Metakomizw Aigaleo kai to spiti einai oso adeio ginetai, opws kai oi tsepes mou.
Ean exete stuffs h kserete kapione pou exei stuffs pou thelei na ta esproksei, peite to ftwxo kai aporo xtikio na paei na ta mazepsi :D
Eiste glukes
Printable View
Metakomizw Aigaleo kai to spiti einai oso adeio ginetai, opws kai oi tsepes mou.
Ean exete stuffs h kserete kapione pou exei stuffs pou thelei na ta esproksei, peite to ftwxo kai aporo xtikio na paei na ta mazepsi :D
Eiste glukes
δεν εχω κατι να δωσω, που στο Αιγάλεω;
ikonoklats den kserw ti einai afto pou evales
atom spash konta sta TEI einai to spiti.. wraio einai an kai den kserw poso kalh fash einai na meneis aigaleo :D
(kai eimai kai makria apo to metro (me thessalonikiotika kritiria). 20 lefta me ta podia)
χμ , ΤΕΙ Πειραιά ή ΤΕΙ ΑΘηνών ?
20 λεφτά είναι μια χαρά γενικά για διάφορους λόγους
Pirea
OΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΕ !!
εγω δουλευω Αιγαλεω αμα ψηθεις στειλε για καμια μπυρα
kamia bura sth douleia? swstos
τραβαμε το καναλι
Μην ακους τον Σαμπρελα, 20 λεπτα περπατημα απο το μετρο ειναι παγκοσμιως σχετικα μακρια, κι αν οχι μακρια, σε καμια περιπτωση κοντα.
Τραβα ρε γατε!
20 λεπτα περπατημα τουτεστιν 2,2 χιλιομετρα στο περιπου , δε το λες και κοντα .
Χτικιέ, ίσως να παίξει ένα γραφείο και ένα κομοδίνο.
Στείλε αν ενδιαφέρεσαι να βεβαιωθώ κι εγώ ότι ένα φιλαράκι που του τα 'χα τάξει τελικά δεν ενδιαφέρεται και μιλάμε.
tha epikoinwnisw apo tetarth pou katevainw athina
ok
Ο Σύλλογος ΡΕΤΟ είναι ένας σύλλογος πρώην χρηστών που λειτουργούν μια αποθήκη για μεταχειρισμένα έπιπλα. Συνήθως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές του τύπου τριθέσιος δερμάτινος καναπές - 40ε. Έχουν τα πάντα απο ψυγεία μέχρι καρέκλες. Αυτό που δεν έχουν είναι site, και αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι περίεργο για τους 6 καθυστερημένους συνφορουμίτες που μούτζωσαν, αλλά δώστε μια ευκαιρία στους πρώην χρήστες συνανθρώπους μας, δεν ξέρουν απο web.
a, σούπερ. Σε ευχαριστώ θα το τσεκάρω
Χμ, ναι κοντά στα Τει Πειραιά αν μένεις με θεσσ/τικα κριτήρια είναι μακρυά απ το μετρό αλλά λίγη γυμναστική θα σου κάνει καλό. Εγώ μένω 10 λεπτά περπάτημα από μετρό και το θεωρώ δίπλα. Που δουλευεις ρε φρικ; Ωραίος ικονο. Χτικιό αν θες σε ξεναγώ στο μαγευτικό Αιγάλεω κατα Μαιο μεριά...αν και μέχρι τότε θα χεις γίνει εξπερ.
Κι αν μείνει τίποτα, στείλτε το κατά δω.
Nerona εαν παίζουν ακόμα, τα θέλω !
ok πρεπει να παρω τα μετρα για να δω αν χωρανε στο αμαξι πρωτα.
Μετα θα σου πω να στειλεις διευθυνση κτλ.
έχω και εγώ τουτου
αν το χωραει οκ φερε το δικο σου.
αν μπορεις να μου πεις πανω κάτω ποσο είναι να τσεκάρω κιεγω γιατι εχω ένα φιέστα, δεν είναι καμια νταλίκα :Ρ
Υ: 80
Μ: 120
Π: 60
Καλά κι εμένα Corsa αλλά μάλλον το χωράει. Όπως και να 'χει μάλλον θα πρεπει έτσι κι αλλιώς να 'ρθεις από δω για να με βοηθήσεις να το κατεβάσω.
πολύ ωραία, την κυριακή είσαι φρι να γίνει ;
tsekare pm γιατι το γαμησαμε.
Ευχαριστώ τον Νέρονα που είναι γαμώ τα παιδιά και ήρθε μέχρι το Αιγάλεω για να έχει το χτικιόσπιτο γραφείο.
πινκ
μπες εδω για ψιψιψωνια http://www.1eurostore.gr/
ευχαριστώ !!!!
Το θέμα κρεβάτι με δυσκολεύει πάρα πολυ ρε γαμώτο
Το χτικιόσπιτο είναι σχεδόν ολοκληρωμένο, λείπει όμως πλυντήριο και ένα τραπέζι.
Εαν έχετε για σούτι ή αν δίνεται κάτι σε καλή τιμή, γράφτε μου σας παρακαλώ. Δεν μπορώ άλλο να πλένω στο χέρι :Ρ
μουτς
κατ'αρχας αλλαξε location