Λοιπόν, για πείτε.
Προσωπικά δεν έχω δει ακόμα πολλές βασικές, πχ Drive, Ένας χωρισμός, Incendies κ.α. οπότε θα επανέλθω αργότερα.
Printable View
Λοιπόν, για πείτε.
Προσωπικά δεν έχω δει ακόμα πολλές βασικές, πχ Drive, Ένας χωρισμός, Incendies κ.α. οπότε θα επανέλθω αργότερα.
drive (αν και οχι και τπτ το υπερουαου)
attack the block
warrior (και αυτο δυνατη ταινια αλλα τιγκαρισμενη κλισε)
x-men
και mission impossible
τιγκα εμπορικιλα το λεπον
Beginners με τα μπούνια. Επίσης Bullhead.
το beginners ειναι του 10 :p
Μόνο σε φεστιβάλ παίχτηκε το '10, το 11 βγήκε ουσιαστικά.
Προσωπικά:
Drive
Le Havre
Meek's Cutoff
A Separation
The Artist
Beginners
Once Upon A Time In Anatolia
13 Assassins
Midnight In Paris
The Skin I Live In
Tinker Tailor και Hugo δεν έχω δει ακόμα, αλλά πρέπει να 'ναι πολύ καλά και τα 2.
και το Incendies ειναι του 10 :p
δεν εχω δει και πολλα κι αυτα που ειδα (Drive, X-Men, Limitless, Unknown, Source Code, Thor κλπ) δεν ειναι για δεκαδα
το Rise of Planet Apes ηταν συμπαθητικο αλλα δεν μαρεσε το τελευταιο 20λεπτο και γενικα δεν εχω δει ακομα τπτ συνταρακτικο
το Artist ειναι καλο καλο;
α και στις χειροτερες Scream 4 και Captain America
Win Win και The Guard τα απολύτως καλύτερα. Margin Call και Warrior ελαφρά από πίσω.
Source code, 50/50, Rango, The Town τα εξαιρετικά.
Moneyball, Ides of March και Drive τα πολύ ωραία.
Drive και Melancholia και σκατά στα Oscar
λοιπόν γράψε λάθος, tinker tailor soldier spy. για δες και το 'χα για outsider.
Ας μην ξεχνάμε και το The Tree of Life του Malick που ήταν αριστουργηματική υπερταινιάρα
ψιλοαπογοήτευσγ το tinker tailor soldier spy.περίμεναμε παραπάνω
Κακή χρονιά για σινεμά. The girl with the dragon tattoo από μπλόκμπαστερς και Drive από τα δικά μας.
αυτο το ειδα επροχτε και με καταρεσε
και προσωπικα πιστευω οτι η θειτσα εκλεψε την παραστασις
ο αντρας της ειναι μια απο τις πιο φοβερικες μαπες που εχω δει ποτε btw
δειτε τον και στο The Disappearance Of Alice Creed
^ μόλις το'δα. Πολύ δυνατή ταινία.
Tyrannosaur: Σίγουρα ό,τι καλύτερο έχω δει από ό,τι βγήκε πέρσι. Αψεγάδιαστο σε όλα, συγκλονιστικές ερμηνείες (όχι τρίχες, συγκλονιστικές λέμε ειδικά η κυρία).
To Tinker Tailor Soldier Spy απο τις μεγαλυτερες αηδιες που (δεν) εχω δει (ολοκληρες) ποτε.
fixxxer δεν απογοητεύεις ποτέ!
