Οι χρήστες κάνουν μια πρόβλεψη αναφορικά με το που θα βρίσκονται και τι θα πράττουν την 8η Σεπτέμβρη 2019 (πέφτει Κυριακή).
Printable View
Οι χρήστες κάνουν μια πρόβλεψη αναφορικά με το που θα βρίσκονται και τι θα πράττουν την 8η Σεπτέμβρη 2019 (πέφτει Κυριακή).
Σε συναυλία αγκαλιά με κανα μωρό...
Εννοείς ότι θα έχεις κάνει παιδάκια και θα τα πηγαίνεις σε live; Τι γλυκός!
Νεκρός
Τί ώρα;
πουθενά
ο κόσμος θα χαλάσει 21/12/2012 αφού
θα λεω πως θελω δυο εξαμηνα ακομη για να βγάλω την σχολη μου
θα εχω βαλει καμμια 15 κιλά φτάνοντας τα 103-104
δεν θα εχω πλεον μαλλια
κατω απο καμια γεφυρα
ε κυριακή πέφτει,δε θα δουλεύουμε. μάλλον θα πίνω τις μεσημεριανές μου μπύρες μέχρι το βράδυ.
Γηπεδο αν παιζει ο ΠΑΟΚ εντος αλλιως καφετερια
ελαφρυς πονοκεφαλος απο το κλισε πιωμα του σαββατοβραδου, καουρες απ΄το σαβουριασμα, φραπες σουπερ εξτρα, σερφινγκ στο ER και Causa Sui Summer Sessions Vol.8, μεσημερι χαλαρο φαι, Φιλαρακια στο STAR, συννενοηση με παοκτσακια τι ωρα σκαμε στον Διογενη, για το ΠΑΕ Ηρακλης - ΠΑΟΚ 3η αγωνιστικη, ερχεται 2-0 με γκολ των Κυριακου Παπαδοπουλου και Παμπλο Γκαρσια Τζουνιορ, μπυρα στα καπακια και σπιτι νωρις για ταινιαρα που θα χει κατεβει απο το μεγκαπλοαντ torrent
εντιτ: εκτος θα παιζει
Στις βίλες στην cote d'azur απολαμβάνοντας τους καρπούς των πρώτων χρόνων της επανάστασης.
στο ελικοπτερο πηγαινοντας προς το σαλε μου στο Ασπεν.
headlinier me th mpanta mou sto wacken th deuterh mera. tha menw monima kupro kai tha vgazw 3 xiliarika to mhna, kai o kollhtos mou thanai o zonder. epishs h deuterh mou mpanta thanai h megaluterh metal mpanta twn 20s. me arxhgo ton pankh
μουτζωσα λογω κυπρου
ο καθενας παει εκει που μπορει. εκει θα με παρουν εκει θα παω. τι να κανω...
Θα κρατάω αγκαλιά τον υιο Μπέρνι, μιας και θα με έχουν διώξει από το συγκρότημα και θα πρέπει να κάνω κάτι ΧΡΗΣΙΜΟ στην ζωή μου.
(Εκτός από το να συνεχίζω να ψάχνω τους δίσκους των Lillingtons)
θα στηνω το σετ του μπερνη και θα κανω τσαμπα διακοπες στην ευρωπη
φαξ σεηκ. τωρα συνειδητοποιησα οτι το 2019 θα ειμαι 32 χρονων. πω...
αστοδιάλο ρε κωλονεολαία.
α επισης θα παω να βγαλω απο ατμ ενα πεντοχιλιαρο
Για πείτε λοιπόν τι κάνατε.
ήμουν στο ποδήλατο στα άνω ιλίσια για καφέ και μετά το γύρισα στα τσίπουρα
ανταλλαγή στη σαραγόσα ως φοιτητής, δύο μήνες πριν το πτυχίο. σκατά.
Ημουν στο Σαν Φρανσισκο και εβλεπα Metallica live με συμφωνικη ορχηστρα στο νεο γηπεδο των Golden State Warriors που πηραν 3 πρωταθληματα σε αυτο το διαστημα.
Κατι παρομοιο ειχα προβλεψει πριν 7 χρονια, ολα καλα.
Ξύπνησα κατά τις 2 με χανγκοβερ μετά απο πολύ καιρό και έφτιαξα πρωϊνό με έναν φίλο που κοιμήθηκε σπίτι (no homo). Την πρηγούμενη νύχτα ο Sinboy κατέβασε όλα τα κομμάτια του από το YouTube (πράγμα που με συγκλόνισε) και τον προηγούμενο μήνα οι Tool κυκλοφόρησαν τον χειρότερο δίσκο της καριέρας τους (πράγμα που στα παπάρια μου). Δεν έχω ιδέα τι σκεφτόμουν όταν έκανα το ποστ. Καλά είναι.
