίζει η άκαρδη κοινωνία και το αναίσθητο administration - ή αν είναι μαζόχες.
Το μόνο αντίστοιχο είναι του MJ, τα άλλα είναι παπάρια μάντολες και το ξέρεις. Μην κάνεις τον μαλάκα. Και γενικά το έχω ξεπεράσει το μπάνερ, τώρα εστιάζω καθαρά στην βλακεία σας, αυτό συζητάμε, τον ευαίσθητο ψυχισμό μας και την εν προκειμένω ηλιθιότητα και αναισθησία σας, φιλολογικά πάντα. Και εντάξει, ΕΡ, μπλιουργκ, ατσαλένια αρχίδια αλλά κατουράτε και λίγο με το σαουθπαρκικό της καραπουτσακλάρας στυλάκι.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Μπεχ, πάμε άλλη μία: ΔΕΝ το βάλαμε για να πικάρουμε κανέναν επειδή στεναχωρήθηκε που πέθανε ο ντίο (αν και, μεταξύ μας, ο τύπος ήταν 170 ετών, είχατε αρκετά χρόνια να προετοιμαστείτε ψυχολογικά). Το βάλαμε ως ειρωνική απάντηση στο "βάλτε ντίο γιατί είναι μαλακία να μη βάλετε αφού είχατε βάλει μαικλτζάκσον". Ναι, ειρωνικό ήταν. Αν σου κάνει τόση εντύπωση να βλέπεις ειρωνία στο ερ, σε παραπέμπω πιο πάνω, 7 χρόνια τώρα η ειρωνία είναι καθημερινό φαινόμενο εδώ μέσα - και γι'αυτό ακριβώς δεν μπορεί πλέον να κατηγορηθεί όποιος τη χρησιμοποιεί για "αναισθησία", όποιος έχει υπερευαισθησία στην ειρωνία και "του χαλάει η μέρα" απλά δεν μπαίνει στο ερ, πώς να το κάνουμε, όπως δεν μπαίνεις στο γιουπόρν αν σιχαίνεσαι τις ΠΟΥΤΣΕΣ. Δεν έχει να κάνει με ατσαλένια αρχίδια, η ειρωνία είναι μια κάποια αντίδραση στη βλακεία. Ο καθένας με τις άμυνές του!
me tromazete kai oi dyo sas.
re dragon vale to proigoumeno banner kai mi to filosofeite allo
plz?
...κι αν μπορειτε μη μου θυμιζετε τη μπλουζα ERTARD, την εχασα ακριβως το ιδιο βραδυ, στο "ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ" και δε προλαβα να τη βαλω ποτε.
αισχος.
αιδως.
και αλλες λεξεις απο αλφα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
εγώ θέλω banner τον cancer
Επειδή όντως το κουράσατε, προτείνω ένα τελικό μπάνερ που θα έχει τον Dio σε παιδική φωτογραφία του (για να συμβολίζει τα παιδικά μας χρόνια, που όλοι μεγαλώσαμε ακούγοντας τη Φωνή του) και δίπλα τον Μάικλ, για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
έντιτ : Α και πιο δίπλα τον κάνσερ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.