Catch this, biatchez
Υπάρχουν τρελά σκορ πολλών εκατοντάδων και μου έχουν πει ότι γίνονται με μικροσκοπικές μπάλες που πρέπει να πάρεις οι οποίες είναι τόσο μικροσκοπικές που μπαίνουν ανάμεσα στο κενό δύο τετραγώνων και εννοείται δε βγαίνουν μέχρι να τα εξαφανίσουν. Μέχρι στιγμής δεν το έχω καταφέρει, έχουμε δρόμο!
Ε αμα δεις το ball library εχει νομιζω πανω απο 30 μπαλες.... καποιες φαινονται τεραστιες, καποιες ειναι μικροσκοπικες. Γραφει και τις διαμετρους αλλωστε.
Ως τωρα εχω ξεκλειδωσει τις εξης:
Target
Watermelon
Rat
Flower
Rudy (ειναι unicorn)
Kiwi Fruit
Νομιζω οτι με τη Rudy που ειναι η πιο μικρη απο οσες εχω, βλεπω οντως καλυτερα αποτελεσματα, αλλα παει και πιο γρηγορα η γαμημενη, που σημαινει οτι δεν καθομαι να περιμενω καθε γυρο να τελειωσει με τις ωρες.
Χαχαχ, με το που εκανα το αποπανω ποστ αρχισα να παιζω λιγο BBTAN και ξεκλειδωσα νεα μπαλα (ναι, μου ανοιξε λιγο), το τριγωνακι, που ειναι legendary λεει...
Και η οποια γαμαει, γιατι αμα παρει στροφορμη το τριγωνο, χτυπαει τα τετραγωνακια με τις δυο πλευρες, και ειδικα αμα περασεις τη ροη στο πισω μερος της πιστας (που ειναι παντα ο στοχος), τα γαμαει ολα.
Spoiler
Σας έχω όλους. Με ένα απλό χεσιματάκι αύριο σας έχω περάσει.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
4 μέρες χέσιμο ρε Υπερσυντέλικε; Τι παίχτηκε;![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Τιναυτό; Ωραίο είναι.
167.
Life begins at 45°.
εμένα μου άνοιξε ο κώλος και το μπαλάκι δολάριο , δεν κάνω μεγάλα σκορ αλλά ΕΊΜΑΙ ΠΛΟΎΣΙΟΣ,
grind ρε μαλάκα σε κινητό .... πόσο πιο χαμηλά μπορώ?
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Εγώ παιδιά που λέτε ακόμα να χέσω![]()
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Πάντως τα μεγαλύτερα ρεκόρ στο χέσιμο γίνονται.
[και οι μεγαλύτερες εμπνεύσεις]
Μάλλον ήμουν υπερκωλόφαρδος και μου έβγαλε το τρίγωνο με την τρίτη μπάλα που άνοιξα. 183 με την πρώτη φορά και άρχισα να το βαριέμαι γιατί μου φαίνεται εύκολο
μου έχουν μείνει 3ή4 μπάλες να ανοίξω και ακόμα να δω το τρίγωνο ....
btw μήπως είναι πιο καλό από το τρίγωνο το αστεράκι νίτζα? (ούτε αυτό μου έχει ανοίξει)
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