teleutaia ti brisko me to keep the faith - bon jovi (1992).
Printable View
teleutaia ti brisko me to keep the faith - bon jovi (1992).
tora teleutaia pira to relationship at command ton at the drive in kai den mporo na akouso tipotis allo.all day long baby :disco:
Sepultura - Roots autin tin epoxi... xupnas kala...
Ququera Malaka Bogata...
QUQUERA MALAKA BOGATA!!!!
Protimo kati poio xalaro, kyrios to Out of season ths Beth Gibbons tora teleytaia...
to mono pou mporw na skeftw einai to toxicity,etsi gia dunato 3ekinhma..kai to it's my life tou bon jovi pou panta mou ftiaxnei th dia8esh 8a tan kalh fash,alla to xw mono se mp3
To eye of the tiger!!!!!!!
Teleutaia me to Under The Blade twn Twisted Sister.
Alla den troo kai polla kollimata,mporei na ksekinisw ti mera apo deep purple mexri bolt thrower:redwink:
gia ksypnhma to prwi alla kai gia ateleiwto xouzourema (fuckin rulz) 8a protimousa kana Lake Of Tears (Neonai h Crimson), kana Beggars, kana Tuonela hmm isws kana SOAD. etsi omorfa pragmata.
an paizoun neyra tpt Malevolent Creation ola ta $$.
mpahah
:hippy:
diladi oloi sas me to pou ksypnate akoute mousiki? :confused:
Tis perissoteres fores nai... Kai an de valo mousiki sigoura tha anoixo radiofono...
:hippy:
Egw protimw kauto cd. :disco:
Mallon kati se Monster Magnet, eidika gia twra kalokairi. Epishs, kalo gia 3upnhma (h mera 3ekina, mpanio grhgora kai dromo fash) einai kati se beataki. P.x. to Musique twn T.o.T. einai ok gia tetoia katastash. Se kamia periptwsh otidhpote se rixnei.
To kalytero ksypnhma einai to Perfect element apo Pain of salvation!Used kai parta xalikia ola sth mapa!Twra an yparxoun prooptikes gia argo ksypnhma kai xouzourema(fuckin' rules-viva virus xi!)protimatai kati pio xalaro-to teleutaio twn archive as poume, an kai edw pou ta leme h gomena kathorizei th mousikh tis perissoteres fores...
kxmoukx pleon monadiko album gia ksypnima tha einai to enemies of reality.-
Den ksero alla teleftea exo kolisei me to MindCrime...
To idaniko ksupnhma einai me Teeth Of Lions... 'h Sunn O))). An h mera einai kalh tote akougontai euxarista kai oi Thergothon/Skepticism. Etsi pas sth douleia olo oreksh kai gematos zwntania.
Vevaia, giati den yparxei tipota pio xaroumeno apo ena album ton Sunn O)))... :p Na mantepso, akous kai Khanate to proi?
gia xypnima?
hmm kati apo voreia gia na einai droseri i mera darkthrone px
kati up-tempo, synhthws kammia amerikania se fash Machine Head, Pro Pain, Testament klp. Teleytaia to Conspiracy Of One
retali: asxeto alla to avatar sou xalara gamaei
Jethro tull, the broadsword and the beast. I kai to yours.com.
eimai sigouros oti ta grapsane gia na paizontai prwi!
sigoura to use once and destroy...e mh rwtate apo poious...:p
StationEleven, to use once me apogoiteuse oiktra... slayer rip off kai metria fonitika, den ta perimena pote apo phil. to proto den ine klaseis anotero?
gamei xymario
ego epimeno sto enemies of reality tis teleutaies meres.
kai oxi mono ksypnima
ol ntei lognk
xm prwino 3upnhma?ti ennoeitai?tespa..as prospathhsw...an eixa piei to vradu, kati poser.an den hpia to vradu kati poser.sigoura oxi to enemies of reality giati tha tsantistw.a kamia mera akouw kai power(an 3upnhsw poio arga,kata tis 2 dhladh)an den to katalavate kati power h poser tha paizei auton ton kairo.niwthw pleon arketa kala gia na mhn akouw electric wizard olh mera....gunaikes...pf
Tis teleftees meres vazo to Silent Enigma apo anathema,polu oreo ksupnima,tebeliko opos maresei :D
twra (oxi kai toso) teleytaia : apoptygma berzerk "harmonizer"
mia xara album einai telika.
gia prin ton ypno (pali twra teleytaia) : deftones "deftones"
ayto einai parapanw apo mia xara.
Prin apo kairo, epi enan mina akouga kathe prwi to House of God twn King Diamond (otan eixe protobgei, diskara me ta ola tou). To idio eixa pathei kai me to Don't break the Oath twn Fate. Twra teleutaia exw porwthei me Kamelot, Grave Digger kai Hammerfall.
Tous teleytaious mhnes exo liosei tous Gathering.. otidhpote..
Apo tote Pou kikloforise to Midian , ka8e mera stis efta Saffron's curse sta8era!
To St. Anger.:rolleyes:
To prwi mou aresei otan ksypnaw na akouw to Nightfall in Middle Earth apo Guardian.
Xalara otidhpote apo Running Wild.Oti prepei gia prwino ksipnima kalokairiou.Proswpika protimw : Death or Glory , Pile of Skulls , Black Hand Inn , Rivalry
An thelw na akousw Running Wild, prwto prwto bazw to Conquisadores. KOMATARAAAAAAAAAAA.
o 8eios kveld merimnise...
apo edo kai sto eksis Kari Rueslatten - Spindelsinn.-
heartwork apo carcass
In Flames - Soundtrack To Your Escape
Otan ksypnaw pote mou den akouw mousiki. Akouw ta poulakia pou titivizoun. Ta pantzouria (eleeini leksi :? ) pou anoigoun. Ta kazanakia na trexoun. You know, prwina pragmata... :D