...na agorazeis/ grafeis polla albums mazemena ta opoia anypomonouses nakouseis edw kai kairo kai na ta exeis mprosta sou kai na mi ksereis ti na prwtoakouseis?
peite oloi nai.
Printable View
...na agorazeis/ grafeis polla albums mazemena ta opoia anypomonouses nakouseis edw kai kairo kai na ta exeis mprosta sou kai na mi ksereis ti na prwtoakouseis?
peite oloi nai.
t'akous me alfavitikiA seira
Na agorazeis nai. Otan ta antigrafw zhthma einai na ta akouw 2 fores.
yeah einai kavla, mallon akous ayto pou 8es 1a, apokleietai na mhn yparxei ena fav :-o
merikes fores de dineis vash ekei pou prepei k de leei, alla ayto einai allo topic..
Akous ligo apola kai opoio s kanei klik me thn mia to akous prwto.Etsi paei h seira kai me talla.Plz lock giatompoutso topic.
mia mera esy tha pethaneis apo kathysterisi. kako pragma o ethismos.
ouaou, den h3era oti kai allos to pathene afto.
einai pragmati GAVLA. kai to pio gamato einai na pairneis meta kiaaaaaaaala.
Mia mera 8a pe8aneis apo malakia.Kako pragma o mpoutsokentrismos.Quote:
Originally Posted by Amnesiac
Ξέρουμε που μένεις.
Θα σου κάνουμε ντου η κλίκα των αντμίνς με σιντιά Manowar κ Jag Panzer. Πρόσεχε τα λόγια σου λοιπόν.
Ον τόπικ, it sux. Κάποια πάντα αδικούνται και τα ακουώ τελικά μετά από μήνες, όταν αποφασίσω να τα ξεθάψω.
Quote:
Originally Posted by VirusXI
αλλο λέει ο αμνίσιακ. ότι όταν συμβαίνει είναι γκαβλα.
ναι είναι, πολύ.
Το ότι διαφωνούμε δε σημαίνει πως λέει άλλο.
Gia prwti fora meta apo poly poly kairo apofasisa na ksanarxisw na agorazw. Kai agorasa to XX twn mushroomhead kai to reign of light. Kai enw einai MONO 2, kai enw EXW AKOUSEI se mp3 kai ta 2, KAI PALI eimai sto dillima poio na valw prwto. Kai na katsw agkalia me to allo :)
ax
gamato topic, ksypnise ta paidika mou xronia kai to Xmass shopping spree (me ta 5 cd kai ta 5 vinylia sto xeri, ola mazi dipla dipla sto krevatti KAVLA ATELEIWTI!!)
Quote:
Originally Posted by Starbreaker
otan katebenw 8 to prwi na dw ti hrthe sto mailbox apo ebay ?
kavla.
epishs otan kanw refresh
@amnisiak - nai
...enw sintia Reverend Bizarre 8a kaigontai epideiktika. :PQuote:
Originally Posted by VirusXI
Σο;
Μόνο τα δικάμου να μην είναι.
Symvolikh kinhsh.
house pare tin kathysterisi sou kai fygete apo to topik mou.
2 kopies Twn Reverend Bizarre kaigontai kapou ston kosmo...
ApoDe3ou thn dikh sou ka8ysterhsh kai zhta apo tous moderators monos sou na kanoun delete to topic kai na se kanoun ban na hsyxasw apo thn vlakeia sou.
Κρίμα, θα χες κάτι σοβαρό στη δισκοθήκη σου.
Επίσης αν έλειπαν τα ποστς σου, σίγουρα δε θα ταν καθυστερημένο.
Les na kapsw kai Electric Wizard,Cathedral,Black Sabbath,Pink Floyd,Led Zeppelin,Candlemass,Pentagram,Saint Vitus,High On Fire,Sleep,Esoteric,Rushkai polla apo ta alla mou cd gia na epivevaiw8ei afto pou les?
Αν είναι να σκάσεις, ναι κάφτα όλα λέμε.
Dn prokeitai na skasw oute na kafsw tpt.Mhn xairesai. :D
Ontopic twra: http://www.electricrequiem.com/viewtopic.php?t=8127
Kalh Diaskedash.
einai theos.
:moutza:
ent of ol.
na lockarontai ta flwrika flames amesa toude kai sto ekshs.-
on topic sxedon panta kserw ti 8akousw prwta
giati synitthws apoktw diskous me phryna kanadyo
gia tous opoious kai "katevainw".
house esoteric se mena kai an exeis kai kanena rush pou den exw epishs. Ta alla kapsta h kane vodoo na tous xekaneis olous :P
Sobara twra de mou ta dineis? Dwsta mou re emena.
On topic. Den einai fobero, einai routina. Kai sto telos oute ta misa den akouw.
Giati les rockavle gia ebay kai argei to dvd marillion.
house_of_low_culture tha sou protina na min tin les ston amnesiac.
(gia tin psixiki sou iremia.)
To idio kai safton.
esy de dhlwses re 8eio oti exeis ola ta Rush ay8entika????gkoux:fidia:gkoux!Quote:
Originally Posted by V0lcaN0
Na metafer8ei sto fidia kai fidempores thread xaxa.
Ayta pou exw ennousa. 7 h 8 album einai. Kai ekplhsomai pou diabazes kai ti egrafa, pragmati.Quote:
Originally Posted by Rush
??? a prog answer indeed...ade cheeers.......malaka pinw apo tis 6:45 to apogeyma...me liwma....
Ntrophhh katastrefeis thn or8odo3ia kai ton xristianismo eisai tou satana!
Btw ftiaxe topic ''Piwma kai liwma'' gia na to grapseis afto :P