.
Printable View
.
Εύχομαι απλά να χάσουμε από το σκουλήκι, με βαριά ήττα.
Τίποτα άλλο.
.
ναι αλλα τι γινεται, εγω δεν ξερω και ντεν καταλαβαινω.
.
μπαντιρντι ντε κοκο τοτε θα γινει.
ρωσικες αρκουδες, παγωτα δωΔωνη, ιτανζ ή επιτανζ.
Ε ας τον διώξουνε, έπαιξε όσο έπαιξε ε τι να κάνουμε τώρα. Φάγατε τα πρόβατα (που λέει και ο Νικόλας) από τσαμπουκάδες και ηρωισμούς, έριξε μπουνιά μέσα στο καραϊσκάκι ο μάγκας!!!, τον κάνατε μπλουζάκι-ήρωα. Εντάξει, φτάνει, τον Σκαρτάδο δεν τον θυμάστε, τον σκατόμαγκα κάνατε σημαία.
Η καλύτερη μπασκετική ομάδα όλων των εποχών; Γελάει και το παρκέ.
Σκάσε αποπάνε.
Όλοι ξέρουν (και ο ίδιος) ότι το φετινό του συμβόλαιο ήταν κάτι σαν δώρο για την προσφορά του όλα τα χρόνια στον ΠΑΟΚ μαζί με το γεγονός ότι για την κλάση του υπέμεινε πολλά (μειώσεις, καθυστερήσεις πληρωμών), καθώς ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΑΟΚ και αυτό είναι πασιφανές. Και ο ίδιος γνώριζε ότι δε θα μπορούσε φέτος να παίξει τόπι. Μην τρώτε παπά.
.
.
.
Δεν ημουν ποτε γαυρος στο μπασκετ (!) και την ομαδα που λες με Λεβινγκστον τη θαυμαζα και ηθελα να παρει το πρωταθλημα αλλα δεν ηταν και Αρης (!)
.
Κοίτα, δεν είναι κακό που είσαι άσχετος από μπάσκετ, και εγώ δεν ξέρω όσα ξέρεις εσύ από μουσική. Ντρημ τημ της Ευρώπης ναι, και μετά από εσάς η Γουγκοπλάστικα, έχεις δίκιο,πόσα ξέρεις.
Πες μου έναν τίτλο που πήραμε με διαιτησία, έχω 4 να σου πω που χάσαμε, 3 από Βάζελο (Κέρκυρα Κρήτη και Βόλο) και έναν από εσάς, τα βήματα ντε. Μην αναπαράγεις λόγια άλλων, είναι κρίμα να εκτίθεσαι.
Άντε και οντόπικ στον Πάμπλο, 100 χρονών είσαι δεν έμαθες ακόμα από προσωπολατρεία. Τα πράματα και θάματα τα άκουσες από τον Καμορα; Γιατί στο γήπεδο δεν πας,το πολύ πολύ να βλέπεις τους μισούς αγώνες που δείχνει η τιβί.
Περαστικά πάντως, να αναρρώσει γρήγορα και να μας χαρίζει αξέχαστα σπριντ στο χώρο του κέντρου.
ontws itan panta deinos sprinter kai giafto ton peirame allwste !
Spoiler
εντελως ποδοσφαιρικα, μεχρι ποτε πιστευετε οτι πρεπει να παιζει ο Γκαρσια στον Παοκ?
Για παίχτη-προπονητή τον βλέπω από αύριο, στο δρόμο που χάραξε ο Σκάιλς.
σε αλλα νεα οταν λετε καλυτερη μπασκετικη ομαδα ολων των εποχων εννοειτε μεχρι το 1991?
δεκτό.
.
http://www.youtube.com/watch?v=3ubJ8txPgXk
όλοι θα τον θέλατε στην ομάδα σας ρε κουφάλες, παραδεχτείτε και τίποτα
Δεν λες κάτι το οποίο δεν το ξέρει ο κοσμος.
Λες και δεν βοήθησαν τέτοια περιστατικά στο να αποκτήσει το στάτους που έχει.
.
.
δηλαδη να διωξετε εναν προπονητη που εχει παρθει με μια προοπτικη 2-3 χρονων ας πουμε, για εναν παικτη που θα παιξει αλλους 2 μηνες, παλι ας πουμε.
σημς λετζιτ.
.
αν δεν τον αφησετε οχι.
σημειωτεον οτι ΣΕ ΟΛΕΣ τις ομαδες που πηγε, οτι εκανε, φανηκε μετα το επταμηνο/οχταμηνο. Απλη σημειωση.
Προφανως δεν στηριζω κανενα Δωνη και μου τη σπαει κιολας, αλλα η απο πανω προταση ειναι δεδομενο.
(μη μου πειτε στην αεκ δεν επιασε, με το μπαχαλο που ειχε η αεκ τοτε δε ξερεις αν φταιει αυτος η το κλιμα)
Ο προπονητής με τα παιχτάκια που με την παραμικρή δυστοκία πληρωμής έβγαζε πρόταση 2 μύρια από Σαουδική Αραβία και φεύγω αύριο.
Μάικ, δεν θα επιμείνω πολύ καθώς το τοπικ αφορά τον Παυλάρα
αλλά λέγοντας ότι ο δράκος δεν έπαιζε μπάσκετ ή δεν ήταν αεράτος
μιλάς σαν 25χρονος που τον έχει δει μόνο λίγο με Αρη και ΠΑΟ
ενώ επί 8 χρόνια από τα 16 του ως τα 24 σε Ιωνικό και Εθνική
ήταν καλαθομηχανή που σκόραρε με κάθε πιθανό τρόπο (καρφώματα, πίσω από τη μπασκέτα, τρίποντα πριν από τα τρίποντα κλπ)
το ότι έβαλε τον μπασκετικό του εγωισμό κάτω από τον Γκάλη και έγινε αυτό το μαγικό δίδυμο
δεν μπορεί να είναι το κριτήριο
.
Μάικ, εμφανώς δεν το κατέχεις αλλά επιμένεις (άκου Παπαχρόνης)
κάνω πίσω
.
σορρυ ο δρακος ειναι ιερο τοτεμ για μας, θα δεις και παλιοτερα θρεντς που μαλλωνω με αγαπημενους γιουζερς
να δεχτω για την προπονητικη του αξια σχολια
αλλα για το αν ηταν τεραστιος παικτης, δεν δεχομαι κουβεντα :)
.
σκεφτομαι ποσην ωρα τι καυλα θα ηταν να ειχε παει ο Γιαννακης στον ΠΑΟΚ αντι του Αρη
απεναντι σε διδυμο δρακου - ματζικ, δεν ειχε τυχη ο αφανας Νικ
επισης να πω οτι αν δεν ειχε φυγει με τραμπουκικο τροπο απο τον Ιωνικό
ειχαν ηδη κλεισει Φανης, Κωστας Πετροπουλος, Αγγελου και Καστρινακης
και θα βλεπαμε μια τελειως διαφορετικη ιστορια στο Ελληνικο μπασκετ
αλλά αυτό είναι μια ιστορία για το ανφολλοου ;) [/regularσυνομωσιες]