παοκ γερα, περνα στα χαρτια
Printable View
παοκ γερα, περνα στα χαρτια
Τράβα τα αρχίδια σου ρε, μακρυμάνικη δεν θα προλάβετε και φέτος να βάλετε.
γτ ρε στις 11 δεκεμβρη κρυο δεν εχει?
Πες τα ρε ατίλα. Όταν το εντιμότατο σωματείο του Ολυμπιακού έπαιρνε το πρωάθλημα στα χαρτιά με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όλοι έσκουζαν, τώρα που προχωράει ο πάοκ όλα καλά έ;
Με το αδικημένο σωματείο της μέταλιστ είμαστε, οι αγώνες κρίνονται στο χορτάρι.
Εντάξει, κοντομάνικη εννοούσε, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Και πάλι σε σύνολο λιγότερο καιρό από εμένα θα παίζεις ευρώπη (χώρια το γέλιο που θα προσφέρεις σε όλους).
εντάξει πόσο θα κρατήσουν αυτά τα προκριματικά πια;
Atropos,θέλει προσπάθεια για να γίνει κατανοητό πως η μέταλιστ έχασε την πρόκριση ακριβώς επειδή η ουέφα θέλει οι αγώνες να κρίνονται στο χορτάρι και οι ίδιοι έστησαν παιχνίδι τόσο εξόφθαλμα που τιμωρήθηκαν ακόμα και από το μοντέλο αθλητικής καθαρότητας που λέγεται ουκρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία?
Έστω και με την τρικλοποδιά που βάζεις μόνος σου,γιατί να μην το σημειώσεις πριν ένα μήνα καυτηριάζοντας την σκόντα και τους φιλάθλους της που είδαν και 2 αγώνας μάλιστα? Αυτοί έχασαν μέχρι και το μπαράζ και πάλι εκδρομές στην ευρώπη βρέθηκαν να κάνουν να πούμε. Εκτός αν στον νομό ξάνθης δεν είχε σκούξει κανένας τότε για τον βάλνερ οπότε πάσο. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά θα σου πούνε πως ο μόνος λόγος που γκρινιάζεις είναι από κόμπλεξ για τον παοκ και δεν κάνεις και προσπάθεια να το κρύψεις κιόλας.
Στον δε παοκ δεν ξέρω ποιος έσκουζε και πόσο αλλά παραμένει γεγονός πως είναι η μόνη ελληνική ομάδα που έχει χάσει 2 φορές εξωαγωνιστικά την πρόκριση στην ευρώπη που κέρδισε στο χορτάρι. Ειδικά το καλοκαίρι το 2006 ο σπανός ήταν πάρα πολύ επίμονος στο να κυνηγήσει την τιμωρία του παοκ, φαντάζομαι πως η σκέψη των αγώνων του ατρόμητου με την σεβίλλη σου φέρνει αντίστοιχη αίσθηση αγανάκτησης όπως συμβαίνει τώρα με την μέταλιστ.
Αν τελικά η δυσφορία δεν οφείλεται σε αρειανό κόμπλεξ και είναι γενικά μια νύξη στην οπαδική υποκρισία θα πω πως συμφωνώ απολύτως,όλοι οι φίλοι κάθε ομάδας είναι πρόθυμοι να δικαιολογήσουν τα πάντα και να γελοιοποιηθούν με κάθε προθυμία επικαλούμενοι κάποιο υπαρκτό ή μη "προηγούμενο" προκειμένου να απολαύσουν μια επιτυχία όσο πιο απονεχοποιημένα γίνεται.Πιο πρόσφατο παράδειγμα οι φίλοι του άρη που κάποτε ωρύονταν που έχαναν την κατηγορία επειδή ο παοκ άνοιγε τα πόδια στην καλαμαριά και την ευρώπη επειδή η λάρισα περνούσε χαλαρά με διπλό από το καραϊσκάκης ενώ πέρσυ όχι μόνο δεν είχαν πρόβλημα με την επιστροφή του κομάντο σκόρδα και το ηρωικό great escape που ακολούθησε αυτής, αλλά την απαίτησαν κιόλας.
