πάμε μωρή Ντάγκλας.
Printable View
πάμε μωρή Ντάγκλας.
lol @ 7 sins
ισχύει, τραγική επιλογή
γονυπετής.
μάλιστα
(όποιος το γραψε πρέπει να ΄ταν σε ψιλοτελευταίο στάδιο καθυστέρησης)
By far απο τις αντικειμενικοτερες κριτικες αυτη του indymedia...
Θα μπορουσαν απλα και λιτα να πουνε "Δεν ενστερνιζονται τις θεωριες μας οποτε θα ειναι για τα μπαζα."
Καλη φαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
από γκοθαδες θα σας πιουμε το αιμα
25 ευρώ λέει το εισιτήριο, γαμήστε τον Douglas τον φασίστα.
ντου και ξυλο
τι 25 ευρω. οριστε λοιπον πως ο φασισμος συνδεεται με τον καπιταλισμο. ααααα;
25 για seven sins είναι κάπως αστείο ποσόν
αλλά η ροή γεγονότων μέρφι ορίζει την εξής ακολουθία
δίνουμε 25 ευρώ, πάμε στη μαλακία, το διαλύουν οι γηπεδικοί, εξαφανίζεται με τα λεφτά ο διοργανωτής, πάει ο Douglas για γύρους στον Σάββα και βρίζει τον Tibet που πιστεύει στον θεό των Εβραίων, γυρίζουμε σπίτι με το τελευταίο λεωφορείο.
στις επόμενες εκλογές το ρίχνουμε αλεκάρα
στην συζητηση του ιντυμηντια παιζει το εξης ποστ που δεν μπορω να σταματησω να διαβαζω
το μπολντ μου φερνει δακρυαQuote:
Πριν καιρό είχε πάρει το μάτι μου έναν ελληνα μουσικό της φάσης μισανθρωπια/μιλιταρισμος/σατανισμος/apocaliptic folk/death industrial/power electronics ή όπως σκατά λεγεται που ανέφερε death in june και σχετικά συγκροτήματα. Αν έχει κάτι ενδιαφέρον απο αυτό είναι το να μελετήσουμε το ότι ο πιο νεοναζισμός στις μέρες μας τείνει να μην έχει πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους (αρκει να είναι λευκοί βέβαια όπως ο καλέντζης, ο ανατομος ή ο γκεκας) και με τα ναρκωτικά (δεν είναι τυχαίο πως η χρυση αυγη έχει στους κόλπους της αρκετους εμπόρους,πρεζακια και λοιπούς).
Είχα διαβάσει μια συνεντευξη του τύπου (λεγεται hate riot) και κάνω paste το σημείο που αναφέρει death in june. αμα ειναι να σκασουν τετοια ατομα στην συναυλια......
"Γραφω power electronics επειδή είμαι σύμφωνος πολιτικά με τις ιδέες που χαρακτηρίζουν τα περισσότερα συγκροτήματα.Οι βασικές μου επιρροές είναι οι Genocide Organ (που είναι απο τους πιο συνεπής εθνικοσοσιαλιστες που έχω συναντήσει ποτέ μου, καθώς είχα την τιμή να τους γνωρίσω απο κοντά σε μια συναυλία και να συζητήσουμε αρκετά για θέματα πολιτικής), ο Genocide Lolita (που είναι στρατευμένος εθνοαναρχικος DIY καταστροφέας του θεάματος και μηδενιστης-ρατσιστής), οι Grey Wolves (Βρετανοί υποστηρικτές του φυλετικού αντάρτικου), ο μέγιστος Boyd Rice (πρωην μέλος αμερικάνικης Ε/Σ συλλογικότητας που εξέλιξε τις ιδέες του μίσους οδηγούμενος στην ρίζα του φασισμού-Ε/Σ δηλαδή την αγνή επαναστατική μισανθρωπία,μισογυνισμό και κοινωνικό δαρβινισμό), ο διασημος και αγαπητός νεοναζί nordvagr οι απόλυτοι μισογύνιδες και υπερασπιστές του βιασμού whitehouse, οι επαναστάτες οικοφασίστες green army fraction, ο n/s hammerskin hooligan streicher,ο αρχιξενόφοβος Xenophobic Ejaculation,η new right βελγικη κολεκτιβα club moral (με το θρυλικο περιοδικο force mental και την συλλογη white power), οι Organized Resistance και οι iron justice πέρα απο power electronics μου αρέσει και το μιλιταριστικό industrial/ambient (όχι των πρακτόρων του σιωνισμού laibach) αλλά των νεοναζί luftwaffe,των φυλετιστών turbund sturmwerk, των μιλίταριστών apoptose, των πολεμοχαρών triarii, των στρατόκαυλων kreuzweg ost και οι παραδoσιακοί λευκοί τραγουδοποιοί του neofolk στρασερικοί ομοφυλόφιλοί death in june,οι ψυχεδελικοί ρατσιστές der blutharsch,ο ιδεολόγος του αναρχοεθνικισμού troy southgate ως h.e.r.r.,οι μοδάτοι φασίστες von throstahl, οι υπερασπιστές των δίκαιων του αίματος blood axis, και οι αρειοσατανιστές γοτθοι radio werewolf."
