Miα που τα λέγαμε:
η πρόκληση των φλώροι:
Spoiler
η απάντηση του δρόμου:
Spoiler
'Ετσι, διχόνοια, αλληλοσπαραγμός, αδέρφια να τουφεκάνε αδέρφια, μπανανία, ψωροκώσταινα, υπανάπτυξη, καθυστέρηση, το τηλέφωνο.
:D
Printable View
Miα που τα λέγαμε:
η πρόκληση των φλώροι:
Spoiler
η απάντηση του δρόμου:
Spoiler
'Ετσι, διχόνοια, αλληλοσπαραγμός, αδέρφια να τουφεκάνε αδέρφια, μπανανία, ψωροκώσταινα, υπανάπτυξη, καθυστέρηση, το τηλέφωνο.
:D
http://www.atenistas.gr/wp-content/u...2_p4090052.jpg
δυνατο το μωρο με την μπαντανοβουρτσα.
το γκομενάκι στην 2η φώτο όμως;
Πραγματικά τώρα, γιατί να σβήσεις τα χρωματιστά γκράφιτι απο μια υπόγεια διάβαση, και να βάψεις απο πάνω εκρού του Zantac με τετραγωνάκια σε ανοιχτό πράσινο της Trident.
Συνδυαστικά πάντως το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
ελπιζω να μη "πατησαν" το τριφυλλι γιατι θα τους καψουμε τον συνδεσμο.
ΟΙ ατενίστας είναι σαν την Βαρδινογιάννη.
Κάνουν μια καλή πράξη και πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος.
Δε μπορώ να αποφασίσω τι μου φαίνεται πιο ηλίθιο, αυτό που κάνουν οι ατενίστας ή το να πας να το χαλάσεις για να τους την πεις.
Άσε που είναι και ο πλέον εύκολος τρόπος να τους δείξεις ότι είναι σημαντικοί και "ακούγονται".
Οι επαναστατες της τσίχλας, που είναι πρόθυμοι να δεχτούν και επιδότηση από Μπόμπολα, Βγενόπουλο, κλπ για να οργανωθούν καλύτερα. Και δυστυχώς επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα, Εχουμε τους Σαλονίστας εδώ στην Θεσσαλονίκη, τους Αιολίστας στα νησιά του Αιγαίου, τους Καβαλίστας στην Καβάλα και πάει λέγοντας
τους ζαπατίστας στην ζαπάτα....
έχει και αυτό τον τρόπο του
Τους τενίστας, στη Τένια.
χαχα αυτό με το "google bombing" μου θύμισε πρόταση-πλαίσιο που κατέβασε η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Μυτιλήνης το 2006 ως αντίδραση στον νόμο πλαίσιο με "fax bombing" στο υπουργείο παιδείας. Τελείως άσχετο, αλλά εδώ που τα λέμε οι atenistas δεν είναι και πολύ μακριά από τους δαπίτες σε "ακτιβισμό"...
Και στο ηράκλειο υπάρχουν οι μινωΐστας όπως και στα χανιά οι ΖΑΡΠΑτίστας!
Spoiler
υπάρχουν παγουρίστας.....
(ικονοκλαστ ειναι η ωρα)
Το πιο δυσάρεστο απ' όλα όμως είναι οτι υπάρχουν οι ΕΛΛΗΝΙΣΤΑΣ.
KAI DE XTYPAEI TO THLEEEEEEEEFWWWWWNOOOOOOOOOOOO
ME PNHGEI TO PARAAAAAAAAAAAAPONOOOOOOOOOOOOOOO
ψήνεστε να φτιάξουμε τους μεταλλίστας και να μοιράζουμε δωρεάν σιντί στα σχολεία με το παρανόιντ, να μαζευόμαστε έξω από τρεντικλάμπ και να τους γιουχάρουμε και τέτχοια
Η αλήθεια είναι ότι με αυτού του είδους τον εθελοντισμό μάλλον δεν τα πάω καλά ούτε εγώ ούτε κανένας με ένα ελάχιστο επίπεδο σκέψης. Δε θέλω να μπει η κουβέντα σε λοιπά αυτονόητα.
Παρ'όλ'αυτά, η νεώτερη Αθήνα είναι το χειρότερο μπουρδέλο που έχει ξεβράσει ο ανθρώπινος πολιτισμός, είναι ένας εμετός και σίχαμα, οπότε με αυτό ως δεδομένο οι αχτενίστας δεν είναι καν στο τοπ 10 των συζητήσεων που αφορούν τη ξεφτιλισμένη μας πόλη ή οτιδήποτε που συνδέεται πλαγίως με αυτή.
κοιτα...μπορεις πολυ απλα να επιστρεψεις στο πατρικο σου
Θα ζει κανας Τούρκος μέσα τώρα αλλά έννοια του.
Θα μπαίνατε στους ατενίστας για γκόμενα;
Tha empaines stin ONNED gia gkomena?
Θα έβαζα κάποιον στους ατενίστας για γκόμενα.
άνετα. αλλά μόνο αν ήταν γιαγκαναμπούτσο φάση.
Όχι σκέσι με ατενίστα, είπαμε.
χαχαχαχα ηρθε ο αλλος να το παιξει προσβεβλημενος με την εικονα της Νεώτερης Αθηνας. Καθε πολη απο ενα σημειο και μετα (αναλογα με τον βαθμο αστικοποιησης της) βγαζει την μιζερια και την δυστυχια σαν υλικη οπτικοποιηση της μιζεριας και της σκλαβιας των κατοικων της. Η Αθηνα (νεωτερη και λιγοτερη νεωτερη) αποτελεσε απο το '30 το μεγαλυτερο εκβιομηχανισμενο κεντρο της χωρας και ειδικοτερα μετα το 1950 - 1960 με την μεγαλη αναπτυξη της εγχωριας καπιταλιστικης οικονομιας. Γεγονος που την καθιστα την μεγαλυτερη "σπιναλογκα" της χωρας ποτισμενη απο την χολερα της μισθωτης σκλαβιας. Εκτος απο μερικες περιοχες που οι ανθρωποι αυτων κρατουν καποια στοιχειωδη αξιοπρεπεια διατηρουν το κοινωνικο υλικο περιγυρο τους σχετικα αισθητικα ωραιο. Και μην μου αναφερεις οτι και οι αλλες μεγαλουπολεις στις αλλες χωρες μεσα σε καπιταλισμο "ζουν και αναπνεουν" και οτι εκει δεν ειναι τοσο εμετικα. Σου απανταω οτι εκει ειναι ακομη πιο ΣΚΑΤΑ.
δλδ θες να μας πεις οτι η Αθηνα δεν ειναι η πιο ασχημη βρωμικη σιχαμενη μεγαλουπολη του αναπτυγμενου κοσμου αντικειμενικα , υποκειμενικα εγω την λατρευω αν και πλεον τα τελευταια 4-5 χρονια με φοβιζει.
γιατι την λατρευεις αφου ειναι αντικειμενικα η πιο ασχημη βρωμικη και σιχαμενη μεγαλουπολη;
(τα τελευταια χρονια ειναι πιο αρρωστη και ναι και εμενα με φοβιζει)