Ερµού
Είσαι η πιο όµορφη γυναίκα, ξανθιά, τζιν και µπότες, έλα να ζήσουµε το υπέρτατο όνειρο µαζί, λουλούδι µου. Πάνος, 698 5929615
Printable View
Ερµού
Είσαι η πιο όµορφη γυναίκα, ξανθιά, τζιν και µπότες, έλα να ζήσουµε το υπέρτατο όνειρο µαζί, λουλούδι µου. Πάνος, 698 5929615
Google is your friend. Πρώτο αποτέλεσμα στην αναζήτηση "ξανθιά, τζιν και µπότες". Λογικά, τις μπότες τις έχει βγάλει για να περπατήσει στην άμμο.
Spoiler
einai kai oi mpotes sth fwto...
h toulaxiston h prwth ylh..
Ο dragonlord αγάπησε...
Προσοχή με τις φωτογραφίες, μη πετύχετε καμιά μάνα συμφορουμίτη.
σε ειδα.ξερω που μενεις.
σε είδα στο ρουά ματ το Σάββατο, δεν ξέρω τι φορούσες, ούτε με ποιους καθόσουν , αλλά σίγουρα δεν χαιρέτισες
σε ειδα στο Ρουα ματ το σαββατο, και ειδα τι φορουσες και με χαιρετησες και δεν ηθελες να φυγω αλλα εγω ειχα κομματιαστει και τελικα εφυγα.
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
με ετρωγες με τα ματια σου στο ροι ματ , εισαι η μπαργουμαν , στειλε εδω.
se eida sto apo katw domatio. grapse edw.
Σε είδα στο ποδήλατο όλο χαρά και τρέλα,
μα ύστερα κατάλαβα πως έλειπε η σέλα.
Και θα σε καρφώσω μουνόπανο. Ξέρεις εσύ.Quote:
Σε είδα...
Σε ειδα σε μπαρακι σε συναυλια σουηδικου συγκροτηματος που πηγα μονος μου και ησουν μια απο τις 20 μουναρες σουηδεζες που αποτελουσαν το 20% του συνολικου κοινου, και ησουν η μονη καστανη, αλλα το προσωπο σου, οι γωνιες σου, το χαμογελο σου, τα ματια σου, το λεπτο σου σεξυ σωματακι, τα χερια σου και το βλεμμα σου ηταν οτι πιο τελειο εχει υπαρξει στον πλανητη. Ιωαννης 646 400 2419
Σε είδα πού κρυβόσουν και πήγα και τα φύτησα.
σε ειδα χτες στην Αλεξανδρας κατα τη μια, κοκκινο (μαλλον) πουκαμισο, δερματινο, ακουστικα
Α εδώ γράφουμε όσους είδαμε;
Αρχικά εγώ είπα απλά να ρίχνουμε κανα κοπιπέιστ με αστεία "σε είδα" από την αθενσβόις, αλλά τελικά μου φαίνεται θα εξελιχθεί στη μεταλλική εκδοχή της στήλης. Ήδη σκοπεύω να μπανίσω γκομενάκια στους παρανταις λοστ, να το παίξω ιμπιούρ (όλα συνδέονται τελικά!) και να έρθω μετά να γράψω εδώ πόσο τις αγαπώ
τελικά δε σε ειδα, όπως μου λες, ηταν ενας αγνωστος
Spoiler
ντρέπεται να παραδεχτεί οτι φορούσε κόκκινο πουκάμισο.
Μπήκες στο γραφείο και ξαφνικά όλα άλλαξαν, ο χώρος έγινε Εσύ. Φορούσες γκρι ανοιχτό πουκάμισο, τόσο χρωματικά όσο και κυριολεκτικά, ο σταυρός άστραφτε πάνω στις επιμελώς ατιμέλητες στηθότριχες σου, ενώ σίγουρα είχες πιει τσίπουρο πριν ή κατά τη διάρκεια της δουλειάς, αν κρίνω από την καυτή αναπνοή σου. Έδειχνες αναστατωμένος, κάποιος ή κάτι σε είχε πειράξει και αν κρίνω από τα λόγια σου "ποιος μαλάκας πείραξε το κομπγιούτερ μου;", μάλλον κάποιος μαλάκας πείραξε το κομπγιούτερ σου. Οι υπάλληλοι στην αρχή αδιαφόρησαν, εσύ επέμενες, αυτοί άρχισαν να δυσανασχετούν αδικαιολόγητα, τότε κάποιος σε ρώτησε "τι πρόβλημα έχει;" και εσύ απάντησες "προσπαθώ να εκτυπώσω και δεν κάνει τίποτα. ε ρε πούστη μου εδώ μέσα...". Όλοι τότε με ένα στόμα μια φωνή απάντησαν "α δεν ξέρω" και εσύ συνέχισες να σκούζεις. Και τότε εγώ, σαν απο μηχανής Θεός, σαν να αισθάνθηκα τα τερτίπια του Πεπρωμένου, σου απάντησα "πάμε μαζί να το δούμε". Και τότε πήγαμε. Και μου έδειξες. Και εγώ πήρα το πιο τολμηρό μου ύφος, βαθιά ανάσα, "τώρα είναι η ευκαιρία", ξανά βαθιά ανάσα, σε κοίταξα στα μάτια και σου είπα "αυτό που πατάς είναι το save". Και εσύ, αφού δίστασες για μια στιγμή, μου απάντησες "καλά ποιος το έβαλε εκεί, τι να πω πια...".