Φτάσαμε στο Κρυονέρι, έναν οικισμό 10 χλμ απ' την Ιερισσό Χαλκιδικής, όπου είχαν οι γονείς τα μικρά για παράταση των διακοπών τους κατά τις 22:00 το βράδυ, μετά από την ΕΠΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ της εθνικής ελλάδος έναντι της αντίστοιχης των ιμπεριαλιστών την οποία παρακολουθήσαμε στα Μυκονιάτικα Χαλκιδικής, τρώγοντας pizza lidl και πίνοντας περιπτεριακές Amstel. Εκεί στο Κρυονέρι, αρκετοί τύποι που είχαν κάνει πλιάτσικο στα πρώτα οικόπεδα πριν δεκαετίες, άρχισαν να τα πουλούν σε Ρώσσους και Βορειομακεδόνες, οπότε ένας απ' τους τελευταίους, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ που κατάγεται απ' τη Γευγελή αλλά σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη, διοργάνωσε ένα τσιμπούσι για όσους ήξερε στον οικισμό και τον βοήθησαν να φτιάξει το αυθαίρετο εξοχικό τσαρδάκι του, εκπληρώνοντας κι αυτός τις αλυτρωτικές του ονειρώξεις, aka να βρέχει τα παπαράκια του στις θάλασσες της Χαλκιδικής.
Το τσιμπούσι περιελάμβανε γράπα που είχε φτιάξει ο ίδιος, κρασιά, μπύρες, ουβίσκια και κρέατα απ' τη φάρμα του πεθερού του, καθώς επίσης και πλατώ τυριών/αλλαντικών, απ' τα οποία τυριά πρόλαβα να δοκιμάσω κάτι τις. Εμείς, με μοναδική μας καούρα να δούμε τα τέκνα μας και χωρίς να μας νοιάζουν τα φαγητά και τα πιοτά, αράξαμε στον κήπο του οικοπέδου ΦΙΛΕΤΟ του Σάσα, αλλά κάποια στιγμή ως διά μαγείας έκανε την εμφάνισή της μια κιθάρα, την οποία φόρτωσαν στην αγκαλιά μου, λες και ξέρω να παίζω.
Μετά από ένα ευχάριστο ποτ πουρί από διαχρονικές επιτυχίες των Eagles, Rolling Stones, Beatles, Μαχαιρίτσα (που να ξέραμε ότι σε 2 μέρες θα αποδημούσε ο άνθρωπος, ευτυχώς δεν έπαιξα Μπιλλάρα δηλαδή, το λέω και κλαίω) και αποτυχημένες προσπάθειες του Αλέξανδρου να με πείσει να παίξω Ρέμο (show me da money, bitch) κι ενώ πριν την κιθάρα τη μουσική υπόκρουση είχαν αναλάβει κινητά που έπαιζαν παραδοσιακά με χάλκινα πνευστά απ' τη Βόρεια Μακεδονία τούμπαλίν με αντίστοιχα απ' τη Νότια Μακεδονία, εμφανίστηκε ένα αυτοενισχυόμενο ηχείο με λειτουργία "πλουτουθ" στο οποίο συνδέθηκαν τα τηλέφωνα και το γλέντι άναψε (κατά τις 00:15).
Το συγκεκριμένο "και γαμώ τα εργαλεία" όπως το αποκαλούσαν τα tech freaks της συντροφιάς, απέδειξε περίτρανα ότι οι θερινοί κάτοικοι του Κρυονερίου Ιερισσού πιθανότατα πάσχουν από χρόνια βαρυκοΐα, καθώς η έντασή του δεν έπεφτε απ' το "και τέταρτο" και πριν την ολική παραμόρφωση του ήχου, καθώς το ελαφρύ γρατζούνισμα το πολύ μέχρι τον τρίτο αρμονικό δεν αρκούσε για να νιώσεις τον πόνο απ' τους στίχους των τραγουδιών του Κουρκούλη, του Ρέμου και των άλλων παιδιών.
Σε εκείνη τη φάση και μετά την ανεπανάληπτη δήλωση της κόρης μου, η οποία για ανεξήγητους λόγους βούλωνε τα αυτιά της, "δεν είναι απλώς δυνατά, είναι πάαααααρα πολύ δυνατά, αυτή η μουσική με ενοχλεί στο μυαλό μου" αναχωρήσαμε για το "πράσινο σπίτι" των γονιών μου. Το επόμενο πρωί, αυτό της 8ης Σεπτεμβρίου του 2019, όλοι ξυπνήσαμε με πονοκέφαλο. Γαμώ το χριστό σε Βόρεια και Νότια Μακεδονία και Χαλκιδική.
Ονιμποτσο, η ερώτηση πήγαινε σε αυτούς που είχαν ποσταρει προβλέψεις το 2012...
:(
Σκληρός, άκαρδος κόσμος...
Πώς τον λένε τον φίλο σου καλέ;
https://www.youtube.com/watch?v=bTHrh6K3HEc
xwrisame
Ήταν τουλάχιστον δειλινό;