Τουλάχιστον οι ολυμπιακοί έχουν κάνει εδώ και μια εικοσαετία κτήμα τους το επίσημο μοττο της ομάδας, Τίτλοι Τίτλοι Τίτλοι με κάθε Κόστος και Τίμημα, και έτσι έχουν απαλλαχτεί από περιττές εσωτερικές διαφωνίες και αυτοκριτικές.Ακόμα και σε αυτο 50 χρόνια μπροστά από όλους τους άλλους μαζί είναι.
Τζαζ, άσε τα περί κόμπλεξ και παπαριές. Χούμορ κάνουμε, χούμορ.
Αν συγκρίνεις τώρα την Μπαρτσελόνα του κάμπου, που ο γαύρος δεν έκανε τη γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην έδρα του, αλλά την επόμενη αγωνιστική εκτός, για να χάσει για πρώτη φορά εντός μες στη χρονιά, με το διπλό του Άρη με τον Ατρόμητο, με την κόκκινη του Ακάνθο κ.τ.λ. εεεεεε τί να σου πω.
Και για να είμαστε ον τόπικ, καλά έκανε ο πάοκ και πέρασε, και ο Άρης και ο Ελευθεριακός το ίδιο θα έκαναν. Όταν παίζονται 15 μύρια, γιατί τόσα θα αρπάξει αν μπει στους ομίλους, κάνεις αυτό που πρέπει για την τσέπη σου.
Και φυσικά όποιος κάνει μαλακία φρηκ, πρέπει να πληρώσει. Και φυσικά η Μέταλιστ έπρεπε να πληρώσει. Να μη βγει από την αρχή ρε φίλε όμως στην Ευρώπη, να πάει η επόμενη ομάδα της Ουκρανίας.
Κατά τ' άλλα κουβέντα κάνουμε, τελευταία μέρα άδειας σήμερα, διπλό μέσα στη σάλκε ναπούμε ξερωγώ.
οι χθεσινές γκολάρες της Ρεάλ Σοσιεδάδ στη Λυών
Μονο γέλιο τα αντι-παοκ αισθήματα τώρα.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Ευχομαι τεσσαρα του μπαοκ μεσα στη Γερμανια
Spoiler
βαλτε αλλο ενα να πληρωθουμε ρε...
μεγαλη παιχτουρα ο σλοβακος.
http://www.sport24.gr/football/artic...0/germanoi.jpg
http://www.sport24.gr/football/Champ...e.2378859.htmlQuote:
Από την πλευρά που κάθονται οι φανατικοί οπαδοί των "βασιλικών μπλε" σηκώθηκε σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας.
Άντε δώσε χαρά τώρα σε όλα τα φασιστάκια...
Σας Στόχωσε.
είναι πολύ σοβαρό και δυνατό πρωτάθλημα το Γιερμανικό για να έχεις ελπίδες απέναντι σε μια ομάδα της μπουντεσλίγκα.
Όμως στηρίζουμε ΠΑΟΚ CL για 2 λόγους,
1
Spoiler
αλλά 2 και σημαντικότερος
Spoiler
Οι 2 ήττες στα τελευταία 18 ευρωπαϊκά εκτός έδρας παιχνίδια που έχει ο παοκ είναι κάτι τόσο εξωφρενικό για δεδομένα ελληνικής ομάδας που δεν ξέρω αν καταλαβαίνουν και οι ίδιοι για τι κατόρθωμα μιλάμε
Κοιλια Σαμπρελα αν η φωτο στο 1. ειναι "χαχαχ θα χασει ο Ολυμπιακος 5.000.000" η απαντηση μας ειναι "ροφλ"
εκτός αν σας περισσεύουν , οπότε δώστε κανένα φράγκο στον αρκτούρο
το ταημινγκ ειναι ενα πολυ χρησιμο πραγμα σ αυτη τη ζωη.
το καλοκαιρι που ο Ολυμπιακος εχει κανει 11-13 μεταγραφες μεταξυ των οποιων τον Σαβιολα, τον Βαης, 2-3 παικτες απ την Πριμερα Ντιβιζιον, εναν παικτη απ τη Μπραγκα, εναν αριστερο μπακ διεθνη Καμερουνεζο και γενικα οχι τον Γιωργο Παπαχατζαροπουλο απ την Ερανη Φιλιατρων το να λες "χοχ, δε θα παρουν τα λεφτα" ειναι τουλαχιστον αστειο.
