Πριν λίγο το συνειδητοποίησα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
Printable View
Πριν λίγο το συνειδητοποίησα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας.
όταν συνειδητοποιήσεις και πως αξιωματική αντιπολίτευση είναι το ΚΚΕ...
Που να πάρουν ΠροΠο. Γέλια που θα πέσουν. And by γέλια Ι mean φάπες.
esy giati den egines kyvernhsh re 8esmike aristere?
Άντε και στις επόμενες εκλογές να μπει στη βουλή και ο μιχαλοτέτοιος με τους σπαρτιάτες του. Μικρό μου πόνυ, ο κόσμος τελειώνει..
Θέλω Βορίδη υπ. Εθνικής Άμυνας και Γεωργιάδη υπ. Πολιτισμού. \m/
Βαΐτσης Αποστολάτος - πολιτισμού.
Γεώργιος Γεωργίου (Πρέσβης Επί Τιμή) - Εθνικής Άμυνας
Γεώργιος Ανατολάκης - Αθλητισμού
Γεώργιος Κοραντής (αυτός ο ΚΥΠατζής) - Εσωτερικών
Γεωργιάδης Άδωνις - Παιδείας
Μάκαρος Βορίδης - πασπαρτού, αγαπώ ό,τι και να του δώσουν.
Spoiler
κιο φίρερ εκτός, προς διεκδίκηση πρωθυπουργίας.
ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ?
Quote:
Ως προς τυχόν πρόσωπα από το ΛΑΟΣ που θα τη στελεχώνουν, ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Τώρα μένει το πως θα είναι η σύνθεση και δομή της κυβέρνησης. Θα γίνει επεξεργασία πριν καταλήξουμε, αν θα είμαστε, και βεβαίως ποια πρόσωπα θα εκπροσωπήσουν το ΛΑΟΣ σε αυτήν την 'συναγερμική' κυβέρνηση η οποία δημιουργείται για να βγάλει τη χώρα από την ύφεση. Αυτά είναι τα δεδομένα. Δεν έχω περισσότερα να πω».
Ε, νταξ. Βασικά με ό,τι έχει πει αυτές τις μέρες ο Καρατζαφέρης το μόνο που θα μου φανεί κάπως περίεργο είναι να ορκίσει τους υπουργούς και να βγει έξω να απαγγείλει πανξ ρομάνα στις κάμερες.
Βορίδης λέει υπουργός υποδομών
ζήσαμε για να το δούμε κι αυτό..δεν εχει πιο κάτω
κατά τα φαινόμενα έχει
γιατί ΝΔ-ΛΑΟΣ μάλλον θα κατέβουν μαζί στις επόμενες
Κυβέρνηση σωτηρίας με πρωθυπουργο τον Λ Ο Μ Π Ι Σ Τ Α, όλοι οι πασόκοι με πόστα στην θέση τους, τον (Σ)Αβραμόπουλο, τον τσεκουράτο Μάκαρο, τον Άδωνι και δεν ξέρω και γω τι άλλο. Αν είμαστε λίγο σοβαροί πρέπει να τους ρίξουμε σε λιγότερο χρόνο από όσο τους πήρε να στήσουν το τσίρκο.
Υφυπουργός Ναυτιλίας
Άδωνις.
http://www.youtube.com/watch?feature...-TTT2a4k#t=60s
Ωχ ωχ ωχ. (α στο 1' ε.)
Spoiler
από την κόκκινη κάρτα στον Χασάν , υπουργός στο υπουργείο προπαγάνδας
Εύχομαι σε κάθε πασοκο που τους ψήφισε να νιώθει πλέον ΠΙΟ Σοσιαλιστής
το τσέκαρα, δεν είναι ο ίδιος! βασικά δεν έχει οριστεί ακόμα, αλλά θα είναι αυτός λεει
Να αποδώσουμε πάντως τα εύσημα στην Καθημερινή για το συνεπές σπρώξιμο του ΛΑΟΣ:
Παπαχελάς: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...03/2011_435437
Κασιμάτης (Γεύμα με την "Κ"): http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...11/2010_421550
Στο δεύτερο συγκλονιστικός είναι ο επίλογος:
Quote:
Η συνάντηση
Δεδομένου ότι το κτίριο όπου στεγάζεται το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» ήταν το στρατηγείο των εθνικών δυνάμεων και των Βρετανών συμμάχων μας στη διάρκεια των Δεκεμβριανών του 1944, το «GB Corner» ήταν ο κατάλληλος τόπος για ένα γεύμα με τον Μάκη Βορίδη. Παραγγείλαμε δύο ντράι μαρτίνι με τζιν, δύο Angus burgers (το μπιφτέκι ήταν εξαιρετικό, άνετα τρωγόταν ακόμη και τελείως άψητο, αλλά οι πατάτες παρατηγανισμένες), επίσης ένα αναψυκτικό και δύο καφέδες. Το σύνολο ήταν 101 ευρώ και το σέρβις τού συνήθους υψηλού επιπέδου.
Είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι υπερβολικά heavy metal. Σιγά μην είναι απλώς κανας τύπος που τον λένε... Γιώργο Σταυρόπουλο.
γειά σου ρε κερατά Ρούθλα με το χέβυ μεταλ χιούμορ σου.
Spoiler
αδωνις ...στην κυβερνηση. ο πατος του πηγαδιου ελπιζω να χωραει πολυ κοσμο.
to mono "thetiko" stin oli katastasi einai oti o Adwnis isws exei pio fortomeno programma twra kai epistelous SKASEI
Βορίδης...
http://www.dete.gr/news.php?article_id=13693
η αλήθεια είναι οτι δε μπορω να ξεχωρίσω πρόσωπα αλλά για πες
τι να πω...απλα δεν ειναι ο βοριδης
μην αναπαραγουμε παπαριτσες ε?
ο βοριδης εχει καμνει χειροτερα αλλα δεν ειναι αυτος στην φωτο
η ιστορια με το τσεκουρι ισχυει παντως...το εχει ποσταρει καποιος αλλος πιο πανω απο "έγκυρη πηγη"
το 85 ο βοριδας οχι τσεκουρι...ουτε αλμπουμ των μανογουορ δεν μπορουσε να σηκωσει
To '85 o Βορίδης ήταν 21 χρονών, γραμματέας της ΕΠΕΝ και ομολογεί ο ίδιος ότι είναι αυτός στη φωτογραφία σε άρθρο που ποσταρίστηκε πιο πάνω.
Η φωτογραφία είναι του Τάσου Κωστόπουλου και δημοσιεύτηκε στον Ιό το 2002 (5/10/2002 και 9/6/2002).
Επανήλθε σε διάφορες φάσεις στην επικαιρότητα μέσω νετ και σχολιάζει σχετικά και ο Καρατζαφέρης.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...11/2010_421550
Quote:
– Της εποχής είναι και η περιβόητη φωτογραφία με το τσεκούρι, με την οποία σας απειλεί σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης;
– Τότε ήμουν γραμματέας της ΕΠΕΝ. Η φωτογραφία είναι κάτω από τα γραφεία μας στην Ακαδημίας. Εχουμε δεχθεί επίθεση αναρχικών, οι οποίοι διαδήλωναν για τον φόνο του Μελίστα. Τα γραφεία μας έχουν πυρποληθεί και στη γωνία έναν δικό μας τον έχουν τσακίσει στο ξύλο. Εμείς, φοβισμένοι μετά την επίθεση, πηγαίνουμε να τον μαζέψουμε, οπλοφορώντας. Δέχομαι ότι το τσεκούρι είναι όπλο. Οτι το φέρω εκείνη τη στιγμή είναι άδικη πράξη. Πρόθεσή μου όμως ήταν η άμυνα. Αυτό ήταν. Εγώ τώρα τι θέλετε να κάνω; Εσείς, βλέπετε, κρίνετε τη φωτογραφία έξω από τις συνθήκες εποχής... Ακούστε, είμαι ό,τι είμαι σήμερα επειδή πέρασα απ’ όλη αυτή τη διαδικασία. Αν δεν είχα αυτές τις εμπειρίες, δεν θα μιλούσα όπως μιλώ σήμερα.
Ο Κωστόπουλος διαψεύδει τα πάντα:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=226000
Quote:
Η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε από εμένα το βράδυ της Κυριακής 12 Μαΐου 1985, γύρω στις 10:45 μ.μ., κατά τη διάρκεια μιας απόλυτα ειρηνικής διαδήλωσης μερικών εκατοντάδων νέων, ως επί το πλείστον αντιεξουσιαστών, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πολιορκούμενους στο Χημείο ομοϊδεάτες τους.
[..]
Η πορεία της 12ης Μαΐου -άοπλη, ειρηνική κι ασφυκτικά κυκλωμένη από τα ΜΑΤ- οργανώθηκε ως εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους πολιορκημένους και καταγγελίας του φημολογούμενου φόνου ενός νεαρού στις συγκρούσεις της 9ης Μαΐου. Ξεκίνησε απ' τα Προπύλαια, έκανε το γύρο της Ομόνοιας χωρίς το παραμικρό επεισόδιο κι από τη Σταδίου έστριψε προς τα Εξάρχεια. Στην Ακαδημίας, μπροστά στα γραφεία της ΕΠΕΝ, οι διαδηλωτές δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από μια εικοσαριά ΕΠΕΝίτες, μ' επικεφαλής τον Βορίδη. Τα «Νέα» της επομένης έκαναν λόγο για «μεγάλη προβοκάτσια με στόχο τη γενίκευση των επεισοδίων και τη δημιουργία χαώδους κατάστασης», η οποία απέτυχε χάρη στην ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση των διαδηλωτών. Συνθήματα του Βορίδη και των συντρόφων του ήταν «Ο Μάλλιος ζει, αυτός μας οδηγεί» και «Πινοσέτ - Πινοσέτ». Εκτόξευσαν ακόμη και μολότοφ, χωρίς τα ΜΑΤ να διανοηθούν να τους ακουμπήσουν.