*
Printable View
*
Που το δες αυτο? Για θεσσαλονικη τπτ?
Εγώ πάντως το είδα στο fecbook που το έκαναν post και Θεσσαλονίκη δεν είπαν τίποτα. Ε και είναι λογικό από το να τους χώσουν σε κάτι ξεφτυλισμένα 8balls όπως την τελευταία φορά που ήρθαν..
ποσο καλυτερο ειναι το Αν απο το 8ball δηλαδη?
Δεν γνωρίζω καθόλου, δεν έχω πάει, πάντως δεν έχω πάει σε συναυλίες συγκροτημάτων που ήθελα ΠΟΛΥ να δω (όπως και ετούτοι) μόνο και μόνο επειδή παίζαν εκεί φάση.
δεν ξερω ποσο καιρο εχεις να πατησεις 8ball αλλα αυτην την στιγμη ειναι πλεον καλυτερο απο κατι block33(τουλαχιστον σε θεμα ηχου, οσες φορες πηγα στο 2ο ο ηχος ηταν απο κακος ως μετριος), που θα ηταν ο αμεσως πιο πιθανος χωρος για να γινει η συναυλια.
και το Αν ειναι στα ιδια, αν οχι χειροτερο απο 8μπαλλο: ουτε βλεπεις τιποτα, ουτε ακους και πολλα και, αν εχει και πολυ κοσμο, παιζει να μην αναπνεεις κιολας.
οποτε χιλιες φορες 8μπαλλο παρα καθοδος στην αθηνα και στο Αν, που θα βγει και πολυ ακριβοτερη.
Εκτος αν γινει καμια εκπληξη και τους φερουν Principal(δηλαδη αποθηκη μυλου-που δεν εχω παει προσφατα, οποτες δεν εχω ιδεα αν και κατα ποσο θα ειναι καλυτερη)
Kαι το αν που εχω παει χαλι ειναι, με κυριο προβλημα την διαρυθμιση του χωρου, το 8ball ναι μεν εχει καλο ηχο, αλλα και αθτα εχει της μαλακιες τισ κωλωνες μεσ στην μεση, και γενικα απαισια αισθητικη, με χαλαει εμενα αρκετα, συν το πανο πισω σπο την σκηνη με το σημα του μαγαζιου ρε πουστη, το block σιγουρα το θεωρω καλυτερο, συν οτι βαζεισ ανετα οτι θελεεις μεσα
To 8ball καλό ήχο? Σε άλλη πόλη ζούμε εμείς ρε παιδιά? Σύγκριση με block? Τι να πω... σα να είμαι αλλού νιώθω..
Έχουν γίνει συναυλίες στο 8ball που ο ήχος ήταν μια χαρά, σε αντίθεση με το μπλοκ που τουλάχιστον σε όσες έχω βρεθεί ο ήχος ήταν χάλια - μπορεί σε σημεία να ήταν καλά αλλά γενικά στο χώρο όχι. Για τις κολώνες οκ αλλά σε σύγκριση με αυτές του Αν ούτε καν άξιες αναφοράς είναι. Τώρα για το πανό, τί να πω....αν δεν πάμε σε συναυλία γιατί μπορεί να έχει το πανό του μαγαζιού...άσε που τα πιο πολλά συγκροτήματα έχουν το δικό τους και το καλύπτουν.
ta teleftaia xronia,mia xronia einai o ixos tou 8ball
xaraktiristiko paradeigma ton mono,pou polloi pistevan oti tha tan skata,mnia xara ixo eixe
:)
Το 8ball τρώει άκυρο μόνο για το γεγονός ότι 12 η ώρα πετάει τον κόσμο έξω, δεν πα να μένει μισό σετ ακόμα, για να εισέλθουν οι λούμπεν μάζες που περιμένουν έξω στο κρύο.
1. Είμαι Γουδί
2. Δύο παιδιά
3. Μέσα
4. yep
5. Ω ναι, Primordial :touched:
προβληματισμο για live τον ηχο των primordial διαβαζω
αλλα το θεμα ειναι μην εχει σουρωσει παλι κανεις τους και το γυρισουν σε μποσανοβα
http://www.anclub.gr/wp-content/uplo...3583779_n1.jpg
ΑΓΚΑΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:
:wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave:
WoM, ετοίμαζε τα ξηροκάρπια...............
Σιγά μην έρθεις.
Εσύ τί μιλάς; Αφού θα πας στο Κύτταρο για Γιώργο Γάκη, ξεχνάς...
αύριο!
επιτέλους ένα ΜΕΓΑΛΟ λάιβ από τους primordial, ε μετά από τόσα χρόνια γκαντεμιάς, μέθης, κακών ήχων etc μας το χρωστούσαν. Δεν κοίταξα ρολόι όταν ξεκίνησαν αλλά δεν αποκλείεται να έπαιξαν δύο με δυόμισι (!!) ώρες.
agatus γαμάτοι, στο τέλος που είχαν βελτιωθεί αισθητά τους άκουγα για μισή ώρα ακόμα άνετα. Αυτά.
λιιιιίγο πιο δυνατά να ήταν ο ήχος και δε θα μπορούσα να πω τίποτα κακό για αυτή τη συναυλία.
1. Ηταν 2 τύποι πισω μου που έλεγαν για αλητηζ και κάτι χιπχοπ και electric requiem, ποιοι είστε φανερωθείτε.
2. οτι ειπε ο απο πανω.. αν και καβατζωθηκα κοντα στο ηχειο και ακομα βουιζει το αριστερο αυτι
Πάντως ο ηχολήπτης, που είναι σε κακό σημείο, το πάλεψε και κατέβαινε στον κόσμο να δει τι γίνεται. Σε κάποια φάση έβαλε χέρι και ένας άλλος (μάλλον του μαγαζιού γιατί ήταν έλληνας) και τα έκανε λίγο πουτάνα. Στο τέλος σήκωσε τα χέρια ψηλά (κυριολεκτικά).