http://i.imgur.com/QOJTEet.png
Παρατηρώ ότι έχω μακράν την καλύτερη ομάδα.Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα να βγω χαλαρά πρώτος.
Printable View
http://i.imgur.com/QOJTEet.png
Παρατηρώ ότι έχω μακράν την καλύτερη ομάδα.Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα να βγω χαλαρά πρώτος.
Ρε γράψτε μία τίνος χρήστη είναι η κάθε ομάδα γιατί έχω μπερδευτεί.
Η δικιά μου είναι η NS Panthers
Watford Flying Goats
Writers, Chalkie, Bulls.
Με αυτή τη σειρά τα 3 καλύτερα ροστερ.
Zurich bulls edw, elpizw ta 2 rookies mou na kanoun thn ekrh3h pou mporoun fetos
philly here...(έστειλα εκτός kobe/westbrook) 5άδα Paul/Young/Leonard/West/Howard ( έχουμε δρόμο για το πρωτάθλημα )
Omonoia Haze.
Dinw PG gia SG (me twn 5)
Astoria Fixxxers εδω (...)
Συμφωνω οτι τα ροστερς των Writers και των Bulls ειναι πολυ καλα, επισης μαρεσει το ροστερ του αποπανω, πολυ καλο, μην του δωσετε SG.
Με Kyle Korver στο 184 του ranking θα κατακτησω πρωταθλημα, με τουλαχιστον 20 ποντους σε ευστοχια βολων και τριποντα καθε βδομαδα :wave:
ελπίζω σε Nick Young να βάζει σταθερά/Reggie jackson τίναγμα / Bennet rookie of the yeah(λέμε τώρα)
και φυσικά Chris Paul best year ever with coachara
α και το κρέας ο Dwight να έμαθε κανα dream shake :P τι σκατά!
Εγω ειμαι ετοιμος να κανω τον πατο της βαθμολογιας δικο μου \m/ :touched: \m/
TGS Writers εδώ.
Λοιπόν, τι παίζει με κανόνες (παίζει να κάνω λάθος σε κάτι γιατί και 'γω φέτος παίζω πρώτη φορά, αλλά γενικά αυτή είναι η λογική):
Κάθε μέρα βάζουμε βασικούς (βασικοί = εννοώ εκτός bench, όχι βασική 5αδα) όσους παίζουν εκείνη την μέρα. Αν παίζουν όλοι ή τέσπα σχεδόν όλοι, επιλέγουμε όποιον νομίζουμε ότι θα πάει καλύτερα. Για να μη χρειάζεται να μπαίνει κάποιος κάθε μέρα έχει επιλογή να ρυθμίσεις για τις επόμενες 5 μέρες ή κάτι τέτοιο (αυτό γίνεται απ' τη σελίδα της ομάδας -> My Team). Δίπλα από κάθε παίκτη γράφει αν παίζει σήμερα και τι ώρα.
Τα slots της βασικής 5αδας έχουν όριο 82 ματς. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν για παράδειγμα έχεις βασικό PG τον Rose και στην θέση G (ή στην UTIL, ή στο bench, οπουδήποτε) τον Rubio και τον Lawson, μπορείς:
-στην θέση PG της βασικής 5αδας να έχεις για 82 ματς τον Rose
-στην θέση PG της βασικής 5αδας να έχεις για 50 ματς τον Rose, για 30 τον Rubio, για 2 τον Lawson
Αλλά ΔΕΝ μπορείς να έχεις συνολικά για > 82 κάποιον (πχ 50 Rose, 40 Rubio)
Στις θέσεις G,F και UTIL δεν υπάρχει κανείς τέτοιος περιορισμός (υπάρχει 246 που δεν καλύπτεται ποτέ)
Edit, δεν το γραψα πιο πάνω: πόντους παίρνουν εξίσου όσοι δεν είναι bench.
Άντε καλή αρχή.
Οι bench παίχτες παίρνουν 0 βαθμούς ή απλά λιγότερους?
Athens Celtics εδω
εδω το λινκ μην το ψαχνω http://games.espn.go.com/fba/leagueo...eagueId=198294
αλλαγες μπορεις να κανεις μεχρι πριν να αρχισουν τα ματς;
απο οτι καταλαβα 0
0 οι bench ναι. Αλλαγές νομίζω ακριβώς πριν, άντε να 'ναι κάνα μισάωρο. Btw τώρα μου είπαν ότι το 246 για τους UTIL είναι συνολικό άρα πάει κι εκεί 82 για το κάθε σλοτ, αλλά δεν είμαι 100%, θα το ψάξω αύριο και θα ποστάρω.
