εδώ παίζει στελάρις το γκέημ της δεκαετίας τι με λες τώρα
Printable View
εδώ παίζει στελάρις το γκέημ της δεκαετίας τι με λες τώρα
Strategy game γαλαξιακης εξερευνησης, αντιστοιχο με το Civilization σε πολυ πολυ μεγαλυτερη κλιμακα (και οφφ τοπικ επισης, αφου δεν υπαρχει καμια συγκριση, πολυ διαφορετικα παιχνιδια). Φαινεται υπεροχο οντως, αλλα οσο εχει $40 στο Steam, ας ειναι οσο υπεροχο θελει. Αμα παιξει καμια προσφορα στο summer sale (που δεν το κοβω γιατι θα ειναι ακομα καινουριο) θα το τσιμπησουμε. Μαλλον για Black Friday θα περιμενουμε ή και του χρονου. Αμα εχεις 40 λεπτα αλλα οχι 40 ευρω διαθεσιμα (καταπληκτικο το χρονοοικονομικο αστειο μου), τοτε τσεκαρε αυτο:
Μονο η διαδικασια επιλογης πολιτισμου, πλανητη, κτλ, εχει τοσο απειρο customization που μπορει να παρει κανα 2ωρο λεει.
Σόρρυ για το οφ τόπικ αλλά βαριέμαι να κάνω θρεντ. Εννοείται το civilization δείχνει κουλ και όπως πρέπει απλά φέτος με stellaris και hearts of iron 4 θα είναι η χρονιά paradox. Για να μην πούμε για τις απύθμενες σειρές europa universalis και crusader kings. Αν σας έχουν φανεί δύσκολα παραδίδω ιδιαίτερα σκάιπ κλπ. Πρόκειται για ένα απίθανο στούντιο που απλά δημιουργεί grand strategy φαντασιώσεις.
Επίσης παιδιά δεν αγοράζουμε από steam πλην εκπτώσεων. Γιαυτό υπάρχουν τα μαγαζιά με cd keys. Πρώτα πάμε allkeyshop και συγκρίνουμε τιμές. Η αξιοπιστία είναι 100% τουλάχιστον απο εκεί που ψωνίζω εδώ και χρόνια. Οι τιμές 30-40-50% κάτω από την πρώτη μέρα σχεδόν.
Έλα πείτε εδώ. Το πήρα Σάββατο πρωί και για άτομο που "δεν έχει χρόνο" το time played γράφει 23 ώρες... (ΟΚ το άφησα να τρέχει και όταν κοιμόμουν)
Είναι ακριβώς το sequel που ονειρευόμουν όταν έπαιζα Ascendancy και Master of Orion 2. Γαμάει τα πάντα.
Εξαιρετικό, έχω παίξει πάνω από 30 ώρες και νιώθω πως δεν έχω δει τπτ, δηλαδή γενικευμένο πόλεμο, προχώ τεχνολογίες, federations, κλπ.
Bravo, oraio topic asimoulis, mia grammi review ki auto de leei tipota. Ama variosoun, giati ekanes topic? Asto na to kanei allos.
Σ'αγαπώ.
EDIT: παίξτο ρε μαλάκα και μη λες πολλά
Fixxer να σου πω απλα οτι στο τελευταιο παιχνιδι την κυριακη εκανα colonize ενα πλανητη, φαινοταν πολυ ωραιος. Συντομα αρχισαν να ερχονται αναφορες ομως οτι ενα συγκεκριμενο φυτο στον πλανητη ειχε γυρη που οταν την εισεπνεαν οι colonists τους εδινε ενα αισθημα ευφοριας (μαστουρα δηλαδη). Μετα απο λιγα χρονια οι δεικτες παραγωγικοτητας ειχαν πεσει στο μισο, εργατες και υπευθυνοι απλα μαστουρωναν με γυρη ολη την ωρα αντι να δουλευουν και γενικα δεν εβγαινε η φαση. Επειδη λοιπον η φυλη που επαιζα ηταν κατι πολεμοχαρεις σαυρες του διαστηματος, εστειλα ενα task force το οποιο κατεληξε να εκτελεσει τους stoners της διοικησης και να κηρυξει παρανομη τη χρηση γυρης. Ακομα δεν ξερω τι θα παιξει στο τελος γιατι καπου εκει αναγκαστηκα να το κλεισω και δεν εχω προλαβει να ξαναπαιξω...
Το παιχνιδι εχει ακριβως το βαθος που θα ηθελε καποιος σαν και μενα που δεν εχει χρονο να ασχοληθει με τερατα τυπου crusader kings 2 / europa universalis 4 αλλα ταυτοχρονα ειναι πασπαλισμενο με τετοια μικρα events που το κανουν πιο ιδιαιτερο. Αυτο ειναι που για μενα το ανεβαζει πανω απο civilization 5 πχ που ειναι πανεμορφο παιχνιδι αλλα δεν εχει τοσες ευκαιριες για τετοιου ειδους ιστοριουλες που σε κανουν να θυμασαι συγκεκριμενα playthroughs πιο εντονα...
