για πείτε
Αθήνα, βόρεια προάστια κατά προτίμηση, τον θέλω ασπρομάλλη για να έχει μπόλικη εμπειρία
(μπέρνη τον δικό σου τον έχω υπ'όψην αλλά πέφτει μακριά)
Printable View
για πείτε
Αθήνα, βόρεια προάστια κατά προτίμηση, τον θέλω ασπρομάλλη για να έχει μπόλικη εμπειρία
(μπέρνη τον δικό σου τον έχω υπ'όψην αλλά πέφτει μακριά)
οτι και να διαλεξεις, φροντισε ο ανθρωπας να εχει οργανωμενη υλη και να μην ειναι αρπακολατζης.αν εχει δομημενη την υλη θα μαθεις
ο δικος μου ειναι παλληνη. παιρνει 20 ευρω σπιτι του και 30 αμα ερθει στο δικο σου. απλα δε ξερω αν εχει χρονο για να κανει ταξιδακι σε σενα πχ. κα ιεπισης, σιγα, καλοι δασκαλοι σιγουρα θα υπαρχουν ρκετοι. απλα υπαρχουν και πολλοι κακοι δασκαλοι(ασχετα αν ειναι καλοι παιχτες). εσυ θελεις δασκαλο. μη το συγχεεις με το παιχταρας.
αμα θες σου δινω το κινητο του, και βλεπεις. βασικα ψαξου και αλλου δες και στο νοιζ κτλ
στο modern music school ειχα δει ειχε κατι καλους και πρεπει να ειχε κανει και σεμιναριο ο κολλιας
mh pas ekei. POTE.
to analuw allh fora. apla mh pas
http://www.facebook.com/drummarios
ο τυπος απλα θεος. πεςτου στοδωσα εγω.
xmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
otan protinetai se kapoion daskalous, milate kai ligo giaftous. ti tha pei "theos" "gtp"?
χτικιο εγω τους ειπα να ψαξουν για δασκαλο και να μη μασισουν απο το "παιχταρας" και τα πτυχια μονο. απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι κουβαλα η κουτρα του. και για να μη παρεξηγουμαι δε κανω διαφημιση στο δικο μου. αλλωστε δεν εχει πλεον χρονο για αλλα ιδιαιτερα φετος. απλα να ψαξουν να βρουν δασκαλο. με υλη αρχη τελος κτλ κτλ
οταν μπορεις εξηγα κιολας γιατι ειναι για το πουτσο το mms να ξερουμε ε
πιστευω οτι βλεποντας τα video του μαριου ειναι αρκετο. δεν μπορω να πω κατι παραπανω. ο τυπος για μενα ειναι ο καλυτερος που ξερω προσωπικα. βρες τον σε κανα utub μιλα του και θα δεις. μπορει να μην σου κανει αυτος μαθημα και να σε δωσει σε καναν αλλονα.
δε λεω παρε μια καλη τηλεοραση
προσπαθω να σας δωσω να καταλαβετε οτι αλλο το καλος ντραμερ σαν παιχτης και αλλο σαν δασκαλος. εινα ιτο αντιστοιχο του καλου ποδοσφαιριστη και καλου προπονητη. το ενα δε συνεπαγεται το αλλο. εσυ θελεις καλο προπονητη
ο καλος προπονητης εχει την υλη δομημενη. σε παει πρωτα στο αλφα μετα στο β μετα στο γ μετα στο δ. εχει μεθοδο. και σημειωσεις και και και. ο καλος ο ντραμερ μπορει να ειναι και καλος δασκαλος λαλ μπορει και να σε γαμησει...
προφανως η εμπειρια παιζει μεγαλο ρολο ε
οσον αφορα το μμς δινεις ενα σκασμο λεφτα για 45 λεπτα τη βδομαδα (αν χανεις το μαθημα πηρες τα αρχιδια μου δεν αναπληρωνεται). και επειδη ειναι και ονοματα δε συνεπαγεται και οτι ειναι καλοι. ξερω πχ για καθηγητη (και δεν ειναι ο μονος) που ξεκινας το μαθημα, στο ενδιαμεσο τον παιρνει ο ταδε καλλιτεχνης που ειναι στη μπαντα του,. διακοπτει για ενα πεντα΄λεπτο μετα αναβει κιεαν τσιγαρο μετα κλανει και ανοιγει το παραθυρο και φευγει η ωρα χωρις να κανεις τιποτα. ξερω και 2 παιδια που πηγαιναν εκει και ψωλαρμενιζαν. προφανως θα υπ[αρχουν και καλοι δασκαλοι ξερω γω, ας βαλω μεσα το φτυαρι, απλα ειναι γενικα υπερεκτιμημενο. αν θες να τα σκασεις τραβα στο νακα καλυτρερα , κανε μαθημα με το δουμανη και εισαι καυλας. αν θες ωδειο απαραιτητα...
το μμς δε σου προσφερει τιποτα. και ουτε εχει πτυχιο που γενικα μετραει. πας στη μπερκλει ηερω γω, και τους λες τελειωσα το μμς. θα σου πουν σταρχιδια μας. τους πας το χαρτι του νακα και σου αναγνωριζουν καμποσα εξαμηνα.
αν θες ωδειο θα σου ελεγα στεγνα νακα στο δουμανη. (επειδη συγκεκριμενα ξερω οτι ειναι τεραστιος δασκαλος). αν θες μαθηματα ψαξε το λιγο παραπανω. πας και κανεις ενα δοκιμαστικο στο κατω κατω μωρε με καποιον και αν δε σου κανει σταματας. σιγα
https://www.facebook.com/profile.php?id=1369123128
kane kai mia erwthsh edw an thes. kai amithitos paixths kai super daskalos. ton kserw prosopika kai exei kai methodous kai einai kai exeis kai genikes gnwseis se oti sendiaferei esena eksidikevmena.
τελικα ματσο βρηκες δασκαλο?? ψαχνομαι και γω τωρα αν ξερετε καναν αλλον ποσταρετε και τα λοιπα.. θενξ
πανε 2 χρονια απο τοτε, αλλα μιας και ξοφαλτσα βρεθηκα στο τοπικ, να σας πω το κουτσομπολιο οτι εδω και καιρο με τον σουπερματσομαν εχουμε τον ιδιο δασκαλο!!!! (γκρινιαζες και για την αποσταση ρε χαχαχα)! ιν βαγγελης γουι τραστ
κυριακη παμε σεμιναριο ζοντερ ε?
Αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά φέτος. Έχετε κάτι να προτείνετε; Κατά προτίμηση προς δυτικά προάστια και να μην κοστίζει 2 περιουσίες, άνεργος γαρ. Αξίζει ωδείο, το οποίο προσφέρει και θεωρητικά/εξετάσεις/διπλώματα (πχ αυτό: https://sites.google.com/site/odeioo...athimata-drums) έναντι ιδιαίτερου ή να μην το σκέφτομαι καν; Προτείνετε οτιδήποτε καλό και το συζητάμε. Θέλω να γίνω παικταράς!
εγω ενα ξερω. οτι πληρωσεις παιρνεις γενικα. το πιο σημαντικο ειναι αυτος που σε διδασκει να εχει πλανο και μεθοδο και πειρα.. τον δικο μου δεν τον αλλαζω, 20 ευρω σπιτι του 30 σε σενα. επειδη εισαι αρχαριος ομως πχ ξερω μαθητη του που ειναι καλος για να σε φτασει μεχρι ενα καλο επιπεδο (και μετα πας σε αλλον ) και παιρνει και πιο λιγα. μακρυα απο ωρδεια γενικα θα σου ελεγα αλλα αυτη η κουβεντα θα γινει καλυρτερα κατ ιδιαν. παρε με αν εινα ιμετα τις δεκα παρα τεταρτο με δεκα που θα σχολασωνα τα πουμε
υγ. να ξερεις δεν υπαρχου νσορτκατς ε. θα παρει χρονο να γινεις παιχταρας, μην περιμενεις οτι απλα παιζοντς δεκα ωρες τη μερα για τον επομενο χρονο, θα γαμας
αυτο είναι μύθος. εγω γαμούσα απο την πρώτη στιγμή που έπιασα μπάσο στα χερια μου
Ναι, αλλά εδώ μιλάμε για τύμπανα.
Τι περιοχή είσαι;
Έχω 2 καλές προτάσεις. Η μια (φθηνότερη, γύρω στα 50/μηνα) είναι Πετρούπολη και η άλλη (ακριβότερη, γύρω στα 80/μηνα) είναι Κορυδαλλό.
Μιλάμε πάντα για 1 ώρα την εβδομάδα.
Κορυδαλλό μένω. Για πες (με πμ, αν προτιμάς). Μαζεύω προτάσεις.
για τα μερη σου ξερω μονο δασκαλο για μπρουταλ ντεθ μεταλ και τετοια , δε νομιζω να ειναι ο κλαδος σου. παντως αυτο που λες μπερνη δεν ισχυει και τοσο πολυ σιγουρα υπαρχουν shortcuts , πχ εγω ξεκινησα μαθηματα με εναν πολυ σωστο και αψογο ντραμερ και μου εδειξε paradiddles double strokes και τετοια και διαφορες ασκησεις για τα χερια και ποδια που δεν εχουν να κανουν με την ταχητυτα αλλα σου αυξανουν το control που εχεις στις μπακετες , και επειδη ειχα καλυτερο control μου ηταν πολυ πιο ευκολο να παιξω ενα γρηγορο μπλαστ πχ παρα απο πριν που καθομουνα και επαιζα 16α με τις ωρες.
Αν με κάνει σαν τον Σουπερμάριο (https://www.youtube.com/watch?v=7szJLMJJi2I), θέλω. Aλλά νομίζω πάσχω σε βασικούς τομείς ακόμα :P
φιλε γαμοπαναγη ευχαριστω για την ωραια πασα που μου δινεις.
το σορτκατ που καταφερες ποιο ακριβως ειναι? χωρις να θελω να υποτιμησω τον δασκαλο σου, μην το παρεις ετσι ε, σου εδειξε παραντιντλ, διπλα και ασκησουλες για να ελεγχεις την μπακετα οκ.
τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτο ειναι καποιο σορτκατ? μιλαμε για πραγματα που τα μαθαινεις βαρυα στο πρωτο τριμηνο.
εσυ δηλαδη επαιζες με τις ωρες 16α για πολυ καιρο σαν αυτιστικος? μαλλον ο προηγουμενος δασκαλος απο αυτον που σου εδειξε τα παραντιντλ, ηταν για τα μπαζα.
εγω αυτο, δεν το θεωρω σορτκατ. το να παιζεις 16 ωρες τη μερα διπλα μονο, δεν σου κανει τιποτα.
εγω αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει ο δασκαλος σου, να εχει φτιαξει μια υλη να εχει ενα πλανο.
πχ ξεκινας τεταρτα, ογδοα 16α 32α διπλα παραντιντλ πας μετα σε τριηχα κτλ κτλ. ολα εχουν μια λογικη. αλλα μην το βλεπεις σαν μεμονομενες ασκησουλες. χρειαζεται να αποκτησεις ρυθμικη αγωγη γενικοτερα. (γιαυτο και ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να μαθεις να διαβαζεις, εκτος και αν θες να παιζεις ροκ ξερω γω απλα).
χρειαζεται να υπαρχει ο στοχος, του θελω να φτασω εκει, αλλα για να φτασω εκει πρεπει να περασω με τη σειρα απο το α το β το γ και το δ.
πως θα μπορεσεις να αποκτησεις τη δικια σου προσωπικοτητα στα τυμπανα αν δεν εισαι σε θεση να ανακαλυψεις τι σου αρεσει? και για να ανακαλυψεις τι σου αρεσει, πρεπει να εισαι σε θεση να σκεφτεις το πως θα ψαχτεις για το τι σου αρεσει. μην το χοντρυνω αλλα πχ πως θα σκεφτεις κανα γαματο μπρεικ ξερω γω, αν δεν μπορεις να σκεφτεις 7000 τροπους για το τι αξιες χωρανε σε 1 τεταρτο ξερω γω και πως μπορεις να τις αναλυσεις...