Ο τυπος μαλλον δεν ειναι και ο φασιστας γηπεδικου τυπου που συναντας συχνα (μαλιστα δηλωνει διεθνιστης/αναρχοφυλετιστης οτι ναναι - στο καναλι του μαλιστα δηλωνε ανθελληνας αλλα ρατσιστης) αλλά με βάζει σε σκέψεις για τους δηθεν "διανοουμενους" φασιστες που εχουν σκασει μυτη τα τελευταια χρονια. Γενικα πολυ σαλατα το μυαλο αυτων των ανθρωπων....
από όλη την ιστορία του indymedia αξίζει να ψαχτείτε με mother destruction !
απο το 1ο post
Ο Douglas Pearce (frontman) είναι οπαδός των ναζιστών strasser και rohm (o τελευταίος είναι ομοφυλόφιλος όπως και ο pearce - το αναφερω επειδη μπορεί καποιοι να πουνε ότι πως δεν γίνεται να είναι κάποιος ναζι και gay)
και λιγο πιο κατω
και ο τραγουδιστής των screwdriver είναι φασίστας σίγουρα και απ όσο φημολογείται ειναι στρέιτ (το αναφέρω απλά για να μη λένε κάποιοι ότι δε γίνεται να είναι κάποιος ναζί και στρέιτ).
ελα πειτε ποιος!
E πειτε τον ξηγα να τους φερει να γινει κανονικα το live
Γενικότερα παίζει μεγάλος φόβος για το λάιβ,γιατί λέμε να κατέβουμε από Θεσσαλονίκη?Για πεστε λίγο εσείς της Αθήνας.
το λάιβ έχει μεταφερθεί κάπου στην Ιερά Οδό, οπότε λογικά θα γίνει
κανονικά.
Βασικα οι Χιτλερικοι ειναι κρετινοι, δεν το συζητω.
Με τους Στρασσερικους ομως παιζει να βγαλεις καποια ακρη παντως.
πώς βγάζεις κάποια άκρη θέλω να μάθωQuote:
The Strasser brothers ruled the Berlin party organization unchallenged and developed an independent ideological profile from the south German party wing around Adolf Hitler. They advocated - at first together with Gregor Strasser's close collaborator in Rhineland and Westphalia Joseph Goebbels - an anti-capitalist, social revolutionary course for NSDAP that was heavily affected by antisemitism and anti-Marxism at the same time.
Ε νταξ, εθνο-κομμουνια ειναι στην ουσια.
Με τον χιτλερ τα σπασανε επειδη ηταν πιονι μεγαλοβιομηχανων.
Γενικα αν διαβασεις τα προταγματα τους θα δεις οτι οι 2 πλευρες δεν εχουν τοσες διαφορες οσες νομιζουν/θα ηθελαν.
Πιστευω πιο ανετα συζητας με εναν στρασερικο παρα με εναν κνιτη
Φοράς παντελόνια με κουμπιά; Νόμιζα ότι οι σαικεντελάδες φοράνε μόνο φόρμα αντίπας λαϊκής.
