Οι ώρες είναι δύσκολες, οι καιροί ου μενετοί.
Ήρθε η ώρα για ένα νήμα που θα ενώσει όλο το ER: ΚΚΕδες, αναρχοάπλυτοι, αυτονομοεστέτ, ελληνόψυχοι και συριζαίοι, μεταλλαγμένοι και αμετάλλαχτοι, όλοι μαζί.
http://www.youtube.com/watch?v=R4OasXxCKHI
Printable View
Οι ώρες είναι δύσκολες, οι καιροί ου μενετοί.
Ήρθε η ώρα για ένα νήμα που θα ενώσει όλο το ER: ΚΚΕδες, αναρχοάπλυτοι, αυτονομοεστέτ, ελληνόψυχοι και συριζαίοι, μεταλλαγμένοι και αμετάλλαχτοι, όλοι μαζί.
http://www.youtube.com/watch?v=R4OasXxCKHI
να πανε να γαμηθουν ψαριανος, κουβελης και σια. Δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι τι ρολο βαρανε. Ή μαλλον περιμενουν κοινο υπουργικο συμβουλιο με αδωνη και λοιπους, η 'αριστερα' της ευθυνης.
Κι αυτοί δεν είναι καλοί? Τελικά ποιοι είναι καλοί γι' αυτόν τον τόπο?
Ναι ρε πούστη ήμουνα σίγουρος.
H. θεός
Εγώ πάλι ρε Ικόνοκλαστ δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν, αφού έχεις θάψει όλο το πολιτικό σκηνικό, υπάρχει κάποιος άλλος εκτός από εσένα που να έχει μία σωστή πολιτική στάση. Και αν υπάρχει αν θα μπορούσες να μας πεις ποιος/ποιοι είναι αυτοί?
Απλά το πάμε δια της ατόπου, για να μείνει στο τέλος το ΚΚΕ.
δες το ως εξής, όταν ο Κουβέλης λέει "δεν στηρίζω κυβέρνηση εθνικής ενότητος αν δεν συμμετέχει η ΝΔ", για να μην βρεθεί ο ίδιος μέσα σε μια κυβέρνηση που κινδυνεύει να λιντσαριστεί ολάκερη σε πλατείες, πάνω στα τρία πρώτα αναγκαία_μέτρα μιας μεταβατικής κυβέρνησης, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σοβαρός τύπος με κανένα τρόπο
και ο Ψαριανός μια ζωή ανύπαρκτος ήταν, πραγματικός βουλευτής με τα όλα του
γιατί να μην το πούμε;;; θα ντραπούμε;;;; δεν θα μας φιμώσει κανείς!
Η ερμηνεία του αιτίου σου όμως, ειδικά και με τον τρόπο που τη διατυπώνεις είναι, το λιγότερο, υποκειμενική. Κι ένας άλλος γυρνάει και λέει ότι το κάνει γιατί θεωρεί ότι οποιαδήποτε άλλη συνεργασία δεν μπορεί να είναι ουσιαστική και ειλικρινής πολύ απλά γιατί δεν αντικατοπτρίζει μία μαζική βούληση εφόσον λείπει ένα από τα δύο ευρέως πλειοψηφικά κόμματα. Άντε να αποδείξεις ποιος έχει δίκιο..
Και το προηγούμενο ποστ δεν είναι γιατί συμπαθώ Δη.Αρι. (που ισχύει βέβαια) αλλά γιατί έχω βαρεθεί τυπάκια σαν τον ικόνοκλαστ (ή και εσένα αν το θες αφού διαλέγεις να χρησιμοποιήσεις τον Α' πληθυντικό στην πρώτη γραμμή σου) που σιχαίνονται ΤΟΥΣΠΑΝΤΕΣΟΛΟΥΣ πολιτικούς, σαφώς έχοντας την εντύπωση ότι αν κάθονταν στις καρέκλες τους θα είχαν λύσει με όπλο μόνο τις ιδέες τους, προβλήματα η ρίζα των οποίων είναι βαθιά κοινωνική και βρίσκεται αρκετές δεκαετίες πίσω.
