ΟΚ, after popular demand ας ξανασυζητηθεί γιατί με πιάνει ΠΟΛΥΣ κόσμος και μου λέει ότι δεν την παλεύει άλλο με το σπαμμάρισμα σε τσατ/φόρουμ. Ψηφίστε υπεύθυνα.
Printable View
ΟΚ, after popular demand ας ξανασυζητηθεί γιατί με πιάνει ΠΟΛΥΣ κόσμος και μου λέει ότι δεν την παλεύει άλλο με το σπαμμάρισμα σε τσατ/φόρουμ. Ψηφίστε υπεύθυνα.
Ηλια ριχτοοοοοοο
Stavroula you rock!
φτου, δε σκέφτηκα να κάνω πολλ "ban menumission+firestorm"
o firestorm απορροφήθηκε απο το συστημα πλεον
ban στην ip
ela re proedre me th kourash, esi to les gia plaka alla to quotaroun thliveroi tipoi
alitheia gia poio logo akrivws den tin exeis bannarei toso kairo?
mipws sou pire ta miala i gorgona tou er?
edited, αφαιρέθηκε η φωτογραφία μετά από παράκληση της menumission
α, αυτό εννοούσες όταν μούγραψες πριν λίγο στο φβ "ESFALES arxige"
don't mess with the troll mafia, θα σε κάνουμε ρόμπα κι έτσι
αποχωρώ νικημένος και με σκυμμένο το κεφάλι =/
δε το βλεπω να γυρναει..
come at me bro
edited, αφαιρέθηκε η φωτογραφία μετά από παράκληση της menumission
το βαζει στην λιστα της?
The calm before the storm...
εγω γιατί δεν την παιρνω χαμπάρι οτι ειναι ενοχλητική; απέχω από τα σωστά ποστ;
Προφανώς δεν παίρνετε χαμπάρι επειδή με έχετε IGNORE STO CHATROOM και εφοσον υπαρχει τετοια επιλογή δε μπορω να καταλαβω γιατι γινεται θεμα βλεπε θρεντ, παλι, παλιοστοκοι. Στο φορουμ που σπάμαρα παλιομαλακες κομπλεξια; Εχω μπλεξει με την ηλιθιοτητα εδω μεσα, προτεινω μπαν σε ολους αυτους που λενε πως σπαμαρω στα θρεντς επικαλουμενη τον κανονισμο υπ'αριθμον 3 του καταστατικου του φορουμ
Πάνο αν με κανεις ιγκνορ και ξαναχασω την προσβαση στα πμς μου, πραγματικα εισαι μεγαλο καθαρμα και δεν κανω καθολου πλακα. Γενικα η συρντριπτικη πλειοψηφια του φορουμ απαρτιζεται απο ελεεινα μισανθρωπακια υπανθρωπικα σκουπιδια μαλακες λυσσασμενους κακιασμενους κομπλεξικους καριοληδες αλλα δεν το κανουμε θεμα. Ο,τι είχα να πω το ειπα. :moutza:
spam while you can
απο τι φαινεται δεν θα σου λειψει και ιδιαιτερα η φαση αφου
;)Quote:
Γενικα η συρντριπτικη πλειοψηφια του φορουμ απαρτιζεται απο ελεεινα μισανθρωπακια υπανθρωπικα σκουπιδια μαλακες λυσσασμενους κακιασμενους κομπλεξικους καριοληδες
Ολους αυτους τουλαχιστον η οποιον θεωρω τετοιον εγω τον εχω ΙΓΚΝΟΡ ΣΤΟ ΤΣΑΤ, ΕΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. Και θελω καποιος να αιτιολογησει γιατι θεωρει πως σπαμαρω στα θρεντς συγκεκριμενα εγω και οχι καποιος αλλος για παραδειγμα
29 χρηστες φορουμ συνιστουν μπαν , ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ
Θελω να μου αιτιολογησει καποιος γιατι θεωρουνται σπαμ μονο τα δικα μου ποστς οταν απανταω σε σπαμαρισμα αλλων, και επισης να μας πει ο Πανος που ανοιξε και θρεντ ποιος κανονισμος λεει πως θα μπαναρονται χρηστες κατοπιν εκλογικης διαδικασιας με πλειοψηφικη αναλογικη
<menumission> παλιομαλακες ζωα
Να τα γραφουμε ολα ε
Today 14:40 <menumission> αντε γαμηθειτε μαλακες ηλιθιοι εδω μεσα
Today 14:41 <menumission> σιχτιρια ανθρωπακια
Today 14:47 <menumission> το ζωα αποτελει φιλοφορνηση ικονοκλαστ ζωαρα
Today 14:47 <menumission> που ψηφισες να φαω μπαν
Today 14:57 <menumission> παλιομαλακες ζωα
Spoiler
το ignore δεν δουλευει αφου πλεον απανταει ΠΑΝΤΟΥ.
ip ban και προτείνω και ip ban σε όλα τα οικοδομικά τετράγωνα γύρω από το σπίτι της
πιανομαι απο το ζητημα που εθεσε η αγαπητη (γκουχ γκουχ) χρηστρια Σταυρουλα a.k.a Μενιουμισσιον a.k.a Gioulai και προτεινω να ορισουμε μια πενταμελη επιτροπη απο 6-7 ατομα και να κανουμε μια αναθεωρηση του καταστατικου αυτου του φορα , γιατι ειναι αντισυνταγματικο αμα γινει αυτο το μπαν στην χρηστρια αν και εφόσον δεν υφισταται κανονας για εκδιωξη απο αυτον τον διαδικτυακό τοπο μεσω της δημοκρατικης (αν μπορει να γινει με τοσους ψευδεις χρηστες) ψηφοφοριας . Και το ζητημα ειναι σοβαρο γιατι αμα γινει αυτο το μπαν θα υπαρχει και δεδικασμενο πλεον .