Συναντάς συχνά στρασσερικούς; Έχουμε στη σχολή ξερωγω;
Ον τοπικ (λολ) οι Στράσσερ είναι οι Τρότσκηδες του εθνικοσοσιαλισμού, είναι αγνοί, τίμιοι, ήρθαν σε ρήξη με τους κακούς επειδή μυριστήκαν τη δουλειά από νωρίς και εξαφανίστηκαν άδοξα ως μάρτυρες. Κάθε χώρος χρειάζεται τέτοιες φιγούρες.
προφανώς ο "ατομικισμός" προτάσσει τον ελεύθερο διάλογο με φασιστοειδή και όχι να τους σπάμε τα κεφάλια ε;
έπιασα που λέτε κουβέντα μ' έναν χρυσαυγίτη, και γαμώ τα παιδιά...
Κι εμένα με εκνευρίζει όχι τόσο να βλέπω τον Vidna να μιλάει με φασίστες (με εισαγωγικά η χωρίς) αλλά να παίρνει στα σοβαρά αυτές τις ιδεολογίες και να κάθεται να μας αναφέρει τον στράσερ και τέτοια. Το σχόλιο ότι παίζει να μιλάς πιο εύκολα με αυτούς παρά με κνίτες ελπίζω να είναι χιουμοράκι. Αυτούς τους τύπους εγώ γενικά τους ονομάζω "ρομαντικοφασίστες" και αυτό που τους διαφοροποιεί από τους κανονικούς είναι ότι συνήθως δεν είναι τραμπούκοι μισάνθρωποι που είναι το ειδοποιό ψυχολογικό χαρακτηριστικό των δευτέρων, αλλά.. σκέτο μισάνθρωποι κατά βάση ευαισθητούλια με προβλήματα αυτοπεποίθησης, για αυτό βέβαια και επιλέγουν αυτή την ιδεολογία η οποία είναι η μόνη που δίνει τόση βάση στην δύναμη, στο να ξεπεράσεις τον εαυτό σου κτλ. Αυτό που δε πρέπει να ξεχνάει κανείς όταν έχει να κάνει με φασίστες είναι.. όλα τα υπόλοιπα, και κυρίως ότι και να μην απασχολούν ιδιαίτερα τον ρομαντικοφασίστα μας, εάν δεν είναι εντελώς βλάκας είναι πάλι ένας άσχημος, σκατένιος άνθρωπος για να τα έχει βάλει in the back of his/her mind. Δηλαδή ναι, τι θα συζητήσεις λοιπόν με έναν σεμνό και ευγενικό τυπά που σου λέει "ξέρεις, εάν πεθάνει η μισή ανθρωπότητα, όλοι οι ηλίθιοι και οι αδύναμοι, θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα". Α, και δεν παίζει χειρότερος συνδυασμός λέξεων στην ανθρωπότητα από εθνο και κομμουνισμός. Ουσιαστικά υπονοοεί μία ακόμα πιο ακραία και απολυταρχική εφαρμογή των αρχών του ορίτζιναλ ns, για όσους είχανε υποτιμήσει το "σοσιαλιστικό" μέρος αυτού. Γενικότερα, καλλιτέχνες η μη, ρομαντικοί η μη, εγώ πάλι στις κλωτσιές καταλήγω και προτείνω
Παρόλα αυτά σκέφτομαι σκηνή άμα έρθουν οι DiJ και γελάω:
Τραμπούκος κόκκινος/γουοτέβερ: Γκετ άουτ από εδώ μορι φάκινγκ γουίμπ, πήγαινε πίσω στο στρατόπεδο σου.
Ντάγκλας: Γουιμπ??? Μπα, ποιος είναι ο φασίστας τώρα?
-Εγώ είμαι, ο κοκκινοφασίστας, άντε ξεκουμπίσου μη σε γαμήσω
-Τι λες ρε μαλάκα, εγώ είμαι ο κοκκινοφασίστας εδώ πέρα, άντε φύγε εσύ!
Αρρωσταίνω με φασίστες που όταν στριμωχτούν χρησιμοποιούν την αγαπημένη φράση: "Α μπα, μήπως αυτό που κάνεις ΕΣΥ είναι φασιστικό;", "Αυτή είναι η δημοκρατία σας;;;" κλπ.
Τελικά ο νταγλας είναι φα; Δεν έχω καταλάβει.
το κόβω για εθνοκό.
