Zhlepsame apo to Music.
Edw mporeite na rwtate mikra provlhmatakia, na lete poso gamaei to ka8e paixnidi ktl.
Zhlepsame apo to Music.
Edw mporeite na rwtate mikra provlhmatakia, na lete poso gamaei to ka8e paixnidi ktl.
Θες να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη; Σβήσε τα περιττά σου mp3 (και προιόντα συναφών απωλεστικών ή μη αλγορίθμων).
επιτέλους euroleague στο 2k http://m.contra.gr/article/2316492/n...-aiwnious.html
Σαν εξώφυλλο Πρωταθλητή μετά από νίκη στο βόλλευ γυναικών
Πειτε sites - εγκυρα αν γινεται - για πωληση account LOL
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Δε μπορείς να τρεξεις κάνα malwarebytes απο safe mode?
Ψάχνω win7 x64 drivers για HP Deskjet 845c. Αν έχει κάποιος κάτι... Έχω ψάξει παντού και αρχίδια.
Life begins at 45°.
Διαβάζω κάπου ότι από εδώ http://www.reviversoft.com/driver-re...wddc/index.php μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Δε δούλεψε;
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Μμ δε συνηθίζω να εγκαθιστώ τέτοιου είδους "driver finders". Το είδα κι εγώ, αλλά απλά το προσπέρασα. Είμαι 99% σίγουρος ότι δε θα δουλεύει.
Θα παρακαλούσα να μη μου προτείνετε λύσεις (σίγουρα τις έχω σκεφτεί), αλλά να μου πείτε μόνο αν έχετε τους actual drivers. Ευχαριστώ
Life begins at 45°.
και καλά κάνεις
πάντως στο site της HP δεν έχει μοντέλο με αυτό το όνομα...
http://h20565.www2.hp.com/portal/sit...tte.cachetoken
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Άλλαξε θύρα .Συνήθως μονο μια απο τις HDMI θύρες της tv είναι φτιαγμένη για (σωστη) σύνδεση με pc.Δεν θυμάμαι τι ένδειξη έχει οπότε τσέκαρε τες μια μια.
μονο 1 εχει η τιβι (sony bravia HD ready παρακαλώ). μαλλον δεν ειναι καν για pc...
HD Ready σημαίνει 720p ανάλυση. Δεν υπάρχει λόγος να μην παίζει το pc εκεί. Ο ρυθμός ανανέωσης πολύ χαμηλός, μήπως είναι ρυθμισμένος σε κανένα διπλάσιο νούμερο και γι' αυτό τον πίνει; Περαστικά για την οθόνη, αν θες να βολευτείς με μια 19" CRT που μου περισσεύει, ευπρόσδεκτος να την πάρεις όποτε θες.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar