Να σημειωθεί ότι έχει προβλεφθεί κόμμα ΑΠΟΧΗ για να μη σκοτίζετε αρχίδια.
Printable View
Να σημειωθεί ότι έχει προβλεφθεί κόμμα ΑΠΟΧΗ για να μη σκοτίζετε αρχίδια.
ΠΡΩΤΟΣ!
το ριξα αποχη. καλα ηταν
ΠΡΩΤΗ!
τουριξα μουτζα. καλα ηταν
1 εγώ + 2 οι γονείς που μόλις
- ψηφίστε ανταρσύα μωρέ
- καλώς
= 3.
δεν γαμιέται.
ο Η. το ριξε πασοκ. αυτα ξερει, αυτα εμπιστευεται
κατα τ'αλλα αντιπροσωπευτικοτατη εικονα της ελληνικης κοινωνιας τα αποτελέσματα του πολλ
ο Η. το ριξε πασοκ. αυτα ξερει, αυτα εμπιστευεται
κατα τ'αλλα αντιπροσωπευτικοτατη εικονα της ελληνικης κοινωνιας τα αποτελέσματα του πολλ
Αν η επιλογή "άλλο" εμπεριέχει το άκυρο, τότε "άλλο".
Και παίρνω το λευκό χαρτί και ψηφίζω το καλύτερο βιβλίο που διάβασα και το καλύτερο album που άκουσα φέτος -δεν έχω καταλήξει για τα φετινά.
Μία παράδοση ετών, βουλευτικές-δημοτικές, με ελάχιστες αποκλίσεις.
Τον πούλο εν ολίγοις_
νταξει χρυση αυγη , φασιστες=καθυστερημενοι υπαρχουν , αλλα ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΠΟΙΟΣ? ..
παρεμβασάρα η ανταρσυα στο φόρουμ μας, τα συγχαρητήριά μου
τι μία είναι κοινωνική συμφωνία;
γραφικός ή τρου;
δεν ψηφίζω ούτε σε ιντερνετικό πολλ που περιέχει την αποχή.
ανταρσυα και γω , 1400 ευρο βασικο λεει :touched:.
να φανεροθεί ο πασόκος και το χρυσαύγουλο για να γίνει φλέημ
εσεις οι 7 που το ριξατε αποχη
μη κανετε καμια μαλακια και δε ψηφισετε ε
σοβαρα τωρα
Ξέχασα να βάλω τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ ρε πούστη.
Aleister, πρότεινέ μου αντιμνημονιακό κόμμα. Είμαι ανάμεσα σε 8.
οτιδηποτε αρκει να'ναι ΑΡΙΣΤΕΡΟ μονο και μονο για να κοψουμε αντιδρασεις ΕΕ και δυτικου κοσμου γενικοτερα οταν μια πτωχευμενη χωρα με κομμουνιστικη κυβερνηση θα θελει να της σβησουν το χρεος
θα χει πολλη πλακα
Απο ΑΡΙΣΤΕΡΑ είμαι μεταξύ Δημοκρατικής Αριστεράς, Κοινωνικής Συμφωνίας και Καμμένου. Σκέφτομαι να το ρίξω Καμμένο λόγω Χαϊκάλη.
ποσο γαμαει αυτο που παιρνουν celebrities των '90s και τους βαζουν στα ψηφοδελτια
ola kala tha pane ei
Αφού δε μπορώ να ψηφίσω κανονικά, ας το ρίξω εδώ τουλάχιστον! Ανταρσυα οεο.
Πρώτη ψήφος στη ζωή μου, μεγάλη συγκίνηση.
δεν ξερω γιατι με μουτζωσατε αλλα το 1400 ευρο βασικο δεν το βγαλα απο το μυαλο μου , τεσπα... ιν αδερ νιους , ενας πολυ πλουσιος φιλος μου μου δινει 100 ευρο για να το ριξω ΚΚΕ και δεν κανει πλακα.
ψήνομαι εγώ πες του!
1 ψηφο θελει , γιατι ειναι στην Κινα και δεν μπορει να ρθει να ψηφισει , χαχαχα
σιγά, ψηφίζουμε και οι 2 και παίρνουμε από 50.
