Opening Premier League games
Arsenal v Aston Villa
Chelsea v Hull
Crystal Palace v Tottenham
Liverpool v Stoke
Man City v Newcastle
Norwich v Everton
Sunderland v Fulham
Swansea v Man Utd
West Brom v Southampton
West Ham v Cardiff
Printable View
Opening Premier League games
Arsenal v Aston Villa
Chelsea v Hull
Crystal Palace v Tottenham
Liverpool v Stoke
Man City v Newcastle
Norwich v Everton
Sunderland v Fulham
Swansea v Man Utd
West Brom v Southampton
West Ham v Cardiff
1. έχει ανοίξει το fantasy. Er League: name: Electricrequiem, Code to join this league: 151660-271091
2.
Αν θέλετε εγώ αναλαμβάνω και κάνουμε κάνα ξεχωριστό θρεντ (γιατί Superleague πλεον δεν έχω ιδέα τι γίνεται οπότε δεν έχει νόημα να φτιάξω), αλλά το θέμα -αρχικά- είναι οι συμμετοχές, γιατί αν είμαστε 5-6 άτομα δεν έχει και πολύ νόημα. Οπότε αν ψήνεστε πείτε.
Εγω μεσα ειμαι παντα. Και θα μπω και στο φαντασυ.
μπηκα
μεσαQuote:
ε μέσα
ειμαι ηδη μεσα απο χτες και περιμενω να σας γαμησω εναν-εναν, μεθοδικα.
και εγω μπηκα
Dempsey πηγε στο Σιατλ και Αρτετα 6 βδομαδες εκτος, ε δε γαμιεστε (!)
Ευτυχως προλαβα και εκανα τις μεταγραφες μου.
Μπήκα.
mesa
Θα γινει ξεχωριστο θρεντ για το Φαντασυ ή οχι τελικα? Που μπορω να με βρισω που πηρα αμυντικο απο Αρσεναλ?
Μας βίασε ο Μπεντέκε στο φάντασυ =/
Να πουμε οτι σε αυτη τη φαση ο Μουρινιο πεταχτηκε και φωναζε με τα χερια ψηλα :touched:
καλά, σε κάτι τέτοια το Ίνδαλμα ήταν ένας πραγματικός Βίκινγκ
http://loftandlost.files.wordpress.c...3/pederson.gif
Χαιρετιζουμε εδω το 1ο γκολ του Ντουαητ Γκεηλ στην Πρεμιερ Ληγκ με τα χρωματα της Κρυσταλ Παλας.
του νεαρου φορ που 2 χρονια πριν ανηκε στην Νταγκεναμ. Ευχαριστω.
με 38 1-0 δυσκολα.
σε αλλα νεα τον Γουελμπεκ τον ενημερωσε κανεις για την τελευταια 20ετια η νομιζει ακομα οτι βγηκε απο επεισοδιο πριγκηπα του Μπελ Αιρ?
Παρα τον μυθο Ρεχαγκελς, τα αποτελεσματα του στο Γιουρο ηταν 2-1, 1-1, 1-2, 1-0, 0-0 (στα ενενηντα), 1-0.
Έλα τα 3 τελευταία 1-0 ήταν μην πας να μου φας το ένα :P
MU επαιξε τπτ;
πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερα να δω συγκεντρωμένα λόγω δουλειάς, δεύτερο όσο είδα μου φάνηκαν και οι δύο ομάδες αρκετά κακές, ειδικά εκεί γύρω στο 70'-80' παιζόταν ένα αστείο τόπι αλάνας
η MU φόρτσαρε σε κάποια φάση και είχε κατοχή αλλά η λίβερπουλ μέσα στην αμπαλίασή της την αντιμετώπισε καλά. Ωραίος ο νέος τέρμας πολύ.
όταν βλέπω λούκας χέντερσον τζόνσον θέλω να κλάψω
κατά τα άλλα μόνο :touched:
υγ: ο τζέιμι κάρα ψυχάρα λιβερπουλάρα εξακολουθεί να είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που όταν μιλάει δεν καταλαβαίνω ούτε μία ολόκληρη λέξη, πάντως είναι υπέροχος στο νέο του πόστο :pink:
Αρχηγάρα.
Spoiler
Shelvey has made more Premier League assists for Liverpool tonight (2) than he managed in 3 seasons at the club (1)
tsonta sto manchester
ενα συμπαν ολοκληρο δουλευει για την Αρσεναλ.
Everton - Newcastle 3-0 ημίχρονο, ο,τι να ναι η φετινή αρχή
Afou h Newcastle einai gia petama (h mpura gamaei). Opos egrafa kai sto fantasy/prediction thread, h Everton mou xei dosei tous perissoterous pontous me 2 amuntikous kai ton Tim Howard sta dokaria, alla simera gamietai kai o Lukaku, to GAMOPALTO pou de mporouse oute na akoumpisei mpala me Chelsea re mlk. As elpisoume na min faei gkol loipon (!)
Τι ήθελες και μίλησες;
E isos epeidi eimai malakas?
O allos sti ligka poy exoume exei mesa Lukaku kai Mirallas re mlk, aisxra pragmata.
καταπληκτικός ο Lukaku.
3-2.
το πιάνω και στο prediction \m/
Gia na doume, an postaro ksana tha ginei 3-3? Exo to xarisma?