Καλα θα εκανα κουβεντα μαζι σου αλλα οπως εχει αποδειχτει στο παρελθον, δεν ειναι τοσο εφικτο ... Επισης περι 'ατομικισμου' ειχα απαντησει καποτε στο literature περι Stirner , και δεν πηρα καποια απαντηση ...
Εχεις λυσσαξει με τους individualists,χωρις να εχεις να κανεις καν ουσιαστικη κριτικη. Πώς μπορει να προτασσει κατι ο 'ατομικισμος' ? Το μονο που προτασσει οπως το αντιλαμβανομαι ειναι η εξυψωση της ατομικης μοναδας, τον αντι-κονφορμισμο και μια σταση κατα της μαζοποιησης και της κυριαρχης κουλτουρας,αντιληψεων και κοινωνικου προγραμματισμου που δεχομαστε ανελλιπως απο παιδακια κιολας ... Και προφανως, αυτο δεν αποκλειει συμμετοχη σε κατι ομαδικο/συλλογικο. Απλα εγω για να συμμετεσχω σε κατι τετοιο δινω μεγαλη σημασια στο ποια ατομα θα απαρτιζουν το Χ συλλογικο εγχειρημα ;)
Επισης εγω δεν μιλησα για χρυσαυγιτες, και αναγνωριζω οτι ειναι κρετινοι και εχουν σκατα στα μυαλα... Δεν ειναι οι μονοι ομως! Να ξερες ποσους σκατομυαλους αναρχικους και αριστερουληδες εχω γνωρισει ...
Μα δεν διαφωνω σε αυτο. Καθολου.Quote:
Α, και δεν παίζει χειρότερος συνδυασμός λέξεων στην ανθρωπότητα από εθνο και κομμουνισμός. Ουσιαστικά υπονοοεί μία ακόμα πιο ακραία και απολυταρχική εφαρμογή των αρχών του ορίτζιναλ ns, για όσους είχανε υποτιμήσει το "σοσιαλιστικό" μέρος αυτού.
Απο την αλλη το 'φασιστας' ειναι η βρισια της μοδας (τελευταια παιζει πολυ και το 'σεξιστης'). Δηλαδη οκ οι μισοι αριστεροι θεωρουν φασιστα το νιτσε επειδη ετσι τους μαθανε και το παπαγαλιζουν, μαλιστα πολλοι απο αυτους δεν εχουν διαβασει καν αφου " ε φασιστας ειναι μωρε τι να τον διαβασω" ? Σαν τον εαακιτη που μου λεγε κατι του στυλ 'προσεχε το νιτσε και τους μηδενιστες γιατι φασιζουν' χωρις να εχει διαβασει ποτε κατι σχετικο βεβαια.
stam&the witches , μηπως αρρωσταινεις επειδη ισχυει ? δηλαδη ατομα που υποτιθεται δεν ειναι φασιστες ή ακομα και τους μαχονται συχνα φασιζουν επικινδυνα ? ;)
αυτό τώρα είναι 'αμόλυντο' από κοινωνικό προγραμματισμό; να τα 'λεγες αυτά άμα ήμασταν στα πρόθυρα κομμουνισμού πάει στο διάολο, εγώ πολλές αντικομφορμιστικές 'ατομικότητες' βλέπω.Quote:
? Το μονο που προτασσει οπως το αντιλαμβανομαι ειναι η εξυψωση της ατομικης μοναδας, τον αντι-κονφορμισμο και μια σταση κατα της μαζοποιησης και της κυριαρχης κουλτουρας,αντιληψεων και κοινωνικου προγραμματισμου που δεχομαστε ανελλιπως απο παιδακια κιολας ...
