Μια και έχουμε το πρώτο επίσημο trailer, είναι ώρα και για το topic.
:dfinger: :touched:
Printable View
Μια και έχουμε το πρώτο επίσημο trailer, είναι ώρα και για το topic.
:dfinger: :touched:
αναμένουμε με τρέλα κ πάθος.
σοκ και πέος
Ο Θεός του Κεραυνού και οι θνητοί φίλοι του.
:malakia::malakia::malakia::malakia::malakia:
Και Τrent trailer track αλλη μια φορα ε.
:touched:
Για πάμε
Spoiler
superbowl trailer
http://www.youtube.com/watch?v=rE09rUdpB94
NAI
Αναρωτιέμαι πως η σκηνοθεσία του Whedon θα το κάνει καλύτερο από κάθε άλλη superhero movie.
εγω δειχνω αρνητισμο για ενα πραμα που εχει ξεκινησει απ'το 2ο iron man. την scarlet johansson ως black widow.
δηλαδη, δεν γινεται, υπαρχει ηθοποιος του χολιγουντ που ειναι φτιαγμενη γι' αυτο τον ρολο:
http://farm3.static.flickr.com/2767/...0e5516159a.jpghttp://www.angelic-scarlett.com/milla-jovovich.jpg
μα ειμαστε σοβαροι δηλαδη; μου βαζουν την σκαρλετ για ρωσιδα κατασκοπο;
απ'την αλλη, ειναι το αντιστροφως αναλογο του robert downey jr ως tony stark. αυτος ειναι η ενσαρκωση του κομικ.
Θα συμφωνησω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με Καλκι και στα δυο, αν και λατρευω Σκαρλετ. Απλα η Μιλλα ειναι 1-2 σκαλια πιο πανω, και επισης ειναι ιδανικη ενσαρκωση Ρωσιδας κατασκοπου, περαν του οτι ειναι η τελεια γυναικα δηλαδη. Οσον αφορα την ταινια, ελατε να κανουμε μια μικρη κουβεντα για το Marvel Cinematic Universe. Προσωπικα τα Iron Man και Iron Man 2 τα βρισκω υπεροχα (για αυτο που ειναι παντα, δηλαδη ταινιες με super heroes στις οποιες θα δεις πολλες "αμερικανιες" και υπερβολες και ελλειψη ρεαλισμου κτλ κτλ). Αλλα το αγαπημενο μου απο ολα ειναι το Thor, το οποιο το βρηκα το καλυτερο απο ολα αυτα. Αγαπω Loki αλλωστε, και σαν χαρακτηρα, αλλα και τον ηθοποιο που τομπαιζει. Το The Incredible Hulk μου φανηκε αξιοπρεπες, και σιγουρα αρκετα καλυτερο απο την εκδοση του Ang Lee απο το 2003, αφου μαρεσε και σαν ταινια περισσοτερο, αλλα επιπλεον θεωρω πως Edward Norton >>>> Eric Bana και Liv Tyler > Jennifer Connelly. Κριμα ομως που δε θα παιζει ο Norton στο Avengers, αλλα συμπαθω πολυ τον Ruffalo, και απο τα τρεηλερς φαινεται μια χαρα. Τελος, το Captain America αρνουμαι ακομα και να το κατεβασω, αφου μου τη σπαει ο χαρακτηρας, μου τη σπαει το κονσεπτ, μου τη σπαει ο ηθοποιος, γενικα αγνη καθυστερηση.
Οσον αφορα το νεο τρεηλερ, ας το εχουμε και embedded:
το κάπτεν αμέρικα ήταν ωραιότατο.
Έπαιξε δημοσιογραφική στις ΗΠΑ (με απαγόρευση reviews μέχρι ημερομηνία κυκλοφορίας), πρώτες αντιδράσεις εδώ, φαίνεται να 'ναι όπως πρέπει.
Λοιπον.
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ η καλύτερη superhero movie.
Αγαπάμε Hulk.
