Γεια σου ρε Σπανούλη clutch, κάθεσαι στον πάγκο και ρολάρουμε :moutza:
Spoiler
Printable View
Γεια σου ρε Σπανούλη clutch, κάθεσαι στον πάγκο και ρολάρουμε :moutza:
Spoiler
παιξτε λιγο σοβαρα μαλακες, το κανατε ντερμπυ με τα γερμανικα τρακτερ.
(inb4 topic Champions League)
Στο πρώτο έπαιξαν καλά, στο 2ο λες και ήταν άλλη ομάδα - οταν εκανε την ανατροπή (20-2 αν θυμάμαι καλά) η καλτσοσαγιονάρα. Έχει περισσότερο βάθος ο γαύρος από πέρσι, το θέμα είναι αν θα δέσει καλά, γιατί αν δέσει το 3pit το βλέπω εύκολα. Ο Βέλγος, ο Ντάνστον και ο Πέτγουει ήταν εξαίρετες επιλογές, για τους άλλους θα δείξει...
δεν ηταν προφανες οτι εκανα πλακα με βαση το σχολιο για τα γερμανικα τρακτερ ε.
στην παρουσα φαση δε με ενδιαφερει καν αν η νικη ερθει με τριποντο απ το πασαλιμανι, η και μια ηττα "εκτος" προγραμματος.
ετσι κι αλλιως απ το τοπ 16 εχει νοημα.
απ τη στιγμη που κερδισαμε χτες π.χ. σκοτιστηκα αν ηταν καλη η μετρια η κακιστη εμφανιση.
μεγαλη εμφανιση ο priest
:moutza:Quote:
ok then
μαύρα χάλια ο παναθηναϊκός, δε κοροϊδευόμαστε από την ανατροπή. Ο Διαμαντίδης άντε σιγά σιγά να αρχίσει τα 15λεπτα ή να περιορίσει τα σουτ και τα επικά clutch plays, φτάνει πια. Αλλά πρέπει να και είναι στα καλά του ο Ούκιτς επειδή ο Παππάς όσα ντράιβ και να κάνει είναι ακόμα μισό παίκτης-πανιωνίου-στην-ευρωλίγκα (λολ στο τέλος). Δύσκολα τα βλέπω με πιο σοβαρές ομάδες.
gist(ειδικά) lasme δεν τραβάνε ως τώρα...αλλα τι να λέμε..οργανωτικά έχουμε θέμα
ίσως βρεθεί άκρη σιγά σιγά - ελπιδοφόρα εμφάνιση Παππά ( αυτός και Γιάνκοβιτς είναι το μέλλον )
ps : Σούβλα επώνυμα κιεγώ σαγαπώ
:thumbsup:Quote:
Τελείωσε το φάρμακο
:|
http://www.dailymotion.com/video/x16...s-athens_sport
μας έμεινε λίγο στο μπουκάλι μάλλον
απο το κακο στο χειροτερο η φαση με τους τραυματισμους.νοκ αουτ και ο ουκιτς...
Ολυμπιακος
Φενερ
Μπαρτσελονα
Μαλαγα
Αρμανι
Εφες
Κουτσα
Παναθηναικος(αν χασει η Κουμπαν απο την Κουτσα)/Κουμπαν(αν κερδισει η Κουμπαν την Κουτσα)
:malakia:
Από αυτό τον όμιλο καταλαβαίνεις πόσο καύλα θα ήταν να υπάρχει μεσογειακή division.
ξεχωριστη λιγκα βασικα.α1 και μαλακιες...
http://www.youtube.com/watch?v=QjZQzNZaAUA
κερδισε η κουτσα, παο σε ομιλο οσφπ
pane meres alla
http://www.athensmagazine.gr/photos/...80bdc86832.jpg
Γιατί είστε τόσο ήρεμοι; Πάλι εγώ θα κράξω το σίχαμα;
μα και ο κόσμος του ολυμπιακού έχει τσαντιστεί με το σπανούλη.
Quote:
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΗΘΕΛΈ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΕΛΕΣ ΣΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΚΙΖΑΣ ΑΠΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ.
