Λοιπόν ονιμπότσο εδώ γράφεις Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΜΑ ΘΕΣ, δεν υπάρχουν spoilers και τέτοιες μαλακίες, ο καθένας μπαίνει εδώ με δική του ευθύνη και δεν έχει δικαίωμα να παραπονιέται για οτιδήποτε διαβάσει εδώ μέσα.
Printable View
εγκρινει...
http://i.imgur.com/yS16eSp.jpg
:touched:
Μινμιν, για καχυποπτο τυπο που οτι και να του γραψουν νομιζει οτι του δινουν καταρες και τον βριζουν, καλα το πας με τετοια απαραδεκτα ποστ.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...00898079_n.jpg
Spoiler
Ευχαριστώ τον Parasight για την προτροπή και την ευγενική παραχώρηση του χώρου. :touched:
Όπως καταλάβατε, ξεκίνησα αυτή τη μαγευτική περιπλάνηση στα άδυτα της ψυχής του OniBocho με το μοναδικό, πρώτο και τελευταίο spoiler που έχω γράψει/θα γράψω στο φόρουμ. Ίσως καταλάβουν ορισμένοι την ειδοποιό διαφορά μεταξύ κουβέντας και spoiler.
Δεν ξέρω τον Candiru, δε με απασχολεί κιόλας να τον μάθω, αλλά η Μιμή έχει δίκιο. Εγκρίνω και επαυξάνω. Τουλάχιστον θα υπάρχει ένα θέμα στο οποίο θα μπορώ να γράφω χωρίς να τριπλοζυγίζω τις σκέψεις μου, γιατί κάποιες θείτσες γουστάρουν να δημιουργούν θέματα εκ του μη όντος.
Πινκς αβέρτα με τη μία, αυτα είναι.
εχει προηγηθει ενα ποστ του που το περασα by αλλα εφαγε σφοδρη επιθεσις
επιστρεφει με ενα τετοιο....
http://i.imgur.com/ESKScKB.png
καχυποπτος...
παρανοικος...
τα δικα σου στο τσατ δεν τα ψιλουπολογιζω....μετριος ανθρωπος, μετρια υποννοουμενα
ελα ριχνε μουτζες τωρα με Ανχολι, Ονιμποχα και λοιπα κουναβια
ριχνε λεμε και βουλωνε
Το ενδεχόμενο το ποστ του onibocho που έχεις printscreen να μην αναφέρεται σε σένα δεν παίζει φαντάζομαι;
αδερφέ πάρε τα βιβλία στα εγγλέζικα και διάβασέ τα αν είναι να μας κάνεις τον μάεστερ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ
Κομμισαρ νταξ...
παραιτουμαι
Εγώ γιατί το διάβασα τώρα το παραπάνω;
Permaban σε OniBocho. Μηνιαίο ban σε commissar γιατί αυτός φταίει για όλα.
Δεν είπα να παραιτηθείς, σου λέω να σκεφτείς μήπως το παρεξήγησες και χαλιέσαι τζάμπα.
ikonoklast το πρόβλημά σου τελικά ήταν το σπόιλερ για το GoT. Μετά από όλα τα posts του Onibocho στο GoT thread όπου γράφει ό,τι να'ναι ανοίγει ο Parasight αυτό εδώ και γράφει
Μετά γράφει σεντόνι ο Onibocho και κάθεσαι να το διαβάσεις.
:thumbsup:Quote:
Today 20:29 <ikonoklast> giati na eiste toso ka8ysterhmenoi re pousth mou.
Πες μου ρε λεβέντη ποιο είναι το ποστ που σε έθιγε αλλά το έκανες γαργάρα και έφαγε κράξιμο, γιατί ειλικρινά δε θυμάμαι ποια μπορεί να είναι η τελευταία φορά που απευθύνθηκα σε σένα στο φόρουμ (όχι στα chat εννοώ). Πόσω μάλλον να σε έχω προσβάλει κιόλας. Εγώ θυμάμαι μέχρι προχθές να είναι όλα οκ (με κόπο κατακτηθέν) και να με βρίζεις δίχως λόγο, ενώ και σε ΠΜ που σου έστειλα ήρεμα κι ωραία απάντησες δημόσια και καθόλου όμορφα.
Όσο για το printscreen σου, επειδή ακριβώς δεν επιθυμώ να βρισκόμαστε σε κάποια διένεξη, παρόλο που κωλοτρίβεσαι δύο μέρες τώρα, απαντώ χαλαρά (ότι το γέλιο είναι καλό) και για να το συνδέσω με το urban legend thread λέω και μια παπαρίτσα. ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ το πήρες τόσο προσωπικά, δεν έχω καταλάβει.