Να δείτε και την after-credits scene, είναι για πσαγμένους.
Αγαπάμε Hulk.
Αυτά.
Πολύ καλό. Το πρώτο μισό ήταν λίγο ZzzZzZZZzzz, αλλά ευτυχώς μας κρατούσε ξύπνιους ο Άιρονμαν με τις ατακάρες του. Το 2ο μισό πολύ δυνατό, δεν πρόσεξα κάτι που δεν ήταν όπως πρέπει, τα γραφικά άψογα και ο Χαλκ να κλέβει την παράσταση με 2 (τουλάχιστον) επικότατες σκηνές.
O Whedon έδειξε απλά πώς γίνονται οι superhero movies. Ό,τι περίμενε να δει o μικρός Parasight μέσα μου που ευλαβικά μάζευε τα πορτοκαλόμαυρα ΣΠΑΪΝΤΕΡ-ΜΑΝ της ΚΑΒΑΝΑS, το είδε και με το παραπάνω. Μεγάλος Ironman, μεγάλος Cap, μεγάλος Thor, μεγάλος Γεροκομάτης, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ HULK. Μέχρι και η Scarlett έδειξε αρκετά ταιριαστή ως Black Widow σε αντίθεση με το Ironman 2. Ευχαριστούμε Joss αλάνι.
Όσον αφορά το σποιλερ, ναι.
makes sense
αμα την ανεβασει κανεις πουθενα ας πεσει ενα λινκ για μας που τη χασαμε, γιατι κοιταω youtube και τζιφος
Λοιπόν , πήγα και το είδα εχτές.
Απόλαυση, ταινία που γουστάρεις που τα έσκασες να την δεις κινηματογράφο.
Κάποιοι φίλοι είπαν καλό , αλλά όχι καλύτερο από Iron Man 1, εμένα μου άρεσε περισσότερο !
Το είδα σε βιλατζ και δεν μου άρεσε και τόσο η ποιότητα της εικόνας .. τι να πω, ίσως φταίει που με τα HD έχει συνηθίσει το μάτι μας.
Στα του σπόιλερ στα εντ κρέντιτς.
Spoiler
Ήταν όπως έπρεπε, εντυπωσιακό το ότι κατάφερε να δώσει χρόνο σε όλους, σίγουρα καλύτερη ταινία της Marvel. Ruffalo είναι εξαιρετική επιλογή για Hulk, Hawkeye και Black Widow πήραν αρκετό χρόνο και το τελευταίο 40λεπτο είναι σεμινάριο για το πως μεταφέρεις σκηνές δράσης από κόμικ σε ταινία. Θα 'ναι τρομερά ηλίθιοι αν δεν κρατήσουν τον Whedon και για το 2ο.
Για τα credits
Spoiler
Galactus είχε στο δεύτερο F4 πάντως.
Έβλεπα την ταινία χθες στο σινεμά και ήθελα να τον βγάλω έξω και να τον παίξω. Ο λόγος που δεν το έκανα δεν ήταν ο κόσμος γύρω μου, αλλά το ότι είχα ξεχάσει να πάρω μαζί μου χαρτομάντηλα.
και εγώ την είδα χτες στο σινεμά σε 3D και είναι όντως καταπληκτική.
δεν θα πω τα σημεία και τις λεπτομέρειες που μου άρεσαν, είναι τόσα πολλά.
θα αναφέρω όμως 2-3 πραγματάκια που δεν μου έκατσαν καλά.
πρώτο, ο hawkeye. τραγικό casting, τραγικός ήρωας γενικά.
δεύτερο, η επιλογή της Scarlet για Black widow. το συζητούσαμε με φίλους και το πράγμα ήθελε mila jovovich ή κάποια άλλη που θα μπορεί να βγει λίγο πιο psycho από την "καθωσπρέπει" scarlet.
