https://www.youtube.com/watch?v=h6j3OKzDXH0
Νο κομμεντς για το ευφιέστατο σχέδιο: ελπίδα/σύριζα/γαμάουα/δημοψήφισμα/μνημόνιο. Περαστικά μας.
Τουλάχιστον, τους αξίζει ένα μπράβο (προφανώς και δεν αναφέρομαι στην εγχώρια κυβέρνηση).
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=h6j3OKzDXH0
Νο κομμεντς για το ευφιέστατο σχέδιο: ελπίδα/σύριζα/γαμάουα/δημοψήφισμα/μνημόνιο. Περαστικά μας.
Τουλάχιστον, τους αξίζει ένα μπράβο (προφανώς και δεν αναφέρομαι στην εγχώρια κυβέρνηση).
Θα μπορούσε να ονομαστεί και ως δικαίωση "του χώρου"
Το κλασσικό σύνθημα "αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι θα ήταν παράνομες" σε όλο του το μεγαλείο
πίσω στις αναρχομηδενιστικές μας τρύπες.
ότι είπε ο σαμπρέλ. από 'δω και πέρα στήριξη μόνο σε όσους προσφέρουν μια συγκρουσιακή στρατηγική.
Τον Λαφαζανη ας πουμε, ΛΟΛ. Ψοφος σε ολους.
άμα εννοείτε σύγκρουση, όποιον γκρινιάζει. περαστικά...
Μιας και η αυτή μεταφράζεται αυτόματα στην αποχή της καρέκλας και του καφενέ.
Όχι ότι σε κεντρικό επίπεδο έχει αλλάξει κάτι με αυξανόμενη την αποχή.
Τσιμπουκόκλανο θεωρείς ότι όλη η φάση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σχέδιο υποκινούμενο από το εξωτερικό για να περάσει το τρίτο μνημόνιο;
Ότι κατευθύνθηκε προς τα εκεί, ώστε ο σύριζα να είναι αυτός που θα το φέρει εν τέλει; Ναι.
Θεωρώ με άλλα λόγια πως τέτοιο μνημόνιο, εκ των συνθηκών, νδπασοκ δε θα μπορούσαν με τίποτα να περάσουν.
Και το μνημόνιο έπρεπε να περάσει.
Βασικα για ποιο λογο να μη το θεωρει καποιος ειναι το ερωτημα. Και πες οτι ειναι χεστες και τους βαλαν το πιστολι στο κροταφο, οκ. Ο Λαφαζανης γιατι επετρεψε να υπογραψουν αυτο το πραγμα, αντι να ριξει τη κυβερνηση; Ειναι ενα ερωτημα που κανεις απ οσους μου λενε παπαρολογιες αυτες τις μερες δεν καταφερε να απαντησει.
Δυστυχως ο κοσμος δεν εχει παρει πρεφα ακομα, ο Συριζα θα παρει αυτοδυναμια και θα ειμαστε ολοι χαρουμενοι μετα.
Σκασε πια.
Θα με συγχωρέσεις μα δεν αντέχω τους ταρίφες, ειδικά όταν μιλάνε πολιτικά.
Δεν θα σου αδειασω τη γωνια μαν, θα σε απογοητευσω.
Καλώς ή κακώς δεν υπάρχεις ούτως ή άλλως στη δική μου γωνιά, εδώ είμαστε ένα ωραίο φόρουμ και συζητάμε. Μπορούμε να συζητάμε ή να κλαίγεσαι κάθε φορά που γράφω πάνω σε κάτι που έχεις πει, τραβώντας ακόμα περισσότερο την προσοχή, δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ με αυτό.
Ουτε εσυ δεν το πιστευεις αυτο το πραγμα που λες τωρα.
αποχή συνειδητά και σύγκρουση στους δρόμους. από ότι φάνηκε είναι η μόνη οδός. πολύ πολύ δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία μέχρι να καταλάβει όλο και περισσότερος κόσμος τι γίνεται, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση.
H αποχή αυτήν την στιγμή θα ευνοήσει μόνο την Χ.Α, της οποίας οι ψηφοφόροι θα συρρεύσουν λυσσασμένα στις κάλπες.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο Αλλάχ βοηθός.
