http://www.plisskenfestival.gr/Quote:
Originally Posted by Mogwai
Printable View
http://www.plisskenfestival.gr/Quote:
Originally Posted by Mogwai
Ας βάλουμε την αφίσα, έχει αρκετά ενδιαφέροντα μέσα...
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...aab61659c1267b
MUDHONEY ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Ενταξει, εχει κι αλλες μπανταρες, αλλα αυτοι με ψηνουν περισσοτερο. Εισιτηρια εχουν βγει;
Νταμπλ ποστ γιατι ετσι.
https://www.youtube.com/watch?v=QoLgQeSRlUk
40 ευρά τα early bird λέει.
Mudhoney με ψήσαν και μένα με την μία. Είχα δει πριν μερικά χρόνια αλλά δε θυμάμαι τίποτα με τόσα που είχα πιει εκείνη την μέρα!
τα 40αρια εξαντληθηκαν, στο 50αρικο τωρα
http://www.viva.gr/tickets/festival/plissken2015
μαλακια που συμπιπτει με Goatsnake η 2η μερα
Μαλακια. Η αληθεια ειναι πως εχω δει Mudhoney (και Goatsnake) οποτε παιζει μεγαλο διλλημα. Αλλα το Πλισκεν εχει καποια που δεν εχω δει, Mogwai, Iceage, Cult of Youth. Μαλλον για Πλισκεν το κοβω αλλα θα αφησω ενα παραθυρακι μηπως αλλαξω γνωμη και παιρνω Δευτερα αμα ειναι εισιτηριο...
ρε μαλακες εβερυ μποι ντιζερβς φατζ. μαντχανι ρε πουστη μου. σιχαινομαι την ολη φαση του πλιτσκεν προσωπικα, αλλα αυτο δεν χανεται
Mogwai & Cult Of Youth λογικά θα ξανάρθουν. Iceage για γέλια, καλύτερα άκου τους δίσκους.
Προσωπικά, λόγω σκατένιου χώρου/ήχου προσανατολίζομαι προς το να ρίξω γενικό άκυρο.
Καλά όλα αυτά, αλλά εσύ κανονικά θα έπρεπε να τον παίζεις με Tony Allen.
τονε παιζουμε μονο με στιβ γκαντ ντειβ γουεκλ αρι χοενιγκ και νικο μακμπρειν χαχα. καλα γαμω ο τονυ αλεν αλλα βασικα μαντχανι. τεσπα. για σκατενιους ηχους ακουω και προβληματιζομαι. please elaborate
Σε μια αποθήκη στο Ίδρυμα Μείζωνος Ελληνισμού γίνεται, τι ήχο να βγάλεις εκεί.
Αν ειναι εκει που νομιζω, ειχα δει τοτε Porcupine Tree με Arthur Lee's Love το 2002 μαλλον. Ο ηχος δεν ηταν και τοσο κακος βασικα, αλλα πανε τοσα χρονια που μπορει να θυμαμαι αλλα ντ αλλων. Χωρος παντως αποθηκη, ναι.
κι εκεί που το σκεφτόμουν σοβαρά να πάω, ανακοινώνουν Electric Wizard. τον πούλο.
( μπορεί να πάμε την άλλη μέρα =/ )
Λογω των ναζιστικων κλπ; Ενταξει, απο τη στιγμη που δεν περνανε προπαγανδα στη μουσικη τους, στα παπαρια μου να πω την αληθεια. Δηλαδη οκ, τα περισσοτερα πραγματα που ακουω ειναι μπλακ μεταλ, αν καθολουν να ξεψαχνιζω τι πιστευει ο καθενας χαλαρα θα χα πεταξει τη μιση μου δισκοθηκη.
δεν είναι και τόσο ξεψάχνισμα όταν τα βγάζουν φάτσα κάρτα στο facebook. και την προπαγάνδα τους μια χαρά την κάνουν. προσωπικά πλέον δε μπορώ να ακούσω ούτε νότα τους. στα παπάρια σου βέβαια. περί ορέξεως...
Ποια φασιστικη προπαγανδα εχουν κανει ως Electric Wizard; Ως μπαντα δηλαδη. Σοβαρα ρωταω, μπορει να εχω χασει επεισοδια.
όταν οι Mark Greening και Jus Oborn ποζάρουν με σβάστικες και σύμβολα των ναζί δε σου είναι ενοχλητικό; εάν όχι, πάσο. προσωπικά μου είναι.
πλέον στίχοι όπως του We Hate You πραγματικά βγάζουν νόημα.
O Mark εδωσε σοβαρες αφορμες, αλλα εχει παρει ποδι. Καπου πηρε το ματι μου εκεινη τη φωτο του Jus που λες, και ναι με χαλασε. Στη μουσικη τους παντως δεν βλεπω απολυτως τιποτα φασιστικο γι αυτο δεν εχει περασει καποια κοκκινη γραμμη. Αμα ειναι ετσι τι να πουμε για τους Peste Noire, που προκαλουν διαρκως με δηλωσεις και πραξεις (και το κανουν φανερα, πλεον, απλα για να προκαλεσουν και να γινει οσο μεγαλυτερο σουσουρο γυρω απ το ονομα τους). Κι ομως στη μουσικη τους δεν εχουν τολμησει να περασουν τιποτα εκτος απ το πρωτο ντεμο ξερω γω, γι αυτο και τους ακουω.