τρίτο και κυριότερο. αυτές οι απαίσιες, αισχρές, ηλίθιες κωμικές ατάκες που χρησιμοποιούν όλοι οι ήρωες της Μάρβελ όταν ο κόσμος χάνεται. δηλαδή αυτό το πράγμα μου γαμάει τα πάντα πωστολένε. προσπαθείς να δημιουργήσεις μεγαλείο, σοκ και δέος, να σκάει φάση και να λες "πω τι θα γίνει τώρα ρε μαλάκα". και πάντα υπάρχει ο υπερήρωας/θεός/κοινός θνητός που θα πετάξει μια σαχλαμάρα και μισή, για να γελάσει λίγο και το χειλάκι μας βρε αδερφέ. είναι μια απίστευτη λογική, δημιούργημα της μάρβελ, που βάση της δικής τους λογικής, προσπαθεί να κάνει τους ήρωες πιο αγαπητούς και πιο προσιτούς αλλά από την άλλη τους αποδομεί τελείως. εντάξει ο σταρκ είναι γνωστός σαχλαμάρας γενικά αλλά και να μου βάζετε και τον χουλκ να σαχλαμαρίζει ρε καριόληδες.
μόνο smash puny humans θέλουμε.
Οντως. ειναι δημιουργημα της Μαρβελ αυτο το κονσεπτ.
και η ταινια επισης.
Ε σόρυ, αλλά όχι ε. Δηλαδή οκ, σούπερ ήρωες και δράση και πούτσα και ξύλο μόνο, αλλά όχι. Το χιούμορ της συγκεκριμένης ταινίας ήταν το 1/3 του όλου συνόλου, για μένα. Κι άλλοι έχουν προσπαθήσει, αλλά ούτε καν κοντά. Πιο σωστή αναλογία ποσότητας/ποιότητας χιούμορ δεν έχω ξανασυναντήσει σε ταινία του είδους.
δεν μιλάω για την ποσότητα αλλά για την ποιότητα του χιούμορ και ντροπή μας που το αποκαλούμε και χιούμορ κιόλας. δηλαδή, το γαμημένο hollywood μπορεί να σκεφτεί κάτι καλύτερο εν έτη 2012 από ατάκες τύπου ρόκυ 2.
Επιμένω ότι δε θα ήταν τόσο απολαυστικό χωρίς αυτές. Περί ορέξεως, βέβαια...
10/10, επος, τελειο,εχυσα,καβλα κλπ κλπ κλπ κλπ
αν οχι η καλυτερη τοτε απο τις καλυτερες super-hero movies!!
1
Spoiler
2
Spoiler
Ταινειαρα. Μετανιωσα που δεν το ειδα 3D! :(
Καποιος να εξηγησει ποιος ειναι ο Θανος. Θνξ (ναι ειδα την "κρυφη σκηνη")
Ο Thanos
Spoiler
thn eida 3d imax kai exw na pw:
1.επικ σουπερχηρο μουβι την οποια ειδα καθαρα για τα εφε και για τη νοσταλγια μαρβελ.
2.προφανως οι ηρωες σωζουν την αμερικη και κατ επεκταση τον κοσμο:puke::puke::puke:
3.τα μισα λεφτα του εισιτηριου ηταν ο 3d κωλος της σκαρλετ
4.γιατι δεν στειλαν απο την αρχη την πυρηνικη κεφαλη στην τρυπα?
5.συγνωμη που δε μπορω να βρω χαρα σε μια σουπερχηρο μουβι πλεον.μου φαινεται απλα αναμενομενη,φτιαγμενη για τα φραγκα και βαρετη.εικαστικα γαμαει που σ αυτες παιζει οτι καλυτερο υπαρχει απο μουνια χολυγουντ καθως και οτι τεχνολογια υπαρχει διαθεσιμη. ειμαστε επιστημονες γαμωτο. (και γουσταρουμε και σκαρλετ)
omorfi tainia gia sinema, perasan 2 wres xwris na to katalavw. rofl stigmi ta iponooumena ekei pou giatrevei h widow ton hawkeye.
poios kwlos ths scarlet re xlexledes.
Spoiler