να γίνει της μόδας στ'αλήθεια το σεξιστής σα βρισιά και τι στον κόσμο ε. τελειώσαμε με το σεξισμό και το φασισμό στην ελλάδα του 2011, πάμε παρακάτω φάση.Quote:
Απο την αλλη το 'φασιστας' ειναι η βρισια της μοδας (τελευταια παιζει πολυ και το 'σεξιστης')
Βύδρα Ομπάμα επειδή οι υπόλοιποι είτε σε κάνουνε παρέα και σε ντρέπουνται είτε είναι πολύ φλώροι για να σου πουνε την αλήθεια, θα το κάνω εγώ που με έχει στείλει ο Θεός γι' αυτό. Το γεγονός ότι στην ηλικία σου ψάχνεις ακόμα τον νίτσε, τον στίρνερ, τον στράσσερ, ασχολείσαι στα σοβαρά με ναρκοψυχολογίες, ψυχοεκστάσεις, ενοράσεις και η πολιτικοκοινωνική σου αντίληψη φτάνει μέχρι κάποιου είδους χαοτικό πριμιτιβισμό «ενάντια στον κοινωνικό προγραμματισμό» (christiania, φυλές στην αφρική και άλλα κλασικά εικονογραφημένα), σημαίνει ότι είσαι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ. Με την κυριολεκτική σημασία της λέξης, δε ξέρω που σε είχανε όλα αυτά τα χρόνια αλλά έχεις καθυστερήσει, ψάχνεις πράγματα που τα ψάχνει κάποιος στα 18-19, χρειάζεσαι άμεσα ένα εντατικό πρόγραμμα γύρω στα δύο εξάμηνα να στρώσεις τον κώλο σου να τα διαβάσεις αυτά γιατί άμα μεγαλώσεις θα καταντήσεις σαν τον καντιρού και θα μπαίνεις και θα λες για ζωντανά φυτά και οργόνες στα φόρουμ και θα σε κοροιδεύουνε.
Ό,τι είπε ο αριστερός.
Επίσης ρε φιλαράκι, όποια ξεχωριστή (από τη μοίρα πάντα ε) ατομικότητα κι αν ρωτήσεις, θα σου πει πως δεν έχει μαζοποιηθεί, δεν έχει υποταχθεί στη μαζική κουλτούρα και ιδεολογία, ξέρει τα πάντα και είναι ικανή για τα πάντα.
Μια κοινωνία γεμάτη υπερανθρώπους είμαστε.
Τελικά αυτός ο τυπάς είναι φασίστας ή όχι; Να τον ακούω ή στα σκουπίδια;
Φασίστας είναι αλλά να τον ακούς.
http://www.youtube.com/watch?v=JrURuVdIauc
Προφανως και ειναι πρακτικα αδυνατο να εισαι 'αμολυντος' απο τον κοινωνικο προγραμματισμο. Το θεμα ειναι 1) σε τι βαθμο 2) να εχεις αυτη την επιγνωση
Επισης προφανως και υπαρχει φασισμος και σεξισμος ... Το θεμα ειναι να κολλας σε καποιον την ταμπελα χωρις να ξερεις και πολλα (βλεπε Νιτσε)
Χεχ λυπαμαι που στο λεω αλλα ο καθυστερημενος εισαι εσυ,με τετοια απαντηση. Μαθαμε λοιπον σημερα οτι οποιος ειναι πανω απο 19 και ασχολειται με Στιρνερ και Νιτσε ειναι καθυστερημενος !!! Με Στρασσερ δεν εχω ασχοληθει, τα περι 'ναρκωψυχολογιας' και 'ψυχοεκστασης' τα αφηνω ασχολιαστα, περι χαοτικου πριμιτιβισμου επισης γιατι εσυ πιανεσαι απο καποιες κοινωνιες που χα φερει ως παραδειγμα για συζητηση (christiania και φυλες) και νομιζεις οτι το θεωρω το ιδανικο μοντελο ...
Οποτε λοιπον εσυ εισαι ο εξυπνος, ενω το μονο που κανεις ειναι πουλας φτηνο πνευμα και ειρωνεια σχεδον σε καθε ποστ μου (για κουμπια,καγκουροσακεντελαδες κλπ) και ολοι οι υπολοιποι που το συνεχιζουν (ή ο αλλος που βαζει ταγκ του βυντρα η μανα, μπραβο πολυ εξυπνο)
Γι'αυτο λοιπον, με καθε ποστ σου γινεσαι ολο και πιο αηδιαστικος εδω μεσα, και εσυ εισαι που αν πεις παραεξω απο το τσιφλικι σου τετοια πραγματα, θα γελασουν και οι πετρες.
Αλλο τι λεει ο καθενας, αλλο το τι ισχυει. Δεν το παιζω παντογνωστης ή σουπερμαν.
γαμάνε οι μούτζες, πήρες άλλη μία!