η γενικη ιδεα βεβαια (ειναι το νεο τρεντ!!) "να μην παιρνει ο Ολυμπιακος τα λεφτα του Τσουλου" ειναι ετσι κι αλλιως γραφικη, εκτος αν ειστε οπαδοι εσοδοσφαιρου, οποτε εχετε οντως δικιο.
τι Σαντορινη και μαλακιες, βαλε Μυκονο που πηγαινε ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ τα καλοκαιρια και στου Ρεντη δεν ειχαν αδεια να αγορασουν ουτε κωλοχαρτο.
poies metagrafes re xaivania.1xarti ston king of the bong 1misi sto mejdani kai oloi oi aloi eleytheroi kai daneikoi.pote edwse fraga gia metagrafes o marinakis?ena miralas plirwse kai ta ksanatsepwse dipla.ti papa trwte me paixtes agorasmenous apo tin peskara.'
STOX paixtoura kane to vais na liwsei ton pagko...
Οντως μακαρι να παιζει ο Στοχ στην Σλοβακια.
Όταν ο μαρινακης τους έπαιρνε όλους αυτούς, ήταν μάλλον σίγουρος ότι θα είχε όλη την πίτα. Δεν είναι ευτελές ποσό τα 5 μύρια, ακόμα και για τον πρωταθλητή ελλάδος (!).
Ειμαι με ΚοιλιαΣαμπρελα και χαιρομαι που δε θα παρει λεφτα τα οποια υπολογιζε το (ενα ακομα) καθαρμα ο Μαρινακης.
Απο κει και περα, το να νιωθει καποιος καποιου ειδους οπαδικη ικανοποιηση επειδη δε θα παρει "η μισητη ομαδα τα λεφτα" ειναι καταντια νεου επιπεδου, ταυτισης με τα οικονομικα μιας ομαδας δηλαδης, ανηκουστα πραγματα
Ο αλλος εγραψε ολοκληρη χαρμοσυνη παραγραφο επειδη οι μεταγραφες του Ολυμπιακου δεν ειναι κανονικες, αλλα ειναι δανεικοι κι ελευθεροι, και νιωθει ας πουμε μια ικανοποιηση που ο "Μαρινακης κοροιδευει τα προβατα τους οπαδους της ομαδας του", τρελο μπαοκτσακι σε λεω, μιλαμε για φοβερα πραγματα... Keep up the good work, μιληστε στο τοπικ για το Champions League για το ποιος εχει τα περισσοτερα λεφτα και ξεκατινιαστειτε αντι να μιλησετε λιγο για το ματσακι, στο οποιο ο ΠΑΟΚ ηταν απροσδοκητα καλος σε αρκετες φασεις του αγωνα, και επισης αρκετα τυχερος που δεν αρπαξε κανα 2 ακομα σε κατι αλλες φασεις του αγωνα. Ουτε ενας δεν εχει μιλησει για μπαλα, τι ειστε εσεις ρε, ουτε παππουδες σε καφενειο :thumbsup:
I see what you did there! :pink:
Προσωπικά χέστηκα ποιος κοροϊδεύει ποιον, αλλά δε μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα των γαυρων να υποβαθμίσουν το θέμα των μπάτζετ. Τι διάολο, θα μειώσει την περαιώτικη μαγκιά να παραδεχτούμε ότι τα περισσότερα λεφτά κάνουν καλύτερη ομάδα; Άσε που είναι καλύτερο να λέμε ότι το πήραν με τα φράγκα από το ότι το πήραν με τη διαιτησία. :razz:
Ο Μιτσμάννος λέει ότι όταν ο γαυρος πήρε σαβιολες κλπ δεν έχει νόημα να μιλάμε γι' αυτά τα 5 μύρια - ενώ τότε ακριβώς έχει νόημα! Τόσο κόστισαν ολόκληρες οι μεταγραφές + τα συμβόλαια για έναν χρόνο των σαβιολα και βαις μαζί. Εκτός αν όλοι αυτοί είχαν πάντα όνειρο να παίξουν με τον εφηβο στο στήθος και απλά πληρώνονται γιατί ο μαρινακης συγκινήθηκε.
Θα έβαζα στοίχημα δε, ότι από πέρσι το μπάτζετ συμβολαίων του γαυρου δεν έχει ανέβει πάνω από τα 5 μύρια που κινδυνεύει να μην πάρει φέτος.