Στον τόπο αυτό άλλωστε, μεταξύ άλλων, πάσχουμε και από υπερβολικά πολλά χαμένα ταλέντα..
αν ο Κουβέλης θεωρεί πως οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση, πέραν αυτής του γνωστού δικομματισμού, αλλά πλέον δύο σε ένα, δεν θα μπορούσε εξ ορισμού να είναι ουσιαστική γιατί δεν μπορεί να εμπεριέχει μαζική βούληση, εφόσον λείπει ένα από τα Σοβαρά πλειοψηφικά κόμματα,
γιατί έφτιαξε την Δημοκρατική Αριστερά; για να δηλώσει την στήριξή του σε συνεργασία Πασόκ/ΝΔ;
Αυτό θα πρέπει να το ρωτήσεις στον ίδιο φαντάζομαι, δεν εμπλέκομαι στα εσωτερικά τους. Αν δεν κάνω λάθος υπήρχαν πολλές διαφωνίες ως προς τις πολιτικές θέσεις με τους Τσιπραίους? Η ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ?
Κατά πρώτον, δε βρίζω ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΕΚ, ΟΚΔΕ - Εργατική Πάλη, ΟΑΚΚΕ, ΚΚΕ-μλ, ΜΛ-ΚΚΕ, ΚΟΝΤΡΑ, ΑΚ, Πρωτοβουλίες Αγανακτισμένων, Συνέλευση της Κάτω Πλατείας και άλλες τάσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ειδικά τελευταία!
Κατά δεύτερον, σε αντίθεση με τους τυχάρπαστους οπορτουνιστές ευκαιριακούς που ξύπνησαν τώρα εγώ το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΥΡΑΔΙ Γρηγόρη Ψαριανό τον βρίζω από ΠΑΝΤΑ. Και υπάρχουν πάντα στοιχεία γι' αυτό!
Κατα τρίτον, εγώ για άλλους λόγους το έκανα το θρεντ αλλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα συμπαθούσες ΔΗΑΡΙ τη στιγμή που τους βρίζει το σύμπαν ολόκληρο, γιατί είσαι ο Η. Αυτός ο θεός που είσαι.
Πρώτον άλλο το βρίζω και άλλο το θάβω, οι εννοιλογικές διαφορές των δύο ρημάτων νομίζω ότι είναι πασιφανείς ακόμα και σε σένα. Και κατ' αυτήν την έννοια έχεις ρίξει αρκετή ειρωνία αν δεν κάνω λάθος και σε ΣΥΡΙΖΑ και σε ΚΚΕ, νομίζω σε αρκετά threads κιόλα.
Όλα δε τα υπόλοιπα, μαζί με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ εν τέλει αντιπροσωπεύουν ούτε το 2% της βούλησης του λαού. Τι σκατά, έχεις την εντύπωση ότι ανήκεις/ετε σε κάποιου είδους πολιτικής MENSA τελοσπάντων?
Οι «αγανακτισμένοι» είναι το 2% της βούλησης του λαού;
Όχι αλλά είναι σίγουρα όλοι ψηφοφόροι ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΕΚ, ΟΚΔΕ - Εργατικής Πάλης, ΟΑΚΚΕ, ΚΚΕ-μλ, ΜΛ-ΚΚΕ, ΚΟΝΤΡΑ, ΑΚ, Πρωτοβουλίες Αγανακτισμένων, Συνέλευσης της Κάτω Πλατείας και από άλλες τάσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Σύνελθε.
Πεθαίνω.
Άρα αφού αυτοί δεν είναι το 2% αλλά είναι ψηφοφόροι αυτών που είπες... Τότε αυτοί που είπες πρέπει να πιάνουν κάνα 30% όλοι μαζί.
Άρα είναι και ταυτόχρονα δεν είναι το 2% της βούλησης του λαού. Shroedinger's vote.
Μαλάκα μου πάλι διαβάζεις ό,τι γουστάρεις? Ποιος είπε ότι δεν είναι ΚΑΙ από αυτές τις παρατάξεις που είπες? Το "ΟΛΟΙ" το πρόσεξες στο προηγούμενο ποστ ή το γραψες στα παπάρια σου? Ποιος είπε εν τέλει ότι δεν είναι ΚΑΙ από αυτούς αλλά και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (αν όχι οι περισσότεροι) δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι βουλευτικών κομμάτων που πλέον τα βγάζουν πέρα δύσκολα?
Αν είναι να συζητήσεις κόψε την κακή συνήθεια να διαβάζεις ότι θες εσύ από το κάθε ποστ. Και άμα είναι να κάνεις επίκληση σε αυθεντία κάνε έναν κόπο τουλάχιστον και κάνε c/p το όνομά του από κάπου..
Edit: Γελάω και με το edit στο #11 (κατά τρίτον μπλα μπλα μπλα) μπας και εισπράξεις κάνα pink. Γελοίε.
Τι σόι μουνί τον έχει πετάξει αυτόν τον τύπο, εγώ χρόνια τώρα δεν έχω καταλάβει.
Η., με ρώτησες ποιούς δε βρίζω τελοσπάντων, σου είπα δέκα οργανώσεις ΚΑΙ τις πρωτοβουλίες αγανακτισμένων και τις συνελεύσεις τους οι οποίοι ούτε κόμμα, ούτε οργάνωση είναι, είναι απλός λαός που στην πλειοψηφία του δε ψηφίζει κανένα μαλάκα ή ακόμα να ψήφιζε παλιά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τώρα ούτε να τους βλέπει. Κι εγώ είμαι μαζί τους. Και βάλε σε όλους αυτούς και τους απεργούς σε εκατό διαφορετικούς κλάδους από το Μετρό μέχρι τους σκουπιδιάρηδες που δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΝΔ, ούτε μεγαλοσυνδικαλιστές, ούτε τίποτα απο ό,τι αναφέρω. Και αυτοί όλοι δεν είναι το 2%, είναι πολλοί περισσότεροι και λόγω της θέσης τους στην παραγωγή είναι η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ πλειοψηφία του τόπου αυτού. Και εσύ είσαι αυτό το σίχαμα που είσαι. Σκάσε επιτέλους.
Βtw, θα σου απαντάω σε όλα, ό,τι βλακεία λες εγώ θα κάθομαι να στην εξηγώ, έχω όλο τον καιρό. Το umlaut στο "ö" λοιπόν κρετίνε μπορεί να γραφεί "oe" στα εγγλέζικα, το "Schroedinger" υπάρχει. Και να μην υπήρχε, θα ήσουν ο τελευταίος που θα είχε λόγο σ' αυτό.
Δημιουργική λογιστική και στην κατάρτιση των ποσοστών του λαού που εκφράζεται λοιπόν. Πώς είναι η πλειοψηφία με 2% και ούτε, ανάθεμά με κι αν μπορεί να εξηγήσει ο οποιοσδήποτε.
Και ο Schroedinger εκτός από τα umlaut παίρνει σίγουρα και c. Γελοίε.
Βασικά μία παρέμβαση σχετικά με την μειοψηφία του 2%, το 40-45% της αποχής (που τώρα σίγουρα αγγίζει το 50%), τι γίνεται; Κι αυτοί με το ζόρι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κτλ ε;
δεν το λες και 40-45%
http://ekloges-prev.singularlogic.eu...ges/index.html
θυμάμαι ένα ποσοστό στο 40%, κάνω λάθος; πιθανότατα βέβαια να ήταν στις εκλογές για νομαρχοδήμαρχους.
ευρωεκλογές ίσως
εσύ είσαι για πολιτικό γραφείο μίμη ανδρουλάκη
Γρ. Ψαριανός: Ο Λουκάς Παπαδήμος αποτελεί εγγύηση
Κλιμάκιο της "Δημοκρατικής Αριστεράς", με επικεφαλής το βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό πραγματοποίησε επίσκεψη στην Τρίπολη και σε συνέντευξη τύπου, ανέφερε ότι ο νέος εντολοδόχος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, "είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αποτελεί εγγύηση, γιατί είναι αποδεκτός και από την κοινωνία και από το πολιτικό κατεστημένο και από τις τράπεζες, τα χρηματιστήρια, την Ευρώπη και το μέσο πολίτη".