το tyrannosaur ήταν ωραίο μεν, και αρκετά ειλικρινές, αλλά ρε γαμώτο δε σας φάνηκε λίγο κωμικό από ένα σημείο και μετά το ΠΟΣΑ σκατένια πράγματα συνέβαιναν; και ήταν κρίμα γιατί ένα-ένα μπορεί να ήταν πολύ δυνατά, αλλά τα ανακάτευε τόσο που μειωνόταν αρκετά το ιμπακτ τους. δηλαδή
αυτό ήταν σχεδόν αστείο μετά απ'όλη τη ζοφίλα που προηγήθηκε, σαν παρωδία αρονόφσκι ξέρωγω.Spoiler
για το Tinker Tailor Soldier Spy δεν θα σε απογοητευσω ουτε εγω παντως...κουραστικο, ανευρο, βαρετο και ναι, ζοφερο (αλλα με την κακια εννοια)
Πεστα ρε μινμιν... ακριβως οπως τα λες ομως ε.
Είδα κι εγώ Tyrannosaur. Συγκλονιστικές ερμηνείες, πολύ όμορφη ταινία.
Ιδιαίτερα η Χάννα και ο άντρας της (η Χάννα και οι αδερφές της) ήταν εξαιρετικοί.
Spoiler
Είδα το Tinker Tailor Soldier Spy και ήταν όπως έπρεπε και βάλε. Δεν ήταν άνευρο καθόλου, παρέδιδε μαθήματα έντασης και αποκάλυψης πληροφοριών (που ήταν και το θέμα της, για δές), σενάριο ψιλοβελονιά που δεν σε έκανε να νοιώθεις πως το είχαν πάρει από βιβλίο, δεν έκανε σε καμιά στιγμή κοιλιά και όλα δένουν άψογα στο τέλος, παίζαν όλοι άψογα, κι άμα νομίζει κανείς ότι δεν γινόταν τίποτα δεν παρακολουθούσε καλά γιατί κάτω απ' την επιφάνεια μετακινούντουσαν τεκτονικές πλάκες πικρίας, σπαταλημένων ζωών και διαψευσμένων ελπίδων. Ή μπορεί απλά να μου αρέσουν πολύ τα κατασκοπευτικά.
LOL
Για το Tinker Tailor Soldier Spy διαβάστε αυτό (σπόιλερς προφανώς), ψιλοπαρόμοιο άρθρο με αυτό που 'χε μπει στο inception τόπικ.
η αληθεια ειναι οτι το ειδα ολιγον βαριεστημενα, ναι, διοτι αντιθετα με σενα τα κατασκοπευτικα τα βαριεμαι
επισης αληθεια ειναι οτι το κατεβασα λογο της αναφορας του Λοκι (μετα εμαθα οτι παει για βραβεια κλπ) και Oldham
δεν ξερω με ποιον τροπο κοιτας ταινιες/ακους μουσικη, αλλα υποψιαζομαι οτι εισαι πιο ''ψειριαρης'' απο μενα
εγω την εβαλα χωρις να ειμαι προετοιμασμενος για ολα αυτα...τουτεστιν ειχα την ιδια ψυχολογια που ειχα και πριν βαλω το The Dead πχ
ε δεν ειδα τιποτα απο οσα γραφεις (περα απο τις καλες οντως ερμηνειες...αλλα αυτο ξερουμε και οι δυο μας οτι δεν αρκει για να πεις μια ταινια ΚΑΛΗ)
τεσπα με εβαλες στην μπριζα να την ξανακατεβασω (την εσβησα με ΔΥΝΑΜΗ) και να την ξαναδω με χασισα και καλης ποιοτητας καφε
κατεβασε 720P μην πανε χαμενα και τα χασισα.
εκει καλη ΕΙΚΟΝΑ.
Παιδια, εγω δεν ειδα τιποτα σχεδον απ'τις ταινιες του 2011. Ειδα ομως το Midnight In Paris που το λατρεψα και σκεφτομαι να το βαλω να το ξαναδω στα καπακια.
ικονοκλαστ (και λοιποι φανς του vie de boheme) - αν δεν σας πειραζει το να βγειτε απ'τα ταξικα πλαισια της μποεμικης ζωης - δειτε το οπωσδηποτε.
καλό το tyrannosaur.