Edit: θα ελεγα ψηθειτε για multiplayer αλλα εδω ενα worms δε μπορουμε να κανονισουμε...
Μιας και αναφέρθηκε CK2, είπα να το ξεκινήσω πάλι και μετά από κάποια χρόνια διαπιστώνω με χαρά ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ το παιχνίδι.
Η φάση είναι η εξής, ξεκινάς Ουγγαρία
http://i.imgur.com/6nfup5w.jpg
και καταλήγεις
Spoiler
Αν κερδισω κανα τζοκερ ή όταν βγω στη συνταξη (εδω γελανε) μονο τετοια και elite dangerous θα παιζω!
Lepon to kerdisa prosfata se ena givaway, kai exw leiwsei leme. Kairo eixa na faw tetoio skalwma. To development, exploration, expansion, kai political/diplomatic kommati tou paixnidiou einai yperoxo.
Me warfare den exw asxolh8ei idiaitera akoma, ektos apo ena megalo defensive war enantia se mia awakened fallen empire, pou katafera na ths tsakisw to fleet par oti htan 500.000 fleet power me overpowered techs pou den exoun kanonikes empires. To arxiko mou fleet mou to e3aylwsan, alla ekana design 2-3 battleships eidika enantia sto fleet tous kai ta spammara sa na mhn yparxei aurio. Telika h krisimh maxh htan egw 350.00 fp autos 450.000 fp, me result egw na pesw sto 200.000 fp k o fallen empire sto 150.000. I count that as a smashing victory! Bebaia nikhsa to game me expansion victory prin prolabw na ton katedafisw, alla xwris fleet den eixe idiaitero mellon.
Ta de events einai apeira kai merika idiaitera megala / detailed. Paixnidara ti na leme twra.
Ωραια, τωρα κατεβασε αυτο https://steamcommunity.com/sharedfil.../?id=688086068
Mpa de mpzhnomai akoma. Exw poly pswmi sto base game.
Να ρωτήσω, αυτό παίζει online ή κάτι τέτοιο ή σε περίπτωση που το βρει κάποιος κρακαρισμένο θα μπορεί να το παίξει μια χαρά; Για έναν γνωστό μου ρωτάω.
Εγω το έχω αγορασμένο και απ'οσο βλεπω δεν κανει καποια αποπειρα συνδεσης. Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα βεβαια
Θα του το μεταφέρω, δεν ξέρω τι θα κάνει τελικά!!
έχω κι εγώ "ένα φίλο" που το έπαιξε κρακαρισμένο χωρίς προμπ
για το πέος οι φίλοι σας, παιδιά.
Έχω κόψει διπλοματικές επαφές με κράκντ γκεημζ πολλά χρόνια τώρα. Πρώτον στιμ σέηλς. Δεύτερον μαλγουερ. Τρίτον και πολύ σημαντικό, κανένα γκεημ δεν παίζει καλά on launch. Τα περισσότερα θέλουν μήνες patching και balancing. Σπάνια βρίσκεις την τελευταία έκδοση στα κ-ρακάδικα.
έχω κόψει επαφές με games επί πληρωμή για χρόνια- malware ποτέ και τα bugs είναι λόγος να μην αγοράσεις κάτι original.
Το αγορασα πριν καμια δεκαρια μερες με $15 γιατι το εβγαλαν σε προσφορα, και γιατι δεν ειμαι φτωχομπινες
Κάτι περιστέρια που μόλις πέταξαν πάνω από το περίπτερο γέλασαν με το "Malware ποτέ". Προφανώς δεν είναι όλα τα releases γτπ, αλλά το να στηρίζει κανείς τα κλεψιμέικα games με αυτό το αντεπιχείρημα, το λες και κάπως αφελές. Όπως και το ότι τα παιχνίδια έχουν bugs, άρα δεν αξίζουν τα λεφτά τους/σου (που αν δεν τα αγοράσεις day one τα χρηματα είναι αστεία για αυτό που σου προσφέρουν).
δεν είναι επιχείρημα, καλά κάνετε και στηρίζετε. απλά δεν ξέρω άνθρωπο που να κατέβασε release από τόρρεντ με αρκετούς seeders και να είχε ο,τιδήποτε επικίνδυνο μέσα. αν τώρα κάποτε ήθελα να κατεβάσω παιχνίδι του '90 από περίεργο warezάδικο και είχε μέσα της παναγιάς τα μάτια, οκ ρίσκαρα και έχασα.
Δυστυχώς τα έπη της πάραντοξ μαζεύουν πολλά εξπάνσιον οπότε αν δεν αγοράσεις εξαρχής και σκας 15ράκι κάθε λίγο μετά μαζεύονται πολλά για να τα αγοράσεις.
πχ αν θες να παίξεις γιουρόπα φουλ απντέητηντ θέλει πάνω από 100 ευρώ. έτσι κόβω και το στελάρις σε κανα 2 χρόνια. οπότε πάς μπέι και κατεβάζεις το φουλ έξτρα εύκολα, να ναι καλά τα παιδιά.
Έλα ρε φίλε τώρα, μην είσαι φτωχομπινές.
