Πείτε.
Έφυγα με 15 ξεγυρισμένες μπούφλες στη μάπα και μία τούφα μαλλιά λιγότερη. Δεν έγινε τίποτα καταλάθος.
Το πανηγύρι άρχισε μετά τους Gospel of Grief...
Printable View
Πείτε.
Έφυγα με 15 ξεγυρισμένες μπούφλες στη μάπα και μία τούφα μαλλιά λιγότερη. Δεν έγινε τίποτα καταλάθος.
Το πανηγύρι άρχισε μετά τους Gospel of Grief...
to swarm deserted away
δεν υπήρξε ποτέ αυτό το πράγμα. όλο, όχι μόνο το ved buens ende κομμάτι
δηλαδή.
AKOMH VOUIZEI STAFTIA MOU TO ION STORM :headbang2:
vikotni eimai xaroumenos pou efages toses mpoufles, sigoura efages kiapo mena :D
Traces of Reality, αν και το Swarm ήταν μεγάλη ανατριχίλα.
Μόνο αρνητικό το ότι ήταν πιο "επαγγελματίες" αυτή τη φορά, δεν ήταν σαλταρισμένοι (ειδικά ο κβοστ) όπως την προηγούμενη.
Άντε και shiva interfere την επόμενη!
περασατε καλα δηλαδή !
ηχος κ πλειλιστ ?
οι γκοσπελ τι λεγανε
κάποια στιγμή θέλω να αγοράσω τον τραγουδιστή των gog και κάθε πρωϊ πριν φύγω για τη δουλειά να μου κάνει αόρατα πορτοκάλια και γκριμάτσες και ουγκ.
shiva = μυριζομαι encore το οποιο ποτε δε ζητησε ο κοσμος
Μια χαρα ηταν ο ηχος.
Enshadowed μ'αρεσανε αν και δεν ηξερα.
Gospel of Grief δεν.
Παιζει να ξαναπαω και 3η φορα να τους δω για shiva interfere.
Traces Of Reality(ved buens ende εισαγωγη) και Sonar Bliss, α και 21st Century Devil, Ion Storm χαθηκα λιγο.
Αγαπω Κβοστ.
Στους γκόσπελ κόντεψα να κοιμηθώ παρά τις προσπάθειες του 108 να μας ξεσηκώσει,οι ενσάντοουντ δεν με τρέλαναν,οι dhg φοβεροί,τσίμπησα και αφησέτο
:headbang2:
χαχαχαχαχαχαχα σαν μαπετ σοου φατσα χαχαχαχαχα
108=μουστάκας με κορπσ πέιντ ή χρειάζομαι γυαλιά?
τη σπασαρχίδω που φώναζε συνέχεια κάτι νορβγηγικά πώς και δεν την ανέφερε κανένας ή εγώ είμαι παράξενος και μου την έσπαγε?
χαχαχαχα, η HAIL NORGE.
το καλύτερο ήταν αυτό εδώ το τυπάκι, που όλοι το περνούσαν για χοντρούλα ξανθιά γκόμενα με γυαλιά, και τραγουδούσε με εκφράσεις μίσους, στίχους που δεν ήξερε :touched:
μιας και πιάσαμε το θάψιμο,ο καλύτερος πιστεύω ήταν ένας τυπάς που έδερνε όλους τους γύρω του
στα σαπορτ ημουν εξω
oi DHG Γ Α Μ Η Σ Α Ν τα παντα
τελειος ηχος,τελειος σετλιστ (εξαιρεση το κακο 21 century) και ανατριχιλα στην ακρη του τοξου
πουστης ιον στορμ πηρε μπαγκετα,καυλωμενος φιρεστορμ,εγω μονο χεντμπανκιν,τρεισις καλυτερο κομματι στο μπλακ μεταλ-τα λεω χρονια εγω και γενικα κραταμε παλια δηλωση βικοτνικ οτι μετα την παραγωγη ναερ ματαρον ξαναψηθηκε να παιξει μπλακ και αναμενουμε νεο δισκο και νεο λαιβ να ξαπονεσουν τα κορμια μας
το οτι ηταν λιγο πιο "επαγγελματικοι" ισχυει αλλα αυτο εδωσε και ενα λαιβ καλυτερο απο το προηγουμενο (τουλαχιστον για μενα που πρωτη φορα τους ειδα θεςς)
Κομματακι υπερβολικο σε βρισκω.
Το 2007 ηταν πιο αυθορμητοι και πιο καβλωμενοι.
Ισως να φταιει οτι ειχε φυγει η καβλα της πρωτης φορας και δεν ημουν τοσο ζεστος.
Αλλα σε μια φαση, θες η κουραση..ψιλονυσταξα.
Παρόλο που εύκολα μπαίνω σε πειρασμό να πω οτι οι DHG την παρασκκευή γαμησαν και ισοπέδωσαν και λοιπά χαριτωμέμα, δεν.
Αυτό μόνο και μόνο επειδή δημιουργήθηκαν πολλές προσδοκίες (το VBE απλη εισαγωγή).
Ένα τικ πιο επαγγελματίες ίσως (ακούστηκε το ion storm δηλαδή), καλύτερος ήχος, καλή επιλογή κομματιών και η προηγούμενη φορά μένει στη θέση της λόγω πρώτης φοράς.
Έπεσε και ξύλο, έγινε και χαμός ισως μη αναμενόμενος αλλά μια χαρά.
Το Traces ήταν η αποθέωση.
Παιδιά, πόσο κόσμο είχε και θυμίστε μου πόσο ήταν το εισιτήριο.
καμιά 600αρα λέω εγώ εκτός αν πέφτω τραγικά έξω. Το εισιτήριο 25 στην είσοδο και 15/20 προπώληση
Thnx! :D
τα επίσημα στοιχεία είπαν κάτι για 400 με τις προσκλησεις
παιδιά πάντως αυτό το σημείο είναι rememberance of things past
έχω πάει σε πολλές συναυλίες μωρεεεεεεεε