Oti eimouna sthn iapwnia kai htan toso gamato to oneiro.. mia allh fora eida oti taxidepsa sthn lisavwna.. vlepete paromoia oneira??
exw kapoio provlhma giatre?
Printable View
Oti eimouna sthn iapwnia kai htan toso gamato to oneiro.. mia allh fora eida oti taxidepsa sthn lisavwna.. vlepete paromoia oneira??
exw kapoio provlhma giatre?
Sto mpoutso mas ti eides :p
Ehm oxi, to agaphmeno mou einai opote blepw oti petaw. Alla arxidia.
stin Iapwnia ti ekanes??? xarientizosouna me kamia mathitria??? anwmale!
Petas arxidia? Gamo ta oneira!
den exeis poutso...sorry kiolas ...GENNHTHIKES GUNAIKA!!
e eimouna leei se ena dwmatio me enan filo mou kai hthela na vgw exw apo to xenodoxeio na paw na agorasw gadgetakia na ferw stous filous mou kai tetia pragmata kai htan wraia.. san thn kupselh ena pragma puknokatoikimenh sto tokio prepei na mouna.. kala htan h lisavona omws htan apisteuth..
Cool, eh? :p
Exw ki egw dei oneiro oti hmoun sto Tokyo alla htan efialths giati ena koritsaki pou htan mazi mas efeuge mono tou e3w stous dromous kai fovomoun mh xa8ei. Poly agxos. Kwlopaida.
xmou egw spania ta 8ymamai alla synh8ws einai poly sxizo-mperdemena oso den paei.o sympo exei akousei merika kai mou elege pws exw polla provlhmata
to thread einai clopyright apo bb 8a sas kanoun mhnhsh lol
apokleiete na sas pw to oneiro pou evlepa mikros kai mou shmadepse oloklhrh th zwh mou... to evlepa sxedon kathe vradi kai hmoun xalia, poly xesimo. to eida kai prosfata kai ta eida kollhomena..
einai poly saiko..
mi mou peis, oti se kynigousan agelades.....
Mporei kai provata
provata pou masousan mentos!
Kai odhgousan mixanes tou gkazon
me pianeis! :)
E na se afiso tote....
nai, ante, exw na paketarw kiolas...
pfff gineste kourastikoi.. sas varieme :b
moooo
saiko goustarw thn agelada sou
ki allos pou de me goustarei (ki ola auta se ena vrady mono)....
Einai h vradia tis aporripsis... Tha to xeperaseis...
ntaks as mh milhsw gia oneira giati tha mas valoun louketo sto forum,den kanei ts ts :P
egw pantws edw kai kairo de blepw oneira,h toulaxiston de 8hmamai kanena...isws na eimai kenos an8rwpos h h zwh mou na mhn exei pleon nohma...isws
de me blepw kala apopse apo to prwi ola pane straba kai enantion mou
ela, egw se sympathw... :dcontent:
to blepw...
basika lew na alla3w periballon gia kana diasthma giati de me blepw kala isws e3wteriko...ti exw pa8ei o malakas kai lew ta proswpika mou se forum nyxtiatika ...
Mas vlepeis san mia megali agapimeni oikogeneia....
symvainei...
pigaine kana Amsterdam
Einai h wra dyskolh.
Egw pantws x8es eida ston ypno mou oti ekana seks me enan prwhn, alla to peos tou tsakize sta dyo san ptyssomeno.
...
Ayto mallon ponese........
aouts
Oxi den ponouse. Etsi htan kamwmeno.
mipws sto yposyneidito sou exei perasei ws anikanos?
Kai sto syneidhto mou epishs.
ontos Station de leei na les ta prosopika sou..
alla tha sas pw ena allo oneiro mou pou pragmatika einai POLY saiko..
eixa dei oneiro loipon oti eixa dio poutses kai epaiza malakia me tin kathe mia se ena xeri.. ti na pei kaneis twra.
oti de sou ftanei i mia isws?
i mipws oti eisai dyo fores malakas???
Lol, mlk, to deutero skelos gamhse!
Shmainei oti prepei na kaneis sex arketa suntoma, alliws sto epomeno sxetiko oneiro 8a xeis treis \m/_
lol
nase kala vre enitharmoun.
esy ti les? (e kala de xreiazete na peis.. kserw tin apanthsh sou) :P
kalh fash pantws dyo poutses kai h mia na htan pio megalh apo thn allh kai na thn epernes th dikia sou kai apo tis 2 holes tautoxrona...xmmm
esena sou xreiazetai ena www.amor.gr ...
kai eipa na mh milhsw gia akatallhla alla to gamhsate eseis. LOOOL!!!!