γενικοτερα αν θελεις να γινεις καλος ντραμερ πρεπει να καταλαβεις και το ρολο του ντραμερ. (μεγαλη κουβεντα παω να ανοιξω). για να καταλαβεις το ρολο του ντραμερ (καλα, θελει και πειρα και παιξιματα με μουσικους και και και) πρεπει να μπορεις να καταλαβεις και το τι κανουν οι αλλοι μουσικοι στην μπαντα. το οποιο κατ αρχην απαιτει λεβελ απο εσενα. υλη. που με τον καιρο και απολυτα προγραμματισμενα πρεπει να παρεις απο το δασκαλο σου
ολα αυτα τα παραπανω, ειναι αν θες να γινεις οχι απλως ο ντραμερ που θα παιζει το σμελς λαικ τιν σπιριτ καρμπον οπως ο γκρολ, αλλα να γινεις ενα ολοκληρωμενος και καλος μουσικος, με προσωπικοτητα.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ, αν θελετε να παιξετε συγκεκριμενα πραγματα, εξειδικευμενα, που δεν χρειαζονται πολλα πολλα. aka παιζω 32α στα 700 bpm και μπλαστιδια μεχρι να ματωσω και τα μπρεικ μου ολα θαναι τομ τομ κασα κασα και ζμπουτσαμ. εκει μαζι σου βρες εναν να σου δειξει αυτα που χρειαζεσαι και τελος
εν καταλειδι, δεν υπαρχουν σορτκατ μονο σκληρη δουλεια και αγαπη. και αμετρητες σφαλιαρες ποου θα τρως καθημερινα, ή οποτε νομιζεις οτι κατι κανεις. η μουσικη ειναι 100 σφαλιαρες, ενα χαμογελο. αλλα πουτσα μας.
υγ1. που θα παει θα μαθω να παιζω και εγω
υγ2. αντε μην παω και φτιαξω και σαιτ για μαθηματα ντραμς χεχε
υγ3. μακαρι να χα απειρα λεφτα, να μην χρειαζεται να δουλευω και ναμαι ολη μερα πανω στο σετ.
υγ4. μην με περασεις για ξερολα ε, μαθητακος ειμαι και εγω
αυτα. λετ δε φλειμς και μουτζες μπιγκιν
εντιτ
υπομονη και επιμονη για καμια δεκαετια φιλος
+1 μπερνι
Μπέρνι καλά τα λες , με μια μόνο ένσταση.
Έχει λίγο να κάνει με την ηλικία που πας να μάθεις το όργανο και τι θες να κάνεις με το καλημέρα.
Με το καλημέρα θες να παίζεις το σμελς λάικ τιν σπιριτ σαν τον γκρολ, ο μουσικός πρώτα θέλει να γίνει μίμος και μετά leader. Κανείς δεν ξεκίνησε χωρίς να έχει κάποιον μουσικό σαν ίνδαλμα (ή πες το όπως θες).
Πριν κάτι χρόνια ξεκίνησα μαθήματα μπάσου (ο μουσικός έρωτας της ζωής μου). Τα μαθήματα μου τα έκανε δώρο ο έρωτας της ζωής μου, και ήταν στον Φακανά.
Μια φορά την εβδομάδα ήταν, για μια ώρα, (να πω ότι έχω κάνει μαθήματα μουσικής, και μάλιστα ΠΙΆΝΟ (ξέρω και λίγα γαλλικά) σε πολύ μικρή ηλικία οπότε ξέρω να διαβάσω μια παρτιτούρα τι είναι τα κλειδιά και τι το μέτρο).
Όμως δεν ήθελα να γίνω νέος Φακανάς , ήθελα να πιάσω το μπάσο "σωστά" να μάθω πως στήνονται τα χέρια πάνω στο όργανο χωρίς να στραμπουλάω τα δάχτυλα και να παίζω σμοκ ον δε γουότερ. Να βάλω την μούφα το όργανο στον μουφοενισχυτή, και σαν άλλος Βαλιμίτης να παίξω σκορπιονς και να ρωτάω το ακροατήριο, δλδ την γυναίκα μου, κατάλαβες ποιο παίζω ε? Και κάπου εκεί να νιώσω "ΜΟΥΣΙΚΌΣ".
