http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...30786435_n.jpg
ιζ ναϊς! Την ιδια μερα εντομεταξυ εχει boredom και sarabante (στο βιολογικο νομιζω), αλλα παιζει να προλαβαινονται και τα δυο.
Το poster είναι υπέροχο ! ! ! :)
Πολύ πολύ ωραίο live.
Πολλά λεφτά όμως ρε γμτ... Μάλλον θα τιμήσω μόνο βιολογικό :(
καλα την αποψη μου για εισιτηρια την ξερετε, αλλα νταξ 12 ευρω εχουν τα πρωτα 200, δεν μπορεις να πεις και ΠΟΛΛΑ λεφτα.
το οτι δεν εχουμε λεφτα αυτο ειναι το σωστο και γνωστο.
ευτυχως φευγω σε κανα 20ημερο, γιατι με αυτα που ρχονται μαρτη απριλη, θα κλαιγα που δεν θα χα φραγκο
Δεν εχω καταλαβει. Φευγεις μονιμα? Πας να ξαναγινεις μαυροπουκαμισας?
2η αποπειρα μετα την περσινη, για τη σαιζον ειναι.
οχι μονιμα ρε
Ποια σαιζόν ξεκινά μήνα φλεβάρη μάνα μου;
Προφανώς και σε άλλους καιρούς τα 12 ευρώ για ένα λαιβ φεύγαν χωρίς 2η σκέψη, ειδικά samsara blues (αν προστεθούν και τα φοβερά support έχουμε υπερ-λάιβ). Αλλά τι κάνουμε που δεν; Πλεόν παιζει ρόλο ποιος διοργανώνει τι, και σε ποιους απευθύνεται. Προφανώς και αν ο άλλος το γεμίσει και με 20 ευρώ εισιτήριο, ε 20 ευρώ θα το βάλει, αλλά από μένα ένα τεραστιο αντε γαμήσου.
Τα 12 δεν ειναι και τόσο πολλά όπως είπες πινατερε, το πα κυριως για μενα γιατι ετουτη την περίοδο δεν παιζει σαλιο.
12 ευρώ δίνεις, οι μπύρες μέσα το ταληρο είναι το θέμα.
3 ευρω εχει το πλαστικο αλλα παντα υπαρχει λυση αν πινεις αυτο
Spoiler
σωστός ο πίνα,
αλλά θα φέρω και τσίπουρο ρε μαλάκες
Στη Λάρσα πάντως 10ευράκι προπώληση, 12 ταμείο και support 45Rats δε με χάλασε καθόλου :D
Αν και πάλι βλέπω να είμαστε μόνο καμια 50ρια καμμένοι απο κάτω :-?
Ωραιο live αλλά ο ήχος στους Samsara ήταν διασταύρωση μπάσσου, καρακάξας και Άδωνη Γεωργιάδη. Ακόμα βουϊζουν τ' αυτιά μου λέμε.
βαρεσαν καλα , τιγκα κοσμος , αλλα δεν χρειαζεται ο τυπας να τραγουδαει :p