Τον αγώνα δεν τον είδα, δεν έχω τηλεόραση! :-(
Το δικο σου ποστ ηταν ισως το μοναδικο το οποιο δεν ειχα καθολου στο μυαλο μου οταν εγραφα τα παραπανω. Γενικα ολα αυτα με αφηνουν προσωπικα παντελως αδιαφορο, το μονο που με ενοχλει ειναι να βλεπω 30χρονους (και βαλε) να καθονται να ασχολουνται με τις περιουσιες των αλλων, ενω γνωριζουμε (?) πως ολοι αυτοι ειναι καθαρματα και λαμογια, τωρα το αν καποιος ειναι επιπεδο Μελισσανιδης, ή επιπεδο Μαρινακης, μικρη σημασια εχει θαρρω. Και ποιος νοιαστηκε για μπατζετ και παπαριες. Ολα αυτα με τα συμβολαια που γραφεις δεν ξερω τι επιχειρημα πανε να κανουν, ειλικρινα.
Το προφανές επιχείρημα είναι ότι περισσότερο χρήμα = καλύτερη ομάδα (γενικά), αλλά δεν θέλω να πω αυτό ακριβώς.
Το να παρακολουθούμε (τουλάχιστον ελληνικό) ποδόσφαιρο χωρίς να μας ενδιαφέρει το οικονομικό κομμάτι, όταν είμαστε απολύτως σύμφωνοι ότι τα αφεντικά είναι λαμόγια (καμιά διαφωνία εδώ) είναι κάπως υποκριτικό. Μπορούμε να δεχτούμε ότι μας ενδιαφέρει η ομάδα μας να νικάει/παίζει καλή μπάλα και ας χτίζεται με τον οποιοδήποτε τρόπο ή να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το σπορ, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη σούπερ λιγκ. Μου φαίνεται υποκριτικό να λες ότι ο μαρινακης είναι κάθαρμα, αλλά δε με νοιάζει, πληρώνω να δω τον σαβιολα που μου έφερε. Είναι κάπως ταξικό το θέμα (ωχ).
Και για να μην μιλάω για μαρινακη μόνο, ισχύει για βαρδινογιαννηδες, αλαφουζους κλπ.
Οι ομάδες δε χρειάζονται αφεντικά - όσα μπαίνουν, τόσα να ξοδεύουν. Δε θα βλέπαμε τσάμπιο λις ποτέ με ελληνική ομάδα, αλλά έτσι κι αλλιώς βλέπουμε;
Δεν ξέρω ακριβώς αλλά έχω την εντύπωση ότι οποιοσδήποτε μπορεί να έχει έστω και ψύγματα συμπάθειας για μαρινάκη πρέπει να μαρινάρεται με χλέπες αμεσότατα.
Το εχω γραμμενο σταρχιδια μου το ελληνικο πρωταθλημα, οπως και οποιονδηποτε γαυροβαζελοχανουμομπαοκ, απο το 2009 που εφυγα απο τη χωρα (και καπως και πριν απο αυτο δηλαδη), οποτε δεν καταλαβαινω γιατι μου τα γραφεις ολα αυτα σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ. Εγω βλεπω ενα θρεντ το οποιο θα μπορουσε να μιλαει για ελληνικες ομαδες στο Champions League για καποιους μηνες, και μετα για αλλες ομαδες, αφου αποκλειστουν οι "δικες μας", και αντι για αυτο, ο κοσμος εδω και 2 σελιδες, ασχολειται με τα εκατομμυρια που θα χασει ο Μαρινακης, και πως οι μη-μπαοκς χαιρονται για αυτο το πραγμα, ενω οι μπαοξ βρισκονται στον κοσμο τους (και καλα κανουν) μετα το αρκετα θετικο 1-1. Το χειροτερο με ολο αυτο, ειναι πως η ουσια βρισκεται στην πρωτη προταση του αποπανω σου ποστ, δηλαδη το τι επιδραση και τι αποτελεσμα θα εχει η φαση με τα 5 μυρια στην μελλοντικη ομαδα του Ολυμπιακου, και αρα, στο ελληνικο πρωταθλημα.