οι φασίστες είτε σαν χα είτε μέσα στην νδ δεν αλλάζει κάτι. για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα κρατήσω μια πισινή για το πως θα κατέβει στις εκλογές. Για μένα η συνεργασία με ΜΑΡΣ --> σχεδιο β αλαβανος μου έκατσε στον λαιμό.
Δεν πρόκειται να μπω πάντως σε αντιπαράθεση με κανέναν, η άποψή μου είναι γνωστή και δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο να διεκδικήσω μια καλύτερη ζωή παρά όπως λέει ο Ρέιβεν Λορντ
Παντως αν κατι καταφεραν να κανουν καλα σαν κυβερνηση, ηταν να επιβεβαιωσουν οτι ειναι το νεο ΠΑΣΟΚ.
να πάτε να ψηφίσετε ανταρσυα. δεν χορτάσατε συριζεικο ρεφορμισμό και οπορτουνισμό, τραβάει και κάμποσο ανταρσυότικο ο οργανισμός σας.κι ύστερα, απογοητευμένοι απ' την "αριστερά" , θα κάνετε τη μεγάλη στροφή στον αστικό ρεαλισμό. :lol:
http://www.koutipandoras.gr/article/...ogrammatismeni
Μια που μιλαμε για ΑΝΤΑΡΣΥΑ...
Η περίοδος παραμένει ιστορική και αυτά που συμβαίνουν ξεπερνούν τον οποιονδήποτε. Με αυτό που υπογράψαμε πάμε μάλλον για συνέχιση της αργής και βασανιστικής αποσάρθρωσης με ένα χρέος βαρίδιο που αποτρέπει την οποιανδήποτε υπόνοια κοινωνικής πολιτικής. Η Ευρωζώνη έχει ξεγυμνωθεί πλέον από κάθε ηθικό μανδύα και φαίνεται καθαρά πως οι ισχυροί θα συνεχίσουν να επιβάλλουν αυτό που επιθυμούν ακόμη και αν η δομή των διαφόρων θεσμών θεωρητικά αποτρέπει κάτι τέτοιο. Μόνο θλίψη για τους εγχώριους προπαγανδιστές και προπαγανδισμένους που κάνουν λόγο για καταστροφικό εξάμηνο ΣΥΡΙΖΑ ξεχνώντας πως η πρόταση του για λιτότητα 8 δισ απορρίφθηκε στο παραπέντε απ' το Eurogroup, με χειρουργική ψυχραιμία και εν γνώσει του χαμού που θα ακολουθούσε. Αδυνατώ να κατανοήσω πόσο διαστρεβλωμένη φαίνεται η πραγματικότητα σε μερικούς συμπολίτες.
Το στενάχωρο είναι πως οι εναλλακτικές μου φαίνονται το ίδιο θλιβερές. Αν έχω καταλάβει καλά, αυτό που προτείνεται είναι η γιγάντωση του διαλυμένου κράτους μας, η αφηρημένη παραγωγική ανασυγκρότηση (το τι σημαίνει αυτό αλλά και το πως, μας έχει κρατηθεί μυστικό) και μια αποκοπή απ' όλους τους διεθνείς θεσμούς δίχως ιδιαίτερη περισυλλογή του τι συνιστά αυτό σε γεωπολιτικό αλλά και ιστορικό επίπεδο. Υπενθυμίζω πως η ΕΕ ξεκίνησε να θεμελιώνεται στον απόηχο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, στο hangover δηλαδή ενός απ' τους χειρότερους αιώνες για το ανθρώπινο είδος. Όποιος έχει τόση εμπιστοσύνη στον άνθρωπο, πόσο μάλλον στους διάφορους ντόπιους ιδεολόγους που θέλουν να τον σώσουν, μάλλον παραμένει εξαιρετικά αφελής.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα λέω εγώ. Κουράγιο σε όλους.
Έλεος με την κλάψα.
Λεκέ σοβαρά τώρα ούτε μια γραμμή κριτική για το Σύριζα;
Δεν ήταν αυτός ο σκοπός του ποστ μου αλλά αν θέλεις μπορώ να την παραθέσω εδώ.
