http://msnbcmedia.msn.com/j/MSNBC/Co...otoblog600.jpg
δεν θυμάμαι, αλλά μια παχιά την είχα τραβήξει
http://msnbcmedia.msn.com/j/MSNBC/Co...otoblog600.jpg
δεν θυμάμαι, αλλά μια παχιά την είχα τραβήξει
επαιζα ποκεμον στο γκειμποι
http://tritonthink.files.wordpress.c...5/bushgoat.jpg
σε γάμησε καλά σταύρο
Και επετειακό...
Spoiler
Ανευ πλακας , ηταν σχεδον μεσημερι και εβλεπα στο αλτερ (ή καναλι 5 , δεν θυμαμαι αν ειχε αλλαξει ονομα ακομα) , το ''βασικα καλησπερα σας''.
ζωγράφου, κοιμόμουν
Πήγαινα φροντιστήριο και δεν έδωσα πολύ σημασία. Όταν γύρισα κατάλαβα τι έγινε.
γυριζα με τον dead απο συνεντευξη KREATOR σε ενα ξενοδοχειο στο Φαληρο , οπου με στομφο ο μπαρμαν μας ενημερωσε οτι το Ιραν επιτεθηκε με αεροπλανα στην Αμερικη!!! και η ερωτηση που εγινε καπακια στην μπαντα ηταν "πως νιωθετε τωρα που ερχεται το τελος του κοσμου? " ΚΑΛΤ .
γαμούσα περίεργους!
Μιλούσα στο σταθερό με την τότε γκόμενα μου.
Μου κόπηκε η λαλιά όταν είδα λαιβ το δευτερο αεροπλάνο.
διάβαζα φυσική κατεύθυνσης
μέχρι να πέσει και στο πεντάγωνο είχα βγει έξω για καφέ
rat poison στο ένα thread διάβαζες φυσική κατεύθυνσης ενώ στο άλλο γενικής
τι γίνεται;
ναι νίκο με ενημερώνουν απ' το κοντρόλ
γενικής είναι το σωστό
ημουν στην Αμερικη.θυμαμαι να επικρατει πανδαιμονιο στον σπιτη και τον πατερα μου να ουρλιαζει στο κινητο "ΠΟΥΛΑ ...ΠΟΥΛΑ... ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...".εβλεπα τη μανα μου να γεμιζει με χρυσαφικα τον κορσε της.την εβλεπα να βαφει με μπλανκο τα χρυσα της δοντια.μετα ηρθε και η σειρα μας.ποτε κλαιγαμε ,ποτε γελουσαμε...γελουσαμε επειδης ο πατερας δεν ειχε παει στη δουλεια.ολη η ομογενεια ειχε αποτρελαθει...θελανε να φυγουν αλλα ο γουναρησ δε ναυλωνε πλεουμενα.για πετουμενα μητε λογος εκεινες τις αποφραδες ημερες.ο,τι μεσολαβησε μεχρι να φτασουμε ελλαδα φανταζει θολο.
στην τηλεοραση λεγανε οτι τα ριξανε αεροπειρατες.ο πατερας μου ελεγε πως εκεινος ο τρελοκαλογερος εφταιγε για ολα.τωρα ξερουμε.
κατεβαινα την κατηφορα να βρω τα ΠΑΙΔΙΑ να παμε για ΜΠΑΛΑ και εβλεπα την πολυκατοικια στα πατησια με τους 15 οροφους που ξεχωριζε απο τον σωρο τσιμεντου γωρω γυρω και σκεφτομουν το θεαμα αν επεφταν αεροπλανα πανω της
Δεν είχαμε πάρει χαμπάρι ώσπου γύρισε ο πατέρας μου από τη δουλειά και μας φώναζε που δεν "Είχαμε καταλάβει τίποτα" γιατί "γίνεται χαμός και στάνταρ θα γίνει πόλεμος!"
ημουν στο ΦΥΣΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ κι εδινα μαθημα.
Φυσικα κοπηκα, αλλα θα κοβομουν και χωρις την 9/11.
ειχα εμπιστοσυνη στις ικανοτητες τους να με κοψουν.