Οσον αφορα αυτο που λες, εσυ μπορει να το βρισκεις υποκριτικο, αλλα εγω δεν το βρισκω, και ξερω πως ο κοινος οπαδος που βλεπει μπαλα μονο για να ξεφυγει λιγο και να εχει να κανει κατι Κυριακη απογευμα, δεν ενδιαφερεται και πολυ για τα μυρια του Μαρινακη και ποια ηταν ακριβως η ρητρα με την οποια εκλεισε για 3.2 χρονια ο 17χρονος μπακ απο την Ερμιονη Τρικαλων για συμφωνια το 2017. Δε μιλαω για τους καμμενους προσωπικα, γιατι απλα δε με ενδιαφερει. Εσυ που θες να μιλας και για ρητρες, και για μεταγραφες, και για πρωτοσελιδα και για ενα σωρο αλλες λεπτομερειες, ιντριγκες κτλ, εχεις περιπου 20 θρεντ να το κανεις αυτο, με πρωτο και καλυτερο το θρεντ της σουπερλιγκας. Ειναι αναγκη να μολυνεται και αυτο το θρεντ πια? Σε καθε "διαλογο" οι ιδιες πιπες, κατανταει κουραστικο ακομα και για τυπους σαν εμενα που παρακολουθουν μονο ΕΝΑ θρεντ (το παρον).
Κάτσε, το γεγονός ότι σε αυτό το θρεντ "μπορούμε να μιλάμε" μόνο για γαυρο εδώ και χρόνια (με μικρές εξαιρέσεις προκριματικών) δεν έχει να κάνει με το ελληνικό πρωτάθλημα και όλα τα άλλα που λέμε;
Αν βρίσκεις την "ουσία" του ποστ μου σε αυτό που γράφω ότι δεν είναι η ουσία του ποστ μου, τι να σου πω.
Πέρα από αυτά, μπήκα στο τόπικ, είδα για τι μιλάμε και έγραψα, σιγά με το τόπικ πολίσινγκ. Πες στον μοντεράτορα να μας συνετίσει. Oh wait.
Ρε "φιλε" (σε εισαγωγικα μιας και δηλωσες τις προαλλες πως δεν ειμαστε), μιλατε για τα αισχη του Ολυμπιακου και τα λεφτα του Μαρινακη σχεδον σε καθε γαμημενο θρεντ, τι ακριβως δεν καταλαβες? Εν προκειμενω εμενα προσωπικα δε με "ενοχλει" μονο αυτο στο παρον θρεντ, αλλα με "ενοχλει" αυτο μαζι με ολα τα αλλα ασχετα με το θρεντ ποστ, και οχι επειδη ειναι οφφ τοπικ, αλλα επειδη ποση μιρλα και μιζερια να αντεξει κανεις? Εχω ενα φιλο που εκραζε επι ωρες επειδη Ρεαλ ξοδεευει λεει 99 εκατομμυρια για τον Μπεηλ. ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, δικα μας ειναι τα λεφτα? Τι οδηγει καποιον σε τετοια πωρωση ωστε να κατσει να ταυτιστει με μια ομαδα τοσο πολυ, που να θεωρει οτι και το ταμειο της ομαδας ειναι δικο του? Αν ξοδευε 30 λεει δε θα τον πειραζε. Λες και τα υπολοιπα 69 θα τα ξοδευε για να κανει 69 με 69 σταρ του Χολιγουντ ο ιδιος ξερω γω. Και εχω εσενα να καθεσαι να μου κανεις ολοκληρες αναλυσεις, επειδη τα 5 μυρια που δε θα παρει ο Μαρινακης, θα σημαινουν οτι ο σκατογαυρος δε θα εχει οσο δυνατη ομαδα και δε θα ελεγχει το ελληνικο ποδοσφαιρο οσο αν τα επαιρνε. Κατσε πεστα οσο θελεις δικε μου, γραψτα στο πρωταθλημα θρεντ, στο ποσο καυλα ειναι να κοροιδευεις τον Ολυμπιακο, στο κυπελλο, στο σκακι, παντου, αλλωστε τα γραφεις οπως και να χει, αλλα πρεπει να τα διαβαζουμε κι εδω περα μετα απο αγωνα ΤΟΥ ΠΑΟΚ? Δε χρειαζεται να πω κατι σε μοντερατορα, και δε μαρεσε η μπηχτη σου για τον μοντερατορα, γιατι ο συγκεκριμενος μοντερατορας νομιζω δεν εχει αφαιρεσει ολοκληρους ορυμαγδους καθυστερησης, δε νομιζω να τον ενοχλουσαν 3-4 οφφ τοπικ ποστς παραπανω. Εφυγα, παω να μαγειρεψω, κατσε πωρωσου.