δεν είναι τρολλ ο τύπος. τουλάχιστον όχι συνειδητά.
proof γιατί η σελίδα του είναι ΓΕΜΑΤΗ μαργαριτάρια και ένα φόλλοου το αξίζει:
Spoiler
Ευκαιρία να κάτσω να δω Ολυμπιακό ήρεμος χωρίς το Σπανούλη και έβγαλα καρκίνο με αυτόν τον Κόλλινς. Ποιο τσακαλάκι τον εντόπισε και τον έφερε ήθελα να ξερα, διαφορά 10+ πόντων μπήκε μέσα και τη χάσαμε τσακ μπαμ.
Λάνγκφορντ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίχτης και γενικά όλοι οι ξένοι τους είναι καλοί.
Λανγκφορντ και Χακετ μεγαλες παιχτουρες
και εμεις αντι για Λο εχουμε τον Μαντρι τον Κολλινς
let's go Φράγκι,,,νίκη με το σίχαμα
επρεπε να παει παραταση για να περασετε τους 60 ποντους.
οσο για εμας, δε φταιει ο κολινς φταιει αυτος που τον εφερε
καλά! τραγικό ματς και τυχερή νίκη - αλλά τώρα μόνο αυτό μετράει...
επίσης Αγγέλου αντιπαθητικός όσο πάει.
παιζει να ειναι το χειροτερο παιχνιδι και απο τις 2 ομαδες που εχω δει.δεν σωζεται η χρονια
http://oi57.tinypic.com/20uo0pg.jpg
:touched:
Ποιας παράγκας? Αλήθεια ρωτάω.
μια χαρά μπάσκετ παίζει ο γαύρος ευρώπη και φέτος -- ο πάο είναι άσχημος αλλά περνάει έστω και τσουκου τσουκου...
απλά δεν είναι ομάδες που έλεγες ότι πάνε final 4 ότι και να γίνει.
Τεράστια μαχητικότητα, παρά τις τάσεις αυτοκτονίας, και γιγαντιαίος Φωτσαράς όταν η μπάλα έκαιγε. Μακάρι να γίνει το break στη Μόσχα, αν και στο final 4 δεν έχουμε καμιά τύχη για κάτι παραπάνω. Ο Μήτσος έχει κλατάρει από τη εκτεταμένη χρησιμοποίησή του μου φαίνεται, και σήμερα επιθετικά ήταν κακός. Ελπίζω να επανέλθει σύντομα.
1o ματς στη μόσχα και χτες σα να θέλαμε να τα χάσουμε (δε θα σχολιάσω κόρακες, ας προσέχαμε). ευτυχώς, χαμογέλασε η τύχη έστω και λίγο στο τέλος. επιθετικά, γενικά είμαστε τραγικοί. ούτε τα ελεύθερα δεν μπαίνουν. ο διαμαντίδης είναι κακός εδώ και μήνες. δεν είναι μόνο η αστοχία αλλά και τα λάθη που δείχνουν ότι είναι κουρασμένος και δε σκέφτεται καθαρά. αν περάσουμε f4 όλα γίνονται με καλό διαμαντίδη. δεν το βλέπω βέβαια.
μπαη δε γουεη επειδη αναφερθηκε δε γνωριζω κανενα οπαδο Ολυμπιακου που ασχολειται με μπασκετ 2 χρονια.
αν ξερεις εσυ πες μου.
Δεν μιλησα για συγκεκριμενους χρηστες απο εδω... εγω ναι γνωριζω ολυμπιακους που αρχισαν να παρακολουθουν λογω τσιλντρες , ποσο μαλλον μετα το πρωτο σας απτα δυο συνεχομενα ευρωπαικα... και τα προηγουμενα χρονια ηταν σε φαση " ασε ρε το αθλημα που παιζεται με τα χερια , σπυριαρα κλπ"
δεν σου λε οτι ολοι ετσι ειστε , προς θεου , αλλα το οτι για μερικους εγινε μοδα ο μπασκετικος ολυμπιακο ενω πριν δεν ειχαν ιδεα ειναι γεγονος