Επιστρεφουν Christian Bale, Morgan Freeman, Gary Oldman, Michael Kaine, Nestor Carbonell (παμε μωρη Ριτσαρντ).
Ερχονται Anne Hathaway (Selina Kyle/Catwoman), Tom Hardy (Bane), Marion Cottilard, Joseph Gordon Levitt.
Για να δουμε αν μπορει να ξεπερασει το Dark Knight. Δυσκολο προφανως. Επισης θελω να δω αν μπορει να μας κανει να παραμιλαμε για την Hathaway ως catwoman και να "ξεχασουμε" τη Pfeiffer (οκ αδυνατον), οπως εγινε με το Τζοκερ.
... Επισης θελω να δω αν μπορει να μας κανει να παραμιλαμε για την Hathaway ως catwoman και να "ξεχασουμε" τη Pfeiffer (οκ αδυνατον), οπως εγινε με το Τζοκερ.
'Ωπα, ώπα, δε ξεχάσαμε ποτέ τον Νίκολσον. Απλά ο Λέτζερ τον έπαιξε τελείως διαφορετικά. Και οι 2 ήταν τέλειοι στον ρόλο και προφανώς απαγορεύεται να τον ακουμπήσει κάποιος άλλος τώρα.
19-07-2011, 14:41
FIXXXER
Εμ εξου και τα " " γυρω απο τη λεξη, σε φαση πως οι ταινιες του Νολαν ειναι πιο σκοτεινες και γουσταρουμε, αλλα ρησπεκτ και σε Νικολσον για παντα φυσικα ;)
19-07-2011, 14:56
Mitsmann
δεν ηταν κακη η ερμηνεια του Λετζερ αλλα δεν ειναι δυνατον να λεμε οτι "ξεχαστηκε" ο Νικολσον.
λολ δηλαδη.
'Ωπα, ώπα, δε ξεχάσαμε ποτέ τον Νίκολσον. Απλά ο Λέτζερ τον έπαιξε τελείως διαφορετικά.
Δεν συγκρίνεται σαν ηθοποιός ο Νίκολσον με τον Λέτζερ, αν και η σύγκριση είναι άδικη για τον μακαρίτη. Όσον αφορά τον συγκεκριμένο ρόλο, διαφορετική προσέγγιση και από τους δύο, αλλά προσωπικά προτιμώ αυτή του Λέτζερ.
Κατα τ'άλλα αναμένουμε Σκοτεινό Ιππότη γιατί γουστάρουμε Νόλαν (και Μπέηλ) και έχει και ΒΑΝΕ. Η γάτα βέβαια, είναι επίφοβη, αλλά στηριζόμαστε σε Νολαν για σωστή αξιοποίηση.
Όσοι δε γουστάρετε μπορείτε απλά να μην κλικάρετε το θρεντ.
οντόπικ: αργεί γαμώτο :(
19-07-2011, 17:40
Harbinger of Death
Αν φύγει η ΦΩΝΗ εγώ θα είμαι ευχαριστημένος.
Από Χάθαγουέη δεν περιμένω πολλά.
20-07-2011, 04:27
sabbattack
ο Τομ Χάρντυ έκανε τον Μπρόνσον. Τον φαντάζομαι ως Βane και χαΐδεύομαι... Θα περάσουμε αψέχαστα!!
05-08-2011, 13:48
FIXXXER
Τι ακριβως σε ενοχλει στην παραπανω φωτο?
Καπου εδω να πουμε πως πριν 7-8 χρονια μου την εσπαγε μεχρι αηδιας η Anne Hathaway, πρωτον για εκεινη την ταινια με την οποια εγινε γνωστη και μεταμορφωνοταν απο ασχημοκοριτσο σε πριγκηπεσα, και μετα το αποτελειωσε με το Devil Wears Prada αυτην την απιστευτη προπαγανδιστικη μαλακια. Πλεον ομως, οχι απλα μαρεσει σαν γυναικα 10 φορες περισσοτερο απο παλια, αλλα τη γουσταρω και στη φαση ειμαι η νεα catwoman, πιστευω θα ειναι γαματη σαν επιλογη. Ακομα και το Devil Wears Prada που ετυχε να το δω στην πτηση απο το αμερικα μου φανηκε πιο υποφερτο.
Composer Hans Zimmer invites you to take part in the Dark Knight legend.
Add your voice to thousands of others for a chance to be included in "The Dark Knight Rises".
δεν μπορώ να ξεπεράσω το πόσο απαράδεκτη φαίνεται η μάσκα του μπέην.
20-12-2011, 20:27
Kaserinos
εγω απο την αλλη δεν μπορω να παραβλεψω, την παντελη ελλειψη χημειας μεταξυ Bale και Hathaway.
20-12-2011, 20:44
Hellblazer
Εγω απ'την αλλη το βλεπω να ειναι μεγιστη μουφα, και ο μονος λογος που θα κανει εισπραξεις να'ναι επειδη θα πατησει πανω στην επιτυχια του The Dark Knight.
20-12-2011, 21:02
Phantom Duck
τριλογία ψηλέ.
20-12-2011, 22:28
JnB
Μου θυμίζει τότε που λέγαμε πόσο θα γαμήσει το ρόλο του Τζόκερ ο Λετζερ και τι σκατά επιλογή είναι αυτή.
Περιμένετε να δείτε την ταινία πρώτα ρε.
01-05-2012, 06:27
FIXXXER
Πολυ ομορφη χρονια αυτη σε υπερπαραγωγες και μπλοκμπαστερς.
Επισης, απο το τρεηλερ καταλαβαινεις τι ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΡΑ θα εχει παλι ο Νολαν σε μια ακομα ταινια του.
Καυλωτικος ο Bane?
^Δεν παει καλα ο κοσμος, γτπ εντελως τι να πεις. 14 ατομα λεει.
Οσον αφορα την ταινια, θα τιμησουμε ειτε Σαββατο ειτε Δευτερα αν δε βρω εισιτηρια.
Να φοβαμαι κι εγω? :/
20-07-2012, 14:05
Ethereal
αρρωστημενο
20-07-2012, 14:12
Phoebus
Μου λέει ένας φίλος πως στη Τουρκία σε μερικά cinema/mall περνάς από security control για να αποφύγουν τέτοια σκηνικά. Στο τέλος θα βγάζουμε και τα παπούτσια μας, λες και είμαστε σε αεροδρόμιο...
20-07-2012, 19:08
Kasrith
Την είδαμε χθες βράδυ σε IMAX πρεμιέρα.
Spoiler
:touched:
21-07-2012, 02:24
GraveMiasma
nai molis thn eida.metrio.
to hollywood exei bgalei poly kalytera.
25-07-2012, 11:10
FIXXXER
το μπουστη το Νολαν τα καταφερε παλι
δε θα πω τιποτα για να μην προκαταβαλλω ουτε θετικα ουτε αρνητικα κανεναν, εκτος απο το "ποσο γαμημενα τεραστιος ηθοποιος ο Μαικλ Κεην?"