Λέω να νιώσω και όχι να γίνω , γιατί μια χαρά ξέρω τι χρειάζεται για να μεταβείς από το ένα στο άλλο.
Η κατάληξη, το τελευταίο μάθημα δεν πήγα να το κάνω ποτέ (από τα 5!) έσπασα και τον αγκώνα μου λίγο μετά, και έμεινε το όργανο να μην διακοσμεί καν το δωμάτιο, αλλά να είναι σε μια θήκη. Κάθε φορά λέω να το πιάσω να βάλω κανένα βιντεάκη στο γιουτουμπ και να αρχίσω , αλλά όλο το αναβάλω :( .
Εκεί που τελικά θέλω να καταλήξω γράφοντας την δακρύβρεχτη ιστορία μου είναι ότι ο δάσκαλος πέρα από το να νιώθει από μουσική πρέπει να ξέρει (όπως εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα) και πως να σου κρατήσει το ενδιαφέρον :)
Σαμπρέλας είσαι οφ ! Ξαναδες λίγο το πως σκέπτεσαι και μη μιλάς για τους δασκάλους όταν ξεκάθαρα η σχέση σου με το μπάσο σου είναι εξολοκλήρου δικό σου φταίξιμο για το αν δεν λειτουργεί.
Μπέρνι θυμάμαι απο παλιά που ήσουν σωστάδι στη νοοτροπία, ελπίζω μια μέρα να την αποχωριστείς όμως. Πίνκαρα !
ok, μάλλον δεν έγινα κατανοητός στο τι θέλω να πω :)
Άρα μακρυά από Φακανά, σωστά Κοιλίτσα; :p :p :p
Υπάρχει και το πολύ βασικό κομμάτι της προσωπικής επιδίωξης του καθενός. Δε χρειάζεται να φλυαρίσω περί του πως νιώθει ο καθένας μας για το πόσο ψηλά θέλει/μπορεί να φτάσει. Θα μιλήσω ως γονιός (που σκαμπάζει και παίζει μουσική) και θα πω ότι θα ήθελα το παιδί μου να μάθει μουσική, όχι για να γίνει επαγγελματίας/βιρτουόζος/παιχταράς/βάλτε-ότι-προτιμάτε, αλλά για να γίνει καλύτερος ακροατής, κάτι που θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο.
Αυτά από μόνα τους δεν είναι άσχετα. Η μεταδοτικότητα του δασκάλου, η προσεγμένη ύλη, η σωστή μέθοδος εξάσκησης είναι όλα απαραίτητα, αλλά έπονται της προσωπικής επιδίωξης και του στόχου. Κι όσο μεγαλύτερος φυσικά είναι ένας άνθρωπος σε ηλικία, τόσο πιο κατασταλαγμένος (θεωρητικά) είναι στους στόχους του. Για αυτό άλλωστε και οι μέθοδοι για τα παιδάκια είναι εντελώς διαφορετικές απ' ότι για τους ενήλικες. Προσοχή, δεν υποστηρίζω ότι είναι οι ενδεδειγμένες και πάντα οι καταλληλότερες.
Πάντως είναι ευτυχές το γεγονός ότι έχει όρεξη ο Blitzer και θέλει να αξιοποιήσει τον χρόνο του κατ' αυτόν τον τρόπο.
Σαμπρλινιος οπως παντα :pink::pink::pink::pink:
Να σου απαντησω ομως
σαφεστατα παιζει ρολο και η ηλικια, στον τροπο διδασκαλιας απο μεριας καθηγητη και στο πως προσεγγιζει και το οργανο ο μαθητης.