Βλέποντας τα πράγματα κάπως πιο ψύχραιμα πλέον, μπορώ να πω πως η διαπραγμάτευση και η κορύφωση της ήταν μάλλον ένα φιάσκο. Το πρώτο πρόβλημα μου είναι πως δεν ξεκινάς μια διαπραγμάτευση με τη λογική ότι θα σώσεις την Ευρώπη από τον παραλογισμό και το βέβαιο θάνατο της. Δεν το κάνεις αυτό ιδιαίτερα όταν είσαι σε τόσο μειονεκτική θέση διότι, όπως και έγινε, προφανώς και θα γελοιοποιηθείς αλλά και θα χάσεις πολλούς πόντους στο διπλωματικό παρασκήνιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ άργησε να καταλάβει ποιους έχει απέναντι του, που είναι ικανοί να φτάσουν καθώς και το πόσα πράγματα μπορεί να πετύχει μέσα σε αυτό το πλαίσιο (απάντηση: όχι πολλά). Οπότε κατέληξε να υπογράψει ένα έκτρωμα και να λέει και ευχαριστώ. Για όλα αυτά καταλογίζω κυρίως την πολιτική του ανωριμότητα σαν κόμμα.
Το δεύτερο πρόβλημα μου είναι μάλλον πιο κοινότυπο και έχει να κάνει με τη διάσταση απόψεων εντός ενός κόμματος σε τόσο κρισιμές στιγμές. Επειδή όμως αυτό έχει ήδη συζητηθεί εκτενώς και επειδή οι εξελίξεις το προσπερνούν δεν θα το αναπτύξω άλλο.
Το τρίτο και κυριότερο είναι μάλλον η στάση του Τσίπρα σχετικά με το δημοψήφισμα. Βλέποντας τελικά τι ακολούθησε καταλήγω πως ο Τσίπρας (σε μεγαλύτερο βαθμό απ' όσο θέλει να παραδεχθεί ο ίδιος) ξεγέλασε το εκλογικό σώμα, κάνοντας το να πιστέψει πως θα μπορούσε όντως να επιφέρει αλλαγές στην οικονομική πολιτική τόσο σε εγχώριο όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Νομίζω πως αυτό που τελικά προσπάθησε να πετύχει ήταν να εδραιώσει την πολιτική του επιρροή αλλά και να δείξει στους έξω πόσο αποδυναμωμένη είναι η αντιπολίτευση. Έπραξε δηλαδή σαν ένας κοινός πολιτικάντης κάνοντας μια επίδειξη ισχύος ώστε να τον πάρουν όλοι στα σοβαρά. Το αν κάτι τέτοιο θα του βγει μακροπρόθεσμα μένει να φανεί.
πέρα από το αποτυχημένο "ψήφισε τάδε για να μην βγει ο τάδε" που κάποτε το λέγανε για τον ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς έστι, πέρα από το ότι προτείνεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ (λολ), με το να ψηφίσεις κάτι που δεν θα μπει στην βουλή είναι σαν να μην ψήφισες καθόλου και η Χ.Α. θα πάρει ακριβώς τις ίδιες έδρες. Οπότε έλα τώρα να μας πεις να ψηφίσουμε Λαφαζάνη.
πάμε ρε ζωάρα (μεταφράστε το όπως θέλετε :P )
http://www.huffingtonpost.gr/2015/08...=24MediaWidget
https://www.youtube.com/watch?v=Rvz6y_TR7oQ
έσπασε το αριστερό του χέρι λέει :touched:
τι έγινε με την ανταρσυα ρε;πηγε η αραν και η αρας στον λαφαζανη;αφησανε τουλαχιστον κανα σουσαμι στους μαλακες τους ναριτες να συνεχισουν την μεγαλη πορεια προς τον σοσιαλισμο;
Έχουμε νεκρούς μετανάστες που τους βγάζει το κύμα και δυο εκατομμύρια ανέργους αλλά σκέφτομαι ότι οι καζατζακικοί και οι ρεφορμιστές του ναρ δεν θα σηκώσουν ποτέ κεφάλι γιατί θα έρθει ο landy απο το ιντερνετ.
:pink::pink::pink:
https://www.youtube.com/watch?v=GDKPDAQ3kc0&feature=youtu.be