μαζευε κουβαδες για την επερχομενη πυρκαια
Onibocho, εσυ δεν ησουν που σε ειχαν πει oniboucho σε αλλο φορουμ και ειχες παρεξηγηθει κι αποχωρησες; Ή ηταν απλως συνωνυμια; Οσο για το σποιλερ, ευτυχως που μου εκοψε νωρις και μετα τις πρωτες λεξεις σταματησα να διαβαζω. Εισαι μπαγλαμας.
ονιτετοιε κάνε άμεσα edit στην μαλακία που έγραψες
υπάρχει ανύποπτος με αυτά τα σκηνικά κόσμος που δεν φταίει σε τίποτα
Όχι Tsunami, δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Άλλωστε κι εδώ συνέβη από τον Ikonoklast και δεν παρεξηγήθηκα, ούτε αποχώρησα.
Μιχάλη, είναι πολύ προτιμότερο να απαντήσεις σε αυτό που σε ρωτάω από χθες παρά να λες ανούσιες ακυρίλες.
οk, με συγχωρεις. παντως για το σποιλερ ισχυει η γνωμη μου, εισαι μπαγλαμας.
Κομισαρ αγόρι μου, εξηγώ και στο τσατ ότι διάβασα την πρώτη σειρά μην πιστεύοντας ότι ο φίλος σου είναι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, περίμενα να διαβάσω κάποια χαζοτρολλιά. Ρώτησα άλλο χρήστη αν αυτό που διάβαζα είναι αλήθεια, μου είπε "λυπάμαι".
Τι έχει πάει τόσο στραβά με σας;
Ονιμποτσε με τα λιγα που καταλαβα, επειδη σου ανοιξαν αυτο το τοπικ κι επειδη σε λενε τρομπα που κανεις σποιλερ, εκανες ενα σεντονι ποστ ολο σποιλερ απ το GoT.
πραγματικα δεν εχω ματαδει πιο ηλιθιο και πιστεψε με 10 χρονια στο ΕΡ, εχουν κανει παρελαση ηλιθιοι και ηλιθιοι.
σηκωνω ψηλα τα χερια.
ευτυχως που δεν διαβασα !
04/05/2014 21:50 <OniBocho> σου απάντησα γιατί το έγραψα
04/05/2014 21:51 <OniBocho> για να δείξω τι είναι spoiler και τι όχι, μιας και στο GoT θέμα, κάθε μου τελεία ήταν σπόιλερ
βραβειο δεκαετιας.
Ένα ΣΚ έλειψα και τα κάνατε όλα πουτάνα;
:cbrnt: :mouse:
πού να'χε ποσταριστεί και κάνα ΧΤ πρώτα δηλαδή...
οnibocho ασε τα Got και τα Song of Ice and Fire και πιασε Παπαζογλου.Σου παει καλυτερα
Παρα το οτιδηποτε μπορει να εχεις στο μυαλο σου επειδη κραζω τα μπαοκια και ενιοτε σε κατηγορω για ελιτισμο στη μουσικη, ΔΕΝ ασχολουμαι με τα προσωπικα κανενος και ΔΕΝ πεταω υποννοουμενα για ανθρωπους και τυχον προβληματα που μπορει να αντιμετωπιζουν. Εχεις πεταξει παρομοιες σποντες αρκετες φορες, και συγκεκριμενα πως εχω πεταξει υποννοουμενα για αλκοολ και μινμιν. Δεν ξερω ποσο εγωκεντρικος εισαι, και καλα κανεις και εισαι αν γουσταρεις, αλλα πιστεψε με, εχουμε κι αλλα πραγματα να κανουμε στη ζωη μας απο το να πεφτουμε σε επιπεδο να προσβαλλουμε καποιον για τετοια πραγματα. Σε αντιθεση με σενα οπως μολις εδειξες με το ανεβασμα φωτογραφιας αλλου χρηστη, δεν αρεσκομαι να αναφερομαι στην εξωτερικη εμφανιση καποιου, στα προβληματα εθισμου που μπορει να αντιμετωπισε/ζει, ή σε συγγενικα τους προσωπα.
Την αποψη σου για μενα την εχω πληρως γραμμενη, ειτε με πεις μετριο, ειτε με πεις κουναβι, ειτε με πεις αρχιδι. Προσπαθησε να συμμαζεψεις λιγο τα ποστ σου, γιατι βγαζουν μεγαλη κακια. Να σαι καλα και σε παρακαλω αν μπορεις να βγαζεις τα συμπερασματα σου για τυχαιες αναφορες στο προσωπο σου αφου διαβαζεις τα ποστ/τσατς 2-3 φορες, γιατι μαλλον η πρωτη σου εντυπωση ειναι παντα πως ο αλλος προσπαθει να πεταξει κακια για σενα.
