βασικα δεν ειναι κακο...για ενα τετοιο σαιτ
κανει κατι σφοδρα φαουλ βεβαια αλλα κλαιν
με θυμησε να κατεβασω και την v.a. - 2003 - The Rubble Collection (20XCD) [Past & Present Records, 2003] FLAC, μια χαρα
βασικα δεν ειναι κακο...για ενα τετοιο σαιτ
κανει κατι σφοδρα φαουλ βεβαια αλλα κλαιν
με θυμησε να κατεβασω και την v.a. - 2003 - The Rubble Collection (20XCD) [Past & Present Records, 2003] FLAC, μια χαρα
στα Χανια πλακα πλακα ποσα τευχη ειχαν βγει? θυμαμαι που μου χες δωσει ενα και παιζει να ταν το πρωτο.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
"ΜΠΟΥΜΠΟΥΜΠΟΥΤΟΘΕΜΑΜΟΥΕΙΝΑΙΝΑΜΗΓΡΑΨΩΣΑΝΕΣΕΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΜΠΟΥ".
Μ' αρέσει που πάντα ανεβάζεις το επίπεδο λαντυ![]()
this is radio freedom.
το αστειο ειναι οτι Λαντυς και Καλκις ανετα τα πινουν μαζι
συνεχιστε
Κι εσύ τα'χεις πιει μαζί του αυτό δε σημαίνει τίποτα
και κοιμηθηκα και στο σπιτι του κιολας
γιουλαι εχει ενα ΚΡΕΒΑΤΙ αλλο πραμα
τι να σε λεω....
σε φορουμ εισαι ΓΙΔΑ...γιουλαι σε λενε
οπως εμενα μινμιν τον Καλκι Καλκι κ.ο.κ.
α χα καλο γιδοβλαχαδερο
μονο που εμενα δε με λεγαν ποτε γιουλαη για να με λενε τωρα, αν στα μερη σου το u lied! που ηταν ενα απ'τα πολλα γιουζερνειμς που ειχα ανα καιρους στο σοουλσικ, το προφερουν γιουλαη ειναι αλλη ιστορια εμενα παντως δε με λεγανε ποτε ετσι μονο εσυ και κατι αλλοι κομπλεξικοι αγραμματοι που δεν ξερουν να προφερουν σωστα δυο λεξεις κι επειδη πεινανε μαλλον για μπαν τρωνε την καταληξη
Last edited by avatar; 12-03-2013 at 02:44.
νομιζεις
να γινει αρθρο στο luben η περιπτωσις σου προτεινω
εγώ αντιπροτείνω τη δική σου και για εξώφυλλο όταν με το καλό εκδοθεί τη φωτογραφία που'χεις ποστάρει με τ'αρχίδια σου
Άλλο ένα θρεντ που γαμιέται χάρη στη γιουλάη. Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα μπαν?
Η αλήθεια είναι ότι το ίντερνετ πλέον έχει τηλεορασιοποιηθεί, καθώς η ανάγκη μας για τηλεόραση δεν έχει εκλείψει ακόμα. Δηλαδή και εγώ τελικώς περισσότερο χρόνο στο oneman.gr (για τον ίδιο λόγο που έγραψε ο σταμ, εκτός του αστέρα τρίπολης δηλαδή) και στα φασιστοnews του gr.yahoo (που πετάνε στη μάπα μου πριν μπω στο email μου) περνάω, παρά στα ποιοτικά site τα οποία βάζουν 1-2 νέα ποστ/άρθρα το μήνα και σιγά σιγά ξεχνάω να τα τσεκάρω, πόσο μάλλον επειδή δεν είμαι και κάθε μέρα στη διάθεση να διαβάζω σεντόνια και επειδή θέλω και γω το βυζί, το κουτσομπολιό, τη καφρίλα να ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ που λέει και ο λαός. Οπότε από τη μία είναι καλό να είμαστε αυστηροί, από την άλλη το luben.tv πιο κάτω από το google στην address bar είναι όντως πρόοδος σε ένα ίντερνετ που όλο και περισσότερο θα κατευθύνεται από μία πολύ χειρότερη ερμηνεία του pop από αυτή που έχει ο ικόνοκλαστ και η παρέα του, και δεν θα κρύψω ότι το έχω προτείνει και σε όλους τους γνωστούς μου, κλπ. Παρ' όλα αυτά, αν νιώθετε ότι μπορείτε και χωρίς καθόλου ποπ, τόσο το καλύτερο βέβαια (γιατί μετά δεν έχει και στόπ!)
Last edited by phthoggon; 12-03-2013 at 13:02.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Σοβαρευτείτε που θα συγκρίνετε Luben και Oneman.