το έκανα.
πείτε
Printable View
το έκανα.
πείτε
με το δράκο τι έγινε;
ποσα λιτρα να φερω?
Πολλ με φανερούς ψήφους δεν έβαλες.
3 φέρε
να καραφλιάσει το σύμπαν.
γραφω κατι κατι
The first rule of the Tautology Club is the first rule of the Tautology Club.
ταβέρνα της γιαννούλας
μελιτζάνα τηγανητή και κολοκυθάκι
κουζίνα όχι απ' τη γιαγιά τη δικιά σας, αλλά από κάποια άλλη γιαγιά (τη γιαννούλα)
πινκ για ναι
έδιτ κασσάνδρου πάνω απ' τον πολιούχο αηδημητρη μυροβλήτα πατζάρια ζοχιά κι άλλα τέτοια όμορφα
μελιτζάνες και κολοκύθια δεν μας κρατάνε με την νιγριτινή λάβα που θα φέρει ο θείος μιχάλης. κάτι σε πιο κοψίδι δεν έχουμε ?
μισό να θυμηθώ κ να ρωτήσω αν υπάρχει ακόμη ένα σ' ένα στενό περιοχή ευκλείδη όπισθεν Θεαγενείου 2ΔΣΚWC που είχαμε πάει μια φορά και είχε όλων των ειδών τα μοσχάρια και γουρούνια
και μια 17χρονη (τότε) κοράκλα για τα μάτια της οποίας τραγουδούσαμε "μπαίνει η μαριγώ μεσ' το μαγερειό - θα 'ρθω να σου το πάρω και θα το παντρευτώ" κ ο ταβερνιάρης μας κοιτούσε με μισό μάτι
το εν λόγω κατάστημα έχει κλείσει
συμπαθητική και η Δόξα άνωθεν τούρκικου προξενείου, ως περιβάλλον, αλκοόλ κ τιμές, φαΐ δεν έφαγα γιατί πήγα αργά σε παρέα που ήταν ήδη εκεί.
σκεφτείτε και για το σωτήρη που είπε ο γκούτσας
παιδια και σε μεγαλο και ευρυχωρο σαντουιτσαδικο γινεται η δουλεια...το πολυ πολυ να σας φερω και καναν μπαχτσε ( για τον αλεξ βασικα)
ρίχνω στο τραπέζι βαρύ πεπόνι.
πιχί κατσαμάκας;
http://www.katsamaka.gr/gallery_view...at_id=19&id=21Spoiler
εσύ είσαι εδώ
Spoiler
ουφ. βαρεθηκα ρε παιδια. σας βαρεθηκα.
λοιπόν προτείνω 20 ή 21 του μηνού. πείτε και εσείς.
Γενάρη;
Ντάξει, μέσα όποτε και να ναι. Δεν χάνω γλύκες σαν και σας.
αμάν το ξέχασα αυτό...
και 20 μπορώ ΑΔΕΡΦΙΑ, όλα οκ.
Συν άπειρο για δόξα, αλλά παίζει πρόβλημα χώρου αν έχει καμιά δυο παρέες ακόμη το μαγαζί.
Και επιτέλους, καμιά θηλυκιά θα ρθει σε καμιά σύναξη;
άμα έκλεισε για 20 πείτε και για μαγαζί.
επίσης κάντε ένα καλό να σκάσετε όλοι μύτη να γίνει καλό πατιρντί.
εδιτ
btw όποιος έβαλε το last frikantela standing, απλά τον αγαπώ
θα τσεκάρω την ατζέντα μου για κεινες τις μέρες και θα δω μήπως κάτσει...
λοιπόν εγώ ψηφίζω κατσαμάκα, απλά να δούμε πόσοι θα είμαστε πάνω κάτω μπας και χρειαστεί να μας κρατήσει κανά τραπέζι.
Τελικά έκλεισε αυτό;
πειτε ενα πορισμα και για εμας τα αγροτοπαιδα...
καταστημα, μερα και ωρα
δεν ξέρω ρε παιδιά τι να πω. δεν βλέπω πολύ κόσμο να ψήνετε. αν είναι να βγούμε εγώ, ο πάνκης, ο μινμιν και ο κομισαρ κανονίζουμε και εκτός φόρο. εγώ είμαι μέσα αλλά αν δεν υπάρχει ανταπόκριση δεν ψήνομαι. αυτά. πείτε εσείς.
κοιτα, και εγω μεσα ειμαι για τετοια κατασταση, αλλα αυτην την παρασκευη μαλλον θα παω Mogwai, οποτε δεν βολευει. Απλα ειδα οτι απο την αρχη το ψηνατε για τις 20/1(ακριβως επειδη την επομενη δεν θα μπορουσε ο πανκης) οποτε θεωρησα οτι δεν υπηρχε λογος να πεταχτω και να ζητησω αλλαγη ημερας ;-)
Και γω μέσα εννοείται ρε. Άντε άντε να γινόμαστε πολλοι.
μέσα αν μετά πάμε Πάολα.
μέσα αν μετά πάμε TONIS SFINOS. παρασκευή.
με τους φιλους σου να πας στον μαλακα.
με τους φιλους σου να πας στη βρωμιαρα.
αν γινει πολλ, εχεις φυγει νυχτα. προσεχε.