ένα λινκ: http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=1198
και ένα δεύτερο: http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=1199
Συνοπτικά έχει Biosphere, Ryoji Ikeda, Byetone, Thomas Köner, Mika Vainio, Deathprod, Alva Noto
τι να σχολιάσω
Printable View
ένα λινκ: http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=1198
και ένα δεύτερο: http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=1199
Συνοπτικά έχει Biosphere, Ryoji Ikeda, Byetone, Thomas Köner, Mika Vainio, Deathprod, Alva Noto
τι να σχολιάσω
Χαμος.... αγορα εισιτηριoυ asap
ουαου.
ερώτηση παρόλ' αυτά: στο μέγαρο, ακόμα και σε τέτοια φεστιβάλ, πάμε με τα σμόκιν και τις βεντάλιες μας και είμαστε συνέχεια καθιστοί και χειροκροτάμε απαλά στα ιντερμέτζα των συνθέσεων;
σιγά το dresscode του μεγάρου, άλλωστε αυτά εξαρτώνται από τον κόσμο. λες να σκάσει καμιά μαριάννα βαρδινογιάννη;
εν τω μεταξύ σήμερα κατεβαίνω αθήνα, αύριο ξεκινάει η προπώληση, ωραία.
θυμάμαι τα καρεκλάκια χωρίς πόδια.
Δε με νοιάζει το dress code, ρωτάω κυρίως για το αν θα είσαι αναγκασμένος να κάθεσαι σε καρέκλα ενώ παίζει π.χ. αυτό.
Εκ των έσω πληροφοριοδότες τεχνικοί εξυμνούν την ακουστική της grande salla.
Θα φορέσω τακούνια και θα απαιτήσω την είσοδο του Μπούμπι μου.
Οποιος ειναι 25 και κατω δικαιουται φοιτητικο και ας μην ειναι φοιτητης.
Γεράσαμε..
τι μαλάκες είναι αυτοί ρε, αν δεν είσαι στην alpha bank δεν μπαινεις. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ.
ΚΑΙ ηλικιακός ρατσισμός στο μέγαρο, πέραν του ότι θα βαράνε το ουίσκι στα 15 -και λίγα λέω.
Ας μας φέρνανε και τον Pete Swanson που τελευταία περνάει υπαρξιακά και υποστηρίζει πως Life Ends At 30, να τ'ακούγαμε τουλάχιστον έξω απ' τα δόντια
Θα φερουμε απ'εξω ξυδια
Γελάω απο τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι δεν αστειεύεται.
δίκιο έχεις, μόλις ψώνισα
διάβασα βιαστικά αυτή τη μαλακία και με μπέρδεψε
Μάλλον πουλάω ένα εισιτήριο για αύριο. Πείτε αν το θέλει κάποιος.
να γνωρίζετε πως ακυρώθηκε ο Biosphere για απόψε
Drumsick, σε τι θέση;
Kατάφερα και το ακύρωσα τελικά. Δεν είναι προκαθορισμένες πάντως οι θέσεις απ'οτι μου είπαν στο ταμείο.
Iσχύει, μου το'παν κι εμένα =\
Έχω άτομο που ψάχνει εισιτήρια γιατί έπαιξε sold-out, αν υπάρχει κάποιος που διαθέτει, στείλτε μου ένα PM εντός διώρου αν θέλετε.
Όλα εκλεκτά.
ποιος πηγε ρυοτζι γαμω το σολντ αουτ.
ο φίλος του ικόνοκλαστ!
Byetone γάμησε τα πάντα. Nοβισαντ+κουροκάβα τρίπαρα κανονικά. Ανατριχίλες στον θόλο με τα βιολιά. Ρυοτζι δε μ'ενθουσίασε, αλλά τα τελευταία του 10 λέπτα ήταν κόλαση. Γενικά πολύ ωραία φάση.
Πολυ καλοι ολοι, αποκορυφωμα για μενα ηταν ο Ikeda , Byetone επισης πολυ καλος,θα θελα να παιζε και dj set στο τελος οπως ειχαν πει αλλα οκ.
setlist kaneis ?
aaaaxaxa a
kala ola alla o biosphere htan apwleia
Τhomas Κoner καλός, μάλλον περίμενα πιο πολλά, πολύ επιτυχημένος όμως ο συνδυασμός εικόνας ήχου. Έχει πολλά τέτοια στο video section του site του, να τα δείτε/ακούσετε, να το αγαπημένο μου. Vainio όχι του στυλ μου, κάποια καλά σημεία, γενικά ψαχνότανε νομίζω και η λούπα του βίντεο υπήρχε μόνο για να υπάρχει. Deathprod τέλοιοι, εμπειρία μεγάλη. Ειδικά το πρώτο μέρος θα ήθελα να το κρατούσανε/αναπτύσσανε για 10 λεπτά ακόμα.