(ασχετο αλλαοταν πρωτοξεκινησα πιανο, η δασκαλα μου εμαθε το ροκ αραουντ δε κλοκ επειδη καπου ειχα δει μια παρτιτουρα στο βιβλιο γερμανικων μου. καμενια. βεβαια προφανως και το επαιζα σκατα, αλλα ξεκαυλωνα. ολες οι δασκαλες στο πιανο ποτε δεν μπορεσαν να μου κεντρισουν το ενδιαφερον, δεν ειδα εξελιξη σημαντικη, μονος δεν σταυρωνα νοτα οποτε τα παρατησα (φταιει και η φυση του οργανου))
Ας επανελθουμε ομως. θεωρω πως με το καλημερα υπαρχουν 3 τεινα.
το ενα ειναι με το καλημερα να θες να γινεις νικο μακ μπρειν. και το συναντας ιδιαιτερα στις μικρες ηλικιες. θες να γινεις μιμος, οπως ακριβως το λες.
το δευτερο ειναι να εισαι συνειδητοποιημενος, και να θες να ξεκινησεις σωστα και κποια στιγμη με σαλιο και υπομονη να γινεις καλος μουσικος και να μπορεις να εκφραζεσαι μεσω του οργανου (σπανιοτατη περιπτωση)
και το τριτο ειναι αυτο στο οποιο ανηκουμε και εγω και εσυ. θελουμε να μπορουμε να γρατζουναμε 2 χορδες γιατη φαση, να ξεσπαμε βαρωντας αυτα τα στρογυλα πραματα που εχουν δερμα κτλ κτλ
ακολουθει προσωπικη ιστορια.
οταν ημουν καθηγητης σε καποιο νησι (νησαρα), σκεπτομενος τον χειμωνα που θα ακολουθουσε, πηγα και πηρα xbox και το guitar hero για να παιζω τυμπανακια να περνα η ωρα. που ηταν και το μεγαλο απωθημενο, μαζι με το να γινω μακ μπρειν.
καλα τα πηγαινα (ετσι νομιζα) και επαιζα κατι μαικλ τζακσον κατι ραμονς κατι τετοια. το ρεκορ μου το ειχα στο eye of the tiger. 99%.
ομως δεν μπορουσα με τιποτα να παιξω ξερω γω μεταλικα. ο φορουμικος ινγκολεμο μου ειπε οτι εκεινος εκανε μαθηματα 3 μηνες ντραμς και μετα μπορουσε και γαμουσε στο γκιταρ χιρο.
ε λεω και εγω, αφου μου αρεσει το παιχνιδακι ας κατσω να κανω 3 μηνες μαθηματα. οχι για να γινω μουσικος, ουτε για να παιξω με τους μειντεν, σταρχιδια μου το να παιξω και με τους μπλακ αμπις μερντερερς απο την κωλοπετινιτσα. εγω ηθελα να περναω καλα την ωρα μου. και τιποτε αλλο. δεν πηγα ομως σαν αμπαλος, εκατσα και εψαξα σε φορουμ και απο τα γραφωμενα ενος τυπου που ηταν δασκαλος, ψηθηκα και τον πηρα τηλ, και βρηκα την κοτα που κανει το χρυσο αυγο ξερω γω.
με την μια που πηγα, και πιασαμε κουβεντα, εκεινος με ρωτησε τι θελω. και του ειπα να γαμαω στο γκιταρ χιρο με 3 μηνες μαθηματα. οκ μου ειπε. αλλα πρεπει να βαλουμε σωστες βασεις.
εμαθα να κραταω μπακετα, πως βαραμε τα τεταρτα τα ογδοα τα δεκαταεκτα (καλα αυτα πηραν λιγο παραπανω) που μπαινει το κρας τι ειναι μπρεικ, και καποια αλλα βασικα. και γενικα το πργαγμα πηγαινε καλα για να παιζω γκιταρ χιρο. το πραγμα πηγαινε προς το τελος του. συντομα θα σταματαγα.
στο ενδιαμεσο ομως ο κολλητος αρχιζε να μου λεει, ρε μαλακα παμε να κανουμε μπαντα να παρουμε και τον αλλο που παιζει μπασο, να γουσταρουμε. οκ του ελεγα αλλα δεν ειμαι ακομα ετοιμος.