υγ-παντως δεν θα ειναι το πρωτο μπαν που θα πεσει , ο προηγουμενος γιουζερ που εφαγε εφτιαξε ενα φ(λ)ορουμ για τον εαυτο του και τους φιλους του και τα λεγανε (νταξει οι φιλοι του ηταν τα φεηκς του αλλα αυτος γουσταρε πλεον δεν ενοχλουσε) και τωρα ξημερωβραδιαζεται στα μπουρδελα και στο bourdela.gr (γραφοντας κριτικες) .
(εδωσα και ενα hint για ερπομενο φορουμ ;) )
υγ2 - ο joey allen αγνοείται
Ο φρηκ μπραδερ έχει δίκιο, οι κανονισμοί είναι πλέον παρωχημένοι και δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις του ER. Να μπει άμεσα ο παρακάτω κανονισμός:
Οι χρήστες του Electric Requiem έχουν το δικαίωμα να παίρνουν αποφάσεις μέσω δημοσκόπησης (poll) σε αμεσοδημοκρατική βάση και με απλή πλειοψηφική (εξαιρουμένων fake λογαριασμών). Οι αποφάσεις οφείλουν να γίνονται άμεσα εκτελεστέες από την εκτελεστική εξουσία του ER.
Αντε γαμηθειτε αποχωρω μονη μου αν ειναι να χασω την προσβαση στα πμς μου, Πανο μη κανεις ignore δε θα χρειαστει, αντε γεια ηλιθιοι πριν φυγω προτεινω μπαν σε ολους οσους ψηφισαν να φαω μπαν λογω σπαμαρισματος των θρεντς για λογους ηλιθιοτητας βλεπε κανονισμο 3 οπως προειπα, και μια τελευταια μουτζα :moutza:
στοίχημα οτι θα ποσταρει μεσα στην μερα 8)
ΝΑΙ. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
ΓΙΑ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ DEMAIO, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΠΟΤΕ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ.
BAN FOR GLORY
BAN FOR DEATH
AND A RED DAWN
BAAAAN
http://i.imgur.com/bDzgEXb.png
BAAAAAAAAAAAAN
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN
Κάποια στιγμή πρέπει να γράψουμε κανα οδηγό για forum features, αν και κανονικά ο κανόνας 3 θα έπρεπε να το είχε αποτρέψει. Μετά λοιπόν το "πως σβήνουμε ποστ" έχουμε
α) Τικάρεις όποια πμ θες,
β) από το μενού τέρμα κάτω δεξιά που λέει Selected Messages (X) [όπου Χ= ο αριθμός των τικαρισμένων πμς]
γ) διαλέγεις όποια επιλογή download θες (XML, Text, CSV)
δ) επαναλαμβάνεις για όλες τις υπόλοιπες σελίδες με πμ
και έτσι έχεις backup των πιεμ στον σκληρό σου και μπορείς να τα σβήσεις από το φορουμ και να έχεις πάλι χώρο για καινούρια.
Α καλη φαση, δεν το'χα προσεξει :thumbsup:
Τα πμς θα παρουν πουλο, το πμς ομως ποτέ :/
κατι ξερει κι ο κοκορας απο πανω με το λειρι στο λοφιο του
η γιουλαι εχει 18 φεικ ακαουντ
Το δίκαιο θα ήταν να πεις και ένα ευχαριστώ σε όσους παρατάξαμε τα γυμνασμένα μας στήθη να σε κρατήσουμε. Είμαστε λίγοι αλλά αμέτρητοι.
Ευχαριστω τον οβερντριβεν και ολους τους υπολοιπους για την υποστηριξη.
Τι λες βρε ηλιθιε μαλακα, δε με λενε γιουλαι και δεν ειχα ποτε ουτε ενα φεικ ακαουντ. Καλω τον Πανο, τον κοιλια σαμπρελα η οποιος ειναι αρμοδιος και μπορει να δει απ'τις ips που κανει λογκιν ο καθε χρηστης να πει αν ειχα ποτε εστω και ενα φεικ ακαουντ η οχι.
bye bye
:moutza:
Κάπου εδώ να πω και εγώ την αποψάρα μου.
Ήμουν ΥΠΕΡ της παραμονής της Σταυρούλας στην ER League στην προηγούμενη, γιατί την συμπαθούσα και δεν θεωρούσα ότι ενοχλούσε.
Σήμερα όμως, η απόφαση είναι καταδικαστική. Όχι επειδή δεν την συμπαθώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα προσωπικά μαζί της. Το διαρκές σπαμάρισμα όμως, έχει ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ το forum και το Chat.
Σταυρούλα, καλό σε εσένα θα κάνουμε από αυτήν την ιστορία. Κλείσε το pc σου, μην ασχολείσαι άλλο με το ER, και ψάξε να βρείς μία άκρη μήπως και στρώσεις.
Φιλικά,
Βασιλι Καρλοβιτς