Alban Oto (συγνώμη, δεν άντεξα..) πολύ καλός στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, με την Kraftwerk-ική αισθητική, τον τέλειο συνδυασμό με το βίντεο κλπ και πίστεψα ότι θα είναι η καλύτερη εμφάνιση. Μετά σταδιακά άρχισα να μη νιώθω μέχρι που απλά παρακαλούσα να τελειώσει η φάση. Κάποιος να του πει ότι υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ και ότι αυτό το γαμημένο το stereo out δεν είναι για να το έχει συνεχώς στο 10. Αλλά εντάξει, αφού γούσταραν οι ορδές των κατεστραμμένων.. σας εύχομαι καλή μεταμόσχευση τεχνητού κοχλία στα σαράντα.
φθογγε δεν σε καταλαβαινω ....
Συνοψη
Alva Noto και Ikeda ηταν αψεγαδιαστοι
Mika Vainio ο χειροτερος
Byetone ωραιος χορευτικος αν κ με καποια ελαφρως ψιλοαδιαφορα σημεια/κοιλιτσες
Thomas Koner βαρυ drone/ambient οπως αναμενοταν, ωραια αισθητικη στα visuals
Deathprod αρκετα προσεγμενο performance...
Novi_sad ωραιες ιδεες στα visuals,η μουσικη καλουτσικη με κοιλιτσες που κ που, το τελευταιο κομματι κακοο
Mika Vainio πολυ μετριος...
εννοούσα ότι ήταν πολύ δυνατά και χωρίς να σταματάει/κόβει από την ένταση, το οποίο πέρα από το εάν ενόχλησε κάποιον (μόνο εμένα έχω την εντύπωση) δε μου αρέσει και σαν άποψη (ιδιαίτερα και όσον αφορά αυτόν που τον είχα μάθει μέσα από τις συνεργασίες με sakamoto κτλ)
Deathprod από τα πιο κηδειακά πράγματα που έχω δει στη ζωή μου, treetop και δεν είμαι καλά, ακριβώς όπως το ονειρευόμουν, Mika Vainio αδυσώπητος, ανελέητος πειραματικός και χωρίς πολλά beats, ένα χαστούκι σε όσους χορευοούρλιαζαν στον Byetone, ένα χαστούκι γενικά, Alva Noto Alva Noto, ο ήχος για μένα δεν παιζόταν, Ikeda στην αρχή πήγε να το χάσει στο καυλάντισμα αλλά στο τέλος το έδεσε πολύ, το μαύρο γυαλί, Koner βαρύς και άδειος και ατμοσφαιρικός και επιβλητικός, Byetone η μεγάλη απογοήτευση του φεστιβάλ, Biosphere δεν έπαιξε αλλά αν έπαιζε θα ήθελα να ήταν σαν το wireless, νοβισαδ με προβλήματα στον ήχο, κάτι ωραία visuals, δεν θα το μνημονεύω στα βαθιά μου θέρτις.
Το φεστιβάλ γενικά α' εθνική
λεπτομέρειες εφόσον ζητηθούν, θα συζητηθούν
Αν οι Supersilent είναι το αγνό θυμαρίσιο μέλι της Rune Grammofon o Deathprod είναι ο βασιλικός πολτός της. Εξαιρετικός.
Ο μισός Pan Sonic έφτανε και περίσσευε εν τέλει για να μας ματώσει αυτιά και μυαλό.
Ο Noto κούνησε μεγαλοκυρίες με ταγιέρ.
Ανέβηκα απο Κρήτη και θα το επαναλάμβανα ΣΗΜΕΡΑ για να το ξαναζήσω.
α, και γαμω τους ήχους.
Köner: Πολύ ωραία visuals, κατά τ' άλλα λάθος.
Vainio: Ανύπαρκτος στο εικαστικό αλλά Κορυφαίος. Ακριβώς ό,τι έπρεπε να γίνει, το έκανε. Μόνο για 30 λεπτά δυστυχώς, δεν έριξε ούτε βλέμμα και σηκώθηκε και έφυγε. Έτσι.
Deathprod: Κοιμήθηκα. Αλήθεια, με πήρε ο ύπνος.
Alva Noto: Αρχηγική εμφάνιση αλλά μάλλον είμαι λίγο με φθόγγο για το δεύτερο μισό. Γυρνώντας για μια ματιά στον κόσμο, μια έκφραση μπορεί να κρατήσει κανείς: «ΟΙΝΟΦΥΤΑ».
μπλακμεταλλάδες στο μέγαρο μουσικής
για κάτι τέτοια έχει βγει αυτο το εμότικον :touched:
Κυρίως ο λόφος Στρέφη και το πάρτυ από τη διάβαση της παντείου που ήρθε σύσσωμο ήταν το touched.
Γενικώς για να τα λέμε κι αυτά, είναι ευχάριστο που το Μέγαρο έχει χρεοκοπήσει big time και κάνει και τέτοιες αρπαχτές, μπας και δούμε και τίποτα σοβαρό σε τιμές για το λαό σε έναν αξιοπρεπή χώρο με σωστό ήχο.
Το φόκωσε τελικά ο βύντνα?