1ον. οταν ενας γαυρος σκαει σε τσατ και χαλναει συζητηση μεταξυ μΠΑΟΚιων με κομπλεξικο σκολιο ειναι κομπλεξας
2ον. δεν υπαρχει κανενας ελιτισμος στο να ΑΓΑΠΑΣ την μουσικη
3ον. ασχολησε μια χαρα
4ον. εαν εχω πεταξει εχω δεχτει τις συνεπειες της μαλακιας μου
5ον. δεν ειμαι
η αποψις μου για σενα και τον οποιονδηποτε, εχει να κανει με τα ποστς, τα δικα σου σε οτι με αφοραν ειναι κουναβισια
για τα περι προσωπικοτητας και αρκιντια δεν μπαινω καν στον κοπο
στα περι ''καχυποψιας'' μετρα την μαπα μου σε Τρομπακτικο, φεηκ γιουζερ μετα απο κραξιμο σε VIC, τα δικα σου στο τσατ (που προφανως ακομα να χαμπαριασεις), και φυσικα τα οσα τελευταια του πατατοκεφτε
μπαδεγουεη δεν εχω τιποτα με την εξωτερικια εμφανισις του ΠΑΤΑΤΟΚΕΦΤΕ, την εβαλα για λογο που το πατατοκεφτεδικο μυαλο σου δεν μπορει να συλλαβει
και φυσικα δεν θα μπω στον κοπο να εξηγησω....εξαλλου το συμπερασμα σου/σας βγηκε
Ανχολυ εισαι μια θλιβερη υπαρξη
Μάλλον έχεις δίκιο. Τα Χρονικά του Περιθωρίου, vol.2 λοιπόν.
Προ δεκαοκταετίας και σε διανυκτέρευση με τον father έρχεται ο Νικόλας από το περίπτερο, με τα γνωστά τζην, σάκο πλάτης και τον μπαγλαμά περασμένο στα λουριά και απευθύνοντας μου τον λόγο στον πληθυντικό, λέει:
"Καλημέρα σας. Μπορείτε να μου δώσετε ένα ΜΑΡΚΑ_ΤΣΙΓΑΡΩΝ"
Συγκρατώντας την αρχική λαχτάρα μου, του δίνω το πακέτο και ο γλυκύτατος αυτός άνθρωπος, συνεχίζει:
"Με συγχωρείτε. Δικό μου το λάθος. Κούτα ήθελα"
Πλήρωσε, καληνύχτησε ευγενικότατα κι έφυγε. Πως να μην τον λατρέψει κανείς;
...
.
κάνε έντιτ το σπόιλερ
δεν πρόκειται ούτε να καταλάβεις τον λόγο, αφού ήδη σου έχουν εξηγήσει, ούτε θα μπεις στη διαδικασία να ΘΕΣ να καταλάβεις
κάνε το έντιτ γιατί είσαι καλός άνθρωπος, γιατί κάποιοι δεν το έχουν δει ακόμα (καταλάθος) και μπορεί να σωθούν
κάντο για την ψυχή του Νικόλα
Η λογοκρισία κάθε είδους (κυρίως η αυτολογοκρισία) είναι ένα μεγάλο βήμα προς τον φασισμό. Το αρχικό edit του post το έκανε ο Σαμπρέλας, γιατί έτσι έκρινε. Αν ήθελε να το σβήσει, θα το είχε ήδη κάνει. Το spoiler tag υπάρχει για κάποιον λόγο. Το να κάνω edit τον αυτοακυρώνει. Να ξέρεις ότι αυτό που έγραψες στο τέλος, με ζόρισε πάρα πολύ. Πάρα πολύ όμως...
ίσα που άνοιξα το σπόλερ είδα τύριον κάτι και το έκλεισα, δεν ξέρω τι έγινε από κει και πέρα.
όσο για το τέλος, προφανώς δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση, αυτό τουλάχιστον το καταλαβαίνεις
εντιτ: δεν έπρεπε καν να προσπαθήσω να απαντήσω μετά το από πάνω
τωρα πραγματικα κανεις τον ηλιθιο για ποιο λογο?
γραψτα και χωρις σποιλερ τοτε, γιατι να κανεις ενα βημα προς την αυτολογοκρισια?