Αμπάλιανς εδώ.
Λοιπον, edit, και περιληψη σε ατονο νεοελληνικο.
Οπως εγραφα λοιπον, νομιζα αρχικα πως θα βγαινει βαθμολογια σε καθε κατηγορια (ποντοι, ρημπαουντ, ασιστ, κτλ) ανα τακτα χρονικα διαστηματα, ειτε ανα βδομαδα, ειτε καθε μερα, ειτε κατι αλλο. Εψαξα αρκετη ωρα στους κανονισμους να βρω πως ακριβως μετραει η βαθμολογια, και βρηκα πως στο συστημα Rottiserie το οποιο εχουμε, ουσιαστικα η βαθμολογια ειναι δυναμικη. Αυτο σημαινει πως ανανεωνεται καθε φορα που παιζει αγωνα οποιοσδηποτε παικτης καποιας απο τις ομαδες που εχουμε φτιαξει. Και φυσικα δε θα μπορουσε να γινει αλλιως, αφου αν ηταν ανα βδομαδα για παραδειγμα, μπορει να ειχαν 5 αγωνες οι Bulls και 2 οι Warriors, το οποιο θα ηταν αδικο φυσικα προς οσους εχουν περισσοτερους παικτες απο Warriors.
Κοινως, η τελικη βαθμολογια θα βγει οταν συγκριθουν οι ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ αριθμοι σε καθε κατηγορια που θα εχουμε μαζεψει ολοι απο τους παικτες μας στο τελος της σεζον, και ο πρωτος σε καθε κατηγορια θα παρει 11 ποντους, ο δευτερος 10, κ.ο.κ Επισης, ενας χρησιμος αριθμος ειναι το GP, το οποιο ειναι συνολικο games played απο τους παικτες μας (λογικα στο τελος του πρωταθληματος θα ειναι ισο με 820, δηλαδη 10 θεσεις επι 82 παιχνιδια). Εκει ερχεται αυτο που ελεγε ο Kelldorain, οτι δηλαδη καθε θεση απο τις 10 "βασικες" μας εχει οριο 82 αγωνες. Οποτε οταν χρησιμοποιουμε παικτες απο τον παγκο, πρεπει να πιστευουμε πολυ σε αυτους, γιατι αλλιως "τρωνε" εναν αγωνα απο τους βασικους μας. Καλο θα ηταν δηλαδη να κραταμε τους παγκιτες μονο για οταν οι βασικοι μας ειναι τραυματισμενοι, αλλιως μπορει να συμπληρωθει το οριο νωρις και μετα να μη μπορουμε να μαζεψουμε αλλους ποντους, αν και οι παικτες μας θα παιζουν κανονικα.
Χρησιμο λινκ, στη σελιδα του ESPN: My Team ---> More ---> Max and Pace
Δειχνει ποσους αγωνες εχεις ηδη χρησιμοποιησει σε καθε θεση, ποιο ειναι το οριο και με ποιο ρυθμο κινεισαι ως προς το συνολο των αγωνων προς το παρον.
Ατιμε Εστεμπαν με εχεις δελεασει που μου δινεις 3 παικτες για Danny Green, ο οποιος ειναι χωμα μεχρι τωρα, αλλα ευελπιστω οτι θα επανελθει... ο Jeremy Lin βεβαια λογικα θα παει καλα ολη τη χρονια επισης... θα σου απαντησω συντομα
προσπαθω να πάρω το σίχαμα και δεν μου το δίνουν....
Ποιον εννοεις? Ατιμε Green Machine τσιμπησες Burks, και το σκεφτομουν... :P
pau με shaq'tin a fool
και συ μου πηρες carter williams, ετσι ειναι αυτα :razz:
megalo cheat o westbrook telika, o R & R ton exei?
Βλεποντας την ομαδα του.... Green Machine ftw, την εχει ανετα την πρωτια.
Ειναι στη μεση, και οι παικτες του εχουν παιξει αρκετα λιγοτερα παιχνιδια απο τους αλλους.
