Εδώ σας θέλω: http://www.buzzfeed.com/perpetua/do-...ese#.roOVGXVJM
Σοκολάτα με 9/15 εγώ. Αλλά πονούσε η ψυχή μου σε κάθε επιλογή.
Printable View
Εδώ σας θέλω: http://www.buzzfeed.com/perpetua/do-...ese#.roOVGXVJM
Σοκολάτα με 9/15 εγώ. Αλλά πονούσε η ψυχή μου σε κάθε επιλογή.
Δοκίμασα, αλλά αρνούμαι να επιλέξω στο "Chocolate chip cookie vs Bacon/Cheese sandwich".
ΥΓ. Cheese τελικά. Μάλλον επειδή πεινάω.
Τα μόνα δύο στα οποία έχασε η σοκολάτα ήταν η Pizza (γιατί PIZZA) και η Dark Chocolate γιατί meh...
έκλαψα, από την ψυχολογική πίεση, στο mac & cheece vs choco cake και το παράτησα.
Γαμημενο τεστ! Τελικα Τυρι 8 - Σοκολατα 7, αλλα οι περισσοτερες ερωτησεις ηταν 50-50.
Δε διστασα ουτε στιγμη ομως:
Oreos >>> τεχνητες παρασκευασμενες αηδιες με τυρια
Milk Chocolate >>> σκετο τυρι τσενταρ (ελεος)
Μπρι >>>>>>>>>>>>>> Dark Chocolate
Τυρι και κρασι >>>>> Καφε με Μοκα
Cheeseburger >>> Φυστικοβουτυροσοκολατενιες παρασκευασμενες αηδιες
Cheese Fries >>> Fudge Sundae
γενικά τυρί λόγω μεγάλων ποσοστών πρωτεΐνης τι στιγμή που τα γλυκά είναι παντελώς άχρηστα, αλλά κ το τυρί με μέτρο καθώς έχει πολλά λιπαρά.
Τι πρωτεΐνες και θερμίδες ρεεεεε, εδώ μιλάει η ΓΚΑΒΛΑ.
χαχαχαχ, κλαίω με ποστ φίξερ κάτω από του raven :touched:
χαχαχαχ, περίμενα ποιανού θα είναι η πρώτη αντίδραση για το προβοκάρισμα :P
σοβαρά τώρα, πάλι τυρί είμαι. δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα για γλυκά, αλλά πού και πού χρειάζονται. το τυρί πάει παντού με βασιλιά των τυριών τη φέτα.
τυρι τελικα . και να φανταστειτε οτι δεν εχει χωριατικη με ΦΕΤΑ η σαγανακι..
Σοκολατα αλλα ειναι λιγο φειλ. γιατι οταν σου εχει το μπεργκερ πχ ε δεν το βαζεις για το τυρι. και χωρις τυρι να ηταν παλι αυτο θα διαλεγε ο καθενας.
Τυρί μου έβγαλε. Οριακά. Βασικά με σοκολάτα/ζάχαρη τρέφομαι. Κάνοντας καθιστική δουλειά και δη στον υπολογιστή, η ζάχαρη είναι το #1 καύσιμο, την ζητάει ο μυαλός.
ΑΛΛΑ
Κόβω μια σφήνα γραβιέρα, μασουλάω... και λέω στον εαυτό μου... "μαλάκα, θα μπορούσα να ζήσω μόνο με τυρί."
Ψωμοτύρι, τοστ μόνο με διπλό τυρί, σαγανάκια, ομελέτες με πολύ τυρί, χιονισμένα μακαρόνια, τυρί σε όλες τις σαλάτες, φέτες λαδορίγανη, γιδοτύρι σαγανάκι (τα ξαναείπαμε τα σαγανάκια, το ξέρω), brie, blue cheese, πίτσα με παρμεζάνα πάνω από την μοτσαρέλα, χαλούμια, πικάντικα Αιτωλ/νιας (αν και Γιαννιώτης, ψηφίζω ξηρόμερο για τα καλύτερα τυριά), μυζήθρες κυκλαδίτικες, τυροκαυτερές, τυρί για κρούστα πάνω στην μπεσαμέλ του παστίτσιου, τυρόπιτες με ανθότυρο, μπορώ να συνεχίσω αν θέτε και I'm not even hungry right now... :P
Πηρα ενα κιλο διαβαζοντας αυτο το ποστ
καλή κι η σοκολάτα αλλά χωρίς τυρί δεν υπάρχει ζωή
αλλά τσηζμπεργκερ vs peanut butter cup??? πολύ σκληρό αυτό ένα λεπτό με πήρε
καλά όλα αυτά αλλά το τυρί είναι συνοδευτικό, τα περισσότερα που ποστάρατε θα τρώγονταν και χωρίς τυρί. προφανώς προτιμάμε το αλμυρό από το γλυκό βέβαια.
σκέφτομαι τώρα μπουγάτσα με τυρί κομμάτια να τα βουτάς σε μπουγιουρντί
κάθε σκέψη να γίνω βηγκαν σκονταφτει στο τυρί και στο ελληνικό γιαούρτι
ευτυχώς που το καλό γούστο βοηθάει εκεί που η λογική δεν αρκεί.
Σοκολάτα μου βγήκε οριακά.
Πάντως έχω να δηλώσω ότι το κουίζ δεν προσεγγίζει το τυρί σωστά. Αν τα έλεγε όπως ο Γκόνζο παραπάνω το τυρί θα είχε κερδίσει ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ
σοκολατα
αν ειχε τυρι φετα που ειναι ειδος πρωτης αναγκης θα αλλαζε η φαση
Τυρί με διαφορά, αν κ επικεντρώνεται σ αυτό που ξέρουν οι Αμερικάνοι ως τυρί ή αυτά που έχουν ακούσει οτι είναι το αληθινό τυρί, παρά στο τι όντως είναι τυρί.
Δεν ήταν δίκαιος ανταγωνισμός, γιατί τα τυριά που είχε vs σοκαλάτα ήταν μούφες τα περισσότερα.
Τυρί για πάντα. Και μετα σοκολάτα για να στρωσει καλά.
Tυρί, εύκολα. Το πραγματικό δίλημμα βρίσκεται στα related.
Ήρθα να θέσω νέο δίλημμα!
http://i.imgur.com/GUsDvrQ.jpg
δεν υπάρχει δίλημμα
τα πάνω.
ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ.
μμμ δεν ξέρω, και τα μεσαία με τη σοκολάτα κάτι κάνουν