ο Mark Greening ήταν ιδρυτικό και για πολλά χρόνια μέλος των EW. απ' ό,τι κατάλαβα πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν οι μπάντες έχουν, για παράδειγμα, φασιστικούς στίχους. εάν τα μέλη τους μαχαιρώνουν αφρικανούς είμαστε κομπλέ.
Ωραια τοτε τον Burzum γιατι τον ακουει τοσος κοσμος χωρις να λεει τιποτα. Γιατι ειναι ο Burzum; Εν μερει ισως, αλλα αμα εβγαζε το reunion album ως White God και σου χε μεσα white power στιχους θα εβλεπες πως θα αλλαζε σταση αρκετος κοσμος. Δεν σε αδικω, καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες, απλα για τον καθενα η διαχωριστικη αυτη γραμμη ειναι διαφορετικη. Για μενα οι EW δεν την εχουν περασει, για σενα ναι, κατανοητο και σεβαστο.
ρε μεταφερθείτε στο κατάλληλο νήμα και αφήστε μας να χαρούμε για τις SAVAGES :D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...0789bedbb32aa4
Δεν θα με χάλαγε να δούμε EW και να σηκώναμε καμιά σημαία με σφυροδρέπανα να γινότανε πανηγύρι :D
Αν είχαμε μπει τζάμπα, ψήνομαι. Λέμε και τους ehg να σκάσουν καμια βδομάδα πιο πριν, να γίνει νταβαντούρι.
Ε πολλά κιλά, δε φταίω εγώ.
Πόσοι χίπστερ χωράνε σε μια αφίσα;
Ραπ Αραγια, εχει και Αφφορμανς η αφισα. Αλλαξε τις δηλωσεις σου μη πεσουν ΜΑΧΑΙΡΓΙΕΣ.
Οι Αφφορμαντς είναι εκεί για να αντιπροσωπέψουν το σκληρό άντεργκράου;
Το σκληρο οχι, το τιμιο ομως ναι. Ασε που το Self Killing Intruders ειναι ΤΟ ΜΕΤΑΛ. :dfinger:
οφτοπι αλλα το Iceage ηταν οτι χειροτερο ακουσα για φετο :smile: .
Να σας πω, δεν εχω παει ποτε Πλισκεν.. ποσο παιζουν οι μπαντες συνηθως; Κατι Iceage και Cult of Youth μισαωρο τους κοβω, αλλα αμα ειναι να παιξουν οι Mudhoney κατω απο ωρα θα ειναι μεγιστη μαλακια ε.
Δεν ξέρω για Πλίσκεν αλλά λογικά εκεί στην ώρα τους βλέπω ανάλογα και την θέση στο line up φυσικά. Στο πριμαβέρα όταν τους είδα κάπου τόσο είχαν παίξει και ήταν χορταστικότατο.
εντιτ, κοιτάω πρόσφατες εμφανίσεις και φαίνεται πως είναι εκεί, στα 15-16 τραγούδια η εμφανιση.
Οταν τους ειχα δει κι εγω μια ωρα ειχαν παιξει, ισως και κατι παραπανω.. ναι, καλα ειναι, βγαζουν πολλα γουστα και δεν σε αφηνουν παραπονεμενο. Περιμενουμε το χρονοδιαγραμμα, δεν εχω παρει εισιτηριο ακομα γιατι ειναι και 50ρι.. ελπιζω μη γινει καμια στραβη και γινει σολντ αουτ.
Δεν το πιασα να μαι ειλικρινης. :|
bump γιατί απομένει λιγότερο από μήνας.
Δηλώνω επίσημα την παρουσία μου και θα χαρώ να σας δω από κοντά.
Δυστυχως χανω Mudhoney και με πονα πολυ. Συνδυασμος οικονομικου και υποχρεωσεων, ελπιζω να ερθουν μονοι τους καποια στιγμη αν και χλωμο το βλεπω. Παιζει δυνατα ομως να ειμαι μεσα τη δευτερη μερα και το σκεφτομαι επισης και για Shellac.
Shellac αν τα καταφέρω να δω θα είναι Θεσσαλονίκη στις 3, η πέμπτη είναι κλεισμένη για Riot και παρασκευή πρωί κατεβαίνω Αθήνα. Γενικά Παρασκευή και Σάββατο μέχρι να πάω στο φεστιβάλ είναι ελεύθερα, Κυριακή πρωί την κάνω για πίσω.
Ωραια, θα μιλησουμε. Τη Κυριακη ειχα πετυχει τον Zoon btw, ειχε κατεβει για Pazuzu.