Έφυγα αλλά πιστεύω ότι και οι δυο νιώσαμε ότι κάτι υπήρχε ανάμεσα μας. Δε λέω "θα ήθελα να σε ξαναδώ" γιατί θα σε ξαναδώ. Απλά ήθελα να ξέρεις ότι Σε είδα. Αλέξανδρος.
κλάμα :pink:
Σε ειδα στο φεισμπουκ! Σου εκανα και λαικς στις φωτος σου!!! :pink:
Quote:
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ Αυλάκι, Κυριακή 20/6, έκανες ηλιοθεραπεία μόνος, φορούσες βερμούδα και διάβαζες Γαύρο. Κι ας είμαι βάζελος, θα ήθελα να βρεθούμε μαζί σε γήπεδο.
Quote:
kyriakh taxideyame mazi g athina k paizame xartia sto treno.mphkame mazi k sto metro k otan efeyges mou eipes na se vrw sto fb...se ti onoma omws??? giannhs
Έλα να ζεσταινόμαστε σιγά σιγά.
"σε είδα στην ανάσταση και τον επιτάφιο στην τέμενη αιγίου στην εκκλησία του αγ.γεωργίου.στην περιφορά του επιταφίου είχαμε ενα μικρό φλιρτ , μάλιστα περάσαμε μαζί κάτω απο τον επιτάφιο όταν αυτός επέστρεψε στην εκκλησία.στην ανάσταση φόραγα γαλάζιο πουκάμισο και ήμουνα στην έξοδο της εκκλησίας .ήσουνα συνέχεια με μια φίλη ξανθούλα με σγουρά μαλλιά.αν το δείς εποικοινώνησε..gtathens@hotmail.com"
ειχε ενα θεικο που ελεγε σε ειδα στο ταδε βλεπαμε το ντερμπι παναθηναικος ολυμπιακος , εγω ειμαι ολυμπιακος εσυ παναθηναικος θελω να βρεθουμε , νικος.
Ιανός
12/3 έπαιζες βιολί με τον Πορτοκάλογλου, κάθε φορά που έκλεινες τα μάτια, τρελαινόμουνα.
17/3, γύρω στις 14.00. Δεν θυμάμαι που ανέβηκες λίγο πριν το Γηροκομείο. Φορούσες μπλούζα με χαμηλό V, μπουφάν και γαλάζιο στενό τζιν. Ήσουν όρθιος μπροστά μου και κάποια στιγμή έσκυψες για να κάνεις κάτι με τα παπούτσια σου μάλλον και με ακούμπησες στο επίμαχο σημείο. Κατέβηκα Πανόρμου αλλά εσύ συνέχισες. Φόραγα τζιν με κόκκινο πουλόβερ. Αν το δεις, gr1994@live.com
Σάββατο βράδυ, μελαχρινή με θεϊκά καυτό κορμί, σέξι και γλυκιά μαζί! Τρελάθηκα! Στο είπα! Αν θες, esin3@yahoo.com
σε είδα σκουφά και σίνα. Φαινόσουν σκεφτική. Κοιτούσες μια Βιτρίνα. Δεν άλλαξες πολύ.
http://www.youtube.com/watch?v=TIpEvw-9kNo
Quote:
ΚΕΦΟ Περάματος
Σε έδειρε ένας τύπος, ήσουν πολύ γλυκός, αντιστάθηκες σαν άντρας, ξέρω ότι σε λένε Μιχάλη, σε θέλω πολύ.
Quote:
∆ιόδια
Πλευρικά smile στο αµάξι, περνάω κάθε µέρα, παρ’ όλα αυτά σε ρωτάω πόσο είναι; Μόνο για να δω αυτά τα υπέροχα πράσινα µάτια, αρ. πινακίδας ΝΗΑ 5…
Quote:
Μικροανάλυση
Μελαχρινός γενετιστής, µουσάκι και γυαλιά, βγαίνεις έξω για να κάνεις τσιγάρο και σε χαζεύω µε τη λευκή σου ρόµπα.
Quote:
Αµπελόκηποι
Μένουµε στην ίδια πολυκατοικία στο 13, εγώ στον δεύτερο, εσύ στον τρίτο… συναντιόµαστε στο ασανσέρ… έλα να µου ζητήσεις λίγη ζάχαρη…