Το ποιος πορώνεται φαίνεται από το γράψιμο. :ρ
Δεν με κατάλαβες, οκ δεν πειράζει. Δεν έχω την ικανότητα του νάθινμαν να συνοψίζω την άποψή μου σε 2 λέξεις, διάβασε το αποπάνω ποστ του για να δεις τι εννοώ κι εγώ. Δεν έχει να κάνει με τον μαρινακη και τον γαυρο, έχει να κάνει με το ότι δε μπορούμε να μη μας απασχολούν τα οικονομικά των ομάδων (για πολιτικούς λόγους) από τη στιγμή που αποφασίζουμε να τις στηρίζουμε. Το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες, όχι μόνο τη δική σου.
Όσο για τον μοντεράτορα, αυτό ακριβώς εννοώ, δεν τον ενοχλεί τίποτα γιατί εδώ μέσα δε μας ενοχλούν πολλά (και μάλιστα συμμετέχουμε κιόλας) και έτσι είναι το ΗΑΡ, σε έπιασε ο πόνος για τα οφφ τόπικς. Πώς σε κούρασα όταν είχα να ποστάρω για αθλητικά από τους τελικούς μπάσκετ (όταν και έγραφα ωραία πράγματα για αγγελόπουλους και παίκτες γαυρου); Τελευταία φορά που ανέφερα τον μαρινακη ήταν κοντά 3 μήνες πριν!
Τα εισαγωγικά σου στην αρχή με μπερδεύουν ειλικρινά. Πώς θα μπορούσα να είμαι ΦΙΛΟΣ με κάποιον με τον οποίο δεν έχουμε βρεθεί κάπου παρά μόνο τυχαία, δεν έχουμε κανονίσει ποτέ να πιούμε μια μπύρα κλπ; Δε γνωρίζεις τίποτα για μένα κι εγώ τίποτα για σένα, πέρα από τις μαλακίες που λέμε εδώ, σχεδόν αποκλειστικά για μπάλα πλέον. Αν έλεγα φίλο μου κάθε γνωστό από το ίντερνετ θα ήμουν θλιβερός τύπος. Αν θες στείλε μου ένα ΠΙ ΕΜ να μου εξηγήσεις τι σε έχει ενοχλήσει.
Καλή όρεξη.
Εχει διαφορα το να μη λες καποιον φιλο, απο το να λες "σταρχιδια μου σε εχω, δεν ειμαστε και φιλοι", νομιζω μπορεις να την κατανοησεις, εξυπνο παιδι εισαι (οταν δεν εχει να κανει με αθλητικα)
Αν φαινοταν το ποιος πωρωνεται απο το γραψιμο, τοτε δε θα υπηρχαν πουθενα τρολλς (!)
Δεν εγραψα για τα δικα σου ποστς στο αρχικο μου ποστ, και μαλιστα το ανεφερα κιολας, δεν καταλαβαινω γιατι μου εξηγεις ποτε και που εκραξες/εκθειασες ολυμπιακομαρινακηδες.
Αποψη σου αυτο για τα οικονομικα, προσωπικα το βρισκω θλιβερο, και ουτε στηριζω, ουτε εχω ομαδα, λεητερζ μαη ακουεηντανς
Επειδή το θέμα γύρισε προσωπικό, θα το συνεχίσουμε πριβέ.
