Ενταξει, χαβαλεδιασατε, αστειευθηκατε, τρολλαρατε.
Αφαιρεστε τωρα τα αρκουδακια και βαλτε το σωστο ημοτικον.
Γεωργαντάδες.
Ενταξει, χαβαλεδιασατε, αστειευθηκατε, τρολλαρατε.
Αφαιρεστε τωρα τα αρκουδακια και βαλτε το σωστο ημοτικον.
Γεωργαντάδες.
τρία χρόνια το ζητάω :'(
https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net...31085723_n.jpg
:pingpong:
Την πρωτοβουλία χαιρετίζουν και οι ΧΑ.ΜΟΥ.Ρ.ΕΣ. (ΧΑμένης ΜΟΥτζας Ριζοσπάστες ΕΣαεί).
To ΕΠΕΜ (Επώνυμα Πινκς Επώνυμες Μουτζες) στηρίζει και καλεί σε ενωτικό κοινωνικό μέτωπο.
το ΚΚΕ διαψευδει φημολογουμενη προταση συνεργασιας με τα ανωτερω κινηματα
Η Δημιουργία Ξανά εκφράζει τη συμπαράσταση της στο λαό του Ισραήλ και καλεί τους πολίτες σε πορεία διαμαρτυρίας υπέρ των ανοικτών καταστημάτων τις Κυριακές.
Το σχήμα των Οικολόγων Πράσινων πρωτοπορεί και οργανώνει γυμνή αναρρίχηση για το κοινό καλο. Γενικα.
Οι ΧΑ.ΜΟΥ.Ρ.ΕΣ. σε πείσμα όσων επιθυμούν ο πολύπλευρος αγώνας για την επαναφορά της μούτζας να αποτελέσει πεδίο ανάπτυξης λογικών και πρακτικών καρφώματος και ρουφιανιάς αναπολώντας μαύρες εποχές, ΤΟΝΙΖΟΥΝ πως η πάλη ενάντια σε ορατά και αόρατα κέντρα εξουσίας θα συνεχιστεί ακόμα πιο έντονα, ισχυροποιώντας τα περιεχόμενα του κινήματος και απαιτώντας διατήρηση της ανωνυμίας με κάθε μέσο. Ως εκ τούτου, ένας κοινός αγώνας μαζί με το Ε.Π.Ε.Μ. a priori δεν μπορεί να διεξαχθεί. Καλούμε τον κόσμο να συσπειρωθεί γύρω από τις ΜΟΥ.Ν.ΑΡ.ΕΣ., απομονώνοντας όσους και όσες αναμασούν παραπλανητικές υποσχέσεις, που δεν έχουν άλλο σκοπό από το να πλήξουν τον κάθε χρήστη και την κάθε χρήστρια του E.R..
χαιρετισμοι και απο την Κ.Α.Υ.Λ.Ο.ΜΟΥ.Ν.Α
κινημα αριστερων υποστηρικτων λευκων ομορφων μουτζων νυν αρκουδιων
Πολύ ωραία τα αστεία σας ε.
Στη μούτζα είμαστε όλοι ίσοι. Στηρίζουμε ΕΠΕΜ, γιατί απαιτούμε οριζόντιες δομές στο μούτζοπινκάρισμα και διεκδικούμε, όχι μόνο επαναδιαπραγμάτευση του αμφισβητούμενου περιεχομένου του αρκουδοπλαισίου, αλλά και άμεση διαχείριση από όλους κι όχι μόνο από την αρκουδοελίτ του φόρουμ.
Θα έρθουμε σε ευθεία αντιπαράθεση με ΜΟΥ.Ν.ΑΡ.ΕΣ. και ΧΑ.ΜΟΥ.Ρ.ΕΣ. αν χρειαστεί, γιατί είναι γνωστές άλλωστε οι ΚΝΑΤ τακτικές τους.
brhke i myga kwlo ...
*εβγαλε
κι "έκανε" λένε κατά τόπους
Η σεκτα σταρχιδιστων της ηλεκτρονικης νεκρώσιμης ακολουθιας προτείνει... βασικα σταρχιδιαμας .