αρχισα να ρωταω το δασκαλο μου ποτε θα μπορω κουτσα στραβα να παιζω σε μπαντα. 3 μηνες μου λεει. και οντως με σκισημο απο μενα βεβαια, στο τριμηνο πηγαμε στο στουντιο. καλ χαλιας ημουν, χαλιες και οι αλλοι, αλλα καλα περναγαμε.
ημουν ομως ο αδυναμος κρικος και δεν γουσταρα. οποτε συνεχισα τα μαθηματα και ελεγα στο δασκαλο να μου δειξει γενικα να ανεβω. και εκει καναμε μια κουβεντα και μου ελεγε οτι δεν υπαρχουν σορτκατς. και οτι αν θελω με δουλεια, σιγα σιγα θα γινομαι καλυτερος. αλλα τα πραγματα εχουν μια σειρα και πρεπει να δειξω υπομονη. κι πως και με τα λιγα πραγματα που ξερω, μπορω να παιξω καλα πραγματακια.
ε τη συνεχεια την ξερετε.
αγαπητε σαμπρελα, και οι 2 λοιπον βλεπεις ξεκινησαμε με τον ιδιο ακριβως στοχο. να μπορουμε να μιναρουμε λιγο. στην πορεια πολλα αλλαξαν. το γιατι εσυ σταματησες και εγω οχι, δεν εχει να κανει με ενα πραγμα μονο. ισως ο δασκαλος να ηταν ακαταλληλος. (δεν καταλαβα αν σου εκανε ο φακανς ή πηγες απλα στο ωδειο του). (το σιγουρο ειναι πως ο παιχταρας δεν εξυπακουεται οτι θναι και καλος δασκαλος, συνηθως το αντιθετο συμβαινει).
ισως εσυ να ειχες αλλα πραγματα στο μυαλο σου που δεν επαιζαν, ισως να μην του εδωσες του μπασου, την ευκαιρια που επρεπε.
εμενα ξερεις τι με κρατησε? το οτι καθε μερα, μα καθε μερα, εβλεπα να εξελισομαι. ειδικα τον πρωτο εναμιση χρονο , μιλαμε για εκπληκτικα πραγματα. καθε βδομαδα εβλεπα να γινομαι καλυτερος. ε πως να σταματησεις οταν το βλεπεις αυτο?
και αναρωτιεμαι. ρε συ μηπως να ξαναδωσεις μια ευκαιρια στο οργανο? οχι για να γινεις παιχταρας αλλα να μπορεις να σταυρωσεις 5 νοτες και να μπορεις να ερθεις στο στουντιο να τζαμαρουμε παρεα? κιας παιζεις μονο τεταρτα. αλλα να τα παιζεις και να εξστασιαζεσαι?
το χρωστας στον εαυτο σου. καντο. δεν ξερω δασκαλο μπασιστα αλλα μπορω να ρωτησω τον δικο μου. σιγουρα επειδη ειναι καλος δασκαλος, κατι κλο θα χει στο μυαλο. δωσε 3 μηνες ευκαιρια στο οργανο. με μελετη μια ωρα τη μερα ομως. να ειναι πραγματικη ευκαιρια. οχι μιναρισμα. τι λες? σε εψησα? ε? ε?
Ρε ξεκολλάτε γαμάτος δάσκαλος είναι ο Φακανάς, και είναι τιμή για όποιον κάτσει έστω μια ώρα μαζί του. Εγώ τον ανέφερα στο ότι ήμουν με έναν γαμάτο δάσκαλο, αλλά ΑΠΛΆ δεν ήταν αυτό που ζητούσα.
Τώρα αν πιστεύεται ότι τον έκρινα αρνητικά σαν δάσκαλο ή δεν ξέρω να γράφω ή δεν μπορείτε να διαβάζεται.
Το όλο ποστ είχε να κάνει με το τι ζητάει ο μαθητής , και μετά -ιδικά στις ώριμες ηλικίες βλέπει που θέλει να το πάει, δηλαδή όπως αυτό που είπες εσύ μπέρνι.
