Σχεδόν τελείωσα και το τρίτο(Α)... Εντάξει απλά δεν έχω ιδέα πως θα προχωρήσει η κατάσταση, πόσο πιο χάλια να πάνε τα πράγματα δηλαδή...
Εντιτ: Α, τόσο....![]()
![]()
![]()
![]()
Σχεδόν τελείωσα και το τρίτο(Α)... Εντάξει απλά δεν έχω ιδέα πως θα προχωρήσει η κατάσταση, πόσο πιο χάλια να πάνε τα πράγματα δηλαδή...
Εντιτ: Α, τόσο....![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by wraithgr; 03-06-2011 at 13:24.
Shall I say I was wrong, if I'm right?
εμένα μου είπε ο MrMaiden ότι στο τέλος του 4ου
χωρίς να μου πει τί και δεν ήταν κάτι από αυτά που μάντεψα κι έχω λυσσάξει λίγο.Spoiler
Και μιας και το πιάσαμε, έχω την αίσθηση ότι στο 2ο δε συμβαίνουν πολλά πράματα. Είμαι στη μέση περίπου και νομίζω ότι περισσότερο χτίζονται οι χαρακτήρες μέσω συζητήσεων παρά μέσω εξελίξεων (όχι ότι με χαλάει ε, τα κεφάλαια Tyrion και ειδικά οι συζητήσεις με Varys είναι σκέτη απόλαυση). Βέβαια σε μισή σελίδα μπορεί να χαθεί το μισό westeros, αλλά καταλάβατε τί λέω.
α, ναι και οι Red priests είναι πραγματικά συναρπαστικοί και τρομαχτικοί ταυτόχρονα
Last edited by enitharmon; 09-06-2011 at 23:20.
Vielen Dank für alles was mal war
Δεν κάνουν τέτοια σπόιλερς ρε μιστερμειντεν.
Στο 3ο βιβλίο
Spoiler
πέταξα το βιβλίο με δύναμη, αποφάσισα να το παρατήσω, και πήρα τηλέφωνο αυτόν που μου τα πρότεινε/δάνεισε και τον άρχισα στα μπινελίκια.
Μετά βέβαια κοίταξα παρακάτω τους τίτλους κεφαλαίων να δω τι παίζει και ηρέμησα.
Το 4ο είναι λίγο ξενερωτικό γιατί σε βγάζει σχεδόν τελείως απ'τα περιβάλλοντα και τους χαρακτήρες που'χεις συνηθίσει.
όποτε λέτε ότι κακό συμβαίνει (αντίδραση σαν της Χ παραπάνω όταν GoT spoilerκαι The Wire spoilerSpoiler) εγώ καταλαβαίνω ότι κακό συμβαίνει στους Σταρκ, γιατί για τους υπόλοιπους ποιος νοιάζεται, σιγά μη στεναχωρηθούμε κιολας αμα ψοφήσει ο Jaime πχ. Αν και τον Tyrion δεν τον κόβω να ζει πολυ, παραεχει απλωθείSpoiler
E αυτό λέω, πήρε ένα τσάπτερ από το πουθενα και απλα το εληξε εκει. Το σκέφτηκα μετά και είναι λες και
Spoiler
Ενι που είσαι; Όταν λες 2ο εννοείς CoK ή το 2o του Storm Of Swords;
edit: Για το σημείο που λέει η Drumsick
Spoiler
Last edited by SpiritCrusher; 10-06-2011 at 02:27.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
γαμώ τους εφτά θεούς σας, ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΓΑΜΩΣΠΟΙΛΕΡ ΣΑΣ, απλά έχω αποδεχτεί ότι θα πεθάνουν όλοι, οπότε προσπαθώ να μη στεναχωριέμαι.
clash of Kings ακόμα. Το Storm το έχω σε μία έκδοση, χιλιωνεκατοτοσο σελίδων, οπότε για μένα είναι ένα βιβλίο.
όταν διαβάζω το θρεντ για τη σειρά, που λένε "πωπω, θα πάνε να πολεμήσουν και δε θα μας δείξει πώς θα εξελιχθεί", σκάει κουρασμένο χαμόγελο που νομίζουν αυτό είναι το συγκλονιστικότερο που μπορεί να συμβεί.
Κρασερ.συμφωνφω απολυτα με το πρωτο σποϊλερ, γενικα.οκ τι.στο.πεος.ποσο.μισος.πια....
Spoiler
Δεν ειμαι φαν Daenerys, παρόλο που όπως και με Arya, έχουν γίνει πιο ενδιαφέροντα τα chapters της από
Spoiler
Θυμήθηκα τώρα και αυτό που έλεγε ο Zoon ότι έχει τη μεγαλύτερη εξέλιξη σαν χαρακτήρας. Αν το καλοσκεφτείς όμως είναι λογικό μιας και έχει τα περισσότερα chapters από οποιοδήποτε άλλον.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
να ρωτισω ο 1ος κυκλος της σειρας τελειωνει εκει που τελειωνει το 1ο βιβλιο? γιατι θα τα ξεκινισω την αλλη βδομαδα να ξερω τι παιζεται.
Λογικά ναι. Αλλά για μένα καλό είναι να αρχίσεις απ'το πρώτο βιβλίο κι ας έχεις δει τη 1η σεζόν, γιατί αλλιώς ίσως δυσκολευτείς με χαρακτήρες που στο βιβλίο έχουν παρουσιαστεί πιο αναλυτικά.
απ το πρωτο θα αρχισω εννοειτε , απλα ηθελα να ξερω ποσο spoiler θα χω,γιατι δεν κρατηθηκα να μην συνεχισω την σειρα για να διαβασω πρωτα τα βιβλια.![]()
ΟΚ πάει και το 4ο.... Πάλι καλά που βγαίνει σε ένα μήνα το 5ο, αν και έτσι που πάει (στο 4ο γράφει ο Μάρτιν οτι το 5ο θα βγει το 2005) θα περιμένουμε πολύ για το 6ο...
Ακολουθεί χέβι σπόιλερ ε
Spoiler
Last edited by wraithgr; 18-06-2011 at 15:31.