έριξα ΠΑΣΟΚΑΡΑ όπως και σε όλα τα πολλ σε όλα τα σάιτ
ναι το βγαλα απο το μυαλο μου!! το σκεφτομουν ολο το βραδυ να το γραψω ;)
χρησιμοποίησέ το
Spoiler
.
η Ε.Λ.Α.Δ.Α. υπάρχει ακόμα;
Περιμένω Γκλετσο υποψήφιο εκεί μέσα
Όπως σωστά σημειώθηκε, λείπει η Δράση.
Επίσης, μετά τη συνένωση ΚΚΕ Μ-Λ και Μ-Λ ΚΚΕ είναι εγκληματικό να λείπει ο σχηματισμός τους.
Τέλος, τι νούμερα πιστεύετε ότι θα πάρει η ΚΟΕ μετά τη διάσπασή της;
Λίγο πιο σοβαρά από ό,τι παραπάνω, μονάχα εμετός.-
δεν ήξερα ότι η ΔΡΑΣΗ θα κατέβαινε στις εκλογές
[QUOTE=ikonoklast;1174638]Ξέχασα να βάλω τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ
Ψήθηκα.
Δυστυχως βλεπω να απεΧω.
Βλέπωντας πάντως το σκορ της ανταρσυας στο πολλ, σκέφτομαι εδώ και ώρα πως τσάμπα σας την μπαίνω τόσο καιρό. Παίζει όντως να τσιμπάτε ψηφοφόρους απ' το ΕΡ και να σας το χαλάω. Απολογούμαι =/
+
Αν έχω μεθύσει αρκετά την προηγούμενη των εκλογών παίζει να το ρίξω κι εγώ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Όχι τον House ρε πούστη :/
Οι της αποχής είστε σίγουροι γι' αυτό; Δηλαδή είναι μια απόφαση για την οποία δεν έχετε αμφιβολίες; Στις εκλογές μετά τα δύο καταστροφικότερα χρόνια της μεταπολίτευσης, στις εκλογές με το πιο ρευστό πολιτικό σκηνικό εδώ και δεκαετίες, στις εκλογές που προβλέπεται να μπουν περισσότερα κόμματα από ποτέ στη βουλή ενώ μάλιστα ένα από αυτά είναι η Χρυσή Αυγή, στις εκλογές που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι τα δύο κόμματα εξουσίας δε θα έχουν ποσοστά αυτοδυναμίας, σε αυτές τις εκλογές εσείς θα απέχετε; Και θα απέχετε γιατί; Γιατί σε κάποια φάση της ζωής σας αποφασίσατε ότι η πολιτική είναι πασέ και τα κομματόσκυλα τρε μπανάλ και όλα τα κόμματα είναι τα ίδια μωρέ ας πάμε για κάνα φρεντοτσίνο καλύτερα; Ή επειδή σε κάποια φάση της ζωής σας αποφασίσατε ότι είστε με τις άγριες προλεταριακές επαναστάσεις και όχι με την "διαμεσολάβηση" και τις εκλογές;
Για όποιον λόγο κι αν το αποφασίσετε, είτε σας αρέσει είτε όχι, η σύνθεση της αυριανής Βουλής έχει σημασία. Έχει σημασία αν ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ είναι βουλευτής, έχει σημασία αν ο Σαμαράς είναι αυτοδύναμος ή όχι, έχει σημασία αν η αριστερά έχει ισχυρή παρουσία ή όχι. ΟΛΑ αυτά έχουν σημασία. Και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι Μαλάκας, ξερά. Δε με νοιάζει αν δηλώνεις αναρχικός, αυτόνομος, νετσαγεφικός ή εκ πεποιθήσεως απολίτικος, αν δεν κατανοείς ότι έχει σημασία να μην έχει 10 γαμημένους βουλευτές η Χρυσή Αυγή είσαι Μαλάκας.
Δεν κάνω προεκλογική εκστρατεία όπως υπονοεί ο γελοίος παραπάνω, χέστηκα αν το ρίξετε ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή όχι, ρίξτε το Τσίπρα ή ρίξτε το και Κουβέλη ακόμα. Αλλά όχι αποχή στις σημαντικότερες εκλογές της πρόσφατης ιστορίας.