Ρε μλκς συγκινήθηκα![]()
Γιατί δεν υπάρχει θρεντ για αυτό το ΕΠΟΣ ρε. ΚΑΒΛΑ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, επιτέλους μια ταινιάρα για τον Wolverine που σβήνει για πλάκα τα 2 προηγούμενα σκουπίδια. Αποκάλυψη το πιτσιρίκι, σκοτάδι πόνος και μιζέρια όλη η ταινία, αυτή τη στιγμή άνετα τη βάζω #1 Marvel.
Spoiler
![]()
Μόλις το είδα κι εγώ. Ωραίο ήταν. Όχι καλύτερη ταινία marvel, αλλά πιθανότατα καλύτερη wolverine/xmen. Σκηνές δράσης της πιτσιρίκας εκπληκτικές. Γενικά μαύρο όπως έπρεπε, με λίγες χολιγουντιανές overdramatised ατάκες-που-θα-μπορούσαν-να-μην-έχουν-ειπωθεί-ποτέ, αλλά δικαιολογούνται επειδή. Μόνο εγώ είχα μονίμως ένα τεράστιο ερωτηματικό καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας (πώς έφτασαν στη φάση τους, γιατί; ); Και γενικά τα έχουν κάνει ΠΟΥΤΑΝΑ στο σύμπαν των xmen, αλλά δε γαμιέται. Ωραίο ήταν.
Life begins at 45°.
Σοβαρά τώρα; Αποπειράθηκες έστω ένα σερτς;https://www.electricrequiem.com/foru...gan-%282017%29
Λολ, οχι, ηταν αργα και ημουν κι εγω συγκινημενος![]()
Κατέβασα αυτό με τους κορεατικομαλαισιανούς υποτίτλους, ικανοποιητική ποιότητα.
Και η ταινιάρα συνάντησε με το παραπάνω την αρχική συγκίνηση. Δεν ξέρω αν κάποιος Wolverine fan θα είχε απαίτηση να δει κάτι παραπάνω, εγώ προσωπικά δηλώνω πλήρως ικανοποιημένος και χαίρομαι που αυτός ο χαρακτήρας είχε επιτέλους μια ταινία αντάξιά του, μετά τις δύο προηγούμενες υπερμούφες ολκής. Στοιχεία μεγάλου παίχτου από την πιτσιρίκα Χ-23, εξαιρετικό cast γενικότερα, συγκίνηση παντού από τη λιτή αλλά ακριβώς αρκετή χρήση γνωστών Χ-χαρακτήρων, καύλα με τις unrated σφαγές. Άξιος ο Jackman, να δούμε τι θα γίνει με διάδοχο τώρα.
Το είδα χθες. Μια ταινία που άξιζε τα λεφτά της.
1) e4, c5
2) Νf3
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Δεν νομίζω ότι εχω δει τα προηγούμενα...
1) e4, c5
2) Νf3