"Νομίζω", πρόσθεσε, ότι "δεν θα είναι μαριονέτα, δεν θα είναι κούριερ κανενός, ούτε διαμεσολαβητής του δικομματισμού και ταχυδακτυλουργός για να διατηρήσει τις ισορροπίες του δικομματισμού, που είναι γαντζωμένος στην εξουσία και δεν θέλει να αποχωρήσει''.
Ο Γρηγόρης Ψαριανός τόνισε ότι αυτή η κυβέρνηση πρέπει να είναι σύντομου χρονικού διαστήματος τριών μηνών και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και να συμφωνηθούν κάποια πράγματα, στη βάση της κοινωνικής συνοχής και να πάμε σε εκλογές.
Για δες, εμείς δε γίναμε έτσι!
Ναι, δε γίναμε. Λοιπόν;
Λοιπόν, μαλάκες, μας πουλάτε επανάσταση αλλά ποτέ έξω από τους θεσμούς και τώρα θυμηθήκατε να κράξετε τον Ψαριανό επειδή είναι πιο σκατάς (και πιο ειλικρινής) από σας. Χώστε το κεφάλι στο χώμα και κάντε το τουμπεκί καλύτερα.
Αφενός, άσε μας ρε τσογλάνι να πούμε με το υφάκι σου.
Αφετέρου, προφανώς για σένα οτιδήποτε δεν συμπεριλαμβάνει βαριοπούλες, μάρμαρα, στουπιά, μπουκάλια και καδρόνια είναι εντός των θεσμών. Άποψη σου. Μαλακιάρα μεν, αλλά άποψή σου.
μην λεμε μαλακιες τωρα, το "εντος των θεσμων" δεν σημαινει μονο "χωρις βια": σημαινει οτι διεκδικεις μεσω οργανων των οποιων η δραση ειναι αποδεκτη στο νομικο καθεστως της χωρας. σημαινει επισης οτι ασπαζεσαι και μια συγκεκριμενη λογικη που διεπει την διαρθρωση του συγχρονου πολιτικου συστηματος. δεν ειναι μονο τα μπουκαλια και οι πετρες το θεμα.
Τι ψαριανός, τι λενιν ρε, μη μασάτε.
Απεργίες, πορείες και καταλήψεις, μορφές πάλης της αριστεράς από πάντα, πώς ακριβώς βρίσκονται εντός των θεσμών; Ειδικά στο εδώ και το τώρα, με καταργημένο άσυλο, πετσοκομμένες συλλογικές συμβάσεις και την τρομοκρατία της χρεοκοπίας να έχει φτάσει στο αποκορύφωμα.
Eisai entos twn 8esmwn, gia pollous allous logous pera apo ta stoupia(pou de rixneis), ubu.
Dokimase ksana.
Κάλκι, βλέπεις/ακούς ειδήσεις; Ξέρεις τι λέγεται κάθε φορά που γίνονται καταλήψεις, που τα ΜΜΜ τραβάνε χειρόφρενο, που οι γιατροί απεργούν, που το κέντρο είναι κλειστό από πορείες, που το ΠΑΜΕ κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στον Πειραιά; Θέλεις όντως να απαντήσω σε όλα αυτά;
Σε κάτι σοβαρότερο, διαβάζουμε όλοι τον βίο και την πολιτεία του νέου μας πρωθυπουργού.
δεν θελω μαλακολογιες, θελω σαφεις απαντησεις στα τεσσερα ερωτηματα που θετω.
Έχει αηδιάσει ο θεός με αυτή την κουβέντα αλλά, το (α) και το (δ) του κάλκη είναι ντροπή. Βρείτε καμιά δουλειά, απογεματιάτικο στο ερ να λέτε τέτοια.
ούτε το τόπικ της Δημοκρατικής Αριστεράς δε σέβονται πια αυτοί οι αναρχικοί
egw pantws lew:
Spoiler