(παίρνω ως παράδειγμα τον Ολυμπιακό και το Μαρινάκη γιατί πουλάνε και ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ αλλά και γιατί αναφερθήκαμε στα 5εκ που ίσως χάσει ο Μαρινάκης, την ίδια οπτική εχω και για την Άρσεναλ και για την Προοδευτικάρα και τους Τζένεραλς και φαντάζομαι αρκετός κόσμος για τις δικές του ομαδάρες)
Για μένα είναι πρόβλημα αν "ο κοινος οπαδος που βλεπει μπαλα μονο για να ξεφυγει λιγο και να εχει να κανει κατι Κυριακη απογευμα δεν ενδιαφερεται και πολυ για τα μυρια του Μαρινακη", για λόγους μη ποδοσφαιρικούς αλλά ευρύτερα κοινωνικούς, είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς Φίξξξερ, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι διαφωνείς, στη διατύπωση ίσως να υπάρχει ένα θέμα και εκεί βρίσκεται η όποια ένστασή σου. Κρατάω ότι συμφωνείς και δεν το ξέρεις (.), συν ότι είμαστε στο αθλέτιξ και δεν έχει ιδιαίτερο νόημα μια τέτοια συζήτηση εδώ οπότε το κλείνω.
Το ξανανοίγω καπάκι και λέω όμως ότι εμένα με ενδιαφέρουν τα μύρια του Μαρινάκη και για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους. Ο απλός τρόπος να το εξηγήσω είναι ότι θέλω να έχω άποψη αν η ομάδα μου καταντήσει κάποια στιγμή σαν την ΑΕΚ ή την Μπράντφορντ καθ'ότι ο Μαρινάκης τυγχάνει Πρόεδρος του Ολυμπιακού και ουσιαστικά διαχειριστής των οικονομικών του. Στο παράδειγμα που έφερες με τα 99εκ της Ρεάλ, αν αύριο ο Χοντρός τρελαινόταν και έλεγε "που είστε παιδιά, πάρτε 100 εκ για τον Μπέιλ, έλα καισύ Μπέιλ παιχταρά μου, πάρε τα διπλά από όσα σου δίνουν οι Μαδριλένοι" δε θα έλεγα λολ, είναι τρελοσοπροεδρόοοοοος και σταρχίδια μου δεν είναι δικά μου τα λεφτά. Κυρίως γιατί μιλάμε για την ντροπή του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και γιατί ο Μπέιλ θα υπογράψει συμβόλαιο με το ένδοξο σωματείο του Ολυμπιακού, όχι με το Βαγγέλα το Μαρινάκη προσωπικά, οπότε αν αύριο ο τρελοσοπροεδρόοοοοος αποφασίσει ότι δεν είναι λόκο και την κάνει από την ομάδα, αυτή η ομάδα θα τρέχει στα δικαστήρια να ψάχνει να πουλήσει προπονητικά κέντρα, σέντερ φορ και χαμένες φανέλες Πούμα με τυπωμένο το 11(:touched:). Σε ένα πιο πιθανό παράδειγμα, λέει ήρθε πρόταση για Φέισα. Ε αν τον δώκει για 1εκ είναι μαλακία γιατί είμαι οπαδάρα Φέισα και το επόμενο αμυντικό χαφ στην ευρύτερη περιοχή του Ρέντη είναι ο Άλμπα, θέλω να το ξέρω. Αν τον δώκει για 6εκ και πάρει κανέναν καημένο ελεύθερο για να τον αντικαταστήσει, θέλω πάλι να το ξέρω για να βρίζω σωστά και έγκυρα όταν τρώμε 3 στο Καραϊσκάκη. Ναι, ξέρω ότι δεν ταυτίζονται απαραίτητα η ποδοσφαιρική αξία με την τιμή που του κολλάνε στο μέτωπο αλλά νομίζω δεχόμαστε ότι μια κάποια βάση την έχει.
Τελειώνω λέγοντας ότι μπορεί να μην ακουμπάω εγώ προσωπικά το πορτοφόλι στο τραπέζι για να τα σκάσω στον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή και να έρθει να νοιώσει τη ΛάβαΤουΚαραϊσκάκης, αλλά (ένα μέρος τουλάχιστον) των χρημάτων που σκάει ο Μαρινάκης είναι δικά μου. Μου τα πήρε (ή του τα έδωσα, όπως το βλέπει κανείς, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες) όταν πήρα διαρκείας, όταν αγόρασα ερυθρόλευκο μπουρνούζι από την μπουτίκ ή όταν με χρησιμοποίησε σα στατιστικό για να διαπραγματευτεί με τη Νόβα ή τον ΟΠΑΠ για ρεκλάμα στη φανέλα. Πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία, έχω λόγο στο πως θα χρησιμοποιηθούν.