Εγω ειμαι σταθερα στον πατο, παλευω για τελευταια θεση με jack the ripper και Νεα Σμυρνη Πανθερς :touched:
Max Payne οπως παει θα εξαντλησει τα ορια του μεχρι το Δεκεμβριο :P
yup...καλά ξεκίνησε - πήρα και reggie jackson μπας και πάει για πιο βελτιωμένος αλλά δεν τον κόβω... ( όταν γυρίσει ο κομπε κρυφτείτε - δεν θα τη δίνει πουθενά )
πάντως westbrook - Paul φέτος θα πάνε καλά είμαι σίγουρος ...power forward δεν έχω ( με west δεν ... )
fix άντε ανέβα από τον πάτο - ολόκληρο drose έχεις
στο trade έχω βάλει λαό - ψωνίστε άφοβα
Ειμαι στον πατο γιατι ο DRose ακομα βρισκει το σουτ του, και με κατι 7/23 μου γαμαει και το points και το FG%.
Στις αλλες κατηγοριες δεν παω και τοσο ασχημα. Στο trading block εχεις βαλει μονο σκουπιδια :P
Θελει κανεις Farried?
my man javvaaaaale ... αφου σου αρέσει
edit: ε όχι και σκουπίδια...
David West, Ind PF
Derrick Williams, Min PF
Harrison Barnes*, GS SF
JaVale McGee, Den C
Χοντρικά:
Αν υποθέσεις ότι οι θέσεις που βαθμολογούνται είναι 10, και σε κάθε θέση έχεις max 82 παιχνίδια τότε όταν συμπληρώσεις 820 παύεις να παίρνεις πόντους.
Αυτό γίνεται π.χ. όταν χρησιμοποιείς και τους benchers κάθε φορά που κάποιος από τους 10 'καλούς' σου δεν παίζει αγώνα.
Κάνοντας αυτό όχι μόνο μπορεί να συμπληρώσεις όλα τα παιχνίδια νωρίτερα από τη λήξη της κανονικής περιόδου αλλά να 'φας' και αγώνες από τους 10 'καλούς' σου χρησιμοποιώντας κάποιον άμπαλο παγκίτη.
Γενικά αποφεύγεις απλά να βάζεις να παίζει ό,τι παίκτη έχει αγώνα τη συγκεκριμένη μέρα.
Βέβαια εδώ υπάρχει και το θέμα των τραυματισμών, ροτέισιον στους παγκίτες με UTILS π.χ., αλλαγή παιχτών για συγκεκριμένα στατιστικά (π.χ. ριμπάουντερ με σκόρερ) κτλ που έγκειται στη στρατηγική του κάθε παίκτη και την εκάστοτε βαθμολογία του.
Το 'λάθος' σου είναι ότι έχεις τα περισσότερα παιχνίδια απ όλους και παραπάνω από όσα έχουν παίξει οι βασικοί σου 10. Οπότε μπορεί και να χρησιμοποίησες παίκτες μη παραγωγικούς που έφαγαν παιχνίδια από τους 'καλούς' σου.
Οι rotisserie πόντοι βγαίνουν από τα season stats σου και αυτοί μετράνε για την τελική βαθμολογία. Ο χειρότερος παίρνει άσσο, ο καλύτερος 11 και οι ενδιάμεσοι αναλόγως.
ε μλκια δεν το ειχα καταλαβει :-D
οποτε δεν επαιζε βασικος εβαζα απο bench
αυτο παιζει ρολο και στους G F και UTIL;
αν ο 5αδατος PF ειναι π.χ ο Boozer αν βαλω αλλο F η' UTIL στην θεση του ειναι μλκια;
η πχ δεν παιζει ο σημερα ο Βοοζερ και τον βαλω bench ειναι λαθος;
Ναι, και στους G,F,UTILS παίζουν αυτά και προσωπικά τις θεωρώ πιο στρατηγικές θέσεις από των βασικών γιατί δε δεσμεύεσαι τόσο όσον αφορά τη θέση του παίκτη.
Έχει εξηγηθεί και παραπάνω.
Αν πάρουμε το ακραίο σενάριο ότι θες να χρησιμοποιήσεις τον Boozer μόνο στη θέση PF και κάποια μέρα δεν έχει αγώνα η ομάδα του και χρησιμοποιήσεις άλλο παίκτη τότε τρως από τον Boozer μια αγωνιστική διότι η θέση PF πρέπει συμπληρωθεί από παίκτες που έχουν συνολικά 82 αγώνες (προσοχή μιλάμε για αγώνες μόνο για την θέση PF, μπορείς π.χ. τη χαμένη αγωνιστική του Boozer να την αναπληρώσεις βάζοντας τον στη θέση F τρώγοντας φυσικά από εκεί μια αγωνιστική).