Τα Όσκαρ με δικαίωσαν:
http://mediad.publicbroadcasting.net.../144439819.jpg
συγχαρητήρια, είσαι χίπστερ και στις ταινίες επισήμως.
Τόσο χίπστερ που βίδωσα που αυτή η ΤΑΙΝΙΑΡΑ πήγε σε αυτή τη διοργάνωση-ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ και τώρα αναγκάζομαι να λέω "nai ok alla egw hksera to skhno8eth apo palia..". Να δείτε και το About Elly, πολύ δυνατό επίσης.
Είδα χθες το "Le Havre" σε θερινό σινεμά. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. To 7.3 του IMDB το αδικεί.
Συνίσταται ανεπιφύλακτα.
Το λοιπον και καλλιο αργα παρα ποτε:
Σημερα ειδα τα Tinker Tailor Soldier Spy και Tyrannosaur.
Οσον αφορα το Tinker Tailor, αρχικα οφειλουμε να πουμε οτι ο Oldman ειναι συγκλονιστικα σπουδαιος ηθοποιος, θα μπορουσε να κρατησει και το 40 ετων παρθενος μονος του. Περα απ' αυτο ομως, η ταινια ειναι γενικως εκπληκτικη. Βεβαια θα διαφωνησω με τον Kingdom Gone, δεν θεωρω οτι η σπουδαιοτητα της αφορα το γεγονος οτι μπορει κατω απ'την κυρια ιστορια να καταστρεφονται ζωες και ελπιδες. Ειναι πρωτα απ'ολα και κυριως εικαστικα αρτια, εκει παιζει, μεταχειριζεται μια vintage αισθητικη μεχρι την τελευταια της σταγονα που λεμε. Η δε ιδιαιτεροτητα της απο αποψη πλοκης ειναι νομιζω κυριως ο τροπος που αφηγειται την δραση. Δεν εχει μεγαλες χειρονομιες, καταδιωξεις, ξυλο, σπλατεριες. Αντιθετα, η δραση ειναι περισσοτερο στον τροπο που τα επιμερους στοιχεια θα συντεθουν σε κατι συνεκτικο. Δεν ξερω πως να το θεσω καλυτερα. Το χαμογελακι του Oldman σε στιγμες ειναι σαν σημαδουρα οτι η πλοκη προχωραει. Ισως γινομαι υπερβολικος, αλλα μου φαινεται σαν να εχει μια πτυχη σαρκασμου των κατασκοπικων ταινιων που προσπαθουν να δημιουργησουν το σασπενς πανω στους γρηγορους ρυθμους. Εντυπωσιαστηκα γενικως και οντως, οπως λεει και ο λοκης, το ειχα για outsider ενω συμφωνω οτι απ'αυτα που ειδα απο ταινιες του 2011 ηταν μαλλον το καλυτερο.
Θα ελεγα "μακραν" το καλυτερο αν δεν εβλεπα και το Tyrannosaur για το οποιο δεν ξερω τι να πρωτοπω. Μου φαινεται αρκετα δυσκολο την σημερον ημερα να κανει κανεις καλο "υπαρξιακο" σινεμα, εννοωντας πανω κατω αυτο που παρατηρησε και ο Roger Ebert. Δεν χρειαζεται να ψαξεις για μηνυμα, δεν υπαρχει κατι τετοιο, υπαρχει μονο η πραγματικοτητα των χαρακτηρων. Ή πιο απλα:
Spoiler
Και εις ανωτερα.
το ειδα στο σινεμα το Μidnight in Paris και μου αρεσε παρα πολυ και θα θελα να το ξαναδω οπως και να ξαναπαω στο Παρισι κι ακομα δεν εχω δει το Tyrannosaur που θελω τοσο καιρο
κι αφου λατρεψες την ταινια να διαβασεις την κινητη γιορτη του χεμινγουει αν δεν την εχεις διαβασει δηλαδη
Spoiler