εγω δεν ειπα οτι ειναι κακος δασκαλος ο φακανας. μπορει να ειναι καταπληκτικος μπορει και να μην ειναι. δεν ξερω δεν εχω αποψη. απλα ειπα πως αν δεν ειναι καλος δασκαλος, δεν θα μου εκανε εντυπωση. γιατι εχει συμβει σε χιλιαδες παιχταραδες να μην μπορουν να διδαξουν. εφοσον λες οτι γαμαει, i take your word και το κλεινουμε εδω.
ελα ξεκινα παλι μαθηματα μην αλλαζεις κουβεντα ετσι πουστικα. σου πεταξα το μπαλακι
ε, σαρκασμός;
Παιδιά, όπως τα λέτε είναι πάνω κάτω. Όταν ξεκινάς στα 13 ή στα 15 ή στα 19, το κάνεις συνήθως επειδή θες να γίνεις ο νέος Hetfield ή ο νέος Harris ή ο νέος Lombardo. Όλοι μας έχουμε περάσει από αυτή τη φάση. Η θεωρία, οι αξίες, οι παύσεις, οι παρτιτούρες, ποιος νοιάζεται γι'αυτά; Είναι αδύνατο να σου κρατήσουν το ενδιαφέρον όταν το μόνο που θες είναι να ΠΑΙΞΕΙΣ. Βασικά ακόρντα, ταμπλατούρες και απώτερος σκοπός να μπορείς το συντομότερο να βγάλεις 5 κομμάτια και να βγεις στη σκηνή με τα φιλαράκια σου.
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν είμαι ούτε 13, ούτε 15. Σε αυτές τις ηλικίες ήθελα να γίνω κιθαρίστας. Μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης, παρόλο που ποτέ δεν έγινα βιρτουόζος, όσο να'ναι, γνωρίζω 2 πράγματα περί μουσικής, δεν είμαι παντελώς αρχάριος. Πριν λίγο καιρό, πούλησα όλα τα κιθαριστικά μου για να αγοράσω τύμπανα, τα οποία ήταν τεράστιο απωθημένο, αλλά όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες του οργάνου (χώρος, θόρυβος κτλ κτλ). Και τώρα, στα 30+ μου, αφού έκανα κάποια μαθήματα και κωλοβάρεσα αρκετά μόνος μου, θέλω να ΜΑΘΩ. Ναι, τώρα έχω το μυαλό και τη διάθεση να το κάνω αυτό. Σωστά και δομημένα. ΜΟΥΣΙΚΗ και ΤΥΜΠΑΝΑ, πρωτίστως κι όχι heavy metal drumming. Ναι, έχω όρεξη να μελετήσω και να βλέπω πρόοδο ανά βδομάδα κι όχι να πιάσω δισκογραφία MetallicA νότα-νότα. Αυτά θα έρθουν, είναι στο χέρι μου πώς θα αξιοποιήσω τις γνώσεις/ικανότητές μου. Αλλά επειδή ΔΕΝ είμαι ο τύπος που βάζει μια τάξη και μελετάει 5 ώρες τη μέρα μόνος του, θέλω κάποιον να με βάλει σε μια σειρά και να μου δείξει τον δρόμο.
@Μπέρνι: θενξ για την πρόταση. Δε σε ξέχασα, αλλά μου πέφτεις πολύ μακρυά και 30ε/ώρα είναι πάρα πολλά για μένα αυτή την περίοδο. Αν γνωρίζεις κάτι άλλο, βέβαια, εδώ γύρω, το συζητάμε.
Το δέχομαι και μπορεί να είναι και γαμάτος και σούπερ και ο καλύτερος έβερ, αλλά εγώ δε μπορώ να δίνω 30ε/βδομάδα. Το αν θα μου κάνει 40 ή 150 λεπτά ανά μάθημα, ναι, μεν θα εκτιμηθεί, αλλά εμένα πάλι 30ε θα μου στοιχίσει :P Μακάρι να περίσσευαν, αλλά προς το παρόν είμαι, στα χαρτιά έστω, άνεργος.