Το αν είναι λάθος ή σωστό είναι λίγο τζόγος γιατί μπορεί εκείνη τη μέρα να κάνει ο παγκίτης παπάδες και να σου δώσει στατιστικά που ο βασικός δε θα σου έδινε αλλά προφανώς αυτό δεν είναι κάτι πολύ πιθανό.
Επίσης παίζουν και θέματα τραυματισμών ή μη χρησιμοποίησης βασικών παικτών από ομάδες προς το τέλος οπότε προς το παρόν μην αγχώνεσαι για το αν θα συμπληρωθούν όλα τα παιχνίδια σου πριν λήξει η σεζόν. Κάνε όμως λίγο κράτει και μη βάζεις όποιον και να ναι να παίζει.
Αν καταλάβεις πως πάει το θέμα τότε κάνεις τη δική σου στρατηγική ασχέτως τί θεωρώ καλύτερο π.χ. εγώ (είμαι και αντίπαλος άλλωστε βολεύομαι να σου πω μαλακίες για να σε αποπροσανατολίσω :p).
Ελπίζω να βοήθησα γιατί τα έγραψα και λίγο μαλακωδώς.
Δες και το link που έδωσε ο ΚΤ (My Team ---> More ---> Max and Pace) για να βλέπεις τη συχνότητα χρησιμοποίησης σε κάθε θέση.
Ωραιος ο dtbsog.
Γκαντεμια λεγεται το να βαζεις 8 παικτες να παιξουν, με μετρια αποτελεσματα, και ο Jeremy Lin που για ανεξηγητο λογο αφηνεις στον παγκο, να σου βαζει 31 ποντους με 59% στα εντος παιδιας, 3 τριποντα και 8/9 βολες.
ας πει ο kelldorain αν ψηνει trade για ibaka η gortat
υ.γ. εχω και το project τον bynum στον παγκο, που μαλλον project θα μεινει...δεν παιζει να ξαναπαιξει μπασκετ αυτος
Ibaka όχι, για Gortat κάτι γίνεται
Τι θες για Αριζα?
kelldorain κατι εγραψες στα κομμεντς για το trade που αντιπροτεινα, αλλα δεν υποστηριζει ελληνικα η φαση οπως φαινεται, γραφτο εδω αν θες.
ψηλους δε θελω να δωσω αυτη τη στιγμη, οποτε ο ραντολφ ειναι εκτος
Βασικά αυτό σου έγραφα, αν ισχύει ακόμα για Ράντολφ :Ρ Και γω ψηλό θέλω (PF βασικά) γιατί είμαι και αρκετά πίσω στα blocks, οπότε αν ψήνεται μόνο κανείς τρίτος για να κάνουμε 3πλο trade.
Καπου εδω να πουμε οτι ο Green Machine μας εχει ολους για πλακα ε.
Καλα εγω ειμαι εκτος συναγωνισμου ουτως ή αλλως αφου ο Rose οχι απλα δεν πηρε τα πανω του, αλλα τραυματιστηκε κιολας.
Klay Thompson, John Wall, Cousins θα κανουν μεγαλη χρονια, και του βγηκαν και οι αλλοι, ωραιος.
το γίδι ο D12 πως τα καταφέρνει πάλι και δεν βάζει 20+ πόντους - δεν τα παίρνει τα γράμματα...ολόκληρος Hakeem του έκανε ιδιαίτερα
και Leonard από spurs με έχει απογοητεύσει - μόνο Paul κρατάει τη σημαία με Russell - ελπίζω με ξεφλούδισμα του Kobe να πάμε καλύτερα στο 2 γιατί πάλι στάνταρ λύση είναι μόνο ο killer crossover
Προτεινω KICK/BAN του διοργανωτη απο τη λιγκα.
Ο αθεοφοβος μου εστειλε προταση να μου δωσει Paul Pierce + Jose Calderon για τον Michael Carter Williams/
Οξω ρε, σα δε ντρεπεσαι!
Παίρνεις 2 παίκτες για έναν rookie, είναι ευκαιρία :!:
(edit: επίσης όταν το έκανα propose ο Pierce δεν ήταν Οut)