Βασικα μιας και μπηκατε στον κοπο να πειραξετε το πιο καθυστερημενο συστημα αξιολογησης ολου του ιντερνετ, δεν το αφαιρειτε και πληρως?
xalastikame?
Στους φίλους χρήστες που έχουν θέμα με τις μούτζες:
Αυτό που επηρεάζουν τι θα γράψετε ή αν θα το γράψετε κάποιες "μούτζες" είναι πολύ ανασφαλές κοιτάξτε το.
Στην τελική να ποστάρετε καλύτερα.
Το dislike ειναι ένα υπαρκτό κόνσεπτ και αν δεν μπορεί το electricrequiem να ζήσει με αυτό δεν θα πρεπε να μπορεί κανείς.
Den katalavaino giati i koinonia tou ER exei ginei TOSO kathusterimeni poy prospathei na vrei psuxologika adieksoda, anasfaleies, komplex, yparksiaka, fovies kai katathlipsi sto an enoxlei kapoion na troei mia moutza i oxi.
Mas enoxloun ligaki aisthitika kai san kinisi oi moutzes? nai.
Starxidia mas omos telika? nai.
Tha protimousame na min yparxoun katholou? episis nai.
Exoume koblex, anasfaleia, agxos, ania, varemara, routina, psuxologika, uparksiaka? isos, alla oxi perissotero apo ton meso fusiologiko anthropo.
An kourase kati perissotero apo to na enoxloun kapoion oi moutzes (alitheia, poses fores paraponethike kapoios gia tis moutzes??), auto einai oi GAMIADES akompleksaristoi anetoi kavleroi ntaides pou prepei na mas tonizoun kathe 5 meres poso malakia einai na se enoxlei mia moutza. MHPOS EXETE KOBLEX KAI ANASFALEIES ME OSOUS ENOXLOUNTAI APO KATI POU DEN ENOXLEISTE ESEIS? Mipos eiste nekroi inside? Mipos exete stamatisei na niothete to otidipote kai exete katatonia? Mipos stimpoutsamas an sas enoxlei pou oi moutzes enoxloun kapoion?
YG. File asimouli min to pareis prosopika, mpes na paikseis kana train simulator
YG2. File asimouli pairno tin polu sosti sumvouli sou kai tin vazo kai se allo epipedo parafrazontas tin
"stin teliki na postarete kalutera" (osoi postarete skata)
"stin teliki, kalutera na postarete" (apo to na rixnete mia thrasudeili mounoskyliki moutza re gamoxristoi)
YG3. Sorry, ta gamostavridia mou vgainoun automata me ta sixamena skatopsuxa greeklish
σε πινκάρω για την προσπάθεια! Ή απλά βάλτε τα από κάτω για να μην μας προιδεάζει...λέμε τώρα..αν το ποστ δεν είναι 1 σειρά ή για να μην χρειάζεται να ξαναβλέπουμε όλες τις γκόμενες που έχει το πόστ προκειμένου να πινκάρουμε. Κατα τ άλλα σιγά τον πολυέλαιο!ορ σλοου δε ματςοιλ!
φίξερ γαμιέσαι ρε, έτσι πρέπει να είναι το ερ σκληρό και κομπλεξικό δεν αγαπάει εύκολα και υπάρχει πάντα ένας λόγος
τα πινκσ και οι μουτζες έρχονται από τον ουρανό αυτό πρέπει να ξέρουν όλοι και να εκφράζονται ελεύθερα όπως πολύ σωστά το έθεσες στο τέλος
το φορουμ είναι ζωντανό πράγμα, έχει ΔΙΚΗ ΤΟΥ ιδεολογία, ηθική και αισθητική και αυτό αναδείχτηκε με το υπάρχον σύστημα
τα φιλιά μου
Ναι αλλά πού είναι οι μούτζες; Μιλάμε για κάτι που δεν υπάρχει πια.
kante ta both moutzes. etsi ki alliws malakies grafete mono!!1111