Ε,μετά από ένα χρόνο και κάτι το ξεπαρθενιάσαμε.Υπερτυχερός ο aggelhs_rwxamhs που είχε όρεξη πρωινιάτικα και έκανε καμιά ενενηνταριά posts με smileys.Γαμώ το σπίτι σου κι αντίο.
Printable View
Ε,μετά από ένα χρόνο και κάτι το ξεπαρθενιάσαμε.Υπερτυχερός ο aggelhs_rwxamhs που είχε όρεξη πρωινιάτικα και έκανε καμιά ενενηνταριά posts με smileys.Γαμώ το σπίτι σου κι αντίο.
Αντιο μαλακα Ρωχαμη.
gamoto :(
kai eixa valei skopo na spaso afto to record :(
panouli ena ban sto stormrider , e? e? e? :D
ok βασικά και στο rwxamh προσωρινό θα είναι μάλλον,σε μερικές μέρες θα το βγάλω.Μπήκε irc και ζήτησε συγνώμη κλπ οπότε θα βγει δοκιμαστικά και έτσι και ξανακάνει μλκία φεύγει μόνιμα
Στα τσακίδια να πάει.
Πως? τι? θα ξανάρθει? ΟΚΣΩ ΠΟΥΣΤΡΕΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΤΑΝ - ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
:rofl:
Popo kai ithela na to po xthes to vrady stis 5 pou moiraze moutzes se olon ton kosmo.
VAROUXAS!!!!?!?!?!??!?!??!?!1\~~`~~~
newsted thymise xaoixoiaoixaioQuote:
Originally Posted by Dragonlord
o rwxamhs omws xerei na to skaei mhn to xehnate auto LOOOOOL
ho hoho kalh arxh hohoho hoho twra pou vrhke o admin to koumpaki kurille hoho ho ante na araiwnoume hoho hohohoho phksame sth ka8ysterhsh hohoho hoho
.
hohoho
ha
.
oxi. o prwtos pou fage ban itan o/i VAMPIE_SKASE. apo ton dead.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
aggelhs_rwxamhs unbanned
metapoliteysi?
...wotan. Μάλλον θα το αφήσω καμιά βδομάδα (θυμήστε μου να το βγάλω) και, αν δεν έχει ηρεμήσει στο μεταξύ, πάει για μόνιμο.
Λευτεριά στο σύντροφο Wόταν. Γιατί έφαγε μπαν?
Παρεμπιπτόντως, επειδή μάλλον μερικοί έχουν παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα σχετικά με το ποιος τρώει ban, κατά πόσο παίζουν ρόλο "κλίκες" κλπ: Ban έχουμε τεχνικά το δικαίωμα να ρίχνουμε μόνο ο dead, ο virusxi κι εγώ. Ο dead δεν μπαίνει συχνά στο forum και γενικώς είναι περισσότερο αρμόδιος για τα τεχνικά θέματα και ο virus λειτουργεί πάντα με τη σύμφωνη γνώμη μου, οπότε αν πιστεύετε πως κάποιος πρέπει να φάει ban έρχεστε απλά σε μένα, μου δείχνετε τα posts του που κατά τη γνώμη σας δικαιολογούν κάτι τέτοιο και μετά, αν δω ότι όντως έχει βάση αυτό που λέτε, κάνω όποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν. Απλά και όμορφα.
Quote:
Originally Posted by Atheist
Πεταγόταν σα σφηνόπουτσα εκεί που δεν τον έσπερναν. Συνέχεια όμως. Βλέπε τις τελευταίες μέρες review soulfly, τόπικ ink στο self promotion και house of lords στο live talk. Είχε πέσει και warning χτες - προχτές.Quote:
Originally Posted by Atheist
Ναι βασικά εκεί είχα μείνει, στο warning. Έκανε κάτι μετά απ' αυτό?
Κρίμα, θα μου λείψει. Ήλπιζα να βγάλουμε ER κουκλάκια με τη φάτσα του. :cry:
Και το καπέλο με τα κέρατα ε.
Τα δυόμιση topics από τα 3 που είπα μετά το warning είναι
Εκ περιεργείας: Ποιός εισηγήθηκε το ban του καθυστέρα;
Εγώ. Αλλά και να το είχε προτείνει κάποιος άλλος, σιγά μην έλεγα ποιος είναι public, αφού ξέρω πως πολλοί είστε αρκετά ανοητούληδες ώστε να του κολλήσετε την ταμπέλα του ρουφιάνου or sth. Ας μείνουμε στο ότι οι τελικές αποφάσεις είναι απλά δικές μου, ανεξαρτήτως του ποιος μπορεί να μου έχει πει "κοίτα αυτό κι αυτό το ποστ του τάδε". Δεν είναι θέμα ρουφιανιάς, είναι απλά κατά κάποιον τρόπο βοήθεια στο administrating του forum καθώς δεν μπορώ να διαβάζω τα πάντα. Ούτως ή άλλως, πάντα το ban ήταν η τελευταία λύση εδώ, οπότε το να μου δείξει κάποιος μερικά φρικαλέα ποστς δε σημαίνει κατευθείαν ban.
Με τρωγε να το χώσω νωρίτερα, αλλά σίγουρα κάποιοι θα λεγαν ότι μπανάρουμε όποιον διαφωνεί στα μουσικά και παρόμοιες μπούρδες οπότε το άφησα.
OK. Αν και η ερώτηση δεν ήταν γιά να μάθω ποιός είναι ο ρουφιάνος. Ήθελα απλά να δω αν ο WoTaN είχε πραγματικά ενοχλήσει κάποιον user. Nevermind. Θα τον ξαναδούμε σε καμμιά εβδομάδα.
Απλά τα μετέφερα και θα αφήσω 1 emoticon να μιλήσει για μένα.Quote:
Originally Posted by WoTaN μέσω MSN
Τα σπάει.
:rofl:
PS: Έπρεπε να βάλω μπολντ στα χαϊλάιτς αλλά δε γαμιέται.
Ποιά highlights, εγώ μετά απ' αυτό προτείνω να κλειδώσουμε το Post of the day thread για μια βδομάδα συμβολικά.
paraeinai teleio gia na to anteksw. :(
:oops: :P :oops: :oops: :P
:oops: :D :oops: :oops: :D
:oops: :D :oops: :oops: :D
:D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D
... :D :D :D :D
<den_eimai_ratsistis_alla> o wotan den einai teleiws mpougelofatsoula?
<AcidBath> einai glykas :pink:
<den_eimai_ratsistis_alla> entelws.
<den_eimai_ratsistis_alla> ta magoula tou prepei na einai i xara kathe thitsas.
αχουτο. :oops:
http://briefcase.pathfinder.gr/downl...oslaughter.jpg
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
asdasfasdsadaQuote:
Originally Posted by Solo Carriera
;p
χααχαχαχ, και 'γω αυτό σκέφτηκα.
χέβι.
necrouli =***
Anaireste to ban twra. O Wotan einai baby face, den to aksizei.
http://web.mit.edu/course/21/21w765j...yoda-blink.jpgQuote:
Originally Posted by WoTaN μέσω MSN
"Biterrness and anger soul in your I sense, young Jedi."
"...young Barbarian."
Kalytera.
perpato eis to er otan o varouxas den einai edo!