ποιος θυμαται πρωτοσελιδο ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ την αλλη μερα με το "προσωπο του σατανα" στους καπνους.
μπαινει ανετα στο τοπ-10 εβερ.
ωραίες ρώγες;
Όχι, αυτές είναι από το σόι της μαμάς μου.
Spiti koitaga tv (net) kai perimena na paw frontistirio. Skaei to ektakto "aeroplaniko distyxima bla bla" kai sto kapaki vlepw live na skaei to deutero aeroplano kai i dimosiografos goes "ma ti ginetai? oi pyrgoi travane ta aeroplana san magnites!!!" (den eixe parei akoma prefa gia tromokratiko). Meta paw frontistirio kai anti gia mathima legame gia to xtipima me ton daskalo o opoios ypostirize oti auta ta aeroplana gia na ta vgaleis apo tin prokathorismeni poreia tous xreiazesai kwdikous kai oti sigoura to eixan kanei oi kinezoi.
kai latreia:
Στενή Ευβοίας για φραπεδούμπα κι ούχι μάσα με διάφορα ρετάλια εκ του σύνεγγυς ΤΕΙ.Πανηγύριζα με σηκωμένα τα χέρια.
Μετά ήρθε και το ματς του ΠΑΟ και πανηγύριζα ακόμη πιο πολύ!Έπιασα και το στοίχημα αλλά είχε ακυρώσει τα ματς η UEFA νομίζω και δεν πλερώθηκα.Καλά δε θυμάμαι μωρέ;
Κι εννοείται πως αν είχα σκάσει το 40ρι (μαλάκα Φιλλιπίδη) θα είχα γιουχάρει στη Λεωφόρο...
Αλλά,ο μακαρίτης ο πατέρας μου ("δεξιών καταβολών")μου τη βγήκε από αριστερά/διεθνιστικά/ταξικά..."ρε παλήκαρε εσύ δεν είσαι με τους εργαζομένους,τους μαύρους,τους Λατίνος; Τέτοιοι ήταν οι πιο πολλοί μέσα"...
Έκτοτε έκανα πλάκα με ΑΡΑΝ,ΑΡΑΣ και λοιπούς...
Στο δωμάτιο και ετοιμαζόμουν για το φροντιστήριο. Φεύγοντας, η τηλεόραση στο σαλόνι ήταν ανοιχτή και έδειχνε τη φάση. Κοντοστέκομαι, κοιτάζω και ψαρώνω από τα μελοδραματικά που άκουγα ότι επίκειται παγκόσμια αλλαγή και τέτοια. Στα αυτιά ενός ανήσυχου εφήβου κάτι τέτοιο ήταν μια πολύ καλή αφορμή για να πάει να σηκώσει τους δικούς του που νόμιζε ότι κοιμούνται.
Χτυπάω πόρτα, καμία απάντηση. Την ανοίγω διστακτικά για να μη ξυπνήσουν απότομα και αντικρίζω 2 μεσήλικες να επιδίδονται σε σεχ. Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Έκλεισα την πόρτα χωρίς να με καταλάβουν μιας και οι 2 με είχαν πλάτη (καταλάβατε τι εννοώ πονηρούτσικα).
Ημουν στον τρυγο και εκοβα σταφυλια. Ή ειχαμε παει να μαζεψουμε τις σταφιδες,δεν ειμαι σιγουρος. Οταν γυρισαμε το απογευμα-βραδυ, ειχαν ηδη γινει οι επιθεσεις. Θυμαμαι οτι καθονταν ολοι οπως ηταν λερωμενοι και το εβλεπαν με προσοχη και αναρωτιομουν γιατι δεν πηγαιναν να καθαριστουν. Δεν μου ειχε κανει καθολου εντυπωση (απο τοτε χαζος) και σε μια φαση ειπα στον μεγαλο μου αδερφο "βαριεμαι, γιατι δεν αλλαζουμε καναλι;" και μου ειπε "εισαι καλα ρε; ξερεις τι σημαινει αυτο;" μπλα μπλα μπλα. Απο'κει και μετα εκανα λιγο πως καταλαβα και πως ενδιαφερομουν αλλα δεν με ενοιαζε.