Πληρώνετε για τα χάμπουργκερ που απολαμβάνετε περίπου για 15 λεπτά (30 αν είστε γίδια και μυρικάζετε). Πληρώνετε για τα ξυδια που κρατάνε ένα βράδυ και κάποιες φορές το επόμενο πρωί. Πληρώνετε για τα τσιγάρα και τα μπάφια που σας σκοτώνουν και διαρκουν 10 λεπτά μαξ.
Και για ένα "έπος της πάραντοξ" που σας συντροφευει για 100+ ώρες της ζωης σας τραβιέστε στα bay κι όταν δικαίως σας αποκαλουν φτωχομπινέδες ειρωνευεστε. Ε ΦΑΚ ΛΟΤΖΙΚ.
...είπε ο τύπος που προφανώς έχει πληρώσει για όλη τη μουσική που έχει στο σπίτι του και στο αμάξι του, όπως και για τα 720p επεισόδια Game of Thrones της τελευταίας σεζόν αλλά και για οποιαδήποτε άλλη σειρά/ταινία βλέπει.
Δε γαμιέσαι λέω γω μωρέ self-righteous παπάρι; Να πληρώσω 40ε ενώ δεν (προλαβαίνω να) είμαι gamer και το πιο πιθανό θα είναι να ασχοληθώ μια βδομάδα; Εσύ που σου περισσεύουν δώσε παντού.
(Δε θα το πηγαινα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά είσαι τόσο κρετίνος όσο είσαι και φτωχομπινές τελικά)
Είπε ο τυπος που βγηκε να κάνει "καμπάνια" για να βγει η μαλακιάρα του και σε βινυλιο.
EDIT:
16/10/2017 08:25 <OniBocho> σας είπε κανείς ότι δεν κατεβάζω τίποτα; απλώς θεωρώ μια πολυ ιδιαίτερη τέχνη τα video games και σε αντίθεση με τις υπόλοιπες βιομηχανίες διασκέδασης και ψυχαγωγίας αξίζει τα λεφτά της που τελικά δεν είναι και τόσα πολλά
Όσο είναι επιχείρημα η μαλακιάρα που έγραψες για το τι έχω πειρατικό και τι όχι ρε χαμερπές ασπόνδυλο, είναι και αυτό. Όταν το πηγαίνεις σε προσωπικό επίπεδο, να τα δέχεσαι κιόλας.
Χέστηκα για το αν πήγε σε προσωπικό ή όχι. Το θέμα είναι ότι δε στέκει ως επιχείρημα η μαλακία σου αντικειμενικά.
Κανετε λες και ειστε ασχετοι με το Steam ωρες ωρες. Περιμενεις προσφαρα, και παιρνεις τα πακετα που περιλαμβανουν ολα τα κομφορ πολυ φτηνα, για τα δεδομενα της αγορας εν πασει περιπτωσει
(γιατι για μενα προσωπικα ειναι πολυ υπερκεκτιμημενα τα videogames, να ναι καλα η ελευθερη αγορα).
Δε χρειαζεται να δωσεις 20309 ευρω για ενα game, και τελος παντων, αμα θελεις κι ολα τα εξπανσιονς σε καθε παιχνιδι, ε εισαι γκεημερ φουλ ταημ, οποτε κανε και το μπατζετ σου. Εγω που παιζω μερικα παιχνιδια μονο που και που, δε θα κατσω να ξοδεψω περιουσιες για να ασχοληθω για 2 βδομαδες.
Απο κει και περα τζαμπα τσακωνεστε, οποιος θελει να παιξει το αγοραζει, οποιος δεν καιγεται, δεν του περισσευουν, δεν εχει το χρονο, τελος παντων δε θα κατσει να ασχοληθει με το παιχνιδι αλλα μια χαρα ασχολειται με το να μας πρηζει τα παπαρια ολη μερα καθε μερα, τοτε μπορει απλα να προσπερασει.
Paidia egw anefera oti den katebazw games pleon oxi giati eimai super cool aplas typos pou tou trexoun lefta apo ta mpatzakia kai h8ika eimai ston ypshlo mou pyrgo.
Nai 8elw na sthrizw tous dhmiourgous, alla ta lefta einai periorismena, opote epilegw na strizw auto pou 8a mou apoferei EMENA ta megalytera returns.
Sta games twra gia paradeigma, yparxei to e3hs problhma. Bgainei ena game, to katebazeis apo torrent, paizeis, kai 2 weeks meta to official game einai 3-4 patches mprosta updated. Se ena xrono einai ALLO entelws game pou den exei sxesh me to original release. Ta torrents spania einai uptodate, kai pote in time me ta official releases. Opote an 8elw na asxolh8w sobara me kapoio game k oxi na pai3w 3-4 wres kai auta, exei megalh diafora to na to exw original. Kai de milaw kan gia online gaming, ekei einai monodromos (alla paizw spania online games ektos apo hearthstone kai street fighter 3erw gw)
Fysika eseis kataferate na to kanete e-peen contest kai poios thn exei pio megalh thn h8ikh :touched: